2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol tuğçecim annemde sonra söylersem sütü kesilir diye korkmuş 5şubatta ölmüş bugün geldi yanıma annem yalnızken söylemiyim diye beklemiş

sırt ağrısının bir alakası yok tabiki ama sen yinede masaj aletiyle masaj yaptırma canım.titreşimler iyi gelmeyebilir bizim ayımızda.akıntını mutlaka söyle ama dr. kontrolünde...

çok sağol tuğçecim annemde sonra söylersem sütü kesilir diye korkmuş 5şubatta ölmüş bugün geldi yanıma annem yalnızken söylemiyim diye beklemiş

annen içinde zor olmuştur..eminim o da üzgündür..iyi düşünmüş anneciğin.. bak işte annenin gelişiyle teselli bulmaya çalış:81::81:

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum

kıyamam canım yaaaa...
başın sağolsun.gerçi bekliyordun ama bunca yılın yol arkadaşlığını yapmışlığınız var.elbette çokk üzülmüşsündür ama bebeğin için metanetli ol olur mu canım

ya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen :44:

sanırım bende aynı şekilde olucam tuğçecim çünkü her köpekte contumu arıcam
ilknurcum çok sağol evet bekliyordum hastaydı ama beni uğlarkenki hali gözümün önünden gitmiyor bir daha sevemicek kucağıma alamamk beni mahvediyor
cemre ismi çok güzel hoş derin ismide çok güzel

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum

cnm başın sağolsun eminim çok özel bi yeri vardı senin için ama bak onun yerine kucağına alabileceğin minik bebeğin yolda ve sende ona kavuşmak için gün sayıyosun çok üzme kendini ..

tuğçecim şimdi şöyleee
geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu onada demiştim ilknur u tek geçerim diye
ama yooook şimdilik bu güzel ismi düşünmüyoruz diyorsan benim aklıma kız ismi olarak beril geliyor canım

aaaa cont mu öldüü.inanmıyorum, hatırladın mı bilmiyorum ama daha geçen gün konuşmuştuk. canım benim çok üzüldüm.yaşlanmış bayağı.işte bu hayvan beslemek güzel ama sonrası çok üzüyor insanı. kendini çok üzme olur mu? oğlunu düşün.

bende kızımın ismini derin koymak istiodum ama eşim kabul etmedi bnce çok güzelbi isim

ilknurcum çok sağol evet bekliyordum hastaydı ama beni uğlarkenki hali gözümün önünden gitmiyor bir daha sevemicek kucağıma alamamk beni mahvediyor

malesefff hayat akıp gidiyor ve biz ne kadar istesekte bunun önünde duramıyoruz canım.zaman birazcık zaman lazım sana ve oğlunun sevgisi.....

ilknurum sen varsın yeter bize ama beril diye sinir olduğum bir kız vardı o yüzden aman aman

merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile

ılk doğumumu normal yaptım bende....zordu...hatta bebeğı gormek ıstemıyorum bıle dedım...ama doğurunca hersey bıtıyor...mucıze gıbı..ınanılmaz..hıc bağırmadım..hep dua ettım...kendım ve bebeğı olmayanlar ıcın..doğumdan sonra kocagece ayaktaydım...uyumadım neredeyse...evıme geldım supurge actım..herkese normal doğum tavsıye edıyorum..yarın catı muayenem var..dua edın kızlar oğlusumda normalolsun..:2:

sence hangisi???
bende kızımın ismini derin koymak istiodum ama eşim kabul etmedi bnce çok güzelbi isim
neden kabul etmedi canım?

yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..

ilknurcum şu an burdaki herkes senin yerinde olmak ister eminim ki. kim bilir nasıl geçiyordur günlerin. hepimizin darısı başına diyelim.

yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..

sagol cnm operim.hepinize nasip etsin Allah.ama insanda bi tuhaflik oluyor esimde bnde cok tuhaflastik sanki.ne yapacagimizi bilmez gibiyiz.helede esim cok gariplesti

ilknurcum şu an burdaki herkes senin yerinde olmak ister eminim ki. kim bilir nasıl geçiyordur günlerin. hepimizin darısı başına diyelim.

amin cnm hepinize duaciyim bu arada ben ilknur degil didem

canım benim allah bağışlasın bebeğini sana. eve gelen giden çok oluyor mu? sen sezeryan olmuştun değil mi? hani detayları anlatacaktın bize????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…