2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hakkımızda hayırlısı olsun..sağlıklı olsunlarda biz besler tosuncuk yaparız onları :81: sen çanakkalede mi, istanbulda mı doğum yapacaksın canım?
Çanakkalede olacak canım.dediğin gibi hele bir doğsunlar biz kocamannnn tosuncuklar yaprız onları

novarin profiline kızının fotografını koymuş kızlar çok tatlı yavrum benimmmm

yav kızlar benim dr. ne tuhaf anlamadım gitti. yarın 13:30 a randevu verdi. çatı kontrolü yapacak mısınız dedim o senin dediğin 50 yıl önceydi. sen hele bi gel daha doğuma var gerektiği zaman gerektiği kontroller yapılır bebeğin baş pozisyonu falan belli olsun önce dedi. bazı arkadaşlra bu haftalarda yapmışlarda dedim. olsun sen bana güven gerisini merak etme dedi. her gittiğimde dopplerle bakıyor. gereken her bilgiyi zaten dopplerle alabiliyorum her geldiğinde ayrıntılı bakıyorum en ufak bişeyi gözden kaçırmam imkansız doğumla ilgili dedi. hiç bişi anlamadım. 37. haftaya girdim artık yarın 36+2 olcam.

Çanakkalede olacak canım.dediğin gibi hele bir doğsunlar biz kocamannnn tosuncuklar yaprız onları

ay sen söyleyince baktım hemen yorum yaptım. çok tatlı yaaa. ay inanamıyorum şimdi benim göbüşümde de böyle kocaman gerçek bi bebek var şaka gibi.

cnm başın sağolsun eminim çok özel bi yeri vardı senin için ama bak onun yerine kucağına alabileceğin minik bebeğin yolda ve sende ona kavuşmak için gün sayıyosun çok üzme kendini ..

çok sağolun kızlar sanırım hayvan beslemenin en kötü yanı bu kendilerini alıştırıp sonra hayatımızdan birden çıkıveriyorlar kısacık yaşamlarında
malesefff hayat akıp gidiyor ve biz ne kadar istesekte bunun önünde duramıyoruz canım.zaman birazcık zaman lazım sana ve oğlunun sevgisi.....
evet tatlım zaman herşeyin ilacı
annesi ne güzel oğlun kucağında darısı bizlerin başına
sence hangisi???

neden kabul etmedi canım?

yaa didem ne güzel..bizim içinde öpüp kokla bebişini..Allah nazarlardan saklısın oğluşunu..
cemre tatlım
çok sağol elifcim offff ne acı birşeymiş

gördümmmmmmmmm oyyy maşallah pek bir güzel allah nazarlardan saklasın

benimki de çok rahat bakarız yaparız henüz erken karar veririz diyip duruyor..ben çok güveniyorum doktoruma ama kafam karışıyor sürekli bu tutumdan dolayı

ay sen söyleyince baktım hemen yorum yaptım. çok tatlı yaaa. ay inanamıyorum şimdi benim göbüşümde de böyle kocaman gerçek bi bebek var şaka gibi.
bende resme bakaken aynı şeyi hissettim..ne garip bir duygu gerçekten:97:

çok saol canım

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum

ayyyy canım ya başın sağolsun çok üzüldüm 18 yıl dile kolay aileden biri gibi olmustur onca sürede.allah sabır versın

ya kızlar ben neden göremıyorum novarının bebgının resmını ya cok mrk ettım oysakı..

peki sütün nekadar zamanda geldi canım

hemen geldi valla hemen emzirdim

herkeze slm :80: damlacım başın sağolsun tatlım

bende bugün kız kardeşim le derin bi temizlik yaptık...yoruldum yaaa...
artık doğuma kadar rahat otururum...

eşininde mi yok canım? benimde normalde yoktu ama buradaki arkadaşlarımla bağlantıyı koparmamak ve onları görebilmek adına hesabımızı ortak hesaba çevirdik. ikimiz beraber kullanıyoruz onunda içi çok rahat oldu böylece. yoksa gelen arkadaşlık tekliflerinden falan çok rahatsız oluyordu kapattırmıştı benimkini.

hayır cnmm esımınde yok hatta ben ona sana acalım dıyorum ama onuda kabul etmıyor benım esım msn bıle kullanmaz böle deısık bı tıptır pc le arası ıyı deıldır kım kabul edıyor uyelerı yıgenımın faceınle gelebılırım ama ....

hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
damlacımmm, offf çok üzüldüm, çok zorrrr ama sabırlı olmaya çalış, başın sağolsun...sen mertimize iyi bak, o da üzülmesin

cemre çokkk çook güzel bence...

Kızlar bu arada bu siteden kargo ücreti karşılığı sabiha paktuna keskinin kitabını isteyebilioruzz

Annelik Akademisi / Boyut Yayın Grubu

süper, sabiha paktunayı duydum ve diğer kitaplarını almak istiyordum..'bebeğim' ile başlayacağım

annesinin kuzusudur o şimdi,benimde aklım başıma geldi görünce, bizim bebişlerde bu kadar değilmi?

kızlar unnadoda lansinoh da indirim var...krem siparişi verdim, indirim çekimde vardı 21 liraya geldi 56grlığı..karlı olmuş değilmi,çok konuşuldu iyi geliyor diye aldım yoksa pek te niyetim yoktu..

canım eğer yeğenin erkekse yayla güzeline durumu anlatan bir mesaj gönder çünkü erkekleri kabul etmiyor. benide erkek sanıp kabul etmedi önce. ama eğer yeğenin bayansa direk 2011 mart anneleri olarak ara gruba üye ol. oradan istediğin arkadaşları bulup ekleyebilirsin zaten.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…