2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyyyyyy gerçekten de yapılmıycak şey..... Kız da hata yapmış, umarım farkeder.

adamı iyice çıldırtmış demek ki. ama yinede evden biri gidecekse kendi gitmeliydi.dırdırcı eşiyle. 3 aylık miniği değil. bende nasıl kızmıştım adama. beddduaları geri alın kızlar. allah sabır versin

Ayyyyyyy gerçekten de yapılmıycak şey..... Kız da hata yapmış, umarım farkeder.

diyorum ya bence adamın hatlı olduğu tek konu kızını da evden kovması...ben bile sinirden çatlayacaktım kız anlatırken delirdim...farketmesi için çok fazla örnek verdim sen hatalısın dedim herseferinde ama inşallah anlamıştır..

valla Rabbim kimseyi kıskanç etmesin..komşunun malına kıskançlık edersen böyle olur.evini eşyalarını beğenmemiş hepsine hurda kırık dökük demiş ki bence öyle değil hepsini özel yaptırtmışlardı...adamda madem öyle demiş göndermiş demekki?bence de adamın tek yanlışı kızını da atmak...ama demekki o sinirle düşünememiş...

bende sabah sabah bebek güncelerine bakıyorum.alan var mı.?

yok canım ben öyle almadım ama ilk günden itibaren önemli şeyleri ve bazen oğluşuma söylemek istediklerimi not ettiğim bir günlüğüm var..hamileliğimin ilk zamanlarında hep büyüdüğünü göremeyecekmişim doğumda ölecekmişim gibi bir duyguyu çok yoğun yaşıyordum...gelecekte beni hatırlatsın diye mektuplar falan yazmıştım...Rabbim kimsenin evladını anasız babasız bırakmasın...anne ve babalara da evlat acısı göstermesin..amin...

Canım kolay gelsin bilirim tez stresini. Ben kurtuldum darısı basına.Yazıyormusun?

sorma canım yaaa . sorma hemde nasıl heyecandı.

canım çok sağol. sallamazmıyım neler yaptım. yürüdüm bi sürü. sol tarafa yattım falan. ama en son steteskop nasıl aklıma geldi hemen karnıma koydum. hanımefendi rahatsız oldu nasıl itiyor. soğuk deyince. sonrada durmadı zaten. olsun durmasın yeterki iyi olduğunu bileyim canım.

canım 1-2 hafta önce benimde başıma geldi. çok kötü bir duygu. iyi steteskop aklına gelmiş. biz koştura koştura doktor amcaya gittik. civcivler korkutuyor bazen annelerini.

canım hayırlısıyla doğsalardı yaa. zaman geçtikten sonra tabi. böyle çok zor yaaa.

Neyseki halledilmeyecek bir sorun değilmiş aralarındaki.. insan elindekinin kıymetini bilir. bilmiyosa da böyle rencide etmez ama. kesinlikle ben de kocasına hak verdim.. kocam bana aynısını yapsa gidip onlarla evlenseydin o zaman derdim ben de kovardım evden
ayrıca senin kocanın iyliğinden, hoşluğundan ona ne bu arada canım. ben hiç sevmem böyle muhabbetleri. dikkat etmesin kimse benim kocama aaaaa

eylül doğurmuş novrain doğurmuş. allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. böyle okudukça beni iyice korku sarıyor:18:

bu bebişler çoooooooook sabırsız çıktılar yahuuuu böyle olunca bende acabamı diyorum :26::26::26:haftam erken ama bakınca hafta felan dinlemiyor bu bebişler
yok yok annesi bekleyecek bizimkiler

Yatıp uyuyabilene maşallah zaten...gerçi bende 3 gecedir uyuyorum ama şimidide kabuslar görmeye başladım...başta istemediğim bi hamilikti sanırım biraz vicdan yapıyorum etkiliyor beni..
canım son dönem görülebilen şeymiş kabus
ayyyy
bak sen uykucu cimcimeye
annesini korkutmuş

canım sabah sabah çok hamaratsın

Günaydın kızlar...
günaydın canım
Günaydın.
Geçmişi okuduk ,şimdi kahvaltı yapalım kızımla.
günaydın afiyet olsun
günaydınafiyet olsun tatlım..yarasın kızına
günaydın canım
ayy yazık sana arkadaşından ötürü
seni ne kadar strese soktu.

kolay gelsin

günaydın annecikler ve bebecikler

günaydıın

sağol burcucum teşekkürler

rica ederim canim.

canim benimde kasıklarimda oluyor agrilar.. yormasaydin kendini. doktoruna mutlaka sor..

geçmiş olsun canım. bu tür kazalar hepimizin başına gelebilir. alllah bebişlerimizi korusun

Amin canim..

masallah canim sana da kuzuna da..

masallah canim

benim buyuk oglumda sezaryendi bu da oyle olacak hayirlisiyla insallah..

kızlar doğumdan sonra gelen misafirler için evde hazır olsun diye şimdiden kurabiye buzluğa börek vb birşeyler yapalım diyor yakınlarım. siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ikram olarak.

guzel fikirmis. dusuneyim bir..

oluyor arada canim. ama doktoruna da bir sor istersen. cati muayenesi tetikler mi dogumu bilemeyecegim canim. ama sanmiyorum.

bende de oluyo canim. ama doktoruna da sor istersen.

bir sey aldirmayacagim canim. buyuk oglumda da istemedim oyle bir sey bu oglumda da istemeyecegim. zaten yeterince masraf var.. yazik adamin sirtina bindirmemeli bir de hediye mediye isleri..

masallah canim haydi hayirlisi olsun insallah.

kızlar hospitalium çamlıca bahar besen hakkında bilgisi olan var mı?bana yardımcı olur musunuz?

malesef bilgim yok canim..

kıyamam korkutmus kuzu seni.

hay allah, dusunmemeye calis canim. uzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…