- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
benim kociş evlendiğimizden beri biraz takıntılı canımbenim kociş o kadar alıştıki ahhlara offlara:) Özellikle gece kalkıp kendi kendime tıslayarak tuvalete gitmelerime. Ninni gibi geliyor ona artık. Yanında doğursam ruhu duymayacak
eşimde öyle özellikle son zamanlarda
ne zaman ahhh offf gibi sesler çıkarsam gözlerini kocaman açarak yanıma koşuyor ne oldu diye
sonunda dedim ki benden şöylee esaslı bir çığlık duymadan sen önemseme bu ahh ları offları
canım benim kıyamam ben ona
sadece sırt ağrısı ile kalsa çok iyisırtımın sağında bir nokta var.sanki orayı matkapla deşiyorlar.soluma yatamıyorum acayip çarpıntım oluyor.düz yatar yatmaz benim yaramaz oğlum getiriyor ayaklarını kaburgamın altına sokuyor,hadi soktun sonra niye oynatırsın değil mi ama
tabi bütün bunlar olup biterken reflüden dolayı midem cayır cayır yanyor.
ne iyi gelir diye sorarsan hiçbirşey işe yaramıyor malesef sadece bebeğini ne kadar çok sevdiğini düşünüp az kaldı diyerek kendini rahatlatıyorsun canım
benim kociş o kadar alıştıki ahhlara offlara:) Özellikle gece kalkıp kendi kendime tıslayarak tuvalete gitmelerime. Ninni gibi geliyor ona artık. Yanında doğursam ruhu duymayacak
kızlar ne guzel bıde benım gıbı 2 senede bır hamıle kalınca kocıs hep surda 1 ay kaldı öle yapma fln oluyor bazı zaman dogurucam dıyorum oda bana sen dogurmıcankı alıcaklar o yuzden cok korkmuyorum dıyor ahh bazı zaman ılk hamılelıgımı özleuyorum her dk tetıkte beklıyordu sımdı oooo doguma gıdınce benı arasın dıyor
seninki artık tecrübeli olmuş
evet ya gercekten öle oldu..bazı zaman ılk hamılelıgımın degerını bılememısım bunu anladım bıde ben 2. dogurmıcaktım ve herkeze 2. dogurursam el ustunde tutulurum fln dıyordum nerde zaten oglumla ugras ona yemek fln fılan cok yoruluyorum bıde ılk cocugu olucaklara tavsıyem sevgılıler gunuzu ıyı ktlayın belkı bıda bu kadar rahat olmazsınız hos ben gecen sene dıarı ıkmıstım oglum annenedeydı ama herhalde gelecek yıla 2 tane cocuga bak dıyemem.
kızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedihatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen
Geçmiş olsun Tuğbacım.Hiçbirşey şu anda senden önemli değil işi geri gönderdiğin için üzülme.Önemli olan sağlığın canım.Ataşehirde ki Memorial a bir görün istersen.İçin rahat etmiş olur.
İlaç kullanmak istememeni de çok iyi anlıyorum.Bende çarşamba Memorial a dahiliye uzmanına göründüm 4 tane ilaç verdi.Bana da hepsini hamileler kullanabiliyor alabilirsin dedi.Bir tanesinde kategori bile yok ,hamilelerde kullanılmaması önerilmektedir yazıyor.Ama benimde içim rahat etmediği için sadece burun için okyanus spreyini kullanıyorum o kadar.Varsın 3-4 gün fazladan sürsün kızıma etki etmesin diyorum.
