2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

midem fena

arkadaşlar merhaba, ben 37+3 günlük hamileyim...bebişimize kavuşmaya az kala bi sıkıntım var...bu haftanın başından beri midem çok fena gündüz bişicikler yok akşama çok fena oluo,ekşime oluo hat safhada ve bazı geceler uyutmuyo bile midemin,sindirim sistemimin sıkıntısı...
normal mi bu yaa???
canım sıkılmaya başladı ardı arkası kesilmeyince....:44:
tavsiyeleriniz var mı?

sağol tatlım...dr.konuştum son kez genel anestezi olcam dedim.dr.umda en iyisi dedi.

gözünaydın azize...
bebişin ve senin için hayırlısı olsun...
ilk doğumunda genel anestezi miydi canım?
hemen sütün gelmişmiydi...
doğum şekli konusunda çok kararsızım kızlar bana yardım edin

anladım tatlım vardır onlarında bir bildikleri herhalde

bende hastane çantamı hazırlamak için kızımın tüm cicilerini yıkadım.
ama nasıl ütü yapacağım bilmiyorum:26:
ütüyü de benden başka kimsenin yapmasını da istemiyorum.
ne yapsam ki acaba?
bu arada park yatakları nasıl temizlediniz kızlar?
silsem yeterli olur mu acaba?
birde hatırladığım kadarıyla önceden konuşulmuştu ama ben avare avare dolandığım için atlamışım park yatak için uyku setini nerden aldınız

canım bebek mideye baskı yaptığı için olabilir. bu bir hastalık değil geçici bir durum. az sık yemek ye. akşam yatmadan 2-3 saat önce yeme işini bırak. bir de rennie - gaviscon şurup var hamileler kullanabiliyor. sen yinede doktoruna danış arkadaşım

gözün aydın canım,senin 1. doğumundamı sezeryandı?doğum tarihin 10 gün öne çekilmiş
neden acaba içeride ne kalsalar bebişler o kadar iyi değilmi

kızın geliyor demek azize ayy bebişler geldikçe heyecanlanıyorum yaklaştığımı anlıyorum...çok az gününüz kaldı

sağol canmm evet canmm ilk doğumda genel sezeryen oldum...ama mecburi bebek doğum kanalına girememişti. ben normal çok istedim ve çok bekledim olmadı 41.haftam bitti sonunda sezeryen oldum.

teşekkür ederim syble,
gavisconu içtim geçen akşam,pek etkilemedi
3 gündür dikkat ediyorum yediklerime sanki ama yine bozuk yine bozuk...
ne yapacağımı şaşırıyorum,bebişim etkilenio mu die korkuyorum hele bi de mide bozuk olunca sık sık tuvalete gidince öff yaa :26:

bende hafta sonu alacağım park yatağı(kraft 821)eni 65 cm. çok beğendim ama dar gelir mi bebek hareketlenince. bende eşime alalım yıkayalım balkonda dedim. o da sileriz dedi. bebek deterjanlarımızla iyice sileriz olmazsa. uyku seti yatağı aldığın yerde yokmuydu canım

canım hamilelikte ortaya çıkan asit kaçağı olsa gerek 1 numarala ilacıda 1 bardak soğuk süt.soğuk olması önemli,aynen bende de oluyordu bu problem uykumdan uyandırıyordu yani o derece sütü normalde sevmem ama ilaç niyetine içiyorum yanmam olunca ve hemen kesi,liyor.umarım işe yarar.

gözün aydın canım,senin 1. doğumundamı sezeryandı?doğum tarihin 10 gün öne çekilmiş
neden acaba içeride ne kalsalar bebişler o kadar iyi değilmi
sağol canmm evet canmm sezeryen ama mecburi. eğer planlı sezeryense 10gün kala alınması gerek canmm...

sütü denememştim,saol canım...

canım benim ya bi kurtulamadın Rabbim şifanı versin tatlım inşlahh yavrunuzuda size bağışlasın Rabbim in izniyle bişey olma meleğine canım benim
dualarımız sizinle tatlım

saolasın canım benim

sorma özlemcim bu da bir imtihan demek ki zor geliyor artk ama vardır RAbbimin bir hikmeti

kızlar kabızlığa acil çözüm lütfen ya çok su içiyorum kayısılar yiyorum herşeyi yapıyorum ama faydası olmuyor lifli yiyeceklerde yiyorum ama malesef

ya ben de kabızım son günlerde yemekle alakası yok ben de sebze yiyorum ama kabızım hep normal sanırım son zamanlarda

Geçmiş olsun canım.Bende senin gibi hastalığı,öksürüğü son demlerimde kendime yol arakadşı olarak aldım
.

saol canım sana da tez zamanda sifa diliyorum

valla düzelemedik sutlancım RAbbim beterinden korusun ama artık saglıkla kavussam da adam akıllı bi tedavi olsam gerci o zaman da emzirme işinden ötürü zor görünüyor bilmiyom ne zamana kadar hastalıklarla yasıycaz böyle de
ay yürüyüs demeyin bana bir kac metre yürüyemiyom bile o kadar iskence artık

RAbbim ailesine bagıslasın sagsalim kuzumu insallah hemencecik toparlar

bekler annesi sen doktorun dediklerine dikkat et dua et bebiş de üzmez annesini

gecmis olsun burcum ama dikkat et bisey olmamıstır korkma

hay masallah kurtuldu sonunda endiseler evhamlar geride kaldı artık saglıkla büyütsün oglusunu

kıyamam ya ne imtihanlar var hayatta Allahım yardımcısı olsun

canım benim tebrik ederim sesin cıkmayınca bekliyordum haberini aklım sendeydi böylesi hayırlısıymıs demek üzülme ne olur bak gayet iyiymiş bebişin tedbiren küvözde olması daha iyi biraz özlem zor gelicek elbet ama nasip takdir canım benim gecicek bugünlerde tekrar gözün aydın sagsalım kavustun ya gerisi gelir annesi

handancım sen de üzme nolur kendini vardır bunda da bir hayır RAbbim kararlamıstır saglıkla dogsun kzuun yeter ki kilo da alır annesi güzelce bakıcak ona hem sen iyi ol canını sıkanları da düsünüp takma kafana hep imtihan hayat işte

merhaba ben eylülün kızı elif annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı bebeğin durumu iyi allaha şükür annemde iyi şu an hastanede yarın veya cumartesi günü gelecekler

gözünüz aydın canım annene cokca selamımızı ilet tebrik ediyoruz

masallah azizem az kaldı vuslata desene

ben de kuzumu gördüm bugün
basından beri iki doktora gidiyorum dogum annemlerde olacak diye evlerimiz uzak olunca tedbiren iki doktorun takibindeydik
bugün son kez gittim dogum yapmayacagım doktoruma bakalım dogum sekline dair o ne diyecek diye hem de bebis biraz sessizdi merak ettim
cimcimem hala ters makat durusta dönmemiş yani bu doktor normal dogum taraftarı asırı derecede ama o bile dönmesi zor mart basını bekleriz karar veririz ama koca kafalı biraz dönmesi zor bu saatten sonra dedi hayırlısı artık bakalım nasipte ne var tembel tosbamm hiç dönmediki bastan beri ters uykucu şirinem dönmeye mecali yok:)
haftasonu diger doktorumda esas randevumuz var bakalım o ne diyecek ilk nst deneyimimiz de haftasonu olacak nasipse hayırlı haberler nasip olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…