azzzz sonra sana arkadaşlık gönderecek olanıyımmm canımilknurcum sende face varmısın ? ikitane ilknur var hangisi sensin acep
azzzz sonra sana arkadaşlık gönderecek olanıyımmm canım
ayyyy canım ya başın sağolsun çok üzüldüm 18 yıl dile kolay aileden biri gibi olmustur onca sürede.allah sabır versın
çok sağolun kızlarrrr desteğiniz içindamlacımmm, offf çok üzüldüm, çok zorrrr ama sabırlı olmaya çalış, başın sağolsun...sen mertimize iyi bak, o da üzülmesin
cemre çokkk çook güzel bence...
süper, sabiha paktunayı duydum ve diğer kitaplarını almak istiyordum..'bebeğim' ile başlayacağım
annesinin kuzusudur o şimdi,benimde aklım başıma geldi görünce, bizim bebişlerde bu kadar değilmi?
kızlar unnadoda lansinoh da indirim var...krem siparişi verdim, indirim çekimde vardı 21 liraya geldi 56grlığı..karlı olmuş değilmi,çok konuşuldu iyi geliyor diye aldım yoksa pek te niyetim yoktu..
ilk önce maşallah bebişineMerhaba Kızlar,
Öncelikle iki bebeğimiz daha gelmiş, hayırlı olsun inş.
Çarşamba eve geldim, Şırnak'tan İzmir'e oldukça yorucu geçti zaten. Dün sabahın köründe dr'a gittim, bebeğimin durumu ile ilgili detayları görüşmek için, çok şükür hiçbirşey korktuğum gibi çıkmadı, bebeğim 2465 gr olmuş, suyu da normal çıktı çok şükür. Sadece bacağımdaki sıkıntı hala devam ediyor, resmen sakat gibi yürüyorum yada yürüyemiyorum... Neyse tek bu kadarcık olsun bebeğim iyi olsun da... Şu üç gündür nete giremeyince sizleri çok merak ettim, az önce atlayarakda olsa uzun süre geçmişe göz attım, sweet_drop cnm üzülme demek çok zor ama, ne denmesi gerekir onu da bilmiyorum. Durumun çok zor olmalı, 18 yıllık bir dost Allah sabır versin...Pembecadı kitap linli için teşekkürler, bende bebeğim kitabını istedim hemen.
Kızlar artık daha uzun süre nette olurum herhalde, sizlerle bol bol zaman geçiririm... Eşimin gelmesine koskoca bir ay var off zaman geçmiyor... Umarım bebeğim eşimi bekler...
Handancım buradasın sanırım. Derin bebiş çoooooook tatlı maşallahAllah analı babalı büyütsün. Doğum şeklin normal mi sezeryan mı oldu? En son hatırladığım kasılmam var diyordun bizde normal merak etme diyorduk...
iyi akşamlar kızlar sabahtan beri bi giremedim fatura yatırmaya gittim hem yürürüm dedim gitmez olaydım alt taraflarda bişeler yırtıldı sanki yürüdükçe dolaşmadan eve geldim hemenben sizlerden bi fikir almak istiyorum kızlar saçınızı boyattınız mı hiç hamileliğiniz boyunca
ben boyatmadım ama röfle yaptırdım canım. O çok tene temas etmediği için doktorum izin vermişti.