seLam kızLarrrrrrrrrrrrrrrr biz bugun erken geLemedik çünkü bir türLü kendimi iyi hissedemedim uzandığım yerden kaLkamıyorum iyice ağır vasıta oLdum yaaa şu 9 gun geçsin hayırLısıyLa :18:
selam annecikler. ben boyuna uyuyorum ya. hormonlardan heralde. bu arada gecenlerde anlatmıstım unnadodan bıseyler almıstım. mng kargo ıle gonderıyolar ve kargo gorevlısı terbıyesızlık yapmıstı kavga etmıstım bu durumu da unnadonun ılk sayfasında yeralan onerı yolla kısmından unnado yetkılısıne bıldırmıstım. hemen cevap gelmıs bakın ne yazıyor:
Emel Hanım merhaba,
Öncelikle yaşadıklarınıza üzüldüm. MNG'yi yaklaşımları konusunda uyaracağız. Dediğiniz gibi normal olarak bekleyip sizin onayınız sonrasında gitmesi lazım. Ancak şunu belirtmek isterim ki bir sorun olsaydı dahi biz ne yapıp edip bunu telafi ederdik. :) Ürün sorunlu olması durumunda bize göndermede kargo ücreti konusunda da endişeniz olmasın lütfen. MNG'ye parasını biz öderiz bir sorun olması durumunda. Onlardan kaynaklı bir sorunda kendilerinden ücretini tahsil ediyoruz.
Neyse… Anladığım kadarıyla sizin moralinizi bayağı bozmuşlar. Bu durum için özür dileriz. Unnado'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Kısaca cevaben sadece 'içiniz rahat olsun, biz sorun olursa mutlaka gideririz' yazmak istemiştim.
İyi günler dilerim,
bu kadar ılgılı satıcılar omrumde gormedım. gozunuz kapalı ordan alışverıs yapın kızlar. hala gırıs davetıyesı olmayan varsa davetıye yollayabılırım. ozel mesajla bana email adresınızı yollamanız yeterlı
slm annecikler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
benim belim çok ağrıyo bugün sağ tarafı özellikle ..birde aklıma takılan bişey var bizim oğluş ne babasına ne bana tepki vermiyo yani konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok sadece kendi istediği zaman kıpır kıpır oluyo özellikle sola yatınca oynayıp duruyo..ultrasonda nstde de kıpır kıpır:26:bende acaba bizi duymuyo mu die korkuyorum:26:
Ben de oradan çok kez alışveriş ettim. ilgili olduklarını ben de biliyorum. en son funnababy'nin polar battaniye takımını almıştım 50 lira civarı bir şeydi. garanti bonus card ile taksitle alayım dedim. ekran yaptırmadı bana bir sonraki aşamaya geçemedim. birkaç kez deneyip sonra tek çekim aldım. sonra internet şubesinden kredi kartı bilgilerimi kontrol ederken bir de ne göreyim hesabımdan sanki aynı ürünü 3 kez almışım gibi 3. taksidin 1. taksidi çekilmiş 3 kere. hemen mail yazdım, aradılar, bizde bir tane tek çekim görünüyor. bankayı arayın onların hatasıdır dediler. ben de bankayı aradım onlar da hesaplarına bakmamışlardır onlar bir kez daha baksınlar dedi. ben de bankaya bu sefer de mail attım. durumu anlattım. neymiş efendim bir tane formları varmış bunu elle doldurup imzalayıp göndermem gerekiyormuş. ben de sinirlenip şikayetvar.com'a yazdım olanı biteni. ertesi gün kart bilgilerime baktığımda bu sefer de tek çekimin eklendiğini gördüm. yani aynı ürünü ben 4 kez almışım 3ü takstili 1i tek çekim olarak. 200 lira çıkacak 50 liralık ürün için yani cebimden. neyse, onu da ekledim şikayete böyle bişi de oldu diye. bankadan sadece daha önceki "formu elle doldur imzala gönder bi bakalım" türünde bir mail geldi. unnado ise arayıp ilgilendi. bu duruma çok üzüldüklerini, hiç bir şikayet almamaya gayret ettiklerini, banka ile ciddi olarak görüşmelerin başladığını vs. o 3 adet taksitli işlemin de onların sistemlerinde artık görünmekte olduğunu söylediler çok özrü dilediler falan sonra ertesi gün mü neydi, hesabıma 3 taksitli işlemin çekilen ilk taksitlerinin geri eklendiğini gördüm. sonra ilgilenen bayan arayıp müdürünün de çok özür dilediğini vs söyledi, şikayetinizi geri çeker misiniz rica etsek dedi. ben de şikayetimi sildim siteden. böyle işte. kesinlikle müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyorlar. canla başla çalışıyorlar. allah yollarını açık etsin.
