Allah anasına babasına bağışlasın inş.cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
tebrikler canım hayırlı olsun....arkadaşlar kardeşimin mart ayının sonunda 2 yaşına girecek bir oğlu var.bugün aradılar beni çok bozuktu ses tonları nedense onlar birşey demeden geline hamilemisin diye sordum.hamileymiş üzülüyorlardı,neyseki biraz konuştuktan sonra kendilerine geldiler.yaniiiiiii 2. kez hala oluyorummmm
çok sağol canım inş.Viyolecim sana da geçmiş olsun.İnşallah sana da çok çektirmeden hastalık bir an önce geçer canım.
geçmiş olsun ahusscumgünaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa
geçmiş olsun burcucum sen yine de istersen arayıp doktorunu hbaerder et cnımya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
Allah nalı babalı büyütsün inş.hayırlı sağlıklı evlat olsun inş.kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
sanada seLam canımmm hoşgeLdinn
hoşbuldum kızlarhoşgeldin tatlım:80::80:
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
teşekkür ederim cevabın için canım. da erken aylarda kg konusunda nasıl tahminde bulunabilmiş ki :26:Ben cevap vereyim canım :) ilk kızımda bir doktor 4 kiloya yakın doğar demişti 3450 doğdu. başka bir doktor da daha erken aylarda doğumda 3 kiloyu ya bulur ya bulmaz demişti..
kabızlık yaşayan arkadaşlara sabah ahmet maranki(şarlatan bence ama) yarım fincan zeytinyağının içine 10 15 damla limon sıkıp geceden için sabaha bişey kalmaz dedi çok daraldıysanız deneyin bence belki işe yarar
Merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir,
Ben de Eylül'le konuşabildim bebeği maşallah çok iyi doğmuş;çok tatlı bir bebek bi görseniz diyor, kendisinin de ağrıları varmış ama bu da çok normal.. Ben çok duygulandım ama..
Umarım darısı sağlıkla bizlerin başına..
Eylülcüm seni sabırsızlıkla foruma bekliyoruz.. Sana eşinle ve çocuklarınla sağlıklı mutlu bir hayat geçirmeni dilerim..
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
ya ben resmen put kesıldım o anda agzımı acıp tek kelıme soyleyemedım,sımdı dusunuyorum da kendıme ınanamıyorum nıye hıcbıse dıyemedım dıye.Zaten bu kadına kontrole gıden kımı duyduyssam bırakmıs baska doktora gecmısler,ben ınatla devam ettım saf gıbı,aynı hastanede 2tane daha doktor var ama guvenemıyorumkı onların daha ıyı olup olmadıgını bılmıyorum sonucta.ama dun nstdeyken not defterı vardı hastanın adı,kacıncı haftada oldugu ve kımın hastası oldugu, benım doktorun hastası sadece ben yazıyordum o notdefterınde,dıger hastalar hep dıger ıkı doktordan gıtmeydı.dedım ben kımlere dusmusum boyle:) operasyon ıslerınde muthıs basarılı kadın sezeryan olcaksam ensonunda devam ederım ama ben normal dogum ıstıyorum sonucta.hastanedekı dıger ıkı doktorun bırı erkek bırı kadın, o kadın da hıc yumusak bırıne benzemıyor goruntu ıtıbarıyle,adamı da sezeryancı dıye duydum.
Canım bende daha önce drundan şikayet ettiğini hatırlıyorum.
Son haftalarımıza geldik ama druna şimdiden güvenemiyorsan,anestezi de olsa,normal doğum da olsa nasıl güveneceksin?
Sana moral vermesi gerekirken sana sorun yaşatıyor.
Bence de drunu değiştirmende yarar var
kızlar Allah böyle erkeklerin belasını versin diyorum...düşünebiliyor musunuz birde severek evlenmişlerdi...adam tam 2 üniversite bitirmiş ve yüksek lisansını yapmış biri...ama eşekliği baki kalmış..
iyide canım benim kocası pişman olsa bir daha yapmam dese kabul mu etsin...yani ben olsam asla güvenemzdim...1 defa yapan 2.yi neden yapmasın...çok defa tvde affedilen kocaların daha büyük dehşet saçtıklarından bahsediyor..bilemedim şimdi güvenemem ben ona..
Ahh Özlemcim arkadaşının durumu gerçekten çok zormuş.İsterse 5 ünv. bitirsin sanıyorum iyi bir aile eğitimi alamamış.
Bende kızlara katılıyorum bu gibi durumlarda sessiz kalmakta fayda var.Hepimizin aile yapısı,kişisel öz. birbirinden farklı.Birimizin hayatta yapamayacağım kabullenemem dediği şeyler başkası için kabul edilebilir olabiliyor.Arkadaşının ailesi de yurtdışındaymış bebek de 3 aylık,aile desteği yanında olmadan kısa sürede yine eşiyle barışıyor olması yakın bir ihtimal gibi.
inşallah yoktur ilknurcuğumcanım benim açılmam yok yani yoktur inşallah bakılamıyor yasak ya.mervemde açılma vardı.benim sancılar biraz yüksek ve düzenli çıkmıştı.yahyamı yarın göreceğiz ahu teyzesiçok merak ediyorum çokkkkk
ayyy kıyamamkızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
canım şimdi eşim eve geldi
hastane çıkışlarını makineye attık
inşallah erken gelmez ama
içim hiç rahat değildi.
tozlanır die ağırdan alıyordum ama artık hazırlıklara başlama zamanı gelmişte geçiyor bile
canım hazırla sen çantanı, iyi ki yapmışım hazırlıkları çünkü şu anda yrüyemiyorum nerdeyse, belli olmaz ne olacağı
canım bende yataktayım
sağolsun eşim atıp yıkıyor
birden nasıll güzel uyku bastırdıııı
biraz yatayım ben belkide uyuyabirim birazcık...
iyi düşünmüşsün canım.. doğumdan sonra dolaplardan çamaşır, pijama vs.. almaları gerekir sen yataktan kalkamazsan, düzenli olsun dolapların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?