canım güzel haberlerle gel
canııım sen çoook güçlü bir annesin 41 kere
bak kızın da maşallah 36. haftaya girdi
uçuğun için geçmiş olsun canım
iyi ki sende varsın
hoşgeldinnnn
iyi olmanıza sevindim
iyi geceler kuzucuk:80::80:
bugün kimsecikler yok galibada ondan syble
ist.da bahsettiğin hastane sanırım ancak ist.lu arkadaşlar yardımcı olurevet bugün çok sessiz(hospitalium hakkında bilgisi olan var mı?
:80::80:
Yatıp uyuyabilene maşallah zaten...gerçi bende 3 gecedir uyuyorum ama şimidide kabuslar görmeye başladım...başta istemediğim bi hamilikti sanırım biraz vicdan yapıyorum etkiliyor beni..
evet bugün çok sessiz(hospitalium hakkında bilgisi olan var mı?
evet bugün çok sessiz(hospitalium hakkında bilgisi olan var mı?
ayy canım gerççekten Rabbim vicdan ve görev sorumluluğu versin herkese..nasıl böyle bir ihmalkarlık olabilir?gerçi onlara göre buçok normal hergün onlarca kadın doğuruyo nstye bağlanıyo ama yinede mazur görülemez bu davranışı...keçke şikayet etseydinbenim de dr. kontrollerim tüm hızıyla devam ediyor.durum aynı.normalde sat a göre yani 36 oldum ama damardaki sorundan ötürü bebeğimin 3 hafta gerilik durumu devam ediyor.yani şöyle söyliyim normalde bu haftalardan
itibaren biliyosunuz haftada ortalama 250 gr. yani ayda 1kilo civarı alması gerekiyo benim bebeğim haftada bazen 100 gr civarı alıyo bazen de 10 gün falan hiiiçççiç almamış oluyo(en başından beri söylüyorum sağlığı en önemlisi tabii ama insanın içi burkulmuyor değil.nerdeyse her gün hastanede olmak,bebeğim için bu kadar endişe etmem,bu kadar moral bozukluğu tabii ki yorucu ve yıpratıcı inşallah sağlıklı olur bebeğim de bunları unuturum Allah bterinden saklasın.sizlerle paylaşabiliyor olmak beni anlayan bu kadar tatlı anne ve anne adaylarını olması da güzel şimdiye kadarki tüm dualarınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz teyzeleri.
dün gittimen son hadtaneye nst için hemşirenin biri bei çileden çıkardı.normal şartlarda 15-20 dk. süren nst 40 dk. sürdü akıllı hemşire sayesinde.önce bebeğin kalp atışlarını alan probu koyduğu yerden tam almıyodu kalp atışlarını bu da bakmadan bağladı gitti bi 10 dk. öyle kesik kesik çıktı kağıt bi 200 gösteriyodu aynı anda 80 gösteriyodu neyse snra teşrif etti bu tam almıyo kalp atışını dedim alıyo diyo bana bi de sonra baktı o da anladı.düzeltti vegittigidiş o gidiş.yarım saat sonra benim yattığım yerdeki kapıdan dışarı çıkıyo ordan çıkıcaktı geldi nst nin durdurma düğmesine baktı ama probları çıkarmadan ve aleti tamamen durdurmadan gitti.ben de geri glicek sandım.ama nerdeee yan taraftaki odada normal doğumvardı diğer hemşireler de ordaydı bi Allahın kulu yoktu bana bakıcak kan ter içinde kaldım aynı pozisyonda durmaktan her tarafımağrımaya başladı sesleniyorum kimse yok.sonra bu akıllı doğum odasına girdi neyse çıkınca çağırıyım dedim çıktı bakar mısınız hemşire hanım hemşire hanıııııııım diye kendimi paraladım göz göre göre bakmadı yüzüme hasta bakıcılara yalvarıyorum birini bulun diye en son bi hasta bakıcı geldi çıkardı aleti.o kızı görem söyliycek iki çift lafım vardı ama tabii yine ortada yoktu.ağlaya ağlaya çıktım odadan.senin işin bu ilgilenmek zorundasın ya
neyse bundan önce de dr. a muayene olmuştum 1 hafta önceye göre bebeğin kilosu düşük çıkınca yeterince üzülmüştüm zaten bi de üstüne bu geldi.dün o kadar kalabalıktı ki hast. saatlerim orda geçti yorgunluktan bittim ve üstüne boğazım çokk feci ağrıyo dünden beri üşüttüm herhalde sabah bi kaktım üst dudağımda koca bi uçukdiş etlerim şişmiş.ay anlatırken daraldım yine sizi de daralttım ben de bi kaç gün gelemiyorum sonra çenem düşüyo
iyiki varsınız kızlar.
