2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay maşalahh canım yuvarlanın bakalımm:)))
bende çok şükür canım bizde yuvarlanıyoruzzz:))
aynen canımm aynenn diyorum suyum mu geliyor sızıyor die ama bişiy yokkk:))

canım nasıl bişeydi biliyormusun önce benim serviks ölçüldü pelvik ultrasonla inan bunda canım daha çoık yandıı sonrasında çatı muaynem yapıldı ilk başta kastım kendimi canım yandı az ama sonrasında rahat bıraktım acımadı 2 parmağını soktu açtı kapadı tamamdır dedi normal yapabilirsin yumuşamam da olmuş ama gerçekten hiç kasma kendini rahat bırak kasarsan acıyor yani senin elinde

Canım ben çatı muayenesinin doğumu tetiklediğini daha önce hiç duymadım.Muhtemelen hissettiğin kasık ağrısının çatı muayenesi ile ilgisi yoktur canım.Yine de olağandışı bir şey hissediyorsan druna danış canım.

yok canım çatı möuaynesinden sonra olan bi ağrı değil öncesindede oluyordu dr da normal dedi zaten sorun yokmuş
ben daha diğer topiklerde okumuştum çatı muaynesi tetikliyor doğumu diye o yüzden sordum çok yazan olmuş çatı muaynesinden 2 güğnra doğuma gittim diyenler

ayyyyyyyyy offf ben çok utanırım yaaaaa sırf bu yüzden kasarım galibaa ayy senin çok iyi inşallah önce hayırlısı sonra istediğin gibi normal doğum olursun canımm..benim oğlan koca kafalıymış kafası geçmeyebilir diyor doktorr bu haftadan sonra haftada 200 gram alsa diyorum son haftaya kadar 3.700gram oluyor tabi normal şartlar altında 40.haftaya kadar...hesabını yaptım da

ya ben bişey soracağım şimdi benim oğluşun kafası aşağıda ya eğilip kalkarken otururken sıkışmıyordur dimi ya ben çok tedirgin oluyorum eğilirken iki büklüm oluyordurr yavrum diye

benim dr bayan rahatım diyorum bende olan onda da varr inşalah normal olur seninde canım
ay ben onun koca kafasını yerim yaa canım ya şöle düşün hamilelerin %5i sadece 40 haftasını dolduruyor gerçi hadi 5in içinde bizde varsak:)) o da var tabi
hayırlısyla normal olacak inşalah seninde canım öle düşün

ya aynı şeyi bende düşüniyorum otururken falan korkuyorum ya bişey olursa die ama kemikler falan varya koruyordur ya bişey olmaz herhalde ay bi soruyum dr a gerçi 17sinde randevu

ayy inşallahhh hayırlısıysa normal olsunnn istiyorummm inşallahh canım inşallah o %5 in içine girmeyiz :18: evet canım ya sen sor benim randevuma daha varrr bizide bilgilendir canımm ne bileyim insan tedirgin oluyorr...ya dolmuşa falan biniyorum korkuyorum çok sarsıyor yaa :18:yatakta yan yatıyorum ben kalktığıma bi bakıyorum kuzuummm bir tarafa toparlanmışşş çok komik görünüyor ya çuval gibi bi karın içindede patatesim varr ordan oraya ordan oraya Allaha emanet bebişllerimizz

inşalahh canımm
tamam canım ben sorar sizide bilgilendiririm
ay canım varya bende korkuyordum sadece ben mi yaşıyorum bunları die aynı şeyler oluyorr demekki normal uyurken bir yerde toplanması demekki tuvalete falan kalktığımda gecelerii sert oluyor bebk bi yerde toplanmış duruyor komik bi görüntü oluyor her kalktığımda bi panik oluyoruöm bişey mi oldu die onu hareketledirene kadar uyumuyorum tekmiğini hissettikten sonra rahatlıyorum ne güsel bişeymiş ya anne olmak Rabbim herkese nasib etsin inşalahh

aynen canımm Allahım herkese aratmadan sağlıklı sıhhatli bir şekilde versin inşallahh

kIzLAR kocanıza ne aldıracaksınız doğum hediyesi?? Biri sordu bana ben duymamıştım öyle bi adet, aman ne gerek var zaten masrafa girdi çok adam dedim. Kıymetin olmaz kızım aldır, iki tabağı varsa kır hiç duymadın mı dedi değerin olmaz dedi. Yalan da değil ama ne bilim istesem mi bişey?? var mı öyle adet??

selammm kızlarr ben bişi sorucaktımmm yaa çok ayakta durunca yürüyünce bide yan yatınca vajinamın üst etli kısmı ağrıyoo sanki şişiyo gibi bi ağrı oluyo neden ki sizdede oldu mu böyle işi önemli bişi mi buu

canım korkutmayayım dün gece benimde karnım geriliyordu öylesine içim rahatlasın die hastaneye gittim sancım çıktı.
dilersen en yakın hastaneye git bi nst çektir tabii arayabiliyorsan önce doktorunu ara derim, için rahatlar.

kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.

canım ben yattığım için bişi yapamıyorum ama yatmasam yapardım

canım ya bende senin gibi düşünenlerdenim zaten bir sürü masrafa girrildi zaten en güsel hediyemizide alacaz ama küçükte olsa bişey olsun dimii
ama düşününcede mantıklı ilerde yavruna gösterirsin bak sen doğduğunda babanın bize doğum hediyesiydi die
bakalım bende eşime duyurdum ama sürpriz yapacakmı
canım walla nedenini bilmiyorum ama normalmiş bu ağrılar dr sordum

geçmiş olsun, bilemedim ki
benim daha olmadı

sağol canımm acaba bebişin kafası aşağımı iniyo yada benim haftalarda nerdeki acaba sürekli yermi değiştiriyoo ayy ben bişi bilmiyorumm yaa neresi nerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…