- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
akıntı bende de gün geçtikçe artıyor, doktorum normal dedi. bilgin olsun canım
Damlacım canım çok zordur bilirim.benimde yavruyken aldığımız köpeğimiz 15 yaşındayken yaşlılıktan ölmüştü. 2-3 ay kendime gelememiştim ama sen şimdi bebişini düşünerek elinden geldiğince üzülmemeye çalış..
sırt ağrısının bir alakası yok tabiki ama sen yinede masaj aletiyle masaj yaptırma canım.titreşimler iyi gelmeyebilir bizim ayımızda.akıntını mutlaka söyle ama dr. kontrolünde...ayyy cnm aynı benım durumumdasın ne kotu bır agrı bu ya sımdı arkadasım masaj aletıyle masaj yaptı kremle ovduu tulbent falan sardı sırtıma ama banamısın demıyor hıc bır degısıklık yok o yetmıyor bıde akıntımda gıttıkce artıyor napsam dr gıtsemmı acabaa dusunuyorumda dogumla bı alakası yoktur dıme...
çok sağol tuğçecim annemde sonra söylersem sütü kesilir diye korkmuş 5şubatta ölmüş bugün geldi yanıma annem yalnızken söylemiyim diye beklemiş
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
sanırım bende aynı şekilde olucam tuğçecim çünkü her köpekte contumu arıcamonun acısını dindirsin diye 20 günlükken aldığım ve tek başıma büyüttüğüm köpeğimede 3,5 yaşındayken araba çarptı onu kybettim..neyse o gün bugündür köpeklere yaklaşmıyor, içim gidiyor ama mıncık mıncık oynayamıyorum..hatta eşimin d.günümde aldığı köpeği bile geri gönderdim sanırım ömür boyu köpeklerden uzak duracağım
ilknurcum çok sağol evet bekliyordum hastaydı ama beni uğlarkenki hali gözümün önünden gitmiyor bir daha sevemicek kucağıma alamamk beni mahvediyorkıyamam canım yaaaa...
başın sağolsun.gerçi bekliyordun ama bunca yılın yol arkadaşlığını yapmışlığınız var.elbette çokk üzülmüşsündür ama bebeğin için metanetli ol olur mu canım
cemre ismi çok güzel hoş derin ismide çok güzelya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen:44:
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
tuğçecim şimdi şöyleeeya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen:44:
ya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen:44:
ilknurcum çok sağol evet bekliyordum hastaydı ama beni uğlarkenki hali gözümün önünden gitmiyor bir daha sevemicek kucağıma alamamk beni mahvediyor
tuğçecim şimdi şöyleee
geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu onada demiştim ilknur u tek geçerim diye
ama yooook şimdilik bu güzel ismi düşünmüyoruz diyorsan benim aklıma kız ismi olarak beril geliyor canım
dün normal doğum yapan bi arkadaşımla tel.de konuştum doğumu falan sordum. biraz zor tabi ama o anda sakın isyan edenlerden olma bol bol dua et ve allaha sığın dedi. bunu yıllardır duyardım ama o da söyledi normal doğum sırasında sancı çekerken bütün günahlarından arınıyorsun annenden yeni doğmuş gibi günahsız oluyorsun bundan daha büyük bir nimet olabilir mi dedi. kim bilir en günahsız olanımızın bile ne günahları vardır dedi. gerçekten çok güzel bişey inşallah bizlere de nasip olsun.
sence hangisi???sanırım bende aynı şekilde olucam tuğçecim çünkü her köpekte contumu arıcam
ilknurcum çok sağol evet bekliyordum hastaydı ama beni uğlarkenki hali gözümün önünden gitmiyor bir daha sevemicek kucağıma alamamk beni mahvediyor
cemre ismi çok güzel hoş derin ismide çok güzel
neden kabul etmedi canım?bende kızımın ismini derin koymak istiodum ama eşim kabul etmedi bnce çok güzelbi isim
merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..
ilknurcum şu an burdaki herkes senin yerinde olmak ister eminim ki. kim bilir nasıl geçiyordur günlerin. hepimizin darısı başına diyelim.
ilknurcum şu an burdaki herkes senin yerinde olmak ister eminim ki. kim bilir nasıl geçiyordur günlerin. hepimizin darısı başına diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?