en boyatmadım canım doktora sordum boyatabilirsin dedi ama içim el vermedi:26::26:bende röfle yaptırmak istiyorum ama kokusu rahatsız etmei mi peki boyanın doğuma 17 gün var şimdiden boyatsam diyorum ameliyattan çıkınca hortlak gibi olmak istemiyorum hem sanırım vaktimde olmaz doğumdan sonra
kızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçi Yalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:
kızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçi Yalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:
iyi akşamlar kızlar
bende röfle yaptırmak istiyorum ama kokusu rahatsız etmei mi peki boyanın doğuma 17 gün var şimdiden boyatsam diyorum ameliyattan çıkınca hortlak gibi olmak istemiyorum hem sanırım vaktimde olmaz doğumdan sonra
çok geçmiş olsun canımkızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedihatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen
ist olsaydım mutlaka giderdim bnde anneme diyorum gidip gez istersen diyearkadaşlar;
17 şubat -20 şubat arasında anne bebek fuarı varmış. önceden giden arkadaşlarım fiyatların uygun olduğunu söyledi. eğer sağlığınız el veriyorsa gitmekte yarar var diye düşünüyorum. ben bebişin çocuk arabasını ve park yatağını oradan almayı düşünüyorum. umuyorum gidebilirim...
geçmiş olsn canım oğluşun size naz yapıyor bence annesislm annecikler geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir
benim belim çok ağrıyo bugün sağ tarafı özellikle ..birde aklıma takılan bişey var bizim oğluş ne babasına ne bana tepki vermiyo yani konuşuyorum müzik dinletiyorum tık yok sadece kendi istediği zaman kıpır kıpır oluyo özellikle sola yatınca oynayıp duruyo..ultrasonda nstde de kıpır kıpır:26:bende acaba bizi duymuyo mu die korkuyorum:26:
geçmiş olsun tubacımslm kızlar ıkı gundur sırtımda muthıs bır agrı var 33 bucuk olduk artık ama yok boyle bır agrı sırtımın sag tarafı cokk agrıyo sebebı ne olabılır acaba ne ıyı gelır yatıyorum kalkıyorum masaj yapıyorum olmuyo gece yatamadım bıle sıcak dusa gırmedım aynı yanı bu durumda olan varmı ne ıyı gelır sızceee
damlacım çok üzüldüm canım başın sağolsun metanetli olmaya çalış tatlım çok zor bir durumdur tahmin edebiliyorum ama oğluşunu düşün ve kendini çok harap etmehayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
ikiside güzel ama bence cemreya kızlar bana yardım edin lütfeeeen..şurda sayılı günler kaldı biz isim konusunda hala kararsızız.. eşimin isimlerinden "cemre" oluşuyor ama "derin" benim 10 senedir aklımda olan ve kesinlikle koyacağım dediğim bir isim.. iki isimde istemiyoruz..çoook kararsızım. yardım edin banaaa lütfeeen:44:
canım benim darısı başımıza inş.merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
cvp için sağol canımhemen geldi vallahemen emzirdim
maşallah bebişine canımMerhaba Kızlar,
Öncelikle iki bebeğimiz daha gelmiş, hayırlı olsun inş.
Çarşamba eve geldim, Şırnak'tan İzmir'e oldukça yorucu geçti zaten. Dün sabahın köründe dr'a gittim, bebeğimin durumu ile ilgili detayları görüşmek için, çok şükür hiçbirşey korktuğum gibi çıkmadı, bebeğim 2465 gr olmuş, suyu da normal çıktı çok şükür. Sadece bacağımdaki sıkıntı hala devam ediyor, resmen sakat gibi yürüyorum yada yürüyemiyorum... Neyse tek bu kadarcık olsun bebeğim iyi olsun da... Şu üç gündür nete giremeyince sizleri çok merak ettim, az önce atlayarakda olsa uzun süre geçmişe göz attım, sweet_drop cnm üzülme demek çok zor ama, ne denmesi gerekir onu da bilmiyorum. Durumun çok zor olmalı, 18 yıllık bir dost Allah sabır versin...Pembecadı kitap linli için teşekkürler, bende bebeğim kitabını istedim hemen.
Kızlar artık daha uzun süre nette olurum herhalde, sizlerle bol bol zaman geçiririm... Eşimin gelmesine koskoca bir ay var off zaman geçmiyor... Umarım bebeğim eşimi bekler...
Duru hanıma maşallah annesikızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçi Yalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:
İyi akşamlar canıım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?