2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy canım ya başın sağolsun çok üzüldüm 18 yıl dile kolay aileden biri gibi olmustur onca sürede.allah sabır versın

çok sağolun kızlarrrr desteğiniz için

Damlacım,

bende hayvansever ve köpek beslemiş biri olarak çooooooook üzüldüm. Başın sağolsun canım. Sen kendini çok üzmemeye çalış.

Handancım buradasın sanırım. Derin bebiş çoooooook tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün. Doğum şeklin normal mi sezeryan mı oldu? En son hatırladığım kasılmam var diyordun bizde normal merak etme diyorduk...

iyi akşamlar kızlar sabahtan beri bi giremedim fatura yatırmaya gittim hem yürürüm dedim gitmez olaydım alt taraflarda bişeler yırtıldı sanki yürüdükçe dolaşmadan eve geldim hemen ben sizlerden bi fikir almak istiyorum kızlar saçınızı boyattınız mı hiç hamileliğiniz boyunca

Merhaba Kızlar,
Öncelikle iki bebeğimiz daha gelmiş, hayırlı olsun inş.
Çarşamba eve geldim, Şırnak'tan İzmir'e oldukça yorucu geçti zaten. Dün sabahın köründe dr'a gittim, bebeğimin durumu ile ilgili detayları görüşmek için, çok şükür hiçbirşey korktuğum gibi çıkmadı, bebeğim 2465 gr olmuş, suyu da normal çıktı çok şükür. Sadece bacağımdaki sıkıntı hala devam ediyor, resmen sakat gibi yürüyorum yada yürüyemiyorum... Neyse tek bu kadarcık olsun bebeğim iyi olsun da... Şu üç gündür nete giremeyince sizleri çok merak ettim, az önce atlayarakda olsa uzun süre geçmişe göz attım, sweet_drop cnm üzülme demek çok zor ama, ne denmesi gerekir onu da bilmiyorum. Durumun çok zor olmalı, 18 yıllık bir dost Allah sabır versin...Pembecadı kitap linli için teşekkürler, bende bebeğim kitabını istedim hemen.
Kızlar artık daha uzun süre nette olurum herhalde, sizlerle bol bol zaman geçiririm... Eşimin gelmesine koskoca bir ay var off zaman geçmiyor... Umarım bebeğim eşimi bekler...

ilk önce maşallah bebişineçok sağol canım malesef kardeşimi kaybettim

çok sağol duygucum beslemek çok güzel ama şuanda sonunu görünce çok zor

ben boyatmadım ama röfle yaptırdım canım. O çok tene temas etmediği için doktorum izin vermişti.

ben boyatmadım ama röfle yaptırdım canım. O çok tene temas etmediği için doktorum izin vermişti.

bende röfle yaptırmak istiyorum ama kokusu rahatsız etmei mi peki boyanın doğuma 17 gün var şimdiden boyatsam diyorum ameliyattan çıkınca hortlak gibi olmak istemiyorum hem sanırım vaktimde olmaz doğumdan sonra

kızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçiYalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:

bende röfle yaptırmak istiyorum ama kokusu rahatsız etmei mi peki boyanın doğuma 17 gün var şimdiden boyatsam diyorum ameliyattan çıkınca hortlak gibi olmak istemiyorum hem sanırım vaktimde olmaz doğumdan sonra
en boyatmadım canım doktora sordum boyatabilirsin dedi ama içim el vermedi:26::26:

maşallah duygucum bebişineyıkmazsın allahın izniyle çok rahat bir doğum yapıcaksın

maşallah canım bebeğine...

slmm kızlarr hayırlı akşamlar hepinizeee dün doktora gittik 2marta gün verdi bakalım çatı muayenesi yapıp karar verecek doğum şeklıne ama bu çatı muayenesi korkusu beni yedi bitirdi kımın cok acıyormuş kımı hıssetmıyormuş ama benım canım cook azz cok korkuyorum

yeni çıkan bir açıcı kullandı kuaförüm hiç kokusu da yoktu. Cilada yapmadı. Cila çok kokuyor birde tene temas ediyor. Benimde tekrar yaptırasım var ama daha az çıktı

çok geçmiş olsun canım
ist olsaydım mutlaka giderdim bnde anneme diyorum gidip gez istersen diye
geçmiş olsn canım oğluşun size naz yapıyor bence annesi
geçmiş olsun tubacım
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
damlacım çok üzüldüm canım başın sağolsun metanetli olmaya çalış tatlım çok zor bir durumdur tahmin edebiliyorum ama oğluşunu düşün ve kendini çok harap etme
ikiside güzel ama bence cemre
canım benim darısı başımıza inş.
hemen geldi valla hemen emzirdim
cvp için sağol canım
maşallah bebişine canım
Duru hanıma maşallah annesi
İyi akşamlar canıım...

iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…