merhaba ben eylülün kızı elif annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı bebeğin durumu iyi allaha şükür annemde iyi şu an hastanede yarın veya cumartesi günü gelecekler
merhaba ben eylülün kızı elif annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı bebeğin durumu iyi allaha şükür annemde iyi şu an hastanede yarın veya cumartesi günü gelecekler
33+1de bağlandım sonra 33+5dede bağlandım doktorum haftayı sordu sonra nst.ye yolladı canım kendine dikkat et sancın olursada ihmal etme
eylüle çok selamlarımızı iletirsin minik kardeşinizi bizim yerimize öpersinizmerhaba ben eylülün kızı elif annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı bebeğin durumu iyi allaha şükür annemde iyi şu an hastanede yarın veya cumartesi günü gelecekler
bence şikayetini söylersen yollar tatlımanladım canımm sağol.benim idrar yollarında iltahap var acaba ondanmı diye düşünüyorum ve gelen sancıyıda anlayamıyorum.hastaneye gitsemkollarımı delik deşik edicekler diye bide ortalığı ververeye vermemek için uzanıyorum ama tedirginim.benim 2. meleğim bu,oğlumda böyle ara sancılar hiç yaşamamıştım.nst ye gelince 34 haftadayım ama hala girmedim 2 gün sonra gidicem dk. bakalım belki bağlar.
kızlar biz çıkıyoruzzzbelim ağrıdı oturmaktan birazcık uzanayım öpüyorummmm hepinizi görüşürüzzzz :79:
ben daha hiç nst ye bağlanmadım :26::26::26:
ayy inşallah canım yaaaa bişey olmuyordur...güle güle kullansın ne aldınızzzz canım??
isminin baş harfinin olduğu iğnesinin kenarı kalpli
ana rengi pembe üzeri beyaz yıldızlı bir nazarlık
yaptırdık
makinem gelince çekip koyarım
ben daha hiç nst ye bağlanmadım :26::26::26:
eylüle çok selamlarımızı iletirsin minik kardeşinizi bizim yerimize öpersiniz
bence şikayetini söylersen yollar tatlım
şikayetlerimi dktorumda biliyor canım ben özele gidiyorum her ay istedeği tetkikleri yaptırıp sonucunu gösteriyorum dk ma.allah hepimizin yardımcısı olsun
slm kızlar...hastaneden geldim,herşey güzel geçti çok şükür...
yine nst.ye bağlandım kalp atışları güzel dedi dr. kan aldılar test için amelyat öncesi dr.istedi...
kısmetse 26 şubat sabah 7de burda olun dedi dr.um...8,5 tada amelyata gircekmişim herşeyi ayarladık odamızıda ayırttık ayyyyy çok heycanlandım yaaheycandan kızımın kilosunu boyunu bile soramadım neyse sağlıklı olsunda bebişim...Allahın izninle karnımdaki son 15 günü bebişimiz
gözünaydın canım
spinal mi genel anastezi olacak?
sağlıcakla al yavrucuğunu kucağına
pembecadı sen kaçç haftalıksın canım,ben 34 haftadayım bende bağlanmadım henüz
slm kızlar...hastaneden geldim,herşey güzel geçti çok şükür...
yine nst.ye bağlandım kalp atışları güzel dedi dr. kan aldılar test için amelyat öncesi dr.istedi...
kısmetse 26 şubat sabah 7de burda olun dedi dr.um...8,5 tada amelyata gircekmişim herşeyi ayarladık odamızıda ayırttık ayyyyy çok heycanlandım yaaheycandan kızımın kilosunu boyunu bile soramadım neyse sağlıklı olsunda bebişim...Allahın izninle karnımdaki son 15 günü bebişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?