selammm kızlarr ben bişi sorucaktımmm yaa çok ayakta durunca yürüyünce bide yan yatınca vajinamın üst etli kısmı ağrıyoo sanki şişiyo gibi bi ağrı oluyo neden ki sizdede oldu mu böyle işi önemli bişi mi buu
yenikentteyim ben canım çok da uzak sayılmayızbatıkentteyim canım sen neresindensin ??
sağol canımm acaba bebişin kafası aşağımı iniyo yada benim haftalarda nerdeki acaba sürekli yermi değiştiriyoo ayy ben bişi bilmiyorumm yaa neresi nerede
kIzLAR kocanıza ne aldıracaksınız doğum hediyesi?? Biri sordu bana ben duymamıştım öyle bi adet, aman ne gerek var zaten masrafa girdi çok adam dedim. Kıymetin olmaz kızım aldır, iki tabağı varsa kır hiç duymadın mı dedi değerin olmaz dedi. Yalan da değil ama ne bilim istesem mi bişey?? var mı öyle adet??
geçmiş olsun, bilemedim ki
benim daha olmadı
yenikentteyim ben canım çok da uzak sayılmayız
iyi akşamlar arkadaşlar
bağlantım yine sıkıntılı benim zar zor okumaya çalışıyorum nasılsınız kızlar bebişler nasıl?
biz kaçtık kıslar babamız gelene kadar işlerimizi halledelim Allaha emanet olun
yenikentteyim ben canım çok da uzak sayılmayız
canım bende anlamıyordum ya nesi nerde falan ama şimdi indi ya kafası aşşağıda değişmezmişde bi daha anlıyorum elini kolunu artık
dönmüştür canım bebğin belki baskı yapıyordur bence benimde senin haftalarında başladı batmalar ağrılar
ok canımm sağol cvp içinoluyo canım oluyo merak etme
ayyyyyyyyy offf ben çok utanırım yaaaaa sırf bu yüzden kasarım galibaa ayy senin çok iyi inşallah önce hayırlısı sonra istediğin gibi normal doğum olursun canımm..benim oğlan koca kafalıymış kafası geçmeyebilir diyor doktorr bu haftadan sonra haftada 200 gram alsa diyorum son haftaya kadar 3.700gram oluyor tabi normal şartlar altında 40.haftaya kadar...hesabını yaptım da
ya ben bişey soracağım şimdi benim oğluşun kafası aşağıda ya eğilip kalkarken otururken sıkışmıyordur dimi ya ben çok tedirgin oluyorum eğilirken iki büklüm oluyordurr yavrum diye
biz nazlı kızımıza doğum hediyesi aldıkkIzLAR kocanıza ne aldıracaksınız doğum hediyesi?? Biri sordu bana ben duymamıştım öyle bi adet, aman ne gerek var zaten masrafa girdi çok adam dedim. Kıymetin olmaz kızım aldır, iki tabağı varsa kır hiç duymadın mı dedi değerin olmaz dedi. Yalan da değil ama ne bilim istesem mi bişey?? var mı öyle adet??
canımm benimm bebiş 32. haftada senin daha ilerde sanırım aşağı baskı yapıyo bebecikk sende hiç baskı olmuyo mu ki?
iyi akşamlar arkadaşlar
bağlantım yine sıkıntılı benim zar zor okumaya çalışıyorum nasılsınız kızlar bebişler nasıl?
kızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
canım okuyunca şok oldum bebeğini kucağına alıcaksın en kısa zamanda sağlıcakla allahında izniyle herşey yoluna giricek bebişin evine gelicekkızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
maşallah muhammedeMerhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir,
Ben de Eylül'le konuşabildim bebeği maşallah çok iyi doğmuş;çok tatlı bir bebek bi görseniz diyor, kendisinin de ağrıları varmış ama bu da çok normal.. Ben çok duygulandım ama..
Umarım darısı sağlıkla bizlerin başına..
Eylülcüm seni sabırsızlıkla foruma bekliyoruz.. Sana eşinle ve çocuklarınla sağlıklı mutlu bir hayat geçirmeni dilerim..
