- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
ilknurcum şu an burdaki herkes senin yerinde olmak ister eminim ki. kim bilir nasıl geçiyordur günlerin. hepimizin darısı başına diyelim.
sagol cnm operim.hepinize nasip etsin Allah.ama insanda bi tuhaflik oluyor esimde bnde cok tuhaflastik sanki.ne yapacagimizi bilmez gibiyiz.helede esim cok gariplesti
amin cnm hepinize duaciyim bu arada ben ilknur degil didem
canım benim allah bağışlasın bebeğini sana.eve gelen giden çok oluyor mu? sen sezeryan olmuştun değil mi? hani detayları anlatacaktın bize????
anammmmm sıradaki ben miyim acaba????Allah mı söyletti ne:18::18::18:
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
sence hangisi???
neden kabul etmedi canım?
yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..
tesekkurler cnm.epiduralli normal dogum yaptim.henuz gelen giden yok.zaten ailem turkiyede ben yurt disindayim.komsulardan baska kimse yok burda.onlarrda 40 cikmaya yakin gelirlermis adet boyleymis.anlayacagin kayinvalidemden baska kimse yok cevrede.anlaticam canim simdi emzirme saati firsatini bulayim hemen yazicam
anammmmm sıradaki ben miyim acaba????Allah mı söyletti ne:18::18::18:
HayırLısı oLsun canım ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi yapıLmadı yapıLmayacak çok şükür
ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza..:81::81: bu arada ben doğumdan çok korkuyorum, itiraf ediyorum..hiç korkmazken yaklaştıkça garip düşünceler sardı beni..:18:çok mu zor??
oooo benim doktoruma göre bu günler bile çokk iyiymiş.bugün adamcağızın 34+4 üm deyince mutluluktan gözleri parladı.önce yine kordonumu gösterip işte bombamız burada deyip sonra muayeneye devam etti.sezeryan için bile gün veremiyor.artık gün aşırı nst ye gideceğim aynı zamanda da kordona baskıya bakılacak.yani bana 36 yı çıkartmayacak gibi geliyor içeride canım:18::18::18::18:aman canım dur:18::18:.. söyle bizim yakışıklıya biraz daha dursun durduğu yerde, daha zamana ihtiyacı var :26: 37-38 leri görsek ne mutlu bize
Eşim hüma yada melis koymak istio ilk zamanlardan beri bnde onu kıramadığım için kendi isteğimden vazgeçtim
vallaha bu pek hayra yorulacak şey değil, sen tedbirli ol bence, sanki allah söyletti
ya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen:44:
merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
Kızlar bu arada bu siteden kargo ücreti karşılığı sabiha paktuna keskinin kitabını isteyebilioruzz
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
HayırLısı oLsun canım ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi yapıLmadı yapıLmayacak çok şükür
canım güzel haberler ver inşalahhkızzlar
biz dr gidiyoruz şimdi, açılma var mı yok mu yoklama vereceğiz
inşallah güzel haberlerle geliriz
canım benim ya kıyamam bbeğini düşün canım üzülme lütfenhayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
aaaa cont mu öldüü.inanmıyorum, hatırladın mı bilmiyorum ama daha geçen gün konuşmuştuk. canım benim çok üzüldüm.yaşlanmış bayağı.işte bu hayvan beslemek güzel ama sonrası çok üzüyor insanı. kendini çok üzme olur mu? oğlunu düşün.
hakikaten yawwww:18::18:
ben şu hastane çantamı yan odadan alıp kapının önüne koyayım bari:44::44:
ben girişteki dolabın içine koydum kapıp alması kolay olsun diye, süsleride, şekerleride eşimin arabasının arkasında..panik atak olucaz biz sonundahakikaten yawwww:18::18:
ben şu hastane çantamı yan odadan alıp kapının önüne koyayım bari:44::44:
ikiside guzel canim. ama cemre de hos.
masallah canim, zaman nasil geciyor. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla hayirli vakti zamaninda bize insallah.
sagol canim, istedim hemen.
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
epiduralli yaparsaniz bi zorlugu yok.tabiki sancisi zor ama inanin bana Allah sabrini veriyor.bi bakmissiniz bebeginiz kucaginizda hersey bitmis.hic korkmayin.sonrada benim gibi aglarsiniz keske cikmasaydi yavrumdan ayrildim diye
oooo benim doktoruma göre bu günler bile çokk iyiymiş.bugün adamcağızın 34+4 üm deyince mutluluktan gözleri parladı.önce yine kordonumu gösterip işte bombamız burada deyip sonra muayeneye devam etti.sezeryan için bile gün veremiyor.artık gün aşırı nst ye gideceğim aynı zamanda da kordona baskıya bakılacak.yani bana 36 yı çıkartmayacak gibi geliyor içeride canım:18::18::18::18:
amaaaa inşallahhhh sen görürsün o güzel 37-38 leri canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?