azize abla annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı ben eylülün kızı elif bebek iyi allaha şükür 3 buçuk kilo.
Allah bagislasin canim. Allah anali babali kardesli buyutmek nasip etsin. masallah kuzuya
saolun sizin de alaha şükür ayağı eli sağlıklı doğar
saolun sizin de allaha şükür ayağı eli sağlıklı doğar
yine atlaya atlaya okudum insallah kacirdigim olmamistir :78: herkese gunaydinn
eylül doğurmuş novrain doğurmuş. allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. böyle okudukça beni iyice korku sarıyor:18:
azize abla annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı ben eylülün kızı elif bebek iyi allaha şükür 3 buçuk kilo.
saol sizin de işallah .
burcucum günaydın...
güzel düşünelim güzel olsun. inşallah güzelce, sağlıklıca ve en kolay şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza. Allahım dayanma gücü ve sabrı verir. Kuzeniminde beişi oldu salı günü. Sancılara dayanamayınca sezeryana girdi. Şimdi çok güzel bebişi var. Kendide çok iyi.
Maşallah bebişe...Allah enneli babalı büyütsün...
bu bebişler çoooooooook sabırsız çıktılar yahuuuu böyle olunca bende acabamı diyorum :26::26::26:haftam erken ama bakınca hafta felan dinlemiyor bu bebişler
günaydın kızlarrr
bugün erkenden doktor randevumuz vardı.şükür herşey şimdilik güzel gidiyor.yahyam 2350 gr.olmuş.kordon tam başın önünde olduğu için bugünden sonra gün aşırı nst ye gideceğim.ilk sıkışma hissettiğimizde alırız artık dedi.tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktorumuz.yani sezeryan için bile tam bir gün veremiyor.hayırlısı artık
önceki doktor kilosu hakkında epey korkutmuştu.şimdi rahatladım.o yüzdende tatlııı bir uyku bastırdı.şimdi biraz uk zamanı
öğleden sonra görüşürüz arkadaşlarrr
dün normal doğum yapan bi arkadaşımla tel.de konuştum doğumu falan sordum. biraz zor tabi ama o anda sakın isyan edenlerden olma bol bol dua et ve allaha sığın dedi. bunu yıllardır duyardım ama o da söyledi normal doğum sırasında sancı çekerken bütün günahlarından arınıyorsun annenden yeni doğmuş gibi günahsız oluyorsun bundan daha büyük bir nimet olabilir mi dedi. kim bilir en günahsız olanımızın bile ne günahları vardır dedi. gerçekten çok güzel bişey inşallah bizlere de nasip olsun.
bende normal doğum yaptım ALLAHA çok şükür bebeğimde bende çok sağlıklıyız.doğum sırasın da SÜMMES SEBİLE YESSERAH DEYİN BOL BOL..
ne güzel allah analı babalı büyütsün. bende kararlıyım çok ters bi durum olmadığı müddetçe uğraşacağım normal doğum için.
dün normal doğum yapan bi arkadaşımla tel.de konuştum doğumu falan sordum. biraz zor tabi ama o anda sakın isyan edenlerden olma bol bol dua et ve allaha sığın dedi. bunu yıllardır duyardım ama o da söyledi normal doğum sırasında sancı çekerken bütün günahlarından arınıyorsun annenden yeni doğmuş gibi günahsız oluyorsun bundan daha büyük bir nimet olabilir mi dedi. kim bilir en günahsız olanımızın bile ne günahları vardır dedi. gerçekten çok güzel bişey inşallah bizlere de nasip olsun.
yine atlaya atlaya okudum insallah kacirdigim olmamistir :78: herkese gunaydinn
günaydın canımherkese günaydıııınnnngeçmişi okuyamadım henüz umarım herkes iyidir önce bi bebişin karnını doyuralım tekrar geliriz
canım az kaldı son bir ayımızbu arada herkese günaydın...
bu uykusuz geceler kafamı davul gibi yapıyo,kafamla beraber uçuğum da davul gibi olmuş :)bi de diş etlerim.hamileiğin ilk üç ayıyla son üç ayı zor derlerdi.yaşayınca anlıyor insan.
bütün gece bölük pörçük uykuya rağmen milyonlarca kabus görebiliyorum.
günaydın kızlarrr
bugün erkenden doktor randevumuz vardı.şükür herşey şimdilik güzel gidiyor.yahyam 2350 gr.olmuş.kordon tam başın önünde olduğu için bugünden sonra gün aşırı nst ye gideceğim.ilk sıkışma hissettiğimizde alırız artık dedi.tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktorumuz.yani sezeryan için bile tam bir gün veremiyor.hayırlısı artık
önceki doktor kilosu hakkında epey korkutmuştu.şimdi rahatladım.o yüzdende tatlııı bir uyku bastırdı.şimdi biraz uk zamanı
günaydın kızlarrr
bende normal doğum yaptım ALLAHA çok şükür bebeğimde bende çok sağlıklıyız.doğum sırasın da SÜMMES SEBİLE YESSERAH DEYİN BOL BOL..
günaydın canım
karnın nasıl oldu? hafiften çarptım demiştin ya
slmmm kızlar nasılsınız?benımde son zamanalrda agrılarım basladı gercekten zorlanıyorum bıde mıde bulantılaım oluyor offf yanı dıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?