2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım benim

Yatıp uyuyabilene maşallah zaten...gerçi bende 3 gecedir uyuyorum ama şimidide kabuslar görmeye başladım...başta istemediğim bi hamilikti sanırım biraz vicdan yapıyorum etkiliyor beni..

Yatıp uyuyabilene maşallah zaten...gerçi bende 3 gecedir uyuyorum ama şimidide kabuslar görmeye başladım...başta istemediğim bi hamilikti sanırım biraz vicdan yapıyorum etkiliyor beni..

:26::26:sakın vicdan azabı yapma canım bak bebişin karnında sonuçta aldırmadınkiii

evet bugün çok sessiz(hospitalium hakkında bilgisi olan var mı?

arkadaşım aralıkta şişli şubesinde doğum yaptı ve ilk kez bi hastanede yanmayan kaloriferler nedeniyle koca odaya petek getirildiğini gördük hem de ufacık bişeydi ayrıca sarılık için yaptıukları testler yanlışmış şişli etfale gidildi de çocuk tedavisini orda oldu doğru değerlere göre

Son düzenleme:
evet bugün çok sessiz(hospitalium hakkında bilgisi olan var mı?

hangi şubesi... ümraniyedekini tavsiye etimyolar.. doktorlar çok gevşekiş...banka gibi diyodu...elinde çayla geziyomuş o kadar bekleyen varken... ilgisizlik varmış vs... ben orayı düşündüm ama arkadaşım medicana dedi orda doğurdu gerçekten medicana şubeleri çok iyi.unutma doktor değil..hemşire ve ebe çok önemli... tabiki yeni doğan ünitesi..küvez ve çocuk cerrahisi... medicana bu konuda tma donanımlı bildiğim bu...

günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık

ayy canım gerççekten Rabbim vicdan ve görev sorumluluğu versin herkese..nasıl böyle bir ihmalkarlık olabilir?gerçi onlara göre buçok normal hergün onlarca kadın doğuruyo nstye bağlanıyo ama yinede mazur görülemez bu davranışı...keçke şikayet etseydin
37. haftamızda bitiyor çok şükür az kaldı yavrumun gelmesine
maşallah canım ne güzel..

ayyy ne güzel gününü biliyosunuz keşke bizde bilebilseydik.güzelkızına kavuşmak için çok az kalmış
tombik kızın demekki öyle rahat ediyo annesi ne vaaar?uykucu olduğuna doğumdan sonra ne çok şükredeceksin
Günaydın kızlar...

günaydın canım

Canım sabah sabah heyecanlandırmış annesini.

Günaydın kızlar...

Günaydın.
Geçmişi okuduk ,şimdi kahvaltı yapalım kızımla.

günaydınafiyet olsun tatlım..yarasın kızına

Günaydın kızlar!!!! Ben hala çalışıyorum. Sözde bu ayın sonuna kadar çalışacaktım, ama hala yapılması gereken bir sürü şey var Tek teselli evde çalışabilmek, ama yine de hiç bitmicek gibi...

kolay gelsin canım derdetme yapılacak şeyleri yardımcı bir bayan gelir halledersin..1 günlük iş temizlikten bahsediyorsan eğer...bende dün temizlik yaptım biraz ama çok yoruldum...sen hem çalışıp hem nasıl yapacaksın bu işleri..bebeğine iyi bak sen

Canım keşke temizlik olsa, inan umrumda olmaz. Bu ay sonuna kadar yetiştirmem gereken işlerim var. Evde bilgisayar başında çalışabiliyorum ama artık o da zor gelmeye başladı...
Senin arkadaşın nasıl oldu? Geldi mi dün?

günaydınlarrrr hanımlar ben de geç yattım erken kalktım, temizlikçi teyzemiz geldi,onunla kahvaltı yaptık...artık elimi hiçbirşeye süremiyorum, korkuyorum bu aydan sonra..

günaydın canımm....endişelendirmiş annesini yaramaz,ama onlar da uyuyor falan benimkide bazen coşar cşar, bazen tık yok, dün nst bağlandım hareketsiz doktor dedi şöööyle bi çalkala karnını düt rahatsız et, uyandırdık çocuuumu,sen de öyle yp korktuğun zaman salla salla karnını
Günaydın.
Geçmişi okuduk ,şimdi kahvaltı yapalım kızımla.

ohhh afiyet olsun ana kız kahvaltı keyfi

kolay gelsin canım, çok zor ya, ben de artık tek birşeye adapte olmam lazım, senin ne güzel işler bitince dertler de bitecek, benim hazırlamam gereken bir tez var, ve yapıştı yakama bırakamıyor

canım 1-2 hafta önce benimde başıma geldi. çok kötü bir duygu. iyi steteskop aklına gelmiş. biz koştura koştura doktor amcaya gittik. civcivler korkutuyor bazen annelerini.

ayyy hiç sorma valla dün başım çatlayacak gbi oldum...çok saçma sapan bişey yüzünden tartışmışlar ve ben erkek olsaydım bende evden atardım dedirti bana tabi kızımı alarak...adamın tek suçlu olduğu nokta bence kızını da atması...sonrasında adam çok haklı...gerçekten akıl sır ermiyo kimseye...insan kocasını başka erkeklerle kıyaslar mı hiçadamın onurunu gururrunu nasıl düşünmezsin?bilmem kaç tane pırlantalı künye almadı diye adamı nasıl delirtirsin?dinledikçe fenalık geldi...en sonunda ben kızıyla evcilik oynadım..eşim gelmeden de gönderdim..habire senin eşin şöyle iyi böyle hoş adam deyip durdusananebende kıskandım ...hayatta hiç bişey göründüğü gibi değil gerçekten adamın boş yere günahını aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…