canım ya ne çok çektik şu kabızlıktannAnladığım kadarıyla bir kabızlık vakasıyla daha karşı karşıyayız :) öncelikle bu sıkıntıyı sıklıkla yaşayan biri olarak Allah kolaylık versin diyorum. ben de pek çok yöntem denedim canım. hiçbirisi sürekli olarak çözüm olmadı bende. ara ara yöntemi değiştirmek gerekiyor.. mesela kivi önermişti burdan bazı arkadaşlar. kullandım gerçekten işe yaradı. ama sadece 1 hafta idare etti beni. sonra işe yaramamaya başladı. ama gene de günde en azından 1 tane yiyorum. kepekli ekmek ve yoğurt ikilisi de işe yarıyor. ve kuru erik canım. o da işe yaradı. kuru kayısı bana pek yaramadı, biryerde okuduğum kadarıyla komposto yapıp suyunu içmek daha etkiliymiş ama denemedim canım...
aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
yine doktorlardayım nefret ediyorum artık hastalıktan hastanelerden
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
bugün bel agrım da var şiddetli kuzum da pek hareketli degil kafam duman yani
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar
ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz
canım duphalac die bir şurupkızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
kıyamam yaacok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
ben tatile de gidemedim korkudan, istanbuldayım ama günübirlik kesmez beni canım arkadaşımben bi on günde şöyle yayıla yayıla yiyip içersem anca kendime gelirim tedavi stresi falan da vardı ya üstümüzde normal gebelik değil, ameliyat oldum ondan önce kist te vardı yani geçen şubattan beri önce moralman ve psikolojik olarak sonra da gebelik mevzularından öyle yoruldum ki... Ama bebekle otel tatili zor ben de düşünüyorum ama valla 4 aylık olsa şöyle ele avuca gelmez mi bu bebişler
benim de hala çantam yokşu temizlik bitmek bilmez aman dikkat et çok yorma kendini zor işler yapıyorsun en önemlisi bence çanta ilk o işten başla ne olur ne olmaz
ben birara tutturmuştum kız olursa tüpnur erkek olursa tüpcan koyacam adını diye
oooooo ben neler yaşadım neler bu 8 yıllık süreçte.neyseki vuslata çok az kaldı.hepsini unutacağıZ inşallahhhh
geçmiş olsun vcanıımGünaydııııııııın annnecikler,bebecikler
ben yine uykusuzum,belim yine kırılıyor sanki... saga sola dön dönnnn,çok kötü oluyorum yaa... Dr.uma da sormustum,normal demişti ama bu bel agrısı mahvediyo...
ayy abrel dogum yapmıstır di mi ne güzel... dua ettim dun ona.... darısı basımıza insallah... bnm de 39 gunum kaldı,normal dogum olursa tabi... heyecanlanıyorum ben de...
sağol canımçok yaratıcı isimler canım
geçmiş olsun canım. umarım vaktini bekler bebeğin..
yirim onun poposunucanım bana yemekten sonra dediler ama bizim kızın poposu hep havadagece yine durmadı. en son ninni söyledim dinledi dinledi. be yoruldum artık durdum yine başladı. ninni söyleyince duruyor sonra karnımda şekilden şekile giriyordu. canım yanıyor artık yaaaaaa. maşallah kızıma doğunca ne yapacam onu düşünüyorum.
canım yaaa çok geçmiş olsun. İnşallah 2 hafta daha durur yaaa. 36 olsun bari. ama en azından bayağı kurtardı kendini canım.
ahanda benim de 40 günüm kalmış..
heyecan yaptım..
inşallah ööle bişi olmaz canımGeçmiş olsun canım.Eşimin yarın İran a iş seyahati nedeniyle bende 3 gün evde yalnız olucam.Bu sancı ve kasılmalardan bende çok korkuyorum:18:
aminnngünaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa
günaydın geçmiş olsun inş bekler bebişin annesi...
sağol canım
""flocke kullanıcısından alıntı
annemin 3-5 uyuz komşuları vardı hepsi birbirinden fitne fesattı ve hiç biri birbirine bayılmadığı halde ve hiç bir mecburiyetleri olmadığı halde yine de bir araya gelmeye gayret ederlerdi.bir nevi sado-mazo topluluğu!!!annem onları her uğurladıktan sonra bi kaç aspirin birden alır,ve bu günün bittiğine şükrederdi.yine bunlar bir araya gelmiş birbirlerine laf sokuşturup sinir harbi yapıyorlar.biz çocuklar da kendi halimizde oynuyoruz.derken bir tanesi çocuğunu yere göre sığdıramamaya başladı ve ne kadar akıllı olduğundan bahsedip ileride doktor olacağından bahsetti.bunu diğer teyze bir saldırı olarak kabul etti ve kendi kızı için:'ayyy şikerrriiiim benimki bir kitabı anında ezberliyor,bir hafıza var maaşallah...büyüyünce kesinlikle öğretmen olacak dimi berra?' berra da o sıra ilerde ne olacağını yeni öğrenmiş bulunarak boş boş bakıyordu.annem tabi bu s.dik yarışında geri kalmak istemedi ve:biz kızımızı ilerki mesleki kararları için hiç etkilemiyoruz ama şunu da biliyoruz kızımız kendisine mutlaka eşsiz bir meslek seçecek (o ne demekse?!).teyzelerden bir tanesi dönüp sordu sonra:flocke,büyünce ne olacaksın sen?' nerden aklıma esti bilmiyorum ama cevabımdan dolayı annem daha sonra bulldozer gibi üstümden geçti:'ben büyüyünce dansöz olcam!'annemin bakışı hala göz önümde,o nası bir bakıştıysa,beni hala korkutuyor...""
