2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sagol cnm operim.hepinize nasip etsin Allah.ama insanda bi tuhaflik oluyor esimde bnde cok tuhaflastik sanki.ne yapacagimizi bilmez gibiyiz.helede esim cok gariplesti

amin cnm hepinize duaciyim bu arada ben ilknur degil didem

ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza..:81::81: bu arada ben doğumdan çok korkuyorum, itiraf ediyorum..hiç korkmazken yaklaştıkça garip düşünceler sardı beni..:18:çok mu zor??

canım benim allah bağışlasın bebeğini sana. eve gelen giden çok oluyor mu? sen sezeryan olmuştun değil mi? hani detayları anlatacaktın bize????

tesekkurler cnm.epiduralli normal dogum yaptim.henuz gelen giden yok.zaten ailem turkiyede ben yurt disindayim.komsulardan baska kimse yok burda.onlarrda 40 cikmaya yakin gelirlermis adet boyleymis.anlayacagin kayinvalidemden baska kimse yok cevrede.anlaticam canim simdi emzirme saati firsatini bulayim hemen yazicam

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum

ah canımsınya başın sağolsun insan diyecek birşey bulamıyor

sence hangisi???

neden kabul etmedi canım?

yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..

Eşim hüma yada melis koymak istio ilk zamanlardan beri bnde onu kıramadığım için kendi isteğimden vazgeçtim

bende epidural normal doğum istiyorum kısmet olursa..gerçekten detayları anlatırsan ne iyi olur :18:

HayırLısı oLsun canım ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi yapıLmadı yapıLmayacak çok şükür

yırttın canım muayneden ama çok zor değil ya yada ben alışmışımm:))
bebek olsun die gitmediğimiz dr kalmadı heray kaç muayneden geçiyordukk ayy çok şükür hepsi geride kaldı

ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza..:81::81: bu arada ben doğumdan çok korkuyorum, itiraf ediyorum..hiç korkmazken yaklaştıkça garip düşünceler sardı beni..:18:çok mu zor??

epiduralli yaparsaniz bi zorlugu yok.tabiki sancisi zor ama inanin bana Allah sabrini veriyor.bi bakmissiniz bebeginiz kucaginizda hersey bitmis.hic korkmayin.sonrada benim gibi aglarsiniz keske cikmasaydi yavrumdan ayrildim diye

aman canım dur:18::18:.. söyle bizim yakışıklıya biraz daha dursun durduğu yerde, daha zamana ihtiyacı var :26: 37-38 leri görsek ne mutlu bize
oooo benim doktoruma göre bu günler bile çokk iyiymiş.bugün adamcağızın 34+4 üm deyince mutluluktan gözleri parladı.önce yine kordonumu gösterip işte bombamız burada deyip sonra muayeneye devam etti.sezeryan için bile gün veremiyor.artık gün aşırı nst ye gideceğim aynı zamanda da kordona baskıya bakılacak.yani bana 36 yı çıkartmayacak gibi geliyor içeride canım:18::18::18::18:
amaaaa inşallahhhh sen görürsün o güzel 37-38 leri canım benim

ikiside guzel canim. ama cemre de hos.

masallah canim, zaman nasil geciyor. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla hayirli vakti zamaninda bize insallah.

Kızlar bu arada bu siteden kargo ücreti karşılığı sabiha paktuna keskinin kitabını isteyebilioruzz

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

sagol canim, istedim hemen.

HayırLısı oLsun canım ben sezeryan istediğim için çatı muayenesi yapıLmadı yapıLmayacak çok şükür

kızzlar
biz dr gidiyoruz şimdi, açılma var mı yok mu yoklama vereceğiz
inşallah güzel haberlerle geliriz
canım güzel haberler ver inşalahh
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
canım benim ya kıyamam bbeğini düşün canım üzülme lütfen

slm güsel anneler nasılsınız bakalım geçmişe çok az bakabildim herkes nasıl umarım ters bişey yok

hakikaten yawwww:18::18:
ben şu hastane çantamı yan odadan alıp kapının önüne koyayım bari:44::44:

işin şakası bir yana,hakkımızda hayırlısı canım. artık bende geceleri hep düşler kuruyorum. nasıl olacak, neyle karşılaşıcam, daha bir sürü şey.:18::18::18: ilk olacağından bu tarzda meraklarımızın olması gayet normal heralde. en önemlisi sağlıcakla bebeklerimizi alalım kucağımıza.

hakikaten yawwww:18::18:
ben şu hastane çantamı yan odadan alıp kapının önüne koyayım bari:44::44:
ben girişteki dolabın içine koydum kapıp alması kolay olsun diye, süsleride, şekerleride eşimin arabasının arkasında..panik atak olucaz biz sonunda
ikiside guzel canim. ama cemre de hos.

masallah canim, zaman nasil geciyor. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla hayirli vakti zamaninda bize insallah.

sagol canim, istedim hemen.

saol burcucum

Canım üzme kendiniii bebeğini düşün lütfennn çok alışmışsındır çok uzun süredir hayatındaymış ama bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok hoş benimde 2 ay önce rottweilerim öLdü facede aLbüm bile yaptık anısına ki sadece 3 ayLıktı ama ben çok ağLadım eşim teselli edemedi bir türlü o nedenle şuan sana ağlama üzülme diyorum ama biliyorum faydası oLmayacak ama üzüLme işte

epiduralli yaparsaniz bi zorlugu yok.tabiki sancisi zor ama inanin bana Allah sabrini veriyor.bi bakmissiniz bebeginiz kucaginizda hersey bitmis.hic korkmayin.sonrada benim gibi aglarsiniz keske cikmasaydi yavrumdan ayrildim diye

hakkımızda hayırlısı olsun..sağlıklı olsunlarda biz besler tosuncuk yaparız onları :81: sen çanakkalede mi, istanbulda mı doğum yapacaksın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…