2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir,
Ben de Eylül'le konuşabildim bebeği maşallah çok iyi doğmuş; çok tatlı bir bebek bi görseniz diyor, kendisinin de ağrıları varmış ama bu da çok normal.. Ben çok duygulandım ama..
Umarım darısı sağlıkla bizlerin başına..
Eylülcüm seni sabırsızlıkla foruma bekliyoruz.. Sana eşinle ve çocuklarınla sağlıklı mutlu bir hayat geçirmeni dilerim..

Allah anasına babasına bağışlasın inş.
tebrikler canım hayırlı olsun....
Viyolecim sana da geçmiş olsun.İnşallah sana da çok çektirmeden hastalık bir an önce geçer canım.
çok sağol canım inş.
geçmiş olsun ahusscum
geçmiş olsun burcucum sen yine de istersen arayıp doktorunu hbaerder et cnım
Allah nalı babalı büyütsün inş.hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.
sanada seLam canımmm hoşgeLdinn

hoşgeldin tatlım:80::80:
hoşbuldum kızlar

gözünaydın canım allah analı babalı büyütsün sıkma canını tatlım bak sağlık durumu daiyiymiş maşallah kontrol amaçlı tutuyormuşlar ya moralini bozma en kısa zamanda kucağına alıcaksın bebişine inş. canım

Ben cevap vereyim canım :) ilk kızımda bir doktor 4 kiloya yakın doğar demişti 3450 doğdu. başka bir doktor da daha erken aylarda doğumda 3 kiloyu ya bulur ya bulmaz demişti..
teşekkür ederim cevabın için canım. da erken aylarda kg konusunda nasıl tahminde bulunabilmiş ki :26:
ya bizi dr lar sağolsunlar öyle bi hale getirdilerki hep şüpheci yaklaşıyoruz

kesinlikle...zeytinyağı oğluma 2 yaşından itibaren sütüne koyuyorum kabus bitti..ama içmek:44:

Amin canim tum dualarina..

Gözün aydın canım,bebeğimize de maşallah diyelim.
Sağlık durumu iyiymiş ne güzel moralini yüksek tut canım,seninde yazdığın gibi oluşabilecek riskler için önlem adına küveze almışlardır.İnşallah kısa sürede annesi onu kollarına alacak,emzirecek,doya doya koklayacak.

eylül doğum yapmış ha maşallah. Allahım korusun kilosuda çok iyi maşallah.Allahım analı babalı sağlıkla büyütsün İnşallah.
novrain canım demek doğum yaptın. Allahıma çok şükür sen sağlıklısın. bebeğinde küvezden çıkacak İnşallah merak etme canım. çok şükür sağlıkla doğdu ya. çok yakındada kollarında koynunda olacak Annesi. Allahım size bağışlasın İnşallah.
ikiside annelerine babalarına hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah.

inşallah yoktur ilknurcuğum
yanlış okumuşum
tatlım senin hiçç açılman olmasın
ayyy kıyamam
aptal adam
arkadaşını tanımıyorum ama eden değil söyleeyene patlar
kabak derler yaaa
zaten adam dengesiz mi
sana fln sarmaya kalkar

canım sağlıcakla en kısa zamnda yanında olur bebişin inşallah:)

novrain... canım doğum yapmışsın sürpriz oldu çok geçmiş olsun ikinizin de iyi olduğuna çok sevindim..hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim Allah sevdiklerine bağışlasın..
Ben takip edemedim forumu umarım başka önemli bişeyi kaçırmamışımdır..

canım analı babalı buyusun. Allah uzun saglıklı omurler nasip etsin. Sen canını sıkma onemli olan saglık durumunun iyi olması. Gözün aydın.

canım zaten hep aklımızdaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Evet biraz sabırsız çıkmış miniğimiz ama en azından sağlık durumu iyi. Biraz sabır canım. Sen karnında gibi düşün en azından canlı canlı ultrasonda görüyormuşsun gibi. Bu günler geçecek mis kokusunu koklayacak bebeğinin. Kıyamam ben size Allaha emanet olun.

Eylül ve Novrainde doğum yapmış, gözleri aydın ...Allah analı babalı büyütsün inşallah!!!! Sıra artık bizede gelsin cumartesi 37. haftamıza giriyoruz

nihayet geçmişi okumayı bitirebildim ve sizlere yetiştim
maşallah bu ne hız kızlar....
doğum yapanlara gözünüz aydın diyorum allah analı babalı büyütmek nasip etsin işallah...
allah bizlere de bu duyguyu tatmak nasip etsin...

Nekadar çok birikmiş geçmişi tamamen okuyamadım ama aralarda yakaladığım kadarıyla doğum yapanlar olmuş çok heyecanlandım allah analı babalı büyütsün inşallah sıra bize geliyorr

selam herkese

eylül ve novrain doğum yapmış.Allah bağışlasın yavrularını,analı babalı büyütsün.novrain in bebeği en kısa zamanda annesinin kollarına gider inşallah.

iyi düşünmüşsün canım.. doğumdan sonra dolaplardan çamaşır, pijama vs.. almaları gerekir sen yataktan kalkamazsan, düzenli olsun dolapların.

Evet canım ne olur ne olmaz die giymediklerimde var onları da kalkmayı bekliyor..Kayınvalidemin eline fırsat geçmişken heryere bakar muhtemel..Neyse ki kendi annem de burda olacak inş. rahat davranamaz inş. tabi..

novrain ve eylül bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlar Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin Allahım

sıra bana geliyo kızlar son 15 günüm kaldı hayırlısıyla...birazdanda eşim gelcek dr.gidicez çok heycanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…