canlarım hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin bugün saat 13 de bebeğimi emzirmem icin çağırdılar cok sükür demek ki hersey yolunda hala insaallah en yakın zamanda da cıkar yavrum ben gelişmelerden haberdar edicem sık sık cok seviyorum szileri...
evet bugün çok sessiz(hospitalium hakkında bilgisi olan var mı?
canlarım hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin bugün saat 13 de bebeğimi emzirmem icin çağırdılar cok sükür demek ki hersey yolunda hala insaallah en yakın zamanda da cıkar yavrum ben gelişmelerden haberdar edicem sık sık cok seviyorum szileri...[/QUOTE
Canım sezaryenlemi yoksa normal doğum mu oldu???
senin kızçe korkutmuş demek annesini...arada böyle oyunlar yapıyor bizim ufaklıklargünaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
maşallah yahya bebişegünaydın kızlarrr
bugün erkenden doktor randevumuz vardı.şükür herşey şimdilik güzel gidiyor.yahyam 2350 gr.olmuş.kordon tam başın önünde olduğu için bugünden sonra gün aşırı nst ye gideceğim.ilk sıkışma hissettiğimizde alırız artık dedi.tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktorumuz.yani sezeryan için bile tam bir gün veremiyor.hayırlısı artık
önceki doktor kilosu hakkında epey korkutmuştu.şimdi rahatladım.o yüzdende tatlııı bir uyku bastırdı.şimdi biraz uk zamanı
öğleden sonra görüşürüz arkadaşlarrr
arkadaşının gözüaydın canım Allah analı bbalı büyütmeknasip etsindün normal doğum yapan bi arkadaşımla tel.de konuştum doğumu falan sordum. biraz zor tabi ama o anda sakın isyan edenlerden olma bol bol dua et ve allaha sığın dedi. bunu yıllardır duyardım ama o da söyledi normal doğum sırasında sancı çekerken bütün günahlarından arınıyorsun annenden yeni doğmuş gibi günahsız oluyorsun bundan daha büyük bir nimet olabilir mi dedi. kim bilir en günahsız olanımızın bile ne günahları vardır dedi. gerçekten çok güzel bişey inşallah bizlere de nasip olsun.
canlarım hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin bugün saat 13 de bebeğimi emzirmem icin çağırdılar cok sükür demek ki hersey yolunda hala insaallah en yakın zamanda da cıkar yavrum ben gelişmelerden haberdar edicem sık sık cok seviyorum szileri...
azize abla annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı ben eylülün kızı elif bebek iyi allaha şükür 3 buçuk kilo.
ayyy hiç sorma valla dün başım çatlayacak gbi oldum...çok saçma sapan bişey yüzünden tartışmışlar ve ben erkek olsaydım bende evden atardım dedirti bana tabi kızımı alarak...adamın tek suçlu olduğu nokta bence kızını da atması...sonrasında adam çok haklı...gerçekten akıl sır ermiyo kimseye...insan kocasını başka erkeklerle kıyaslar mı hiçadamın onurunu gururrunu nasıl düşünmezsin?bilmem kaç tane pırlantalı künye almadı diye adamı nasıl delirtirsin?dinledikçe fenalık geldi...en sonunda ben kızıyla evcilik oynadım..eşim gelmeden de gönderdim..habire senin eşin şöyle iyi böyle hoş adam deyip durdu sanane bende kıskandım ...hayatta hiç bişey göründüğü gibi değil gerçekten adamın boş yere günahını aldım
bu bebişler çoooooooook sabırsız çıktılar yahuuuu böyle olunca bende acabamı diyorum :26::26::26:haftam erken ama bakınca hafta felan dinlemiyor bu bebişler
canım nasılda gerilmişsindir ama kızın sana şaka yapmış annesigünaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
gözün aydın tatlım maşallah paşamızadagünaydın kızlarrr
bugün erkenden doktor randevumuz vardı.şükür herşey şimdilik güzel gidiyor.yahyam 2350 gr.olmuş.kordon tam başın önünde olduğu için bugünden sonra gün aşırı nst ye gideceğim.ilk sıkışma hissettiğimizde alırız artık dedi.tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktorumuz.yani sezeryan için bile tam bir gün veremiyor.hayırlısı artık
önceki doktor kilosu hakkında epey korkutmuştu.şimdi rahatladım.o yüzdende tatlııı bir uyku bastırdı.şimdi biraz uk zamanı
kızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedihatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen
canım benim ya Allah yarzdıımcın olsunkızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedihatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen
seLam kızLarrrrrrrrrrrrrrrr biz bugun erken geLemedik çünkü bir türLü kendimi iyi hissedemedim uzandığım yerden kaLkamıyorum iyice ağır vasıta oLdum yaaa şu 9 gun geçsin hayırLısıyLa :18:
günaydın kızlarrr
arkadaşım aralıkta şişli şubesinde doğum yaptı ve ilk kez bi hastanede yanmayan kaloriferler nedeniyle koca odaya petek getirildiğini gördük hem de ufacık bişeydi ayrıca sarılık için yaptıukları testler yanlışmış şişli etfale gidildi de çocuk tedavisini orda oldu doğru değerlere göre
slm canım ayy ayy ne olacak biizm bu halimiz bilmiyorum aynen millet dalga geçiyor ağır vasıta die hayırlıs bakalım
ayy 9 gün kaldı ha ne heyecanlı yaaa
bizimde 37 bitti teyzesii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?