2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyigcler kızlar...yarın akşam doktor kontrolümüz var bizimde...nekadar oldu acaba deniz bey..2 haftada 3 kg aldım o beslensin diye bakalım bana mı yaradı bebeişime mi

bende dün gece bi sancıyla uyandım doğuruyorum sandım,yataktan kalkamadım bir süre,tualete gittim geldim geçti..sanırım uzun süre çişimi tutamicam artık o bile sancı yapıyor..hey Allahım şaka gb

sıkıntı yapma canım hayırlısı olsun..benim oğlum 32 haftada daha dönmüştü ama son anda sezeryan olduk,nasip...buda döndü çoktan ama garip bilmiyoki sezeryan olacak yine:)

hadi bakalım güzel haberlerle gel sen de yarın
demek prova yaptınız aksam yalancıktan
ama idrara sıkısınca benim de öyle oluyor sıkısık olmadıgımız an da kalmadı ki mübarek:)

sıkıntı yapma canım hayırlısı olsun..benim oğlum 32 haftada daha dönmüştü ama son anda sezeryan olduk,nasip...buda döndü çoktan ama garip bilmiyoki sezeryan olacak yine:)

hayırlısı canım nasipte ne varsa o olacak
biz ne kadar istesek planlasak da takdir neyse o oluyuor
saglıklı olsunlar yeter ki gerisi mühim degil
senin kuzu bastan işi kolaylastırayım demis ama nafile diyosun :)

gayet normal
ben hatta alıştım o ağrıya
yoğurt veya ayva yiyorum azıcık rahatlatıyor

malesef...normal olsun çok istedim oğlumda...iğneden bile korkarım ben,sezeryan kabus demekti benim için ama...kısmet..gerçi sezeryandada ne ağrı çektim ne sorun yaşadım ama merak ediyorum normali yinede...böyle konuşunca bi arkadaşım dedi ben normal yaptımda noldu 16 dikiş attılar,oturmadım haftalarca diye..oyüzden en hasarsız ve sağlıklısını nasip etsin Allah hepimize

herkese hayırlı geceler biz yatıyoruz insallah uyuyabilmek nasip olursa
saglıkla kalın annişler

canım aynı problem bendede vardı, herşeyi denedim hiç fayda etmedi, renny içtim olmadı, gavisconda işe yaramadı. Geceleri çıkarmaya başlamıştım artık Lansor isimli bir ilaç verdi doktorum çok faydasını gördüm, gaz problemi oluyor yine geçmiyor bir türlü ama yanma, ekşime geçti çok şükür. Bazen içmiyorum ilacı deniyorum kendimi yine olacakmı diye o günüm zehir oluyor yanmadan dolayı. Birde yatmadan önce süt içmememiz, meyve yemememiz, sıvı almamamız gerekiyormuş, reflüyü artırırmış bunlar.

bende senin gibiyim iki doktora gidiyorum evim uzakta olduğu için hem evimin ordaki doktora hemde annemlerin ordaki doktora gidiyorum benim hanımefendide makat gelişi resmen sırtını dönmüş bize biz aldık sezaryan günü allahtan bir sorun çıkmazsa 1 mart gibi doğumum olacak rabbim hepimize bu güzel günleri yaşatsın inşallah

oyyy tembel çıktı kızımız desene neyse bizimkiler tembel ve koca kafalı döncek halleri bilem yok

inş.bebişine yaramıştır tatlım güzel haberlerle dönersin doktordan

bu bebişler çoooooooook sabırsız çıktılar yahuuuu böyle olunca bende acabamı diyorum :26::26::26:haftam erken ama bakınca hafta felan dinlemiyor bu bebişler

sessizlik hakim forumda. ben dayanamıyorum yatıyorum. sabah bir uyanıyorum. 3lere kadar muhabbet edilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…