ne sinirbenim eşimin de 28 şubat benim doğumumda 1 mart doktorum 28 şubat olmaz diyo yaa
kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
sezeryan canım.genel anestezi ile sanırım.eylül normalmi sezeryanlımı yapmış
ne sinir
maşallah her ikisine de..gözümüz aydın canım..darısı bizlerin başına kızlar..
oğluşu 3500 gr doğmuş
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
oğluşu 3500 gr doğmuş
napalım biz de 1 gün sonra veririz babamızın hediyesini
mimcanım üzülme dokorun eğer seni gerdiyse başka doktora git derim son ayların biliyorum başka doktorda zor ama doğum esnasında doktora güvenmekte çok önemli
ahusscumprenses beliz gelmicek annesini üzmicek ama şu çantayı hazırla için rahat eder
amin canımcanım benim ya çok geçmiş olsun ama korkma bak biz hastaneden çıkalı 1 hafta olmuş bile evde yatıp dinleniyorum bol bol bende nidilat içiyorum benim açılmamda var üstelik kasılmalarım geçti çok şükür iyiyiz şimdi doktorum kasılma gelince ayaklarını karnına çek o şekil dur suyu elinden bırakma dedi bana aklında bulunsun inşallah bekler bu kuzular ben pazartesi 36 haftalık olcam Allah ın izniyle bakalım dediğim gibi sorunsuz 1 haftayı devirmişiz evde anlamadan sende hiç korkma
oğluşu 3500 gr doğmuş
ay canım benim çok mutlu oldum. Maşallah onlaraDarısı başımıza kızlar.
canım şimdi sana kastın kendini diye muayene yapamadı da mı haftaya tekrar yapacak? Anlayamadım ben. Benimde haftaya çatı muayenem var. Nasıl oluyor elini mi sokuyor? Ay tırstım şimdi:18::18:
canım ya daha önce yine kıllık yapmamışmıydı senin doktorun? yanlış hatırlıyor da olabilirim.. eğer doktorun sürekli böyle yapıyorsa lütfen doktorunu değiştir. Allah aşkına başka uzman doktor yok mu. burnundan getirir senin doğumunu bu doktor.. sinir oldum doktoruna
Ne güzel maşallah kilosu filan çok güzelmiş..darısı hepimize olsun inşallahh
ya bana hediye ettin bunu, bu benim bebeğim derse ilerde napıcan
canım benim açılmam yok yani yoktur inşallah bakılamıyor yasak ya.mervemde açılma vardı.benim sancılar biraz yüksek ve düzenli çıkmıştı.yahyamı yarın göreceğiz ahu teyzesiamin canım
ilknurcuğum senin açılmanı nasıl farkettiler
ben alttan muayneyi kabul etmediğim için
bişey söylemedi doktor.
bu arada bugün yayha alp 2i göreceksin dimi annesi
güsel haberlerle gelirsin inşallah
demez herhalde
canım ya daha önce yine kıllık yapmamışmıydı senin doktorun? yanlış hatırlıyor da olabilirim.. eğer doktorun sürekli böyle yapıyorsa lütfen doktorunu değiştir. Allah aşkına başka uzman doktor yok mu. burnundan getirir senin doğumunu bu doktor.. sinir oldum doktoruna
QUOTE]
evet canım dogru hatırlıyorsun, sabrettım devam ettım ama su son donemde yanı bukadar moralımı bozup benı buderece strese sokacagını hıc dusunmemıstım.ya baska bı doktordan randevu aldım salı gunune cok anlayıslı bı doktor o, ama onun da hastane sıkıntılı,karar veremıyorum bence de doktorumu degıstırmem en hayırlısı olcak ama off bılmıyorum, nerden sutum su salak kadına anlamadımkı,acaıp moralsızım yuzum asık dolanıyorum ortalarda ıstah fılan hıcbıse kalmadı yanı
slm kızlar...herkese hayırlı günler....
QUOTE]
evet canım dogru hatırlıyorsun, sabrettım devam ettım ama su son donemde yanı bukadar moralımı bozup benı buderece strese sokacagını hıc dusunmemıstım.ya baska bı doktordan randevu aldım salı gunune cok anlayıslı bı doktor o, ama onun da hastane sıkıntılı,karar veremıyorum bence de doktorumu degıstırmem en hayırlısı olcak ama off bılmıyorum, nerden sutum su salak kadına anlamadımkı,acaıp moralsızım yuzum asık dolanıyorum ortalarda ıstah fılan hıcbıse kalmadı yanı
ah canım doktorun birde kadınmı hemen değiştir kadınların kaprisi tafrası hiç çekilmiyor
Espri olsun diye söylüyorum canım :) derse de vazgeçtim hediyemi geri alıyorum dersin olur biter
slm kızlar...herkese hayırlı günler....
oğluşu 3500 gr doğmuş
ah canım doktorun birde kadınmı hemen değiştir kadınların kaprisi tafrası hiç çekilmiyor
kadın ve 40kusur yaslarında hıc evlenmemıs sen dusun cektıgımı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?