hangi şubesi... ümraniyedekini tavsiye etimyolar.. doktorlar çok gevşekiş...banka gibi diyodu...elinde çayla geziyomuş o kadar bekleyen varken... ilgisizlik varmış vs... ben orayı düşündüm ama arkadaşım medicana dedi orda doğurdu gerçekten medicana şubeleri çok iyi.unutma doktor değil..hemşire ve ebe çok önemli... tabiki yeni doğan ünitesi..küvez ve çocuk cerrahisi... medicana bu konuda tma donanımlı bildiğim bu...
Evet bize yakın güzel hastane ssk geçiyor yoğun bakımda da geçiyor.Bir arkadaşım 26 şubat ta orada yapacak doğumunu.
Canım seninLe satLarımız ayNı sayıLır sen normaL doğum mu yapmak istiyorsun?
evet canım 2 gün var aramızda:))
evet tatlım inşalah hayırlısyla normal olacak çatı muaynesi yapıldı normal için müsait denildi bakalım ne olacak
Geçmiş olsun Tuğbacım.Hiçbirşey şu anda senden önemli değil işi geri gönderdiğin için üzülme.Önemli olan sağlığın canım.Ataşehirde ki Memorial a bir görün istersen.İçin rahat etmiş olur.
İlaç kullanmak istememeni de çok iyi anlıyorum.Bende çarşamba Memorial a dahiliye uzmanına göründüm 4 tane ilaç verdi.Bana da hepsini hamileler kullanabiliyor alabilirsin dedi.Bir tanesinde kategori bile yok ,hamilelerde kullanılmaması önerilmektedir yazıyor.Ama benimde içim rahat etmediği için sadece burun için okyanus spreyini kullanıyorum o kadar.Varsın 3-4 gün fazladan sürsün kızıma etki etmesin diyorum.
günaydın kızlarrr
bugün erkenden doktor randevumuz vardı.şükür herşey şimdilik güzel gidiyor.yahyam 2350 gr.olmuş.kordon tam başın önünde olduğu için bugünden sonra gün aşırı nst ye gideceğim.ilk sıkışma hissettiğimizde alırız artık dedi.tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktorumuz.yani sezeryan için bile tam bir gün veremiyor.hayırlısı artık
önceki doktor kilosu hakkında epey korkutmuştu.şimdi rahatladım.o yüzdende tatlııı bir uyku bastırdı.şimdi biraz uk zamanı
öğleden sonra görüşürüz arkadaşlarrr
seLam kızLarrrrrrrrrrrrrrrr biz bugun erken geLemedik çünkü bir türLü kendimi iyi hissedemedim uzandığım yerden kaLkamıyorum iyice ağır vasıta oLdum yaaa şu 9 gun geçsin hayırLısıyLa :18:
arkadaşlar;
17 şubat -20 şubat arasında anne bebek fuarı varmış. önceden giden arkadaşlarım fiyatların uygun olduğunu söyledi. eğer sağlığınız el veriyorsa gitmekte yarar var diye düşünüyorum. ben bebişin çocuk arabasını ve park yatağını oradan almayı düşünüyorum. umuyorum gidebilirim...
günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık[/QUOTE
Hamileliğin en zor yanlarından biri bu endişe bndede oluo .. bazen anneme kızardım nie bukadar çok üstüme düşüosun die anne olunca anlarsın derdi bnde gıcık olurdum ama şimdi hamile olduğu halde anlayabiliorum bide kucağımza alsak ozaman neler olucak:97::97::97:
selam annecikler. ben boyuna uyuyorum ya. hormonlardan heralde. bu arada gecenlerde anlatmıstım unnadodan bıseyler almıstım. mng kargo ıle gonderıyolar ve kargo gorevlısı terbıyesızlık yapmıstı kavga etmıstım bu durumu da unnadonun ılk sayfasında yeralan onerı yolla kısmından unnado yetkılısıne bıldırmıstım. hemen cevap gelmıs bakın ne yazıyor:
Emel Hanım merhaba,
Öncelikle yaşadıklarınıza üzüldüm. MNG'yi yaklaşımları konusunda uyaracağız. Dediğiniz gibi normal olarak bekleyip sizin onayınız sonrasında gitmesi lazım. Ancak şunu belirtmek isterim ki bir sorun olsaydı dahi biz ne yapıp edip bunu telafi ederdik. :) Ürün sorunlu olması durumunda bize göndermede kargo ücreti konusunda da endişeniz olmasın lütfen. MNG'ye parasını biz öderiz bir sorun olması durumunda. Onlardan kaynaklı bir sorunda kendilerinden ücretini tahsil ediyoruz.
Neyse… Anladığım kadarıyla sizin moralinizi bayağı bozmuşlar. Bu durum için özür dileriz. Unnado'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Kısaca cevaben sadece 'içiniz rahat olsun, biz sorun olursa mutlaka gideririz' yazmak istemiştim.
İyi günler dilerim,
bu kadar ılgılı satıcılar omrumde gormedım. gozunuz kapalı ordan alışverıs yapın kızlar. hala gırıs davetıyesı olmayan varsa davetıye yollayabılırım. ozel mesajla bana email adresınızı yollamanız yeterlı
slm kızlar ıkı gundur sırtımda muthıs bır agrı var 33 bucuk olduk artık ama yok boyle bır agrı sırtımın sag tarafı cokk agrıyo sebebı ne olabılır acaba ne ıyı gelır yatıyorum kalkıyorum masaj yapıyorum olmuyo gece yatamadım bıle sıcak dusa gırmedım aynı yanı bu durumda olan varmı ne ıyı gelır sızceee
geçmiş olsun tuğbacığım,kızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedihatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen
endişelenme annesislm annecikler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
benim belim çok ağrıyo bugün sağ tarafı özellikle ..birde aklıma takılan bişey var bizim oğluş ne babasına ne bana tepki vermiyo yani konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok sadece kendi istediği zaman kıpır kıpır oluyo özellikle sola yatınca oynayıp duruyo..ultrasonda nstde de kıpır kıpır:26:bende acaba bizi duymuyo mu die korkuyorum:26:
hadi bakalım canım.inşallh sıkı sıkı kapalı olur yoklamada durumunuzkızzlar
biz dr gidiyoruz şimdi, açılma var mı yok mu yoklama vereceğiz
inşallah güzel haberlerle geliriz
kızzlar
ya panik atak olduk biz eşimle bu hamilelik sırasındageçmiş olsun tuğbacığım,
belki kızının ayakları zorluyordur.
dilersen dr git için rahatlar
endişelenme annesi
tepkileri illaki hareketle belli etmek zorunda değil ki
kızzlar
ya panik atak olduk biz eşimle bu hamilelik sırasında
eşimde öyle özellikle son zamanlarda
ne zaman ahhh offf gibi sesler çıkarsam gözlerini kocaman açarak yanıma koşuyor ne oldu diye
sonunda dedim ki benden şöylee esaslı bir çığlık duymadan sen önemseme bu ahh ları offları
canım benim kıyamam ben ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?