kolay gelsin canım, çok zor ya, ben de artık tek birşeye adapte olmam lazım, senin ne güzel işler bitince dertler de bitecek, benim hazırlamam gereken bir tez var, ve yapıştı yakama bırakamıyor
ayyy hiç sorma valla dün başım çatlayacak gbi oldum...çok saçma sapan bişey yüzünden tartışmışlar ve ben erkek olsaydım bende evden atardım dedirti bana tabi kızımı alarak...adamın tek suçlu olduğu nokta bence kızını da atması...sonrasında adam çok haklı...gerçekten akıl sır ermiyo kimseye...insan kocasını başka erkeklerle kıyaslar mı hiçadamın onurunu gururrunu nasıl düşünmezsin?bilmem kaç tane pırlantalı künye almadı diye adamı nasıl delirtirsin?dinledikçe fenalık geldi...en sonunda ben kızıyla evcilik oynadım..eşim gelmeden de gönderdim..habire senin eşin şöyle iyi böyle hoş adam deyip durdu sanane bende kıskandım ...hayatta hiç bişey göründüğü gibi değil gerçekten adamın boş yere günahını aldım
ayyy hiç sorma valla dün başım çatlayacak gbi oldum...çok saçma sapan bişey yüzünden tartışmışlar ve ben erkek olsaydım bende evden atardım dedirti bana tabi kızımı alarak...adamın tek suçlu olduğu nokta bence kızını da atması...sonrasında adam çok haklı...gerçekten akıl sır ermiyo kimseye...insan kocasını başka erkeklerle kıyaslar mı hiçadamın onurunu gururrunu nasıl düşünmezsin?bilmem kaç tane pırlantalı künye almadı diye adamı nasıl delirtirsin?dinledikçe fenalık geldi...en sonunda ben kızıyla evcilik oynadım..eşim gelmeden de gönderdim..habire senin eşin şöyle iyi böyle hoş adam deyip durdu sanane bende kıskandım ...hayatta hiç bişey göründüğü gibi değil gerçekten adamın boş yere günahını aldım
Ayyyyyyy gerçekten de yapılmıycak şey..... Kız da hata yapmış, umarım farkeder.
adamı iyice çıldırtmış demek ki. ama yinede evden biri gidecekse kendi gitmeliydi.dırdırcı eşiyle. 3 aylık miniği değil. bende nasıl kızmıştım adama. beddduaları geri alın kızlar. allah sabır versin
bende sabah sabah bebek güncelerine bakıyorum.alan var mı.?
günaydınlarrrr hanımlarben de geç yattım erken kalktım, temizlikçi teyzemiz geldi,onunla kahvaltı yaptık...artık elimi hiçbirşeye süremiyorum, korkuyorum bu aydan sonra..
günaydın canımm....endişelendirmiş annesini yaramaz,ama onlar da uyuyor falan benimkide bazen coşar cşar, bazen tık yok, dün nst bağlandım hareketsiz doktor dedi şöööyle bi çalkala karnını düt rahatsız et, uyandırdık çocuuumu,sen de öyle yp korktuğun zaman salla salla karnını
ohhh afiyet olsun ana kız kahvaltı keyfi
kolay gelsin canım, çok zor ya, ben de artık tek birşeye adapte olmam lazım, senin ne güzel işler bitince dertler de bitecek, benim hazırlamam gereken bir tez var, ve yapıştı yakama bırakamıyor
günaydın annecikler ve bebecikler
bende sabah sabah bebek güncelerine bakıyorum.alan var mı.?
sorma canım yaaa . sorma hemde nasıl heyecandı.Canım sabah sabah heyecanlandırmış annesini.
Günaydın kızlar!!!! Ben hala çalışıyorum. Sözde bu ayın sonuna kadar çalışacaktım, ama hala yapılması gereken bir sürü şey varTek teselli evde çalışabilmek, ama yine de hiç bitmicek gibi...
canım çok sağol. sallamazmıyım neler yaptım. yürüdüm bi sürü. sol tarafa yattım falan. ama en son steteskop nasıl aklıma geldi hemen karnıma koydum. hanımefendi rahatsız oldu nasıl itiyor. soğuk deyince. sonrada durmadı zaten. olsun durmasın yeterki iyi olduğunu bileyim canım.günaydınlarrrr hanımlarben de geç yattım erken kalktım, temizlikçi teyzemiz geldi,onunla kahvaltı yaptık...artık elimi hiçbirşeye süremiyorum, korkuyorum bu aydan sonra..
günaydın canımm....endişelendirmiş annesini yaramaz,ama onlar da uyuyor falan benimkide bazen coşar cşar, bazen tık yok, dün nst bağlandım hareketsiz doktor dedi şöööyle bi çalkala karnını düt rahatsız et, uyandırdık çocuuumu,sen de öyle yp korktuğun zaman salla salla karnını
canım 1-2 hafta önce benimde başıma geldi. çok kötü bir duygu. iyi steteskop aklına gelmiş. biz koştura koştura doktor amcaya gittik. civcivler korkutuyor bazen annelerini.
yok yok annesi bekleyecek bizimkilerbu bebişler çoooooooook sabırsız çıktılar yahuuuu böyle olunca bende acabamı diyorum :26::26::26:haftam erken ama bakınca hafta felan dinlemiyor bu bebişler
canım son dönem görülebilen şeymiş kabusYatıp uyuyabilene maşallah zaten...gerçi bende 3 gecedir uyuyorum ama şimidide kabuslar görmeye başladım...başta istemediğim bi hamilikti sanırım biraz vicdan yapıyorum etkiliyor beni..
ayyyygünaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
günaydın canımGünaydın kızlar...
günaydın afiyet olsunGünaydın.