geçmişi okuyordum ilknurcum verdiğin linke baktım bunu okuyunca resmen koptum gülmekten gözümden yaşlar geldi, birisi duysa delirdi mi bu kadın der valla, müdüre hanım filan duymasın
neyse geçmişi okuyup geleyim, merhabalar herkese bu arada
herkese günaydın bugün nst kontrolümüz var bakalım sancım çıkacak mı????
allahım hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah....
güzel haberlerle gel tatlım
evet canım hem oğlu henüz daha çok küçük hemde bir vefatın ardından oldu ya şuanki oğlumuz çokkıymetli idi.gerçi eminim yeni bebeği de olduğunda şuanki hissettiklerini hissetmeyecek ama şuan şok dönemi.inşallahhh çabuk atlatacak.
inşallah canımcanım benim adalat ve nidilat gibi ilaçlar gerçekten işe yarıyor bak ben 2 haftadır onlarla duruyorum.
inşallah çabucak toparlanıp hamileliğinin keyfini çıkarmaya başlarlar canım.ne güzel işte ikiz gibi büyümüşsünüz ama birde gel annene sor değil mi
canım senin sancıların kaç çıkmıştı en yüksek?
Amin canim, hayirlisiyla saglikla huzurla insallah..
gecmis olsun canim.
guzel haberlerle don insallah.
sağol canımya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
canım dikkat et kendine çok yormaGünaydın anneler =)))
Bebişlerde sizlerde iyisinizdir inş.
Ben bugünü temizlik günü ilan ediyorum doğum ne zamana bilmiyorum yatak odasına gireyim diyorum dolaplar çekmeceler bir el atayım ne olur ne olmaz doğum felan olur..Büyük temziliğe de hafta sonu başlarım inş. yatak odamı kendim yapayım da kimsecikler girmesin heheh yani kayınvalide
beliz ismi çok çok güzel canım ismiyle yaşasın çok geçmiş olsun umarım birdaha tekrarlamaz
güzel haberlerle dönersin inş bersucum
çok geçmiş olsun tatlım için rahat etmicekse ara istersen doktoru
olabilir huysuzgözlüm cumartesi söylersen sıkıntılarını doktora belki sancıdır sonuçta dikkatede almak lazım son ay
kendini yorma taçsız prenses emiii kolay gelsin
bende merak ettim acep minik oğlunu kollarına aldımı:44::44:
canım 9. haftada doktor yüzde 80 kız demişti
rahimde duruşundan dolayı.
ama biz 6. haftadan itibaren beliz die karar vermiştik.
9. haftadan sonrada beliz aşağı beliz yukarı
çoook sevdik ismini
canım kızım umarım süpriz yapmaz bize
erken gelipte.
canım sana da kolay gelsin misafirin gelecekmiş.
