belize hediyemi aldınız canım aman amann annesi ve babası şimdiden prenses yapıyor kızlarını
sağol tatlım...dr.konuştum son kez genel anestezi olcam dedim.dr.umda en iyisi dedi.
36+ 3 teyim cnm ama doktor gerek görmüyor sanırım şimdiye kadar çok kasılma hissetmedim bu hafta karnım sertleşmeye belime bıçaklar saplanmaya başladı önümüzdeki hafta gidişimde bağlar heralde artık
gözün aydın canım.demek 15 günümüz kaldı tatlı kızınla tanışmak için
midem fena
arkadaşlar merhaba, ben 37+3 günlük hamileyim...bebişimize kavuşmaya az kala bi sıkıntım var...bu haftanın başından beri midem çok fena gündüz bişicikler yok akşama çok fena oluo,ekşime oluo hat safhada ve bazı geceler uyutmuyo bile midemin,sindirim sistemimin sıkıntısı...
normal mi bu yaa???
canım sıkılmaya başladı ardı arkası kesilmeyince....:44:
tavsiyeleriniz var mı?
slm kızlar...hastaneden geldim,herşey güzel geçti çok şükür...
yine nst.ye bağlandım kalp atışları güzel dedi dr. kan aldılar test için amelyat öncesi dr.istedi...
kısmetse 26 şubat sabah 7de burda olun dedi dr.um...8,5 tada amelyata gircekmişim herşeyi ayarladık odamızıda ayırttık ayyyyy çok heycanlandım yaaheycandan kızımın kilosunu boyunu bile soramadım neyse sağlıklı olsunda bebişim...Allahın izninle karnımdaki son 15 günü bebişimiz
yine nst.ye bağlandım kalp atışları güzel dedi dr. kan aldılar test için amelyat öncesi dr.istedi...
kısmetse 26 şubat sabah 7de burda olun dedi dr.um...8,5 tada amelyata gircekmişim herşeyi ayarladık odamızıda ayırttık ayyyyy çok heycanlandım yaaheycandan kızımın kilosunu boyunu bile soramadım neyse sağlıklı olsunda bebişim...Allahın izninle karnımdaki son 15 günü bebişimiz
amin tatlımeylüle çok selamlarımızı iletirsin minik kardeşinizi bizim yerimize öpersiniz
bence şikayetini söylersen yollar tatlım
şikayetlerimi dktorumda biliyor canım ben özele gidiyorum her ay istedeği tetkikleri yaptırıp sonucunu gösteriyorum dk ma.allah hepimizin yardımcısı olsun
evet tatlım belize aldık
daha güzelleri mert beye
şuanda bendede var ama ben bişey içmiyorum ilaç içmek hiç istemiyorum:26::26:midem fena
arkadaşlar merhaba, ben 37+3 günlük hamileyim...bebişimize kavuşmaya az kala bi sıkıntım var...bu haftanın başından beri midem çok fena gündüz bişicikler yok akşama çok fena oluo,ekşime oluo hat safhada ve bazı geceler uyutmuyo bile midemin,sindirim sistemimin sıkıntısı...
normal mi bu yaa???
tavsiyeleriniz var mı?
sağolbende hastane çantamı hazırlamak için kızımın tüm cicilerini yıkadım.
ama nasıl ütü yapacağım bilmiyorum:26:
ütüyü de benden başka kimsenin yapmasını da istemiyorum.
ne yapsam ki acaba?
bu arada park yatakları nasıl temizlediniz kızlar?
silsem yeterli olur mu acaba?
birde hatırladığım kadarıyla önceden konuşulmuştu ama ben avare avare dolandığım için atlamışım park yatak için uyku setini nerden aldınızoturduğun yerden yapabilirmisin ahucum
gözünaydın azize...
bebişin ve senin için hayırlısı olsun...
ilk doğumunda genel anestezi miydi canım?
hemen sütün gelmişmiydi...
doğum şekli konusunda çok kararsızım kızlar bana yardım edin
bende hastane çantamı hazırlamak için kızımın tüm cicilerini yıkadım.
ama nasıl ütü yapacağım bilmiyorum:26:
ütüyü de benden başka kimsenin yapmasını da istemiyorum.
ne yapsam ki acaba?
bu arada park yatakları nasıl temizlediniz kızlar?
silsem yeterli olur mu acaba?
birde hatırladığım kadarıyla önceden konuşulmuştu ama ben avare avare dolandığım için atlamışım park yatak için uyku setini nerden aldınız
midem fena
normal mi bu yaa???
tavsiyeleriniz var mı?
sağol canmmgözün aydın canım,senin 1. doğumundamı sezeryandı?doğum tarihin 10 gün öne çekilmiş
neden acaba içeride ne kalsalar bebişler o kadar iyi değilmi
kızın geliyor demek azize ayy bebişler geldikçe heyecanlanıyorum yaklaştığımı anlıyorum...çok az gününüz kaldı
amin tatlım
evet canmm inşallah Allahımın izninleAllahım hepimize hayırlı doğumlar versin
şuanda bendede var ama ben bişey içmiyorum ilaç içmek hiç istemiyorum:26::26:
sağoloturduğun yerden yapabilirmisin ahucum
canım hamilelikte ortaya çıkan asit kaçağı olsa gerek 1 numarala ilacıda 1 bardak soğuk süt.soğuk olması önemli,aynen bende de oluyordu bu problem uykumdan uyandırıyordu yani o derece sütü normalde sevmem ama ilaç niyetine içiyorum yanmam olunca ve hemen kesi,liyor.umarım işe yarar.
