canım ya daha önce yine kıllık yapmamışmıydı senin doktorun? yanlış hatırlıyor da olabilirim.. eğer doktorun sürekli böyle yapıyorsa lütfen doktorunu değiştir. Allah aşkına başka uzman doktor yok mu. burnundan getirir senin doğumunu bu doktor.. sinir oldum doktoruna
QUOTE]
evet canım dogru hatırlıyorsun, sabrettım devam ettım ama su son donemde yanı bukadar moralımı bozup benı buderece strese sokacagını hıc dusunmemıstım.ya baska bı doktordan randevu aldım salı gunune cok anlayıslı bı doktor o, ama onun da hastane sıkıntılı,karar veremıyorum bence de doktorumu degıstırmem en hayırlısı olcak ama off bılmıyorum, nerden sutum su salak kadına anlamadımkı,acaıp moralsızım yuzum asık dolanıyorum ortalarda ıstah fılan hıcbıse kalmadı yanı
Canım yok valla değiştir o doktorunu, ben açılma var mi diye her hafta alttan muayene edildiğini de bilmiyordum. Aynı hastanede başka doktor yok mu? Keşke sen de tersleseydin doktoru, siz de biraz yardımcı olabilridniz filan diye, sizin tavrınızdan dolayı kastım kendimi, bir dahaki sefere başka doktor yada ebe yapabilir mi filan deseydin
kızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
kızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
kadın ve 40kusur yaslarında hıc evlenmemıs sen dusun cektıgımı:)
Şimdi anlaşıldı
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
canım şimdi eşim eve geldi
hastane çıkışlarını makineye attık
inşallah erken gelmez ama
içim hiç rahat değildi.
tozlanır die ağırdan alıyordum ama artık hazırlıklara başlama zamanı gelmişte geçiyor bile
canım hazırla sen çantanı, iyi ki yapmışım hazırlıkları çünkü şu anda yrüyemiyorum nerdeyse, belli olmaz ne olacağı
Canım yok valla değiştir o doktorunu, ben açılma var mi diye her hafta alttan muayene edildiğini de bilmiyordum. Aynı hastanede başka doktor yok mu? Keşke sen de tersleseydin doktoru, siz de biraz yardımcı olabilridniz filan diye, sizin tavrınızdan dolayı kastım kendimi, bir dahaki sefere başka doktor yada ebe yapabilir mi filan deseydin
ya ben resmen put kesıldım o anda agzımı acıp tek kelıme soyleyemedım,sımdı dusunuyorum da kendıme ınanamıyorum nıye hıcbıse dıyemedım dıye.Zaten bu kadına kontrole gıden kımı duyduyssam bırakmıs baska doktora gecmısler,ben ınatla devam ettım saf gıbı,aynı hastanede 2tane daha doktor var ama guvenemıyorumkı onların daha ıyı olup olmadıgını bılmıyorum sonucta.ama dun nstdeyken not defterı vardı hastanın adı,kacıncı haftada oldugu ve kımın hastası oldugu, benım doktorun hastası sadece ben yazıyordum o notdefterınde,dıger hastalar hep dıger ıkı doktordan gıtmeydı.dedım ben kımlere dusmusum boyle:) operasyon ıslerınde muthıs basarılı kadın sezeryan olcaksam ensonunda devam ederım ama ben normal dogum ıstıyorum sonucta.hastanedekı dıger ıkı doktorun bırı erkek bırı kadın, o kadın da hıc yumusak bırıne benzemıyor goruntu ıtıbarıyle,adamı da sezeryancı dıye duydum.
HamiLenin duasıda bedduasıda kabuL oLuyor ya topLu halde o kocaya beddua edeLimArkadaşınada 3 ayLık bebeğinide hanımınıda bu şekiLde evden atan mahLuktan hemen boşanmasını söyLe bence vicdansız ay sinir oldummm
ya bu erkekleri anlamak ne mümkünacaip sinir oldum şimdi kendi gitseymiş evden gerçekten her erkek baba olamıyor maalesef
canım bebeğin iyi olsun da mamasını da verirsin herşeyini de yaparsın moral bozma sakın çok şükür bak kontrol amaçlı tutuluyormuş orda dualarımız seninlekızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
arkadaşın sana gelecek demekki biraz sabırlı ol daralma herşey yoluna girer şu anda çok muhtaçlar sakın onları birde sen üzme kesnlikle zamanla yoluna girer 1 hafta 10 gün içinde kocası pişman olur geri çağırır bakma sen
arkadaşın sana gelecek demekki biraz sabırlı ol daralma herşey yoluna girer şu anda çok muhtaçlar sakın onları birde sen üzme kesnlikle zamanla yoluna girer 1 hafta 10 gün içinde kocası pişman olur geri çağırır bakma sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?