2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim eşimin de 28 şubat benim doğumumda 1 mart doktorum 28 şubat olmaz diyo yaa
ne sinir

maşallah her ikisine de..gözümüz aydın canım..darısı bizlerin başına kızlar..

ay canım benim çok mutlu oldum. Maşallah onlaraDarısı başımıza kızlar.

canım şimdi sana kastın kendini diye muayene yapamadı da mı haftaya tekrar yapacak? Anlayamadım ben. Benimde haftaya çatı muayenem var. Nasıl oluyor elini mi sokuyor? Ay tırstım şimdi:18::18:

canım ya daha önce yine kıllık yapmamışmıydı senin doktorun? yanlış hatırlıyor da olabilirim.. eğer doktorun sürekli böyle yapıyorsa lütfen doktorunu değiştir. Allah aşkına başka uzman doktor yok mu. burnundan getirir senin doğumunu bu doktor.. sinir oldum doktoruna

Ne güzel maşallah kilosu filan çok güzelmiş.. darısı hepimize olsun inşallahh

napalım biz de 1 gün sonra veririz babamızın hediyesini

ya bana hediye ettin bunu, bu benim bebeğim derse ilerde napıcan

canım şimdi eşim eve geldi
hastane çıkışlarını makineye attık
inşallah erken gelmez ama
içim hiç rahat değildi.
tozlanır die ağırdan alıyordum ama artık hazırlıklara başlama zamanı gelmişte geçiyor bile

amin canım
ilknurcuğum senin açılmanı nasıl farkettiler
ben alttan muayneyi kabul etmediğim için
bişey söylemedi doktor.
bu arada bugün yayha alp 2i göreceksin dimi annesi
güsel haberlerle gelirsin inşallah

ohh sağlıcakla gelmiş bebişi
41 kere

yok canım artık her kontrolde acılma var mı yok mu dıye alttan muayene edecek ıste. parmagını sokuyor, doktorun rahtalatsa senı 1-2sn bıse hemen baksa bıter aslında, ama benım doktorum rahtalatacagına tersleyıp durunca bıkac kez baktı alttan kendımı kasmıcakmısım allaalla ya nasıl kasmıyım canım yanıyor sonucta ki sesimi bile çıkarmadım sadece dişimi sıkıp kendımı kastım ıste.offffff

demez herhalde

canım benim açılmam yok yani yoktur inşallah bakılamıyor yasak ya.mervemde açılma vardı.benim sancılar biraz yüksek ve düzenli çıkmıştı.yahyamı yarın göreceğiz ahu teyzesiçok merak ediyorum çokkkkk

kızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…