sağol canmmevet canmm ilk doğumda genel sezeryen oldum...ama mecburi bebek doğum kanalına girememişti. ben normal çok istedim ve çok bekledim olmadı 41.haftam bitti sonunda sezeryen oldum.
canım benim ya bi kurtulamadın Rabbim şifanı versin tatlım inşlahh yavrunuzuda size bağışlasın Rabbim in izniyle bişey olma meleğine canım benim
dualarımız sizinle tatlım
geçmiş olsun canım herşeyimizle sınanıyoruz...bende çok ağrı çekiyorum belim ve kalça kemiğim sızlıyo midem hala bulanıyo bazen çok yoruldum diyorum eşime ama sonrasında da anne olmaak öyle kolay değil herkesin sabır seviyesi farklı demekki sen bunları kaldırabilecek güçtesin ki Rabbim yaşatıyo...üzülme az kaldı
kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef
Geçmiş olsun canım.Bende senin gibi hastalığı,öksürüğü son demlerimde kendime yol arakadşı olarak aldım
.
canım yaa bi türlü düzelemedin çok geçmiş olsun canım. hayırlısıyla şu zaman geçsede hemen bebeğini kucağına alsaydın canım. o zaman içinde daha rahat ederdi. Allahım şifanı versin İnşallah canım.
banada yürüyüş dedi. ama bu halde yürümekte işkence gibi yaa. sırtım çok ağrıyor. sanki yük biniyor üstüme belime.
cok moralım bozuldu kızlar bu aksam esımın dayısının hanımı da hamıleydı haftasını tam bılmıyorum ama 6 ayı bıtmıstı sanırım bugun su kesesı patlamıs acıl sezeryana almıslarbebıs sımdı yogun bakımdaymıs 850 gr dogmus yavrum krıtıkmıs durumu dua edıyorum anne babassına bagıslasın rabbım
günaydın annişler
nasılsınız?
umarım herkes iyidir.
bende dün gece formu okuyup alıntı yaptım derken azıcık karnım şişti hastaneye gittik
kasılmalarım 50 civarı ve sık çıktı.
gece hastanede kaldım.
şimdi eve girdim
dr adalat die bir ilaç verdi
azıcık kasılmalarım dvm ediyor
bebişim en azında 2 hafta daha beklesin yaaa
ya kizlar ayagim kaydi, karnimi lavabonun kenarina carptim ama cok sert degildi. cok sukur arada hareket etti cem oglan. ama doktoru aramama gerek var midir? karnimin alti, sezaryen kesigi bolgesi cakistiriyor arada, bu carpmadan oturu mu yoksa normal midir acaba?
kızlarrrrr az önce eylülle konuştum muhammedine kavuşmuş sonunda
çok ağrısı vardı o yüzden çok kısa konuşabildik
oğluşu 3500 gr doğmuş
hala çok çıkamamıştı narkozun etkisinden canım yaaaaa
kızlar ya az önce bir arkadaşımla konuştum 3 aylık bir kızı vardı eşiyle tartışmış ve eşi kızıyla beraber evden atmışnereye gideceğini ne yapacağını bilmiyordu...ne parası varmış yanında ne de çantası..polise gitmesini söyledim sonrasında da bize gelecek...ne yapsam ne desem bilemiyorum bana akıl verin yaklaşık 2-3 saatim var.o gelmeden aklımı toplamalıyım..ha bu arada ailesi ve tüm akrabaları yurtdışnda
kızlar herkese merhaba 33+5 te doğum yaptım pazartesi günü,2 gün yattım cıktım ancak bebeğim küvözde genel sağlık durumu iyi ancak erkekn doğduğu icin gelisecek herhangi bir duruma karsı önlem olarak tutuluyor 45 cm 2140 kg doğdu moralsizim böyle olucanı hic düsünmemistim ne düsük ne de erken doum riskim yoktu simdilik böyle bebeğimi sadece bir kez görebildim dokunamadım koklayamadım besleyemedim yavrumun ilk mamasını ben veremedim sabırla bekliyorum umarım hic bir sorun cıkmaz
benim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
itibaren biliyosunuz haftada ortalama 250 gr. yani ayda 1kilo civarı alması gerekiyo benim bebeğim haftada bazen 100 gr civarı alıyo bazen de 10 gün falan hiiiçççiç almamış oluyo(en başından beri söylüyorum sağlığı en önemlisi tabii ama insanın içi burkulmuyor değil.nerdeyse her gün hastanede olmak,bebeğim için bu kadar endişe etmem,bu kadar moral bozukluğu tabii ki yorucu ve yıpratıcı inşallah sağlıklı olur bebeğim de bunları unuturum Allah bterinden saklasın.sizlerle paylaşabiliyor olmak beni anlayan bu kadar tatlı anne ve anne adaylarını olması da güzel şimdiye kadarki tüm dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri.
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemşire hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçukdiş etlerim şişmiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.
merhaba ben eylülün kızı elif annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı bebeğin durumu iyi allaha şükür annemde iyi şu an hastanede yarın veya cumartesi günü gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?