2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya ne çok çektik şu kabızlıktann
saol canım benimm
hemen hepsini denicem canım üff ya ne sinir bi durumm
kepekli ekmek ve yoğurt bunuda bilmiyordum hemen not ediyorum
çok saol datlım

kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?

canımm şu kbb sorunları yapıştı sana
inşallah bu son olur, son dönemlerini ferah ferah bol nefesli geçirirsin
çok geçmiş olsun canım

kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
canım duphalac die bir şurup
kıyamam yaa

canım benim inşallah bünyesi çok dirayetli olurda bir an öncetoplar tutunur hayata
canım benim yaaa el kadardır o şimdi
ailesine de bol sabır

ayy ne güzel yahyacık bol çocuklu aile de büyüyecek kuzen fln zibille
ne güselll

gelir canım merak etme
marmariste sadece bebekli ailelelrin gittiği tatillerde oluyormuş
plaj hep bebek
dert etme olmadı eş zamanlı tatile gideriz birbirimizden destek alıp
dalıp çıkartırıs bebişleri denize
ben bu sene otel tatili
düşünüyorum
normalde pek sevmem ama
şu temizlik bitmek bilmez aman dikkat et çok yorma kendini zor işler yapıyorsun en önemlisi bence çanta ilk o işten başla ne olur ne olmaz
benim de hala çantam yok eksiklerim de var
şimdi alış verişe de çıkamam
napcam bilemiyorum
dua edin de belizim bi 3 hafta daha gelmesin yaaa
ben birara tutturmuştum kız olursa tüpnur erkek olursa tüpcan koyacam adını diye
oooooo ben neler yaşadım neler bu 8 yıllık süreçte.neyseki vuslata çok az kaldı.hepsini unutacağıZ inşallahhhh

canım çok hoşsun sen
geçmiş olsun vcanıım
çok yaratıcı isimler canım

geçmiş olsun canım. umarım vaktini bekler bebeğin..
sağol canım
yirim onun poposunu
tatlım sağol
ahanda benim de 40 günüm kalmış..
heyecan yaptım..

Geçmiş olsun canım.Eşimin yarın İran a iş seyahati nedeniyle bende 3 gün evde yalnız olucam.Bu sancı ve kasılmalardan bende çok korkuyorum:18:
inşallah ööle bişi olmaz canım
yanında bi taxi durağı nosu olsun yeter kendini güvende hissedersin

insan neden kaçınırsa başına geliyor gerçekten .. çok geçmiş olsun umarım atlatırsın bşr an önce..

gunde 1 paket ıcıyordu neredeyse ıcme beslenmene dıkkat et dedım dınlemedı
sigarayı ben bıraktıysam herkes bırakabilir bence..neyse bunu konuşmak için çok geç..allahım bebeğini ona bağışlar inş. dualarımız onunla..

ayy ne tatlısınız..hiç değişmeyin hep böyle kalın inş. bu arada tebrik ederim canım..hala olmak çok keyifli hakikaten..

kızlar çok çok geçmiş olsun..

çok yorma kendini
kızlar bugün eşimin doğum günü acaba oğlumuzu doğurup eşime doğum günü hediyesi mi versem

37 haftalıksın olabilir aslında benimde eşimin d.günü 1 mart..bakalım denk getirebilecek miyim?

mimcanım üzülme dokorun eğer seni gerdiyse başka doktora git derim son ayların biliyorum başka doktorda zor ama doğum esnasında doktora güvenmekte çok önemli
ahusscumprenses beliz gelmicek annesini üzmicek ama şu çantayı hazırla için rahat eder

slmlar arkadaşlar yazılanları okuyamadım doğuranlar varmı acaba ne alemdeler sezeryanı normal miP

canım benim ya çok geçmiş olsun ama korkma bak biz hastaneden çıkalı 1 hafta olmuş bile evde yatıp dinleniyorum bol bol bende nidilat içiyorum benim açılmamda var üstelik kasılmalarım geçti çok şükür iyiyiz şimdi doktorum kasılma gelince ayaklarını karnına çek o şekil dur suyu elinden bırakma dedi bana aklında bulunsun inşallah bekler bu kuzular ben pazartesi 36 haftalık olcam Allah ın izniyle bakalım dediğim gibi sorunsuz 1 haftayı devirmişiz evde anlamadan sende hiç korkma

benim eşimin de 28 şubat benim doğumumda 1 mart doktorum 28 şubat olmaz diyo yaa

kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa

ayyy çok sevindim hayırlısıyla kavuştu kuzusuna darısı başımıza inşallah

şükür sağlıkla kucağına alabilmiş gözü aydın darısı bizlerin başına inş

ayy hadi gözümüz aydın çok şükür iyimiş ikiside

ayyy maşallah ne güzel.Rabbim sağlıklı,hayırlı uzun ömürler nasip etsin yavrusuna...darısı sıradaki tüm hamişlere olsun...maşallah kilosu da çok güzelmiş

oLeyyyyy 3. erkeğimizde aramıza teşrif ettii :) çok sevindim onun adına kilosu da çok iyi maşallah Darısı hepimizin başına

ayyy kızlar bu arada direkt konuya girdim ben sizleri sormadım nasılsınız?bebişler nasıllar ?geçmişi okuyamadım henüz...umarım bir sıkıntınız falan yoktur...

Şimdi açtım bende formu.. çok mutlu oldum.. süperr.. allah analı babalı büyütsün..

yok çok şükür hiç bir sıkıntımız son demlere girdik beliyoruz bu arada doğumlarını yapanlar olmuş 3 tane doğum gerçekleşmiş maşşallah sağlıklı ne güzel darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…