ben de kuzumu gördüm bugün
basından beri iki doktora gidiyorum dogum annemlerde olacak diye evlerimiz uzak olunca tedbiren iki doktorun takibindeydik
bugün son kez gittim dogum yapmayacagım doktoruma bakalım dogum sekline dair o ne diyecek diye hem de bebis biraz sessizdi merak ettim
cimcimem hala ters makat durusta dönmemiş yani bu doktor normal dogum taraftarı asırı derecede ama o bile dönmesi zor mart basını bekleriz karar veririz ama koca kafalı biraz dönmesi zor bu saatten sonra dedi hayırlısı artık bakalım nasipte ne var tembel tosbamm hiç dönmediki bastan beri ters uykucu şirinem dönmeye mecali yok:)
haftasonu diger doktorumda esas randevumuz var bakalım o ne diyecek ilk nst deneyimimiz de haftasonu olacak nasipse hayırlı haberler nasip olur umarım
iyigcler kızlar...yarın akşam doktor kontrolümüz var bizimde...nekadar oldu acaba deniz bey..2 haftada 3 kg aldım o beslensin diye bakalım bana mı yaradı bebeişime mi
bende dün gece bi sancıyla uyandım doğuruyorum sandım,yataktan kalkamadım bir süre,tualete gittim geldim geçti..sanırım uzun süre çişimi tutamicam artık o bile sancı yapıyor.. hey Allahım şaka gb
sıkıntı yapma canım hayırlısı olsun..benim oğlum 32 haftada daha dönmüştü ama son anda sezeryan olduk,nasip...buda döndü çoktan ama garip bilmiyoki sezeryan olacak yine:)
gayet normalmidem fena
arkadaşlar merhaba, ben 37+3 günlük hamileyim...bebişimize kavuşmaya az kala bi sıkıntım var...bu haftanın başından beri midem çok fena gündüz bişicikler yok akşama çok fena oluo,ekşime oluo hat safhada ve bazı geceler uyutmuyo bile midemin,sindirim sistemimin sıkıntısı...
normal mi bu yaa???
canım sıkılmaya başladı ardı arkası kesilmeyince....:44:
tavsiyeleriniz var mı?
kızın geliyor demek azize ayy bebişler geldikçe heyecanlanıyorum yaklaştığımı anlıyorum...çok az gününüz kaldı
amin tatlım
şuanda bendede var ama ben bişey içmiyorum ilaç içmek hiç istemiyorum:26::26:
sağoloturduğun yerden yapabilirmisin ahucum
canım bana kalsa ayakta da yaparım da
bi aksilik olur mu die korkuyorum.:26:
ama evet çok güsel fikirütü masasının boyunu eşime ayarlattırıyım oturup kendim yapayım:)
teşekkürler teyzesi
bende hafta sonu alacağım park yatağı(kraft 821)eni 65 cm. çok beğendim ama dar gelir mi bebek hareketlenince. bende eşime alalım yıkayalım balkonda dedim. o da sileriz dedi. bebek deterjanlarımızla iyice sileriz olmazsa. uyku seti yatağı aldığın yerde yokmuydu canım
canım zannnetmiyorum ki dar gelsin benim aldığım karyolanın eni 60 park yatağımda seninkinin aynısından
haşim işcandan almıştım orda da yoktu uyku seti.
bu arada şiltesinin koyulduğu file gibi şeyi yıkıyorum şu an yatağı da sileceğim
afiyet olsunben çıkıyom kızlar karnım acıktı bişeyler yiyem...
herkeze iyi geceler biz de kaçtık kızımla
basından beri iki doktora gidiyorum dogum annemlerde olacak diye evlerimiz uzak olunca tedbiren iki doktorun takibindeydik
bugün son kez gittim dogum yapmayacagım doktoruma bakalım dogum sekline dair o ne diyecek diye hem de bebis biraz sessizdi merak ettim
cimcimem hala ters makat durusta dönmemiş yani bu doktor normal dogum taraftarı asırı derecede ama o bile dönmesi zor mart basını bekleriz karar veririz ama koca kafalı biraz dönmesi zor bu saatten sonra dedi hayırlısı artık bakalım nasipte ne var tembel tosbamm hiç dönmediki bastan beri ters uykucu şirinem dönmeye mecali yok:)
haftasonu diger doktorumda esas randevumuz var bakalım o ne diyecek ilk nst deneyimimiz de haftasonu olacak nasipse hayırlı haberler nasip olur umarım
benim kızımda ters
güzel haberlerle gel canım
iyigcler kızlar...yarın akşam doktor kontrolümüz var bizimde...nekadar oldu acaba deniz bey..2 haftada 3 kg aldım o beslensin diye bakalım bana mı yaradı bebeişime mi
bende dün gece bi sancıyla uyandım doğuruyorum sandım,yataktan kalkamadım bir süre,tualete gittim geldim geçti..sanırım uzun süre çişimi tutamicam artık o bile sancı yapıyor.. hey Allahım şaka gb
aman de canım
bi 3-4 hafta daha doğurmayalım :18::18::18::18::18::18::18:
herkese hayırlı geceler biz yatıyoruz insallah uyuyabilmek nasip olursa
saglıkla kalın annişler
midem fena
arkadaşlar merhaba, ben 37+3 günlük hamileyim...bebişimize kavuşmaya az kala bi sıkıntım var...bu haftanın başından beri midem çok fena gündüz bişicikler yok akşama çok fena oluo,ekşime oluo hat safhada ve bazı geceler uyutmuyo bile midemin,sindirim sistemimin sıkıntısı...
normal mi bu yaa???
canım sıkılmaya başladı ardı arkası kesilmeyince....:44:
tavsiyeleriniz var mı?
oyyy tembel çıktı kızımız desene neyse bizimkiler tembel ve koca kafalı döncek halleri bilem yokben de kuzumu gördüm bugün
yi geceler ahucum:80::80:yata yata bir gün daha bitti
ii geceler
evet ya kimin duyduysam hep erken doğum..havadan mı sudan mı bilmem...gününü bekleyen çok az
iyi geceler kuzucuk:80::80:iyi geceler kızlarrr:79:
bırkc gundr yoktum nasılsınz herkz iyidr inş
sessizlik hakim forumda. ben dayanamıyorum yatıyorum. sabah bir uyanıyorum. 3lere kadar muhabbet edilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?