2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Normal doğummu yaptın canım....

kabızlık yaşayan arkadaşlara sabah ahmet maranki(şarlatan bence ama) yarım fincan zeytinyağının içine 10 15 damla limon sıkıp geceden için sabaha bişey kalmaz dedi çok daraldıysanız deneyin bence belki işe yarar

canım elbette arkadaşının yanında olacaksın ve o nalet adama beddualar edeceksiniz ama sakın fikirler verme.şu anda çok üzgün ve kırgındır ama daha sonra neler olacağını bilemeyiz.sonra sen kötü çıkma aradan....

canımmm öncelikle hayırlı olsun.ALLAH analı babalı büyütsün inşallahhh.evet miniğin erken gelmiş biraz ama bak şükür sağlığı yerindeymiş.kontrol için olsunda isterse 20 gün tutsunlar küvezde...
evet ilk anlarında yanında olamaman üzücü olmuş ama o senin bebeğin nasılsa.artık bir ömür boyu beraber olacaksınız

ya arkadaşlar eylülün bebeği 3500 gr doğmuş ya hatırlıyormusnuz en son bebeğinin kilosu için ne kadar demişti? ben bu kilo tahminleri ne kadar doğru çıkacak merak ediyorum. benim ilk bebeğimde en son 4 kiloya yakın gözüküyo ama daha daha düşük doğar demişti dr 3300 doğmuştu. şimdi ki drun ultrasonu daha yeni, ona daha önceden giden 2 arkadaşa sordum kilo tahmini doğru çıkmış, ben de merak ediyorum bizimkini ne kadar tutturabilecek diye. neden bu kadar merak ediyorsun derseniz 20 kg aldım, bu kadar kiloya küçücük bişey doğarsa da ayıp olur ama dimi

sadece dinleyim dimi ?yorum yapmayayım...ama bence boşasa çok daha iyi olur..

İnşallah en yakın zamanda alırsın kucağına canım..Genel olarak iyiymiş bak zaten. Üzülme sakın. Hayırlı olsun bebişin, Allah sağlık sıhhat versin, analı babalı büyütsün

Sana katılıyorum canım. 1 kere bunu yapabilmiş birisinin sonradan tekrar yapmayacağı ne malum.. özürle affedilicek bir durum değil bence bu..

ilknur arkadaşımızın dediği gibi bence de yorum yapma canım, sadece teselli edersin, dua edersin, ama onu gaza getirecek sözlerde bulunup daha da üzme canım...kadının şuan için elinden gelen bişey yok çünkü, napsın gidip boğazını mı sıksın adamın

canim degistir bence de, genelde de boyle sıkıntıya sokuyorsa seni..

10 gün yani 10. gün bu saatlerde Allah kısmet ederse bebeğimi kucağıma aLmış oLucam

hayirlisiyla insallah canim.

Cok sukur. Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah..

Aman, hayirli ugurlu olsun canim kuzun. masallah. moralini sakin bozma, yazik normal zamanda dogum yapmis esimin bir arkadsinin cocugu da enfeksiyon kaptigi icin kuvezde tutuluyor 8 gundur cumartesi taburcu olacak o da insallah. O yuzden cok sukur, her sey yolundaysa takma sakin kafana. Sen simdi bol bol sut sagmaya bak canim. gidana dikkat et.

Canım dikkat ederek yorum yap. Ama daha çok dinleyici ol bence, onun konuşmaya anlatmaya ihtiyacı vardır şimdi. Ne olur bilinmez böyle karı-koca ilişkilerinde, çok fazla müdahale etmemek lazım. Sen arkadaşlığını yap. Ben olsam şöyle yapardım da de, ama şöyle yap deme direkt, sonra sorumluluk alırsın.
Ama adam beş para etmez bir adammış, o konuda şüphem yok!!!!!! Hadi karına kızdın, bebeğin ne suçu var, niye sokağa atıyosun. Çok kızdınsa sen git!!!!!!! Koca adamsın
Ben böyle hamileyken aldatıp sonra barışan bir çift bile gördüm, kavga ve dövüşleri bir bizi gerdi. Ben de yeni hamileydim, onlardan çok stres oldum!!! Sonuç şimdi aşkım cicim modundalar, biz de haberimiz yok numarası yapıyoruz

heeee o ayrı bence de boşasın gitsin o pislik adamı ama ola kiii sevdilerde evlendiler falan diyorsun adam kendini bağışlatırsa arada sen kötü olursun.bırak neye karar vercekse sadece kendi karar versin.

neyse kızlr ben yorum yapmadan dinleyim eniyisi...ben şimdi çıkayım..dualarınızı bekliyorum...

canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun. sağlık durumu ıyıymıs sukur

tekrar sorayım en iyisi gözden kaçtı sanırım:
ya arkadaşlar eylülün bebeği 3500 gr doğmuş ya hatırlıyormusnuz en son bebeğinin kilosu için ne kadar demişti? ben bu kilo tahminleri ne kadar doğru çıkacak merak ediyorum. benim ilk bebeğimde en son 4 kiloya yakın gözüküyo ama daha daha düşük doğar demişti dr 3300 doğmuştu. şimdi ki drun ultrasonu daha yeni, ona daha önceden giden 2 arkadaşa sordum kilo tahmini doğru çıkmış, ben de merak ediyorum bizimkini ne kadar tutturabilecek diye. neden bu kadar merak ediyorsun derseniz 20 kg aldım, bu kadar kiloya küçücük bişey doğarsa da ayıp olur ama dimi

en son hatırladığım 3 kilo olmuştu canım.ama kendi kuzenlerim 20 kilonun üzerinde kilo alıp 2800 gr bebek doğurmayı başarmışlardı.o yüzden senin aldığın kiloyla orantılı gitmiyor canım.inşallah senin bebeğin güzel bir doğum kilosuyla doğacaktır

Ben cevap vereyim canım :) ilk kızımda bir doktor 4 kiloya yakın doğar demişti 3450 doğdu. başka bir doktor da daha erken aylarda doğumda 3 kiloyu ya bulur ya bulmaz demişti..

amin canım sağol cevabın için, o işin espri kısmıydı da, son zamanda bu bebek çok kilolu doğuramazsın denip sezaryana alınmak burada pek bi çok duyulur oldu da ondan merak ediyorum. bu dra henüz iki defa gittim , ben de dr değiştirmek zorunda kaldım, hani kilo konusuyla sezaryandan bahsederse ne derim diye düşünüyorum da ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…