- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
Çanakkalede olacak canım.dediğin gibi hele bir doğsunlar biz kocamannnn tosuncuklar yaprız onları
hakkımızda hayırlısı olsun..sağlıklı olsunlarda biz besler tosuncuk yaparız onları :81: sen çanakkalede mi, istanbulda mı doğum yapacaksın canım?
Çanakkalede olacak canım.dediğin gibi hele bir doğsunlar biz kocamannnn tosuncuklar yaprız onları
novarin profiline kızının fotografını koymuş kızlar çok tatlı yavrum benimmmm
cnm başın sağolsun eminim çok özel bi yeri vardı senin için ama bak onun yerine kucağına alabileceğin minik bebeğin yolda ve sende ona kavuşmak için gün sayıyosun çok üzme kendini ..
çok sağolun kızlar sanırım hayvan beslemenin en kötü yanı bu kendilerini alıştırıp sonra hayatımızdan birden çıkıveriyorlar kısacık yaşamlarındaaaaa cont mu öldüü.inanmıyorum, hatırladın mı bilmiyorum ama daha geçen gün konuşmuştuk. canım benim çok üzüldüm.yaşlanmış bayağı.işte bu hayvan beslemek güzel ama sonrası çok üzüyor insanı. kendini çok üzme olur mu? oğlunu düşün.
evet tatlım zaman herşeyin ilacımalesefff hayat akıp gidiyor ve biz ne kadar istesekte bunun önünde duramıyoruz canım.zaman birazcık zaman lazım sana ve oğlunun sevgisi.....
annesi ne güzel oğlun kucağında darısı bizlerin başınamerhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
cemre tatlımsence hangisi???
neden kabul etmedi canım?
yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..
çok sağol elifcim offff ne acı birşeymişCanım üzme kendiniii bebeğini düşün lütfennn çok alışmışsındır çok uzun süredir hayatındaymış ama bu saatten sonra yapabileceğin bir şey yok hoş benimde 2 ay önce rottweilerim öLdü facede aLbüm bile yaptık anısına ki sadece 3 ayLıktı ama ben çok ağLadım eşim teselli edemedi bir türlü o nedenle şuan sana ağlama üzülme diyorum ama biliyorum faydası oLmayacak ama üzüLme işte
gördümmmmmmmmm oyyy maşallah pek bir güzel allah nazarlardan saklasınÇanakkalede olacak canım.dediğin gibi hele bir doğsunlar biz kocamannnn tosuncuklar yaprız onları
yav kızlar benim dr. ne tuhaf anlamadım gitti. yarın 13:30 a randevu verdi. çatı kontrolü yapacak mısınız dedim o senin dediğin 50 yıl önceydi. sen hele bi gel daha doğuma var gerektiği zaman gerektiği kontroller yapılır bebeğin baş pozisyonu falan belli olsun önce dedi. bazı arkadaşlra bu haftalarda yapmışlarda dedim. olsun sen bana güven gerisini merak etme dedi. her gittiğimde dopplerle bakıyor. gereken her bilgiyi zaten dopplerle alabiliyorum her geldiğinde ayrıntılı bakıyorum en ufak bişeyi gözden kaçırmam imkansız doğumla ilgili dedi. hiç bişi anlamadım. 37. haftaya girdim artık yarın 36+2 olcam.
bende resme bakaken aynı şeyi hissettim..ne garip bir duygu gerçekten:97:ay sen söyleyince baktım hemen yorum yaptım. çok tatlı yaaa. ay inanamıyorum şimdi benim göbüşümde de böyle kocaman gerçek bi bebek var şaka gibi.
çok sağolun kızlar sanırım hayvan beslemenin en kötü yanı bu kendilerini alıştırıp sonra hayatımızdan birden çıkıveriyorlar kısacık yaşamlarında
evet tatlım zaman herşeyin ilacı
annesi ne güzel oğlun kucağında darısı bizlerin başına
cemre tatlım
çok sağol elifcim offff ne acı birşeymiş
gördümmmmmmmmm oyyy maşallah pek bir güzel allah nazarlardan saklasın
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
ya kızlar ben neden göremıyorum novarının bebgının resmını ya cok mrk ettım oysakı..
peki sütün nekadar zamanda geldi canım
faceden handan olarak bak canım.
ya kızlar benım bır face ım bıle yok ya bazı zaman kocama cok kızıyorum off sızlerı bıle göremedım bu yuzden bı face ım bıle olmadıgı ıcın kendımı cok eksık hıssettım bı anda...
ya kızlar ben neden göremıyorum novarının bebgının resmını ya cok mrk ettım oysakı..
kızlar facede varmı novrain bebişinin resmi?ben baktım bulamadım.
eşininde mi yok canım? benimde normalde yoktu ama buradaki arkadaşlarımla bağlantıyı koparmamak ve onları görebilmek adına hesabımızı ortak hesaba çevirdik. ikimiz beraber kullanıyoruz onunda içi çok rahat oldu böylece. yoksa gelen arkadaşlık tekliflerinden falan çok rahatsız oluyordu kapattırmıştı benimkini.
damlacımmm, offf çok üzüldüm, çok zorrrr ama sabırlı olmaya çalış, başın sağolsun...sen mertimize iyi bak, o da üzülmesinhayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
ya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen:44:
Kızlar bu arada bu siteden kargo ücreti karşılığı sabiha paktuna keskinin kitabını isteyebilioruzz
Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu
kızlar facede varmı novrain bebişinin resmi?ben baktım bulamadım.
hayır cnmm esımınde yok hatta ben ona sana acalım dıyorum ama onuda kabul etmıyor benım esım msn bıle kullanmaz böle deısık bı tıptır pc le arası ıyı deıldır kım kabul edıyor uyelerı yıgenımın faceınle gelebılırım ama ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?