canım aynı problem bendede vardı, herşeyi denedim hiç fayda etmedi, renny içtim olmadı, gavisconda işe yaramadı. Geceleri çıkarmaya başlamıştım artık Lansor isimli bir ilaç verdi doktorum çok faydasını gördüm, gaz problemi oluyor yine geçmiyor bir türlü ama yanma, ekşime geçti çok şükür. Bazen içmiyorum ilacı deniyorum kendimi yine olacakmı diye o günüm zehir oluyor yanmadan dolayı. Birde yatmadan önce süt içmememiz, meyve yemememiz, sıvı almamamız gerekiyormuş, reflüyü artırırmış bunlar.
bende senin gibiyim iki doktora gidiyorum evim uzakta olduğu için hem evimin ordaki doktora hemde annemlerin ordaki doktora gidiyorum benim hanımefendide makat gelişi resmen sırtını dönmüş bize biz aldık sezaryan günü allahtan bir sorun çıkmazsa 1 mart gibi doğumum olacak rabbim hepimize bu güzel günleri yaşatsın inşallah
oyyy tembel çıktı kızımız desene neyse bizimkiler tembel ve koca kafalı döncek halleri bilem yok
günaydın kızlar. bugün çok erken kalktık . hergün kızımın tekmeleriyle uyanırdım. bugün akşam yatarkende hareket etmemişti uyuyordur dedim. 4:30 da uyandım karnımda bi tuhaflık var gibiydi bekledim bayağı yine hareket etmedi.kalktım ağla ağla bişey oldu diye. sonra steteskop geldi aklıma koydum karnıma ve kalbi atıyordu. veee sonra kızım başladı hareketlere. kurban olurum onu verene. Allahım herkesin evladını bağışlasın. hayırlısıyla sağlıklla kucağımıza alsaydık
ayyy hiç sorma valla dün başım çatlayacak gbi oldum...çok saçma sapan bişey yüzünden tartışmışlar ve ben erkek olsaydım bende evden atardım dedirti bana tabi kızımı alarak...adamın tek suçlu olduğu nokta bence kızını da atması...sonrasında adam çok haklı...gerçekten akıl sır ermiyo kimseye...insan kocasını başka erkeklerle kıyaslar mı hiçadamın onurunu gururrunu nasıl düşünmezsin?bilmem kaç tane pırlantalı künye almadı diye adamı nasıl delirtirsin?dinledikçe fenalık geldi...en sonunda ben kızıyla evcilik oynadım..eşim gelmeden de gönderdim..habire senin eşin şöyle iyi böyle hoş adam deyip durdu sanane bende kıskandım ...hayatta hiç bişey göründüğü gibi değil gerçekten adamın boş yere günahını aldım
günaydın kızlarrr
bugün erkenden doktor randevumuz vardı.şükür herşey şimdilik güzel gidiyor.yahyam 2350 gr.olmuş.kordon tam başın önünde olduğu için bugünden sonra gün aşırı nst ye gideceğim.ilk sıkışma hissettiğimizde alırız artık dedi.tutabildiğimiz kadar tutacağız dedi doktorumuz.yani sezeryan için bile tam bir gün veremiyor.hayırlısı artık
önceki doktor kilosu hakkında epey korkutmuştu.şimdi rahatladım.o yüzdende tatlııı bir uyku bastırdı.şimdi biraz uk zamanı
öğleden sonra görüşürüz arkadaşlarrr
dün normal doğum yapan bi arkadaşımla tel.de konuştum doğumu falan sordum. biraz zor tabi ama o anda sakın isyan edenlerden olma bol bol dua et ve allaha sığın dedi. bunu yıllardır duyardım ama o da söyledi normal doğum sırasında sancı çekerken bütün günahlarından arınıyorsun annenden yeni doğmuş gibi günahsız oluyorsun bundan daha büyük bir nimet olabilir mi dedi. kim bilir en günahsız olanımızın bile ne günahları vardır dedi. gerçekten çok güzel bişey inşallah bizlere de nasip olsun.
slmmm kızlar nasılsınız?benımde son zamanalrda agrılarım basladı gercekten zorlanıyorum bıde mıde bulantılaım oluyor offf yanı dıyorum..
canlarım hepinize cok tesekkur ederim destekleriniz icin bugün saat 13 de bebeğimi emzirmem icin çağırdılar cok sükür demek ki hersey yolunda hala insaallah en yakın zamanda da cıkar yavrum ben gelişmelerden haberdar edicem sık sık cok seviyorum szileri...
