2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanmlar nasılsınız ben arada okuyrm ama size bir soru sorabilrmiyim sizle aynı haftalrdayız siz doğum için sezryan mi düşünüyrsunuz normal mi yoksa inisiyatifi dr unuza mı verdiniz soruma cevap verirseniz sevinirm

inş.tüm hamşler sağlıkla bebşlerini kucaklarız amin doğm yapanlara da geçmiş olsn allah analı babalı büyütsün kızlar darsı başımıza

sorma canım özel hastane bi de.
aslında böyle bi ilgisizliği de ilk kez görüyorum.baştan beri suratı asıktı kızın zaten.bi de sözde ebe hemşire
evet bebeğin kilosu genetik faktörlere de ağlı ben de minyon yapılıyım.dr. baştan beri diyodu ufak bi bebek diye ama ara giderek açılınca sorun olduğu alaşıldı.
senin meleğin de genetik faktörlerden etkilenmiş olabilir canım.Allah a şükür bi problem gözükmüyo bildiğim kadarıyla, o yüzden sen hiç canını sıkma canım.
sıramızı bekliyoruz evet.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah bebeklerimizi.

Son düzenleme:
canım güzel haberlerle gel

canııım sen çoook güçlü bir annesin 41 kere
bak kızın da maşallah 36. haftaya girdi
uçuğun için geçmiş olsun canım
iyi ki sende varsın

teşekkür ederim canımben pek güçlü göremiyorum kendimi ama
evet bugünlere de şükür canım.ufak olsun ama sağlıklı olsun ne yapalım en önemlisi sağlığı

iyi akşamlar herkese
novrain ve abrel kavuşmuşlar yavrularına
Allah hepimize nasip etsin.
başka herkes iyidir inşallah. bakalım sıra kimde hangi bebişte.

Keşke şikayet etseydin canım.Sonuçta özel hastane hepimiz daha iyi hizmet ve muamele görmek adına özel hastaneye gidiyoruz.

mrb annecikler...
eylül ve novrain dogum yapmıs. ;Allah analı babalı buyutsun insallah..

novrain cnm,üzülme,bebeişine kavusacaksın yakında... hayırlısı boyleymıs demekkı. moralini yuksesk tut.

kızlar herkese iyi akşamlar bugün sürekli bi uyku hali çıldırcam yattım ama uyuyamadım bi türlü karnım geriliyor sürekli bir de bişey sorucam alt tarafımda bi sızlama oluyor ara ara sanki yırtılıyo gibi açılma mı oluyor acaba bilemedim şimdi ne yapsam:26:

kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.

kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.
canım bende düşünüyordum yapmayı ama erken doğum riskim olunca ve 1 ayı yatarak geçirdiğim için bişey yapamadımm(
şimdiden sonrada yapsam sonunu bekleyemem çok çabuk yoruluyorum kalır yapamam artık hazır şeylerle idare edecezz
canım bendede oluyor dr normal dedi bende açılma falan die korkuyordum ama korkulacak bişey değilmiş ama sende sor druna muhakkak

maşalah canımm sizee
handan doğum yapmadı kız daha vakitleri var tatlım novrain yaptı doğumu

görecez canım hayırlısıyla inşalahh

inşallaah canım yaaaa

amin inşallah canım vaktinde gelsinler hadi gözün aydın

ben şimdilik normal düşünüyorum bebişim pozisyonu almış ama kilosu ve kafa çapı önde gidiyor doktor sezeryanada hazırlıklı ol dedi ama çatı muayenesine kadar belli olmazmış,5 kilo da doğurabilirsin,2.5kiloda doğuramayabilirsin dedi tamamen çatıyla alakalı bir durum dedi

ebn annemin yanında yapacağım ama tabiki dönüş var,buzluğa sarma sarıp koyacağım bol bol ,kurabiye,sigara böreği sarıp koyarım,annem mantı da yapalım diyordu belki mantıda yaparım bol bol kızlar hakkınızı helal edin yaaa inşallah kimsenin canı istememiştirr

iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım quzular nasıl hareketlilermi
ya kızlar bişey soracam bende inanılmaz kasık ağrısı oluyor hani adet olunca şiddetli ağrıyla aynen öle ve batmaa iğne batırıyorlar sanki sizdede oluyor mu

birde çatı muaynesi doğumu tetiklermi

Son düzenleme:
ardina cnm sendin sanırım...
hepsiburada'Dan cotton box nevresim takımı alacam diyordun.. aldın mı? kalitesi kuması nasıl?

kıvırcık06
canım sen kaç haftalıksın tam olarak benim belli oldu normal doğum olacak inşalahh çarşamba çatı muaynesi oldum

valla bende bu günlerde olmayan bişey yok ki bendeki kasık ağrısı kasılmayla geliyor zaten gece rüyamda nişan gelmişti çok korkuyom :18:

valla bende bu günlerde olmayan bişey yok ki bendeki kasık ağrısı kasılmayla geliyor zaten gece rüyamda nişan gelmişti çok korkuyom :18:

ay canım benim yaa ne zormuş anne olmak dimi şimdiden neler çekiyoruz yavrularımızı alaıom sağlıkla inşalahh
inşalah hayırlısıyla tamamına erecez canım

ay canım benim yaa ne zormuş anne olmak dimi şimdiden neler çekiyoruz yavrularımızı alaıom sağlıkla inşalahh
inşalah hayırlısıyla tamamına erecez canım

benim 2.gebeliğim canım ama ilkinde bunları yaşamadım ben sanırım yaş da ilerledikçe zorlaşıyo 23 yaşımda hamile kalmıştım şimdi 30 çok zor çoookkk

benim 2.gebeliğim canım ama ilkinde bunları yaşamadım ben sanırım yaş da ilerledikçe zorlaşıyo 23 yaşımda hamile kalmıştım şimdi 30 çok zor çoookkk

maşalah aplacım 2. gebeliğin ha ne güsell
kardeş geliyorr
benimnle aynı haftada 1 komşum var o da hamile onun 6. gebeliği kan uyuşmazlığı yüzünden ölmüş sürekli bebekleri şimdi oda çökmüş durumda benim ilk gebeliğim ben hala çok şükürr iyiym
yatmak zorunda olsamda ufaktan hareketlendim mecburen
neyse ki az kaldı datlım birazcık daha sabret

Son düzenleme:

iyi canım nolsun yuvarlanop gidiyoruz oğluşumlA bugün çok hareketliydi oğluşumm yaa.sen nasılsın canımm evet canım o dediğin kasılmalar bendede oluyor adet sancısı gibi birde sanki aşağıdan bişey akıyomuş gibi oluyor ince ince hemen lavaboya koşuyorum bişey yok

kıvırcık06
canım sen kaç haftalıksın tam olarak benim belli oldu normal doğum olacak inşalahh çarşamba çatı muaynesi oldum

canım ben 34 haftalığım benim daha çatı muayenem yapılmadı 37.haftada yaparız dedi doktor o zaman belli olacakmış..ay nasıl bişeydi o muayene yaa

ardina cnm sendin sanırım...
hepsiburada'Dan cotton box nevresim takımı alacam diyordun.. aldın mı? kalitesi kuması nasıl?

Evet canım bendim.Geçen hafta kızımın odası geldi 1 haftadır havalandırıyorum.Odayı yerleştirmeden almak istemedim.Malum ne alsam yersizlikten baza altında ya da poşetlerde kaldı.Bende Hepsiburada dan ne alırsam 2-3 günde geliyor diye acele etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…