kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
canım elbette arkadaşının yanında olacaksın ve o nalet adama beddualar edeceksiniz ama sakın fikirler verme.şu anda çok üzgün ve kırgındır ama daha sonra neler olacağını bilemeyiz.sonra sen kötü çıkma aradan....kızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
arkadaşın sana gelecek demekki biraz sabırlı ol daralma herşey yoluna girer şu anda çok muhtaçlar sakın onları birde sen üzme kesnlikle zamanla yoluna girer 1 hafta 10 gün içinde kocası pişman olur geri çağırır bakma sen
canım elbette arkadaşının yanında olacaksın ve o nalet adama beddualar edeceksiniz ama sakın fikirler verme.şu anda çok üzgün ve kırgındır ama daha sonra neler olacağını bilemeyiz.sonra sen kötü çıkma aradan....
canımmm öncelikle hayırlı olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhh.evet miniğin erken gelmiş biraz ama bak şükür sağlığı yerindeymiş.kontrol için olsunda isterse 20 gün tutsunlar küvezde...
evet ilk anlarında yanında olamaman üzücü olmuş ama o senin bebeğin nasılsa.artık bir ömür boyu beraber olacaksınız
iyide canım benim kocası pişman olsa bir daha yapmam dese kabul mu etsin...yani ben olsam asla güvenemzdim...1 defa yapan 2.yi neden yapmasın...çok defa tvde affedilen kocaların daha büyük dehşet saçtıklarından bahsediyor..bilemedim şimdi güvenemem ben ona..
ilknur arkadaşımızın dediği gibi bence de yorum yapma canım, sadece teselli edersin, dua edersin, ama onu gaza getirecek sözlerde bulunup daha da üzme canım...kadının şuan için elinden gelen bişey yok çünkü, napsın gidip boğazını mı sıksın adamınsadece dinleyim dimi ?yorum yapmayayım...ama bence boşasa çok daha iyi olur..
kızlar merhaba, yardımınıza ıhtıyacım var. Çatı muayenesi olanınız var mı? canım çok narin değildir, acıya dayanıklıyımdır ama dun catı muayenesı sırasında cokcanım yandı,yıne de ses cıkarmadım sadece hafıf kastım kendımı ama benım gerızekalı doktorum demedıgı lafı bırakmadı bana,sırf kastıgım ıcın kendımı,acaıp moralım bozuldu aglaya aglaya geldım eve dusunun 37haftalık hamıleyım ne hakkı var benı boyle uzmeye bu doktorun,yardımcı olacagına hem de.streesten sabaha kadar sancım oldu. Doktoru degıstırmeyı bıle dusunuyorum, sonucta bu ekıp ısı,azıcık kastım kendımı dıye bukadar laf sayıyor sonucta hıc kasmıcakmısım nasıl becereceksem onu,dogumda neler yasatır bana kımbılır.bırdahakı kontrolum 1hafta sonra ve ben sımdıden catı muayenesının stresıne gırdım bıle ve bu stresle o sandalyeye oturunca daha cok gerılecegım ıcın daha da cok canım acıcak. ne yapabılırım ben ya?krem neyım surup gıtsem etkısı olurmukı?
10 gün yani 10. gün bu saatlerde Allah kısmet ederse bebeğimi kucağıma aLmış oLucam
kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
sadece dinleyim dimi ?yorum yapmayayım...ama bence boşasa çok daha iyi olur..
heeee o ayrı bence de boşasın gitsin o pislik adamı ama ola kiii sevdilerde evlendiler falan diyorsun adam kendini bağışlatırsa arada sen kötü olursun.bırak neye karar vercekse sadece kendi karar versin.sadece dinleyim dimi ?yorum yapmayayım...ama bence boşasa çok daha iyi olur..
kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
güle güle arkadaşım allah kolaylık versinneyse kızlr ben yorum yapmadan dinleyim eniyisi...ben şimdi çıkayım..dualarınızı bekliyorum...
en son hatırladığım 3 kilo olmuştu canım.ama kendi kuzenlerim 20 kilonun üzerinde kilo alıp 2800 gr bebek doğurmayı başarmışlardı.o yüzden senin aldığın kiloyla orantılı gitmiyor canım.inşallah senin bebeğin güzel bir doğum kilosuyla doğacaktırtekrar sorayım en iyisi gözden kaçtı sanırım:
ya arkadaşlar eylülün bebeği 3500 gr doğmuş ya hatırlıyormusnuz en son bebeğinin kilosu için ne kadar demişti? ben bu kilo tahminleri ne kadar doğru çıkacak merak ediyorum. benim ilk bebeğimde en son 4 kiloya yakın gözüküyo ama daha daha düşük doğar demişti dr 3300 doğmuştu. şimdi ki drun ultrasonu daha yeni, ona daha önceden giden 2 arkadaşa sordum kilo tahmini doğru çıkmış, ben de merak ediyorum bizimkini ne kadar tutturabilecek diye. neden bu kadar merak ediyorsun derseniz 20 kg aldım, bu kadar kiloya küçücük bişey doğarsa da ayıp olur ama dimi
tekrar sorayım en iyisi gözden kaçtı sanırım:
ya arkadaşlar eylülün bebeği 3500 gr doğmuş ya hatırlıyormusnuz en son bebeğinin kilosu için ne kadar demişti? ben bu kilo tahminleri ne kadar doğru çıkacak merak ediyorum. benim ilk bebeğimde en son 4 kiloya yakın gözüküyo ama daha daha düşük doğar demişti dr 3300 doğmuştu. şimdi ki drun ultrasonu daha yeni, ona daha önceden giden 2 arkadaşa sordum kilo tahmini doğru çıkmış, ben de merak ediyorum bizimkini ne kadar tutturabilecek diye. neden bu kadar merak ediyorsun derseniz 20 kg aldım, bu kadar kiloya küçücük bişey doğarsa da ayıp olur ama dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?