2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
itibaren biliyosunuz haftada ortalama 250 gr. yani ayda 1kilo civarı alması gerekiyo benim bebeğim haftada bazen 100 gr civarı alıyo bazen de 10 gün falan hiiiçççiç almamış oluyo (en başından beri söylüyorum sağlığı en önemlisi tabii ama insanın içi burkulmuyor değil.nerdeyse her gün hastanede olmak,bebeğim için bu kadar endişe etmem,bu kadar moral bozukluğu tabii ki yorucu ve yıpratıcı inşallah sağlıklı olur bebeğim de bunları unuturum Allah bterinden saklasın.sizlerle paylaşabiliyor olmak beni anlayan bu kadar tatlı anne ve anne adaylarını olması da güzel şimdiye kadarki tüm dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri.
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemşire hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçuk diş etlerim şişmiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.

Son düzenleme:
slm kızlar biz 2 gündür yatıyorduk şimdi biraz daha iyiyiz novrain ve eylül allah yavrularınızı sağlıkla büyütsün inşallah

guzel haberlerle don insallah canim. bu arada senden once elsi var az daha sabir

hastanede oyle canim bende bir kere bglanmak durumunda kamistim gectigimiz haftalarda, bi bagladi yarim saat ortada yok, sinir bozuu gercekten. ama seninki daha sorunlu bir hemsireymis. gecmis olsun bu arada..

slm kızlar biz 2 gündür yatıyorduk şimdi biraz daha iyiyiz novrain ve eylül allah yavrularınızı sağlıkla büyütsün inşallah

gecmis olsun canim.

Novrain ve Eylül Maşallah size de bebişlerinize de

Rabbim sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Darısı biz bekleyenlerin başına hayırlısı ile..

hayırlı haberlerle dönersin inşallah
hastanede oyle canim bende bir kere bglanmak durumunda kamistim gectigimiz haftalarda, bi bagladi yarim saat ortada yok, sinir bozuu gercekten. ama seninki daha sorunlu bir hemsireymis. gecmis olsun bu arada..

gecmis olsun canim.

çok teşekkür ederm burcucum.bi de ortadan kayboluyo 40 dk.dışarda bi sürü hasta nst sırası bekliyo yani 40 dk. 2- 3 kişi alabilirdi

Son düzenleme:
hayırlı haberlerle dönersin inşallah

çok teşekkür ederm burcucum.bi de ortadan kayboluyo 40 dk.dışarda bi sürü hasta nst sırası bekliyo yani 40 dk. 2- 3 kişi alabilirdi

dogru soyluyorsun canim. neyse, bir sonraki nst de insallah o hemsireye denk gelmezsin canim.

canım güzel haberlerle gel

canııım sen çoook güçlü bir annesin 41 kere
bak kızın da maşallah 36. haftaya girdi
uçuğun için geçmiş olsun canım
iyi ki sende varsın

hoşgeldinnnn
iyi olmanıza sevindim

merhaba kızlar...yenı katıldım aranıza..pazartesı 37 haftalık olacak bebeğım...bacaklarımda muthıs ağrı var...zor kalkıyorum yerımden...bu halımle bu gun cam sılmeye kalktım kasıklarımda ağrım var..ıkıncı doğumum olacak ama korkuyorum ıste...doğumdan da korkuyorum oğluma bır sey olacak dıye de..

İnşallah sende bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın canım.Benim nazlı kızımda haftada 250 gr alamıyor canım.O rakamlar genetik yapıya,bebeğe göre değişiyor.
Son 2 haftada bizim kızda 250 gr zor almıştı.Senin durumun tabi ki farklı ama yine de kendini üzme canım.Ben inanıyorum ki sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.Bu stresli günleri de arkanda bırakacaksın.
Hepimiz boncuk gibi sıraya dizildik teker teker sıramızın gelmesini bekliyoruz.
Drum şu ana kadar Nst ye bağlanmam konusunda birşey söylemedi ama yazdıklarını okuyunca aman kalsın dedim.
Bu kadar ilgisizlik devlet hastanesinde mi,özel hastanede mi merak ettim canım?

Aramıza hoş geldin canım.Aman dikkat et bizim için artık bu haftalarda cam silme,vs ev işleri tehlikeli.
Boşver kirli kalsın senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.

yapmadan da olmuyor ıste...kızımı doğurmadan 2 gun once temızlık yapmıstım...buzdolabını falan cekmıstım dusunun yani....gencmısım o zaman sanırım...34 yasındayım ve yapamıyorum dıye sinir oluyorum..artık dınlenerek yapacağım ne yapalım...Allah hepımızı bır avazda kurtarsın...olmayanlarada bebek versın...dunyanın en guzel seyı...cumartesı catı muayenem olacak...dua edın normal doğum yapayım...

hoşgeldin
inşallah zamanında sağlıcakla alırsın bebişini kucağına

geçmiş olsun canım. bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir. alllah bebişlerimizi korusun

novrain canım hayırlı olsun. bebişini en kısa zamanda sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.
abrel de bebişine kavuşmuş. darısı hepimizin başına

novarin ve abrel bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun Allahım analı babalı,sağlıklı,sıhhatli büyütsün inşallah,darısıda bizim başımıza birde biz görseydik bebeşlerimizi

maşalahh Rabbim hayırlı ömürler versin inşaahh darııs başımızaa
gerizekalı adam hayvann kıyamam ya kadın ne durumdadır Rabbim yardımcıları olsunn
canım ya çok şükür iyisiniz bebeğinide alcan sağlıkla emzircen inşalah canım dualarım siiznle
çok şükür kurtuldum bugünlük bu sorundan ama bunuda nor ediyorum hemen çok saol canımm
canım ya benimde başıma gelmişti bir kere öle bende ağlamıştım Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşalahh
canım hayırlısıyla yavrunu kucağına alacaksın inşalah Rabbim yardımcınız olsun
canım hayırlı haberlerle dön inşalahh
novarin ve abrel bebişleriniz hayırlı uğurlu olsun Allahım analı babalı,sağlıklı,sıhhatli büyütsün inşallah,darısıda bizim başımıza birde biz görseydik bebeşlerimizi

görecez canım hayırlısıyla inşalahh

kızlar merhaba... sanırım doya doya geçmişi okuyamacağım...artık tezimde çok sıkışık bir döneme girdim, onunla ilgilenmem gerekiyor ama birazdan bir göz atıcam, çünkü sizleri çok merak ediyorum...

ben bugün doktordan geldim, çok şükür haftamızı yakalamışız, ve geçen hafta kilosuyla beni üzen oğlum 2500 gr olmuş bile, ay çok sevindim ya, nstde güzel çıktı. bundan sonra herhafta gidicem...günde 5-5.5 lt su içiiyorum ama doktorum suyun sınırda dedi, bence göremediği yerlerde su varhemde okadar dinleniyorum...

benden bu kadar ben bi geçmişe gideyim, ayyy eylül doğurdumu onu çok merak ettim

eylül ve handan bebişlerine kavuşmuşlar allah bağışlasın kızlar
handancım inşallah bebişin biran evvel küvözden çıkar sende o mis kokusunu doya doya koklarsın...

benimde kontrolüm vardı sancım çıkmadı erken doğacak diye korkarken dr um sen son haftayıda görücen heralde diyo hayırlısı olsun bakalım hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…