kızlar 3 gündür benim de sol kaburgalarımın yan tarafı acayip batıyor. sola yatmaya çalışıyorum ya, 3 gün önce kalktığımda kıpırdadıkça, nefes aldıkça güldükçe ağrımaya başladı. sağa sola dönemiyorum, oturup kalkamıyorum. yumuşak doku ezilmesi olmuş gibi. çok ızdırabım var. ilk önce sırtım belim sandım ama değil kaburgalarıma dokununca bile ağrıyor. doktora telefonda belim ağrıyor falan demiştim voltaren jel kullanabilirsin, sıcak duş, masaj iyi gelir bir de minoset alabilirsin. bu ağrılar normal. benim bir hastam son dönemlerinde koltuk değnekleriyle yürümek zorunda kalmıştı ağrıdan dedi. voltarene internette baktım 3. trimesterde D kategorisinde görünüyor. güvenemedim. çekerim acıyı dedim ama hala geçmedihatta iş almıştım zorla bir kaç parçasını bitirdim gönderdim ama oturmak da işkence. sonra geri kalan parçaları geri gönderdim dışarı gönderin ben yapamayacağım diye. ilk defa bir işi geri gönderdim. ihtiyacım olmasına rağmen
artık doğsun istiyorum...halsizlik ağrılar yoruldum artık gerçekten 36+3 acaba ne zaman gelir :84:
hayatımın en zor günlerinden birini yaşıyorum bitanecik köpeğim contum 18yaşında ölmüş annem söyleyememiş hamileyim diyeonsuz nasıl yapıcam hiç bilmiyorum...ağlamaktan harap oldum
merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
kızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçi Yalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:
kızlar kabızlık sizde de basladı mı son zamanlarda
ne kadar beslenme sekline dikkat etsem de cok fena sancı yapıyor
ıkınma hissi dogum gibi acı veriyor korkuyorum da zorlamamak lazımmıs son zamanlarda cok
ama insanın ici tas kesilmiş gibi olunca da cok kötü
komposta içiyorum kayısı falan neler neler ama nafile
aynı sorun bende de var canım sürekli yatmak zorunda olduğum için daha da beter oldum ne yapsam fayda etmiyodoktorum magnezyum içeren bi toz verdi kireç gibi bişey o da sürekli kullanılmıyo..
aynı duyguları bende hisetmiştim. bende böyle bir günlük tuttum. son zamanlarda hiç yazamadım. sevmem zaten günlük yazmayı.yok canım ben öyle almadım ama ilk günden itibaren önemli şeyleri ve bazen oğluşuma söylemek istediklerimi not ettiğim bir günlüğüm var..hamileliğimin ilk zamanlarında hep büyüdüğünü göremeyecekmişim doğumda ölecekmişim gibi bir duyguyu çok yoğun yaşıyordum...gelecekte beni hatırlatsın diye mektuplar falan yazmıştım...Rabbim kimsenin evladını anasız babasız bırakmasın...anne ve babalara da evlat acısı göstermesin..amin...
bende d&r siteye baktım bugün en uygun fiyatlar orda. bende bu kitap ile dikkat bebek var arasında kaldım.Ben aldım canım. Bebeğimin ilk yılları..... D&R - Kitap | Kolektif | Bebeğimin İlk Yılları | 28.49 TL | Hamilelik ve Çocuk Sağlığı
bu d&r internet sitesinde ucuz ..... ama mağazasına gidersen daha pahalı...
buna da sabretmekten baska care yok desene canım:2:
çok sağol viyolecim sanki rüya yada şaka gibiçok geçmiş olsun canım
ist olsaydım mutlaka giderdim bnde anneme diyorum gidip gez istersen diye
geçmiş olsn canım oğluşun size naz yapıyor bence annesi
geçmiş olsun tubacım
damlacım çok üzüldüm canım başın sağolsun metanetli olmaya çalış tatlım çok zor bir durumdur tahmin edebiliyorum ama oğluşunu düşün ve kendini çok harap etme
ikiside güzel ama bence cemre
canım benim darısı başımıza inş.
cvp için sağol canım
maşallah bebişine canım
Duru hanıma maşallah annesi
iyi akşamlar canım
evet tatlım çok güzel bir hayatı oldu sadece 1kez hasta olmuştu yaşlanana kadar denizine gitti girdi ellerimle yemeklerini yedirdimSweetdrop Canım çok üzüldüm, gerçekten çok zor. Ama eminim ki çok güzel bir hayatı olmuştur, en iyi şekilde bakmışsınızdır ona. Biliyorum hiç bişey teselli etmez ama güçlü olmaya çalış...
