novrain ve eylül bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlarAllah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin Allahım
sıra bana geliyo kızlarson 15 günüm kaldı hayırlısıyla...birazdanda eşim gelcek dr.gidicez çok heycanlıyım
benim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
itibaren biliyosunuz haftada ortalama 250 gr. yani ayda 1kilo civarı alması gerekiyo benim bebeğim haftada bazen 100 gr civarı alıyo bazen de 10 gün falan hiiiçççiç almamış oluyo(en başından beri söylüyorum sağlığı en önemlisi tabii ama insanın içi burkulmuyor değil.nerdeyse her gün hastanede olmak,bebeğim için bu kadar endişe etmem,bu kadar moral bozukluğu tabii ki yorucu ve yıpratıcı inşallah sağlıklı olur bebeğim de bunları unuturum Allah bterinden saklasın.sizlerle paylaşabiliyor olmak beni anlayan bu kadar tatlı anne ve anne adaylarını olması da güzel şimdiye kadarki tüm dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri.
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemişer hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçukdiş etlerim şimiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.
slm kızlar biz 2 gündür yatıyorduk şimdi biraz daha iyiyiz novrain ve eylülallah yavrularınızı sağlıkla büyütsün inşallah
novrain ve eylül bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlarAllah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin Allahım
sıra bana geliyo kızlarson 15 günüm kaldı hayırlısıyla...birazdanda eşim gelcek dr.gidicez çok heycanlıyım
hastanede oyle canim bende bir kere bglanmak durumunda kamistim gectigimiz haftalarda, bi bagladi yarim saat ortada yok, sinir bozuu gercekten. ama seninki daha sorunlu bir hemsireymis. gecmis olsun bu arada..
gecmis olsun canim.
hayırlı haberlerle dönersin inşallah
çok teşekkür ederm burcucum.bi de ortadan kayboluyo 40 dk.dışarda bi sürü hasta nst sırası bekliyo yani 40 dk. 2- 3 kişi alabilirdi
benim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
itibaren biliyosunuz haftada ortalama 250 gr. yani ayda 1kilo civarı alması gerekiyo benim bebeğim haftada bazen 100 gr civarı alıyo bazen de 10 gün falan hiiiçççiç almamış oluyo(en başından beri söylüyorum sağlığı en önemlisi tabii ama insanın içi burkulmuyor değil.nerdeyse her gün hastanede olmak,bebeğim için bu kadar endişe etmem,bu kadar moral bozukluğu tabii ki yorucu ve yıpratıcı inşallah sağlıklı olur bebeğim de bunları unuturum Allah bterinden saklasın.sizlerle paylaşabiliyor olmak beni anlayan bu kadar tatlı anne ve anne adaylarını olması da güzel şimdiye kadarki tüm dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri.
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemşire hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçukdiş etlerim şişmiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.
slm kızlar biz 2 gündür yatıyorduk şimdi biraz daha iyiyiz novrain ve eylülallah yavrularınızı sağlıkla büyütsün inşallah
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemşire hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçukdiş etlerim şişmiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.
merhaba kızlar...yenı katıldım aranıza..pazartesı 37 haftalık olacak bebeğım...bacaklarımda muthıs ağrı var...zor kalkıyorum yerımden...bu halımle bu gun cam sılmeye kalktımkasıklarımda ağrım var..ıkıncı doğumum olacak ama korkuyorum ıste...doğumdan da korkuyorum oğluma bır sey olacak dıye de..
merhaba kızlar...yenı katıldım aranıza..pazartesı 37 haftalık olacak bebeğım...bacaklarımda muthıs ağrı var...zor kalkıyorum yerımden...bu halımle bu gun cam sılmeye kalktımkasıklarımda ağrım var..ıkıncı doğumum olacak ama korkuyorum ıste...doğumdan da korkuyorum oğluma bır sey olacak dıye de..
geçmiş olsun canım. bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir. alllah bebişlerimizi korusunya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
maşalahh Rabbim hayırlı ömürler versin inşaahh darııs başımızaakızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
gerizekalı adam hayvann kıyamam ya kadın ne durumdadır Rabbim yardımcıları olsunnkızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
canım ya çok şükür iyisiniz bebeğinide alcan sağlıkla emzircen inşalah canım dualarım siiznlekızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
çok şükür kurtuldum bugünlük bu sorundan ama bunuda nor ediyorum hemen çok saol canımmkabızlık yaşayan arkadaşlara sabah ahmet maranki(şarlatan bence ama) yarım fincan zeytinyağının içine 10 15 damla limon sıkıp geceden için sabaha bişey kalmaz dedi çok daraldıysanız deneyin bence belki işe yarar
canım ya benimde başıma gelmişti bir kere öle bende ağlamıştım Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşalahhbenim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
iyiki varsınız kızlar.
canım hayırlı haberlerle dön inşalahhnovrain ve eylül bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlarAllah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin Allahım
novarin ve abrel bebişleriniz hayırlı uğurlu olsunAllahım analı babalı,sağlıklı,sıhhatli büyütsün inşallah,darısıda bizim başımıza birde biz görseydik bebeşlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?