2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarım hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin bugün saat 13 de bebeğimi emzirmem icin çağırdılar cok sükür demek ki hersey yolunda hala insaallah en yakın zamanda da cıkar yavrum ben gelişmelerden haberdar edicem sık sık cok seviyorum szileri...

cok sevindim canim. her sey yolunda gidecek insallah. sen yeter ki uzme kendini, moralini yuksek tut ve bol bol sivi tuket sutun icin.

senin kızçe korkutmuş demek annesini...arada böyle oyunlar yapıyor bizim ufaklıklar
maşallah yahya bebişe
arkadaşının gözüaydın canım Allah analı bbalı büyütmeknasip etsin

canım hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursun bebişine inş.kendine dikkat et Allah yardımcınız olsun

azize abla annem 10 şubat perşembe günü doğum yaptı ben eylülün kızı elif bebek iyi allaha şükür 3 buçuk kilo.

Allah analı babalı büyütsün canım. Ne güzel sende abla oldun. Eylül'e selamlar.

hep erkeklere kızıyoruz ama kadınlarda az değil. Hiç sevmem böyle kıskanç, gözü yüksekte insanları hele birde kadın olursa çok tehlikeli oluyorlar. Sende dikkat et canım arkadaşına bu tipler kıskançlıklarından herşeyi yaparlar.

bu bebişler çoooooooook sabırsız çıktılar yahuuuu böyle olunca bende acabamı diyorum :26::26::26:haftam erken ama bakınca hafta felan dinlemiyor bu bebişler

benim kızımın gelmeye niyeti yok sanırım. Arada tek tük kasılmam oluyor o kadar. Bugün doktora gideceğiz bakalım bu sefer sancı çıkacakmı? Birde doğum öncesi raporumu 1 hafta önce aldım. 40 haftada gelirse gecikmiş doğum raporu almam gerekecek

canım nasılda gerilmişsindir ama kızın sana şaka yapmış annesi
gözün aydın tatlım maşallah paşamızada

gözün aydın canım benim bizim yerimizede kokla bebişini

canım
ay mocuk mocuk emsin bebişin
inşallah en kısa zamanda evine gelsin saatbaşı emzin annesini

Eylülcüm tebrik ederim nurtopu gibi bir bebeğin olmuş ikiniz de iyiymişsiniz. çok şükür.

Novrain'cim seni de tebrik ederim. sürpriz yaptın bize. bak bebişin küvözde olabilir ama emzirmeye çağırmışlar seni, iyi demek ki. yakında kavuşacaksın da ona. allah bize de bebeklerimizi sağlıkla eve götürmeyi nasip etsin.

ahuss'cum geçmiş olsun canım. hastanede yatmış çıkmışsın. inşallah sorunsuz bir şekilde sağlıkla gelir miniğin.

handan'cım, o kadar sıkıntının arasında bir de geri zekalı bir hemşirenin seni üzmesine üzüldüm canım. zaten hassas bir dönemdeyiz. işinin hakkını veremeyecekse o işi yapmasın o zaman o kadın da. bence de keşke şikayet etseydin canım.

aret'cim memorialda doğum yapacak var mı diye sormuşsun. kısmetse ben yapacağım canım. şişli'dekinde.

kızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedi hatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen

Son düzenleme:

Geçmiş olsun Tuğbacım.Hiçbirşey şu anda senden önemli değil işi geri gönderdiğin için üzülme.Önemli olan sağlığın canım.Ataşehirde ki Memorial a bir görün istersen.İçin rahat etmiş olur.
İlaç kullanmak istememeni de çok iyi anlıyorum.Bende çarşamba Memorial a dahiliye uzmanına göründüm 4 tane ilaç verdi.Bana da hepsini hamileler kullanabiliyor alabilirsin dedi.Bir tanesinde kategori bile yok ,hamilelerde kullanılmaması önerilmektedir yazıyor.Ama benimde içim rahat etmediği için sadece burun için okyanus spreyini kullanıyorum o kadar.Varsın 3-4 gün fazladan sürsün kızıma etki etmesin diyorum.

seLam kızLarrrrrrrrrrrrrrrr biz bugun erken geLemedik çünkü bir türLü kendimi iyi hissedemedim uzandığım yerden kaLkamıyorum iyice ağır vasıta oLdum yaaa şu 9 gun geçsin hayırLısıyLa :18:

canım benim ya Allah yarzdıımcın olsun
seLam kızLarrrrrrrrrrrrrrrr biz bugun erken geLemedik çünkü bir türLü kendimi iyi hissedemedim uzandığım yerden kaLkamıyorum iyice ağır vasıta oLdum yaaa şu 9 gun geçsin hayırLısıyLa :18:

slm canım ayy ayy ne olacak biizm bu halimiz bilmiyorum aynen millet dalga geçiyor ağır vasıta die hayırlıs bakalım
ayy 9 gün kaldı ha ne heyecanlı yaaa
bizimde 37 bitti teyzesii

maşalah aplacım quzuna inşalah hayırlısyla kucağımıza da alırız koklarız

sağol canım cevabın için.çamlıca subesi için sormuştum ama sonuçta aynı hastane değerlendiricem bunu

slm canım ayy ayy ne olacak biizm bu halimiz bilmiyorum aynen millet dalga geçiyor ağır vasıta die hayırlıs bakalım
ayy 9 gün kaldı ha ne heyecanlı yaaa
bizimde 37 bitti teyzesii

Canım seninLe satLarımız ayNı sayıLır sen normaL doğum mu yapmak istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…