tembel tavuklarr :26::26:sağol tatlımlansor gercekten cok iyi geliyor ama alıştırmamak lazım mideyi sonra hep ona muhtac olmamak icin bir ara siddetli yanmalarım olunca iciyordum sonra ara ara bıraktım ara ara içtim kesin cözüm cidden
bakalım dogum yapacagım doktorum ne diyecek yarın kontrolümüz var onda da kısmetse
sezeryan olursa sanırım bizim de o tarihlerde olur hayırlısı neyse artık o olsun kuzulara sagsalım kavusalım yeter ki
sorma canım seninkiyle benimki bastan beri tembeldi zaten şaşırmamak lazım:)
ah yaramazlar bazen nasıl yüregine indiriyorlar annelerinin neyseki steteskop varmıs canım gecmis gitmis olsun
hmm demek bayanda da hatalar var Allah akıl fikir versin ne diyelim o sabiye yazık her durumda
masallah ilknurum sabrettin bak bu haftalara kadar geldin ya gerisi de gelecek insallah korkma artık
ah en güzeli denizim de nasip kısmet işte ne varsa kaderde o olacak istemekle olsa keske
oyy hem ne agrılar bir de üstüne sinüzit agrısı cekiyorum kafamı duvarlara vurasım var o kadar şiddetli agrıyor ki bu bulantı işi de yeni cıktı bikac gündür bende de var
cok zormus son ay valla
masallah kuzuna cok tatlı canım süt vermeye de basladıgına göre bundan sonrası cok daha iyi olacak annesi hic korkma üzülme artık
istirahatine bak diyecegim ama istirahat de edemiyoruz ki artık agrılardan valla kaburga sırt bel Allah ne verdiyse hepsi birden çöreklendi bana da bişeyim yoktu rahattım derken komple göçtük Allahım güc kuvvet versin hayırlısıyla kurtarsın hepimizi
ah ne yalan söyleyeyim ben de cok istiyorum hatta gecen hastaneye gittigimde icimden gecirmedim degil farketmedigim sancım olsa da yatıs yapsalar hayırlısıyla dogsa diye sonra dedim manyak mıyım neyim agzını hayra ac kuzun icin dayan biraz daha ama cidden cok fenayım artık ben sıhhatimi geri istiyorum adam aklllı tedavi olmam icin dogurmam şart
canım faceden okudum cok üzüldüm
bircok can yoldasını kaybetmiş biri olarak cok iyi anlarım seni
cok zor oluyor canından parca olunca kaybetmesi
aglama ne olur vadesi dolmus bu dünya ona agır gelmiş demek ki
yerinde rahat edecek bundan sonra bununla teselli bul olur mu canım
ayy didem anlatınca sen icim gidiyor valla masallah subhanallah daırısı bize
masallah kuzuna canım büyümüş az kaldı senin de hadi hayırlısı
evetttttt:26::26:Anneciklerrr 2 gundur forumumuz cok sessiz...:26:
sona yaklastıkca daha zorlasıyormus cidden
sırt bel kaburga agrısı uykusuzluk bulantı hepsi bir arada
biyandan gebeligin rutin sıkıntılarını cekiyorum
biryandan illet sinüzit agrılarını
öyle siddetli ki bas agrım kızlar kafam zonkluyor resmen minoset bi zıkkıma yaramıyor zaten
antibiyotik kullanıyoruz güya ama hafifleme yok henüz cok bunaldım cok usandım artık canımın acısından isyan etmemeye calısyorum sabretmeye calısıyorum ama artık insan olarak gücüm tükendi aylardır hastalıklarla ugrasıyorum ne kadar kollsam kendimi baksam da ilac icsem de gecmiyor bitürlü
sanki tek şifam dogumdaymıs gibi artık bir an önce dogursam kurtulsam diyorum bilmem kurtulus mu olacak gercekten
kuzucugum saglıkla dogsa belki annesine güc verecek kimbilir
ayyy bir de diyordum pespese hamile kalmak ne güzel
simdiden gözüm korktu valla yok daha kaldırmaz bu bünye
malesef canım sabretmek problem değilde basur filan olmasak bari zorlanmadan
kızlar araştırmayanlar bilmeyenler ve duşunenler icin kordon kanı bankasını tekrar hatırlatayımm
midem son uc gundur cok ekşiyor
kızlar kocişim sürpriz yapmış sevgililer günü gecesi için yemekli müzikli bi yere rezervasyon yaptırmıs ıkımız ıcın. kızılayda melbo var bılnelr ıcın yazıyorum oraya cok sevındım
kızlar kocişim sürpriz yapmış sevgililer günü gecesi için yemekli müzikli bi yere rezervasyon yaptırmıs ıkımız ıcın. Kızılayda melbo var bılnelr ıcın yazıyorum oraya cok sevındım:d
kızlar kocişim sürpriz yapmış sevgililer günü gecesi için yemekli müzikli bi yere rezervasyon yaptırmıs ıkımız ıcın. kızılayda melbo var bılnelr ıcın yazıyorum oraya cok sevındım
kızlar ya göğüs pompası almadım daha, hastaneye giderken pompa almış olmamız şart mı, işe başlarken alırım diye dşünüyordum nasılsa hastaneden veriyorlar diye ama, siz aldınız mı hazırlık yaparken?:18:
hiç böyle bişey duymadım desem..bana hastanedede vermediler..bilmiyorum başka şehirleri tabide...gerek yok diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?