kızzlar
biz dr gidiyoruz şimdi, açılma var mı yok mu yoklama vereceğiz
inşallah güzel haberlerle geliriz
Hoşgeldin evt geri sayım başladı hepimiz içinslm kızlar uzun zamndır nete geçemiyodum sizleri çok özledim geri sayım başladı...
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
canim, basin sagolsun. cok uzulmemeye calis. eminim zordur. ama yavrunu dusunup cok uzulme, o da stres oluyordur karninda.
Ayyy Damlacım en iyi ben anlarım seni.Çokkkkkk üzüldüm canım ya...
Ortaokul 1 de bende babama yalvar yakar kaniş köpeğimiz Boncuğu aldırmıştım.14 yılın sonunda yaşlılık sebebiyle gribe yakalanıp ölmüştü.
Son 2-3 hafta ayağa kalkamayacak haldeydi ama yine de yaşatmak için hergün veterineri eve çağırıp serum bağlattırıyorduk,ne yaptıysak kurtaramadık.
Sen şimdi yazınca o günleri anımsadım.Bende telefonla annemden öğrenmiştim.Tüm ailemizde hala sözü geçince gözlerimiz dolar.
İnsanın ailesinden biri gibi oluyorlar.
Üzülme canım,18 yaşına kadar elinizden gelen herşeyle sizde bakmışsınız,yaşatmışınız.
ay cnmm cok gecmıs olsun kotu bı sey ınsanın canı acıyor cunku haytatta belı senı anlayan ve zarar vermeyen tek sey oluyorlar hayatında tabıkı hayatındakı en sadık varlık oluyor ama uzme kendını tehlıkelı bı donemdesın bılıyorsun..
çok sağolun kızlarhiii canım benim çok çok üzüldüm.seni gerçekten çok sarsmış olmalı onca senelik dostunu kaybetmek. benim de yaşı neredeyse 11 olacak bir kızım var evde. ona bişi olsa ben de ne yaparım bilemiyorum. can yoldaşım oldu benim bu seneler boyunca. zor olacak arkadaşım ama zaman her şeyin ilacıdır derler ya yavaş yavaş yaran kabuk bağlayacak. şimdi senin bebeğini düşünmen de lazım canım. senin stresin onu da etkiler biliyorsun. papatya çayı falan iç, kendini dışarı at. evde durma. kafanı dağıtmaya çalış tatlım. elden birşey gelmez. zaten 18 yıl dolu dolu yaşamış cont köpek. o yıllar boyunca onu çok mutlu ettiğine, ona iyi baktığına eminim. güzel bir yaşamı olmuştur canım. şimdi nasıl yeni bir hayat yeşeriyorsa içinde, yani doğum ne kadar doğalsa ölüm de o kadar doğal aslında. ama biz onsuzluğa alışamıyoruz. alışmamız gerek bunu da biliyoruz. ama hayvan olsun insan olsun her şey doğduğu an ölmeye başlıyor canım yıllar geçtikçe. sen at kendini dışarı Damlacım, dediğim gibi kafanı dağıt, e mi? yoksa bu sarmaldan kurtulamazsın.
akıntı bende de gün geçtikçe artıyor, doktorum normal dedi. bilgin olsun canımayyy cnm aynı benım durumumdasın ne kotu bır agrı bu ya sımdı arkadasım masaj aletıyle masaj yaptı kremle ovduu tulbent falan sardı sırtıma ama banamısın demıyor hıc bır degısıklık yok o yetmıyor bıde akıntımda gıttıkce artıyor napsam dr gıtsemmı acabaa dusunuyorumda dogumla bı alakası yoktur dıme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?