2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

batıkentteyim canım sen neresindensin ??
yenikentteyim ben canım çok da uzak sayılmayız
sağol canımm acaba bebişin kafası aşağımı iniyo yada benim haftalarda nerdeki acaba sürekli yermi değiştiriyoo ayy ben bişi bilmiyorumm yaa neresi nerede

canım bende anlamıyordum ya nesi nerde falan ama şimdi indi ya kafası aşşağıda değişmezmişde bi daha anlıyorum elini kolunu artık
dönmüştür canım bebğin belki baskı yapıyordur bence benimde senin haftalarında başladı batmalar ağrılar

ayy evet dün bana da bi arkadaşım dedi 2 tabağın varsa birini kır diyee çok şaşırdım hak vermiyor da değilim ben söyledim hediyemi alırsa ne ala

iyi akşamlar arkadaşlar
bağlantım yine sıkıntılı benim zar zor okumaya çalışıyorum nasılsınız kızlar bebişler nasıl?

yenikentteyim ben canım çok da uzak sayılmayız

aa evet canım yakınmışızzz

iyi akşamlar arkadaşlar
bağlantım yine sıkıntılı benim zar zor okumaya çalışıyorum nasılsınız kızlar bebişler nasıl?

iyiyiz canım aynı sen nasılsınnnnnnnnnnn

biz kaçtık kıslar babamız gelene kadar işlerimizi halledelim Allaha emanet olun

görüşürüzz canımmm

hımmm daha doktor kontrolume zaman var teşekkür ederimm aydınlattın beni bende sanki daha çok hissediyorum kafasını değilde kol ve ayaklarını göbeğimin üstünde sağında solunda oluyo ençek hareketlenmeler sanırım kollar ayaklar orda

ben de eşimi çok seviyorum hepimiz seviyoruz ama eskiler birşey diyorsa doğrudur yaşam deneyimlerim de bana onu gösterdi kendinden vazgeçmeyecek insan ve evet yaptıracak zorlayacak ta bazen tabi haince değil. Bi hademe vardı işyerinde hergün karısından şikayet her gün laf. Bigün dedim boşa o vakit ne çekiyorsun ne dese beğenirsin oooo hocanıııııım ben onu alana kadar ne çektim bilirsiiiin??? Hele bi işe yaramaz anaları kardeşleri kıymetli olmuyor mu, bişey yapmıyor yapmıyor sonra bi kırıntı getidiler mi kıymetli oluveriyorlar ya... Gerçi biraz da adamına göre ama yine de isteyeceksin kardeşim

bilemedim ama çok zarar vermez suyun içinde ya

biz nazlı kızımıza doğum hediyesi aldık

canımm benimm bebiş 32. haftada senin daha ilerde sanırım aşağı baskı yapıyo bebecikk sende hiç baskı olmuyo mu ki?

canım benim hala ters başı yukarıda belki onun için olmuyordur.

iyi akşamlar arkadaşlar

iyi akşamlar canım

aadamda hiç vicdan yokmuş kadıncağıza ve bebişine yazık
canım okuyunca şok oldum bebeğini kucağına alıcaksın en kısa zamanda sağlıcakla allahında izniyle herşey yoluna giricek bebişin evine gelicek
maşallah muhammede
özel hastaneymiş tatlım birde keşke başhekime çıksaydın bak ozaman nasılda tutuşuyorlar
maşallah bebişine tatlım demek iyi bakmış annesi bebişine
kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.
börek felan yapıp atıcaz biz
iyi akşamlar arkadaşlar
iyi akşamlar viyolecim :80:

arada bende de oluodu rahim ağrısı normal bnce sonuçta rahim kendini doğuma hazırlıyo

mşallah canım bebişine
iyiyiz canım aynı sen nasılsınnnnnnnnnnn
bende iyi sayılırım burun akıntım olmasaonun haricinde oğlumda bende iyiyiz canım
iyi akşamlar canım

iyi akşamlar viyolecim :80:

iyi akşamlar kızlar

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin...erken ama ne güzel normal olmuş..hikayeni bekliyoruz dört gözle ve tecrübelerinide..nasıl oldu doğum kolaymıydı bende epidurel normal istiyordum doktorum daha birşey demedi ama sanırım epidurel sezeryan olacak (( hayılrısı gerçi çatım çok darmış bebişin kilosuda önden gidiyor bence riskli olur benim içinde onun içinde allah korusun..herkes için en iyisi olacaksa o olsun sağlıkla gelsinlerde nasıl olduğu çok öenmli değil aslında..

arada bende de oluodu rahim ağrısı normal bnce sonuçta rahim kendini doğuma hazırlıyo

öyledirrr mutlaka o yüzdendir ağrılarr

bilemedim ama çok zarar vermez suyun içinde ya

biz nazlı kızımıza doğum hediyesi aldık

canım benim hala ters başı yukarıda belki onun için olmuyordur.

iyi akşamlar canım

anladım canımm o yüzendirrr yaa benim doktor bana hç demiyoo ki kafa nerde tot nerde dur bidak gittiğimde sorayım

herkeze iyi akşamlar..
doğum yapan arkadaşlar,gözünüz aydın güle güle büyütün bebişlerinizi..
erken haftada doğanları okuyunca endişileniyorum ara sancılarım fazla oluyor ee haliyle bu durum beni korkutuyor.dk. bu ay hiç kalkma ye iç yat diyor ama ne mümkün ooofff oofff
allah hepimizin yardımcısı olsun.bu arada kaçıncı haftada nst bağlandınız kızlar?

33+1de bağlandım sonra 33+5dede bağlandım doktorum haftayı sordu sonra nst.ye yolladı canım kendine dikkat et sancın olursada ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…