novrain ve eylül bebekleriniz hayırlı uğurlu olsun kızlarAllah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin Allahım
sıra bana geliyo kızlarson 15 günüm kaldı hayırlısıyla...birazdanda eşim gelcek dr.gidicez çok heycanlıyım
canım zaten hep aklımızdaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Evet biraz sabırsız çıkmış miniğimiz ama en azından sağlık durumu iyi. Biraz sabır canım. Sen karnında gibi düşün en azından canlı canlı ultrasonda görüyormuşsun gibi. Bu günler geçecek mis kokusunu koklayacak bebeğinin. Kıyamam ben size Allaha emanet olun.
İnşallah sende bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın canım.Benim nazlı kızımda haftada 250 gr alamıyor canım.O rakamlar genetik yapıya,bebeğe göre değişiyor.
Son 2 haftada bizim kızda 250 gr zor almıştı.Senin durumun tabi ki farklı ama yine de kendini üzme canım.Ben inanıyorum ki sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın.Bu stresli günleri de arkanda bırakacaksın.
Hepimiz boncuk gibi sıraya dizildik teker teker sıramızın gelmesini bekliyoruz.
Drum şu ana kadar Nst ye bağlanmam konusunda birşey söylemedi ama yazdıklarını okuyunca aman kalsın dedim.
Bu kadar ilgisizlik devlet hastanesinde mi,özel hastanede mi merak ettim canım?
canım güzel haberlerle gel
canııım sen çoook güçlü bir annesin 41 kere
bak kızın da maşallah 36. haftaya girdi
uçuğun için geçmiş olsun canım
iyi ki sende varsın
sorma canım özel hastane bi de.
aslında böyle bi ilgisizliği de ilk kez görüyorum.baştan beri suratı asıktı kızın zaten.bi de sözde ebe hemşire
evet bebeğin kilosu genetik faktörlere de ağlı ben de minyon yapılıyım.dr. baştan beri diyodu ufak bi bebek diye ama ara giderek açılınca sorun olduğu alaşıldı.
senin meleğin de genetik faktörlerden etkilenmiş olabilir canım.Allah a şükür bi problem gözükmüyo bildiğim kadarıyla, o yüzden sen hiç canını sıkma canım.
sıramızı bekliyoruz evet.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi.
canım bende düşünüyordum yapmayı ama erken doğum riskim olunca ve 1 ayı yatarak geçirdiğim için bişey yapamadımmkızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.
canım bendede oluyor dr normal dedi bende açılma falan die korkuyordum ama korkulacak bişey değilmiş ama sende sor druna muhakkakkızlar herkese iyi akşamlarbugün sürekli bi uyku hali çıldırcam yattım ama uyuyamadım bi türlü karnım geriliyor sürekli bir de bişey sorucam alt tarafımda bi sızlama oluyor ara ara sanki yırtılıyo gibi açılma mı oluyor acaba bilemedim şimdi ne yapsam:26:
eylül ve handan bebişlerinekavuşmuşlar allah bağışlasın kızlar
handancım inşallah bebişin biran evvel küvözden çıkar sende o mis kokusunu doya doya koklarsın...
benimde kontrolüm vardı sancım çıkmadıerken doğacak diye korkarken dr um sen son haftayıda görücen heralde diyo hayırlısı olsun bakalım hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah
görecez canım hayırlısıyla inşalahh
eylül ve handan bebişlerinekavuşmuşlar allah bağışlasın kızlar
handancım inşallah bebişin biran evvel küvözden çıkar sende o mis kokusunu doya doya koklarsın...
benimde kontrolüm vardı sancım çıkmadıerken doğacak diye korkarken dr um sen son haftayıda görücen heralde diyo hayırlısı olsun bakalım hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah
merhaba hanmlar nasılsınız ben arada okuyrm ama size bir soru sorabilrmiyim sizle aynı haftalrdayız siz doğum için sezryan mi düşünüyrsunuz normal mi yoksa inisiyatifi dr unuza mı verdiniz soruma cevap verirseniz sevinirm
inş.tüm hamşler sağlıkla bebşlerini kucaklarız amin doğm yapanlara da geçmiş olsn allah analı babalı büyütsün kızlar darsı başımıza
kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım quzular nasıl hareketlilermi
ya kızlar bişey soracam bende inanılmaz kasık ağrısı oluyor hani adet olunca şiddetli ağrıyla aynen öle ve batmaa iğne batırıyorlar sanki sizdede oluyor mu
valla bende bu günlerde olmayan bişey yok ki bendeki kasık ağrısı kasılmayla geliyor zaten gece rüyamda nişan gelmişti çok korkuyom :18:
ay canım benim yaa ne zormuş anne olmak dimi şimdiden neler çekiyoruz yavrularımızı alaıom sağlıkla inşalahh
inşalah hayırlısıyla tamamına erecez canım
benim 2.gebeliğim canım ama ilkinde bunları yaşamadım ben sanırım yaş da ilerledikçe zorlaşıyo 23 yaşımda hamile kalmıştım şimdi 30 çok zor çoookkk
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım quzular nasıl hareketlilermi
ya kızlar bişey soracam bende inanılmaz kasık ağrısı oluyor hani adet olunca şiddetli ağrıyla aynen öle ve batmaa iğne batırıyorlar sanki sizdede oluyor mu
birde çatı muaynesi doğumu tetiklermi
kıvırcık06
canım sen kaç haftalıksın tam olarak benim belli oldu normal doğum olacak inşalahh çarşamba çatı muaynesi oldum
ardina cnm sendin sanırım...
hepsiburada'Dan cotton box nevresim takımı alacam diyordun.. aldın mı? kalitesi kuması nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?