Geçmişi okuduk ,şimdi kahvaltı yapalım kızımla.
günaydın canımgünaydınafiyet olsun tatlım..yarasın kızına
Canım sabah sabah heyecanlandırmış annesini.
Günaydın kızlar!!!! Ben hala çalışıyorum. Sözde bu ayın sonuna kadar çalışacaktım, ama hala yapılması gereken bir sürü şey varTek teselli evde çalışabilmek, ama yine de hiç bitmicek gibi...
günaydınlarrrr hanımlarben de geç yattım erken kalktım, temizlikçi teyzemiz geldi,onunla kahvaltı yaptık...artık elimi hiçbirşeye süremiyorum, korkuyorum bu aydan sonra..
günaydın annecikler ve bebecikler
kızlar EYLÜL yok ben yarın doğurcak biliyorum yoksa değilmi?
sağol burcucum teşekkürler
merhaba kızlar...yenı katıldım aranıza..pazartesı 37 haftalık olacak bebeğım...bacaklarımda muthıs ağrı var...zor kalkıyorum yerımden...bu halımle bu gun cam sılmeye kalktımkasıklarımda ağrım var..ıkıncı doğumum olacak ama korkuyorum ıste...doğumdan da korkuyorum oğluma bır sey olacak dıye de..
geçmiş olsun canım. bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir. alllah bebişlerimizi korusun
kızlar merhaba... sanırım doya doya geçmişi okuyamacağım...artık tezimde çok sıkışık bir döneme girdim, onunla ilgilenmem gerekiyor ama birazdan bir göz atıcam, çünkü sizleri çok merak ediyorum...
ben bugün doktordan geldim, çok şükür haftamızı yakalamışız, ve geçen hafta kilosuyla beni üzen oğlum 2500 gr olmuş bile, ay çok sevindim ya, nstde güzel çıktı. bundan sonra herhafta gidicem...günde 5-5.5 lt su içiiyorum ama doktorum suyun sınırda dedi, bence göremediği yerlerde su varhemde okadar dinleniyorum...
benden bu kadar ben bi geçmişe gideyim, ayyy eylül doğurdumu onu çok merak ettim
eylül ve handan bebişlerinekavuşmuşlar allah bağışlasın kızlar
handancım inşallah bebişin biran evvel küvözden çıkar sende o mis kokusunu doya doya koklarsın...
benimde kontrolüm vardı sancım çıkmadıerken doğacak diye korkarken dr um sen son haftayıda görücen heralde diyo hayırlısı olsun bakalım hepimiz sağlıcakla kucaklayalım bebişlerimizi inşallah
merhaba hanmlar nasılsınız ben arada okuyrm ama size bir soru sorabilrmiyim sizle aynı haftalrdayız siz doğum için sezryan mi düşünüyrsunuz normal mi yoksa inisiyatifi dr unuza mı verdiniz soruma cevap verirseniz sevinirm
inş.tüm hamşler sağlıkla bebşlerini kucaklarız amin doğm yapanlara da geçmiş olsn allah analı babalı büyütsün kızlar darsı başımıza
kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım quzular nasıl hareketlilermi
ya kızlar bişey soracam bende inanılmaz kasık ağrısı oluyor hani adet olunca şiddetli ağrıyla aynen öle ve batmaa iğne batırıyorlar sanki sizdede oluyor mu
birde çatı muaynesi doğumu tetiklermi
selammm kızlarr ben bişi sorucaktımmm yaa çok ayakta durunca yürüyünce bide yan yatınca vajinamın üst etli kısmı ağrıyoo sanki şişiyo gibi bi ağrı oluyo neden ki sizdede oldu mu böyle işi önemli bişi mi buu
kIzLAR kocanıza ne aldıracaksınız doğum hediyesi?? Biri sordu bana ben duymamıştım öyle bi adet, aman ne gerek var zaten masrafa girdi çok adam dedim. Kıymetin olmaz kızım aldır, iki tabağı varsa kır hiç duymadın mı dedi değerin olmaz dedi. Yalan da değil ama ne bilim istesem mi bişey?? var mı öyle adet??
slm kızlar...hastaneden geldim,herşey güzel geçti çok şükür...
yine nst.ye bağlandım kalp atışları güzel dedi dr. kan aldılar test için amelyat öncesi dr.istedi...
kısmetse 26 şubat sabah 7de burda olun dedi dr.um...8,5 tada amelyata gircekmişim herşeyi ayarladık odamızıda ayırttık ayyyyy çok heycanlandım yaaheycandan kızımın kilosunu boyunu bile soramadım neyse sağlıklı olsunda bebişim...Allahın izninle karnımdaki son 15 günü bebişimiz
kızlar hospitalium çamlıca bahar besen hakkında bilgisi olan var mı?bana yardımcı olur musunuz?
günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
eylül doğurmuş novrain doğurmuş. allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. böyle okudukça beni iyice korku sarıyor:18:
eylül doğurmuş novrain doğurmuş. allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. böyle okudukça beni iyice korku sarıyor:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?