37. haftamızda bitiyorçok şükür az kaldı yavrumun gelmesine
slm kızlar...hastaneden geldim,herşey güzel geçti çok şükür...
yine nst.ye bağlandım kalp atışları güzel dedi dr. kan aldılar test için amelyat öncesi dr.istedi...
kısmetse 26 şubat sabah 7de burda olun dedi dr.um...8,5 tada amelyata gircekmişim herşeyi ayarladık odamızıda ayırttık ayyyyy çok heycanlandım yaaheycandan kızımın kilosunu boyunu bile soramadım neyse sağlıklı olsunda bebişim...Allahın izninle karnımdaki son 15 günü bebişimiz
ben de kuzumu gördüm bugün
basından beri iki doktora gidiyorum dogum annemlerde olacak diye evlerimiz uzak olunca tedbiren iki doktorun takibindeydik
bugün son kez gittim dogum yapmayacagım doktoruma bakalım dogum sekline dair o ne diyecek diye hem de bebis biraz sessizdi merak ettim
cimcimem hala ters makat durusta dönmemiş yani bu doktor normal dogum taraftarı asırı derecede ama o bile dönmesi zor mart basını bekleriz karar veririz ama koca kafalı biraz dönmesi zor bu saatten sonra dedi hayırlısı artık bakalım nasipte ne var tembel tosbamm hiç dönmediki bastan beri ters uykucu şirinem dönmeye mecali yok:)
haftasonu diger doktorumda esas randevumuz var bakalım o ne diyecek ilk nst deneyimimiz de haftasonu olacak nasipse hayırlı haberler nasip olur umarım
Günaydın kızlar...
Günaydın.
Geçmişi okuduk ,şimdi kahvaltı yapalım kızımla.
günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
Günaydın kızlar...
Günaydın.
günaydınafiyet olsun tatlım..yarasın kızına
Canım sabah sabah heyecanlandırmış annesini.
Günaydın kızlar!!!! Ben hala çalışıyorum. Sözde bu ayın sonuna kadar çalışacaktım, ama hala yapılması gereken bir sürü şey varTek teselli evde çalışabilmek, ama yine de hiç bitmicek gibi...
kolay gelsin canımderdetme yapılacak şeyleri yardımcı bir bayan gelir halledersin..1 günlük iş temizlikten bahsediyorsan eğer...bende dün temizlik yaptım biraz ama çok yoruldum...sen hem çalışıp hem nasıl yapacaksın bu işleri..bebeğine iyi bak sen
günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
Günaydın.
Canım sabah sabah heyecanlandırmış annesini.
Günaydın kızlar!!!! Ben hala çalışıyorum. Sözde bu ayın sonuna kadar çalışacaktım, ama hala yapılması gereken bir sürü şey varTek teselli evde çalışabilmek, ama yine de hiç bitmicek gibi...
canım 1-2 hafta önce benimde başıma geldi. çok kötü bir duygu. iyi steteskop aklına gelmiş. biz koştura koştura doktor amcaya gittik. civcivler korkutuyor bazen annelerini.günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
Canım keşke temizlik olsa, inan umrumda olmaz. Bu ay sonuna kadar yetiştirmem gereken işlerim var. Evde bilgisayar başında çalışabiliyorum ama artık o da zor gelmeye başladı...
Senin arkadaşın nasıl oldu? Geldi mi dün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?