2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz

HamiLenin duasıda bedduasıda kabuL oLuyor ya topLu halde o kocaya beddua edeLim Arkadaşınada 3 ayLık bebeğinide hanımınıda bu şekiLde evden atan mahLuktan hemen boşanmasını söyLe bence vicdansız ay sinir oldummm

ya bu erkekleri anlamak ne mümkün acaip sinir oldum şimdi kendi gitseymiş evden gerçekten her erkek baba olamıyor maalesef

Allah bebeğini size bağışlasın canım.. inşallah sağlık durumu düzelir de bir an önce anneliğin tadını çıkarırsın

eylül arkadaşımızın ve hepimizin gözü aydın, rabbim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza inşallah

Rabbim sana bağışlasın tatlım inşallah sabret yakın zamanda kucağına alacaksın...tüm dualarımız seninle ve bebişinle..

gözün aydın arkadaşım, inşallah bebeğini kucağına alır emzirirsin, biraz sabır arkadaşım. sağlıklı ya çok şükür gerisi biraz sabır ve zaman istiyor. bu arada erken doğum riskin yoktu peki neden doğuma alındın ?

Canım hayırLısı böyLeymiş diyeLim senin miniğin annesine bir an önce kavuşmak istemiş demekki çok şükür geneL sağLık durumuda iyiymiş sakın bozma moraLini sen güçLü oL ki bebeğin senden güç aLsın eminim çok kısa bir süre sonra yavrunu kucağına aLıcak emzireceksin koklayacak öpeceksin Allah'ım ona sağLıkLı uzun bir ömür nasip etsin herşey yoLuna girecek buna inan.

ne biçim erkek bu ya. hadi eşine yaptın bu zülmü de 3 aylık bebeğine nasıl yapıyorsun. istmeiyorsan evi terke, evden atmak da neymiş. öyle bir adamla sakın evli kalmasın. kızının yüzünü de göstermesin. 1 kere de olsa bunu yapan bir adama bir daha nasıl güvenicek..

ya bu erkekleri anlamak ne mümkün acaip sinir oldum şimdi kendi gitseymiş evden gerçekten her erkek baba olamıyor maalesef

kızlar Allah böyle erkeklerin belasını versin diyorum...düşünebiliyor musunuz birde severek evlenmişlerdi...adam tam 2 üniversite bitirmiş ve yüksek lisansını yapmış biri...ama eşekliği baki kalmış..

arkadaşın sana gelecek demekki biraz sabırlı ol daralma herşey yoluna girer şu anda çok muhtaçlar sakın onları birde sen üzme kesnlikle zamanla yoluna girer 1 hafta 10 gün içinde kocası pişman olur geri çağırır bakma sen

gözün aydın tatlım genel sağlık durumu iyiyse endişelenme canım en kısa sürede kucağına alır öpüp koklarsın yavrunu merak etme annesi

canım bebeğin iyi olsun da mamasını da verirsin herşeyini de yaparsın moral bozma sakın çok şükür bak kontrol amaçlı tutuluyormuş orda dualarımız seninle

Canım gözün aydın olsun şok oldumm... Allahın izniyle yakında kucağına alıp doyasıyla koklarsın bebeğini...

doğru söylüyosun ama ne bu canım önce at evden sonra pişman ol eve çağır

iyide canım benim kocası pişman olsa bir daha yapmam dese kabul mu etsin...yani ben olsam asla güvenemzdim...1 defa yapan 2.yi neden yapmasın...çok defa tvde affedilen kocaların daha büyük dehşet saçtıklarından bahsediyor..bilemedim şimdi güvenemem ben ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…