2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

benim kociş o kadar alıştıki ahhlara offlara:) Özellikle gece kalkıp kendi kendime tıslayarak tuvalete gitmelerime. Ninni gibi geliyor ona artık. Yanında doğursam ruhu duymayacak
benim kociş evlendiğimizden beri biraz takıntılı canım
bebek olmadan öncede bir uyanırdım koymuş elini kalbimin üstüne nabzımı dinliyor.biraz taşikardi durumum varda
sanırım bebeğede aynısını yapacak.acaba nefes alıyor mu acaba kustu mu diye....
alışıncaya kadar çokkkk uykusuz geceler onu bekliyorrr

aynen canım ya bazen kızıyorum tersliyorum adamı gecenin bi yarısı dikiliyo tepeme ne oldu canım die bunaltıyo bazen ama kıyamam ya

ayyy cnm aynı benım durumumdasın ne kotu bır agrı bu ya sımdı arkadasım masaj aletıyle masaj yaptı kremle ovduu tulbent falan sardı sırtıma ama banamısın demıyor hıc bır degısıklık yok o yetmıyor bıde akıntımda gıttıkce artıyor napsam dr gıtsemmı acabaa dusunuyorumda dogumla bı alakası yoktur dıme...

benim kociş o kadar alıştıki ahhlara offlara:) Özellikle gece kalkıp kendi kendime tıslayarak tuvalete gitmelerime. Ninni gibi geliyor ona artık. Yanında doğursam ruhu duymayacak

kızlar ne guzel bıde benım gıbı 2 senede bır hamıle kalınca kocıs hep surda 1 ay kaldı öle yapma fln oluyor bazı zaman dogurucam dıyorum oda bana sen dogurmıcankı alıcaklar o yuzden cok korkmuyorum dıyor ahh bazı zaman ılk hamılelıgımı özleuyorum her dk tetıkte beklıyordu sımdı oooo doguma gıdınce benı arasın dıyor

seninki artık tecrübeli olmuş

seninki artık tecrübeli olmuş

evet ya gercekten öle oldu..bazı zaman ılk hamılelıgımın degerını bılememısım bunu anladım bıde ben 2. dogurmıcaktım ve herkeze 2. dogurursam el ustunde tutulurum fln dıyordum nerde zaten oglumla ugras ona yemek fln fılan cok yoruluyorum bıde ılk cocugu olucaklara tavsıyem sevgılıler gunuzu ıyı ktlayın belkı bıda bu kadar rahat olmazsınız hos ben gecen sene dıarı ıkmıstım oglum annenedeydı ama herhalde gelecek yıla 2 tane cocuga bak dıyemem.

Haklısın 2 çocukla kutlamak çok daha zor olacak artık büyüklere bakacak

cok gecmis olsun canim. doktoruna bir daha detayli sor istersen? isin icin de uzulme. senin ve bebeginin sagligindan onemli degil.

gecmis olsun canim.

seLam kızLarrrrrrrrrrrrrrrr biz bugun erken geLemedik çünkü bir türLü kendimi iyi hissedemedim uzandığım yerden kaLkamıyorum iyice ağır vasıta oLdum yaaa şu 9 gun geçsin hayırLısıyLa :18:

hayirlisiyla insallahcanim. gecmis olsun.

aferin unnadoya.

kızzlar
biz dr gidiyoruz şimdi, açılma var mı yok mu yoklama vereceğiz
inşallah güzel haberlerle geliriz

insallah canim.

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum

canim, basin sagolsun. cok uzulmemeye calis. eminim zordur. ama yavrunu dusunup cok uzulme, o da stres oluyordur karninda.

Ayyy Damlacım en iyi ben anlarım seni.Çokkkkkk üzüldüm canım ya...
Ortaokul 1 de bende babama yalvar yakar kaniş köpeğimiz Boncuğu aldırmıştım.14 yılın sonunda yaşlılık sebebiyle gribe yakalanıp ölmüştü.
Son 2-3 hafta ayağa kalkamayacak haldeydi ama yine de yaşatmak için hergün veterineri eve çağırıp serum bağlattırıyorduk,ne yaptıysak kurtaramadık.
Sen şimdi yazınca o günleri anımsadım.Bende telefonla annemden öğrenmiştim.Tüm ailemizde hala sözü geçince gözlerimiz dolar.
İnsanın ailesinden biri gibi oluyorlar.
Üzülme canım,18 yaşına kadar elinizden gelen herşeyle sizde bakmışsınız,yaşatmışınız.

ay cnmm cok gecmıs olsun kotu bı sey ınsanın canı acıyor cunku haytatta belı senı anlayan ve zarar vermeyen tek sey oluyorlar hayatında tabıkı hayatındakı en sadık varlık oluyor ama uzme kendını tehlıkelı bı donemdesın bılıyorsun..

hiii canım benim çok çok üzüldüm. seni gerçekten çok sarsmış olmalı onca senelik dostunu kaybetmek. benim de yaşı neredeyse 11 olacak bir kızım var evde. ona bişi olsa ben de ne yaparım bilemiyorum. can yoldaşım oldu benim bu seneler boyunca. zor olacak arkadaşım ama zaman her şeyin ilacıdır derler ya yavaş yavaş yaran kabuk bağlayacak. şimdi senin bebeğini düşünmen de lazım canım. senin stresin onu da etkiler biliyorsun. papatya çayı falan iç, kendini dışarı at. evde durma. kafanı dağıtmaya çalış tatlım. elden birşey gelmez. zaten 18 yıl dolu dolu yaşamış cont köpek. o yıllar boyunca onu çok mutlu ettiğine, ona iyi baktığına eminim. güzel bir yaşamı olmuştur canım. şimdi nasıl yeni bir hayat yeşeriyorsa içinde, yani doğum ne kadar doğalsa ölüm de o kadar doğal aslında. ama biz onsuzluğa alışamıyoruz. alışmamız gerek bunu da biliyoruz. ama hayvan olsun insan olsun her şey doğduğu an ölmeye başlıyor canım yıllar geçtikçe. sen at kendini dışarı Damlacım, dediğim gibi kafanı dağıt, e mi? yoksa bu sarmaldan kurtulamazsın.

canim, basin sagolsun. cok uzulmemeye calis. eminim zordur. ama yavrunu dusunup cok uzulme, o da stres oluyordur karninda.

çok sağolun kızlar hastaydı zaten ve yaşlıydı ama genede çok zor 18yılımız beraber geçti birlikte büyüdük pamuk oğlumla yazacak kelime bile bulamıyorum şuanda

akıntı bende de gün geçtikçe artıyor, doktorum normal dedi. bilgin olsun canım

Damlacım canım çok zordur bilirim.benimde yavruyken aldığımız köpeğimiz 15 yaşındayken yaşlılıktan ölmüştü. 2-3 ay kendime gelememiştim ama sen şimdi bebişini düşünerek elinden geldiğince üzülmemeye çalış..

onun acısını dindirsin diye 20 günlükken aldığım ve tek başıma büyüttüğüm köpeğimede 3,5 yaşındayken araba çarptı onu kybettim..neyse o gün bugündür köpeklere yaklaşmıyor, içim gidiyor ama mıncık mıncık oynayamıyorum..hatta eşimin d.günümde aldığı köpeği bile geri gönderdim sanırım ömür boyu köpeklerden uzak duracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…