bi umut dünyası ben iyi dileklerimi belirteyim de inşallah planları değişirde gelmezllerrrr
kızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem
:18::18::18:
canım bi hafta daha geçsin de hediyeyi biraz gecikmeli ver
canım dayanır bebişin azıcık kaldı kiseLam kızLarrrrrrrrrrrrr bu sabah 7:10 da uyandım yaaa sancıylaaa kıvrandım resmennn eşimde korktu benim sesime bu bıdık 10 daha gün dayanır inşallah hazırLıksız gitmek istemiyorum doğumaaaaaa
zaten 11 gün var dimi
insan neden kaçınırsa başına geliyor gerçekten .. çok geçmiş olsun umarım atlatırsın bşr an önce..aa ne kadar az kişi var bu aksam hayır olsun şaşırdım valla
okumak icin düne göre daha az efor sarfetim buna şükür bugün daha beterim halim harap
yine doktorlardayım nefret ediyorum artık hastalıktan hastanelerden
tekrar hastalıgım nüksetti bu kez kulak bas göz agrısı ile bilrikte yogun bi iltihap var
ve sinüzit olmuşum aman ne hoş geçirmedigim solunum yolu hastalıgı kalmadı dört aydır full time hastayım paket program hem de
aşırı derecede iltihabım varmış zaten canıma okumasından belliydi ve yazık ki tekrar antibiyotige baslamak zorunda kaldık off off aylarca sakındım ilaclardan kendimi son ayda ikinci defa pespese ilac almak durumunda kaldım ki antibiyotikler iltihap yogun oldugundan agır antibyotiklerden veriliyor artık
RAbbim bebegimi korusun bana da şifar versin artık cidden dayanacak takatim kalmadı ne uyuyabiliyom ne dogru düzgün nefes alabiliyorum sürekli aglak bir moddayım cok canım yanıyor
bugün bel agrım da var şiddetli kuzum da pek hareketli degil kafam duman yani
yarın burada gittigim diger doktora görüncem bi gerci haftasonu kendi doktorumda randevum vardı ama kuzumu merak ediyorum cok insallah güzel haberlerle gelirim dua edin kızlar
ve en acilinden adı istırahat olan ama benim zerre kadar dinlenemedigim yatak hapsine dönüyorum izninizle saglıcakla kalın hepiniz
cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
gunde 1 paket ıcıyordu neredeyse ıcme beslenmene dıkkat et dedım dınlemedı
arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
kuzummmm yazık üç tüpçünün arasında yanlız kaldınnn kıyamam ben sana
canım neyseki Rabbim o kadar güzel bir evlilik verdi ki bana geçirdiğim 8 yıla dönüp bakınca sanki hala 8 aylık yeni evliymişiz gibi geliyor.yani daha taze gelin sayılırım benn
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
bu arada
ılgazcım, sana da geçmiş olsun.
sweetciğim, kızımın adı beliz olacak inşallah
ebrucuğum, başın sağolsun
bynkutluay, gözünaydın bir avazda doğurursun tatlım
hatırladıklarım bu kadar geçmişi okuyayım birazcık
ya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
kızlar çok çok geçmiş olsun..tekrardan merhabalar, gelen gidenden sonra geçmişi okuyup gelebildim çok şükür.
ya arkadaşlar benim de kasılmalarım çok oluyor, hatta o kadar çok geriliyorum ki acı veriyor. bundan 20 gün kadar önce dr kontrolümüz vardı 1-2 defa kasılma yaşamıştım dra söyledim alttan muayene edip erken doğum riski yok deyip magnezyum vermişti. bi ara geçti ama şu son 5-6 gürdün sürekli her akşam bazen de gündüzleri kasılıyorum, hatta ayakta duramayacak vaziyette oluyorum. acaba diyorum gündüz sürekli oturup uzanma imkanım olmadığından mı oluyo, çünkü ben ancak gece yatağa girdiğimde uzanma fırsatı bulabiliyorum. cumartesiye randevu aldım bakalım dr ne diyecek :26:
çok yorma kendiniGünaydın anneler =)))
Bebişlerde sizlerde iyisinizdir inş.
Ben bugünü temizlik günü ilan ediyorum doğum ne zamana bilmiyorum yatak odasına gireyim diyorum dolaplar çekmeceler bir el atayım ne olur ne olmaz doğum felan olur..Büyük temziliğe de hafta sonu başlarım inş. yatak odamı kendim yapayım da kimsecikler girmesin heheh yani kayınvalide
kızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem
canım dayanır bebişin azıcık kaldı ki
zaten 11 gün var dimi
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
bu arada
ılgazcım, sana da geçmiş olsun.
sweetciğim, kızımın adı beliz olacak inşallah
ebrucuğum, başın sağolsun
bynkutluay, gözünaydın bir avazda doğurursun tatlım
hatırladıklarım bu kadar geçmişi okuyayım birazcık
insan neden kaçınırsa başına geliyor gerçekten .. çok geçmiş olsun umarım atlatırsın bşr an önce..
sigarayı ben bıraktıysam herkes bırakabilir bence..neyse bunu konuşmak için çok geç..allahım bebeğini ona bağışlar inş. dualarımız onunla..
ayy ne tatlısınız..hiç değişmeyin hep böyle kalın inş. bu arada tebrik ederim canım..hala olmak çok keyifli hakikaten..
kızlar çok çok geçmiş olsun..
çok yorma kendini
37 haftalıksın olabilir aslındabenimde eşimin d.günü 1 mart..bakalım denk getirebilecek miyim?
kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
şükür sağlıkla kucağına alabilmiş gözü aydın darısı bizlerin başına inşkızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
oğluşu 3500 gr doğmuş
oğluşu 3500 gr doğmuş
ayyy çok sevindim hayırlısıyla kavuştu kuzusuna darısı başımıza inşallah
şükür sağlıkla kucağına alabilmiş gözü aydın darısı bizlerin başına inş
ayy hadi gözümüz aydın çok şükür iyimiş ikiside
oğluşu 3500 gr doğmuş
oğluşu 3500 gr doğmuş
oğluşu 3500 gr doğmuş
oğluşu 3500 gr doğmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?