özel hastaneymiş tatlım birde keşke başhekime çıksaydın bak ozaman nasılda tutuşuyorlarbenim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
itibaren biliyosunuz haftada ortalama 250 gr. yani ayda 1kilo civarı alması gerekiyo benim bebeğim haftada bazen 100 gr civarı alıyo bazen de 10 gün falan hiiiçççiç almamış oluyo(en başından beri söylüyorum sağlığı en önemlisi tabii ama insanın içi burkulmuyor değil.nerdeyse her gün hastanede olmak,bebeğim için bu kadar endişe etmem,bu kadar moral bozukluğu tabii ki yorucu ve yıpratıcı inşallah sağlıklı olur bebeğim de bunları unuturum Allah bterinden saklasın.sizlerle paylaşabiliyor olmak beni anlayan bu kadar tatlı anne ve anne adaylarını olması da güzel şimdiye kadarki tüm dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri.
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemşire hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçukdiş etlerim şişmiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.
kızlar merhaba... sanırım doya doya geçmişi okuyamacağım...artık tezimde çok sıkışık bir döneme girdim, onunla ilgilenmem gerekiyor ama birazdan bir göz atıcam, çünkü sizleri çok merak ediyorum...
ben bugün doktordan geldim, çok şükür haftamızı yakalamışız, ve geçen hafta kilosuyla beni üzen oğlum 2500 gr olmuş bile, ay çok sevindim ya, nstde güzel çıktı. bundan sonra herhafta gidicem...günde 5-5.5 lt su içiiyorum ama doktorum suyun sınırda dedi, bence göremediği yerlerde su varhemde okadar dinleniyorum...
benden bu kadar ben bi geçmişe gideyim, ayyy eylül doğurdumu onu çok merak ettim
börek felan yapıp atıcaz bizkızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.
iyi akşamlar viyolecim :80:iyi akşamlar arkadaşlar
bilemedim ama çok zarar vermez suyun içinde ya
biz nazlı kızımıza doğum hediyesi aldık
selammm kızlarr ben bişi sorucaktımmm yaa çok ayakta durunca yürüyünce bide yan yatınca vajinamın üst etli kısmı ağrıyoo sanki şişiyo gibi bi ağrı oluyo neden ki sizdede oldu mu böyle işi önemli bişi mi buu
mşallah canım bebişinekızlar merhaba... sanırım doya doya geçmişi okuyamacağım...artık tezimde çok sıkışık bir döneme girdim, onunla ilgilenmem gerekiyor ama birazdan bir göz atıcam, çünkü sizleri çok merak ediyorum...
ben bugün doktordan geldim, çok şükür haftamızı yakalamışız, ve geçen hafta kilosuyla beni üzen oğlum 2500 gr olmuş bile, ay çok sevindim ya, nstde güzel çıktı. bundan sonra herhafta gidicem...günde 5-5.5 lt su içiiyorum ama doktorum suyun sınırda dedi, bence göremediği yerlerde su varhemde okadar dinleniyorum...
benden bu kadar ben bi geçmişe gideyim, ayyy eylül doğurdumu onu çok merak ettim
bende iyi sayılırım burun akıntım olmasaiyiyiz canım aynı sen nasılsınnnnnnnnnnn
iyi akşamlar canım
iyi akşamlar viyolecim :80:
kizlar merhaba size bi mujdem var ben dogurdum.35+5 te sancim geldi gece acile gittim 31 ocak saat 5te acildeydik.1 subat aksam 19.15te oglumu normal epiduralle kucagima aldim.cok saskin ve mutluyum.ayrintilari daha sonra yazicam.darisi hepinizin basina
arada bende de oluodu rahim ağrısı normal bnce sonuçta rahim kendini doğuma hazırlıyo
bilemedim ama çok zarar vermez suyun içinde ya
biz nazlı kızımıza doğum hediyesi aldık
canım benim hala ters başı yukarıda belki onun için olmuyordur.
iyi akşamlar canım
[ bende iyi sayılırım burun akıntım olmasaonun haricinde oğlumda bende iyiyiz canım
herkeze iyi akşamlar..
doğum yapan arkadaşlar,gözünüz aydın güle güle büyütün bebişlerinizi..
erken haftada doğanları okuyunca endişileniyorum ara sancılarım fazla oluyor ee haliyle bu durum beni korkutuyor.dk. bu ay hiç kalkma ye iç yat diyor ama ne mümkün ooofff oofff
allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada kaçıncı haftada nst bağlandınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?