Hadi yaEyvah. İlk gün gerek olursa hastanede veriyolar dediler bana da.. Çok gerek olursa da hastanede yoksa eczaneden filan alınır herhalde en azından geçici bir süre idare eder, bebedorun filan pompaları eczanede de satılıyor ne de olsa di mi? Kullanmayacaksam bi sürü para vermek istemiyorum da..
kızlar kabızlık sizde de basladı mı son zamanlarda
ne kadar beslenme sekline dikkat etsem de cok fena sancı yapıyor
ıkınma hissi dogum gibi acı veriyor korkuyorum da zorlamamak lazımmıs son zamanlarda cok
ama insanın ici tas kesilmiş gibi olunca da cok kötü
komposta içiyorum kayısı falan neler neler ama nafile
SweetDrop bu arada annen gelmiş, ne güzel!!!! Tadını çıkar valla, canının çektiği bişeyler varsa onlardan iste. Bak anne oluyoruz, bunlar son demlerimiz anneye şımarmak için:)))
Umarım daha iyisindir canım ya...Çok iyi bak kendine
sultancım anlatıyordum sanada biliyorsun tek tesellim fazla çekmedi can çekişerek ölmedi ve uyutmak zorunda kalınmadı hemde nasıl bu moralle birde bunu düşüncanım o sorun bi kaç gündür bendede var. neden oldu anlamadım. o kadar dikkat ediyorum ama hiçbişey işe yaramıyor.bulantıda var bide aşırı mide ağrısı. ne yapsam geçmiyor. sırtımada sanki bi yük bağlamışlar önden çekiyor beni. öyle bi ağrı varki kaburgalarım kırılacak sanıyorum. çok geçmiş olsun canım sana.
sweetim canım inan öyle üzüldümki. seni öyle iyi anlıyorumki bunu biliyorsun. benimde 2 köpeğim vardı. onları vermek zorunda kaldım biliyorsun. ve hala çok özlüyorum. aklıma gelince ağlıyorum. ki senin 19 yılın geçmiş onunla ve uyutulmuş çok zor canım. hemde çok. üzülme desemde fayda etmeyecek biliyorum. bu üzüntünün üstüne bide yarın misafirin gelecek. yarın ben giremem gezmeye gidecez Allahım sana çok kolaylık versin canım. bol bolda sabır versin İnşallah
sth canım maşallah kuzuna. sağlıkla doğduğunuda göreceksin İnşallah az kaldı.
novrain canım derin kuzumuzu gördüm. içim gitti yaaa. Allahım esirgesin. sağlıkla büyütmeni nasip etsin İnşallah. çok tatlı maşallah yaaaaaaa.
eylül bebişini sağlıkla büyütesin İnşallah. maşallah kilosu falanda iyi. sende iyisindir İnşallah. Rabbim sağlıklı uzun bi ömür versin muhammedimize.
sultancım anlatıyordum sanada biliyorsun tek tesellim fazla çekmedi can çekişerek ölmedi ve uyutmak zorunda kalınmadı hemde nasıl bu moralle birde bunu düşün
biliyorum canım duanı okadar iyi anlıyorumkiii o ayrı bir vicdan azabı olurdu nasıl yapılırdı bilemiyorum bilebelki bana kızacaksın ama ben dua ettim canım. dedimki ölecekse kendi ölür inşallah eğer uyutursanız neden uyuttuk diye daha üzülürsünüz demiştim. çok düşündüm. çünkü ne olursa olsun sanki elinle olmuş gibi olacaktı. en azından bu konuda için daha rahat canım. bide çok acı çekiyordu sen anlatıyordun.
vallahi belli olmaz canım olurmu olurrr belkide olmuşturr ayyy ne şom ağızlı çıktım ama vakti gelen bir bebiş gelsin geliceksedeİyi geceler güzel anneler,
uyumadan önce bi topiğimize bakalım dedim...
Sanki heran yeni bi doğum olacakmış gibi bir his var içimde,
Ama çok şükür sadece his galiba
ben yatıyorum kızlar. karnımda sancı var yine midemi hiç demiyorum. sanki midem patlayacak çok ağrıyor. göğüs kafesim ağrıyor hatta. karnıma dokunamıyorum bile ağrıdan. derisi bile ağrıyor yaaa. sırtımda yere düşecek sanki. annemlerdeyim bu arada. yarın gezmeye gidecez. kendinize çok çok iyi bakın. sizler ve bebişleriniz Allaha emanet olun İnşallah. Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla günümüzde kurtarsın İnşallah. hepinizi öpüyoruz.
iyiki varsınız kızlar inanın her bir teselli için çok teşekkür ediyorum bakıyorum açık ama yazamıyorum contum bizi düşünerek mertimiz doğmadan öldü sanırım mert doğduğunda ölmüş olsaydı bu stresle sütüm kesilirdi
biliyorum canım duanı okadar iyi anlıyorumkiii o ayrı bir vicdan azabı olurdu nasıl yapılırdı bilemiyorum bile
vallahi belli olmaz canım olurmu olurrr belkide olmuşturr ayyy ne şom ağızlı çıktım ama vakti gelen bir bebiş gelsin geliceksede
görüşürüz sultancım aman elif eylülümüz uslu dursun annesini üzmesin
iyi geceklr kızlar
damlacım iyiz cok şükür haftaya dr gıtcez cuma gunu 3 hafta oldu haftay 4 hafta olcak kızmı gormeyelı(sen nasılsın iyisın dımı cnm morln nsıl??
kızlar istanbulda oturan arkadsalr yarın chıcco nun depo satısı var baya uygun oluoyor hbr nız olsun
bız bıkere gıtmıstık yarında gıdıcez inşş
inşallaah canım yaaaa
amin inşallah canım vaktinde gelsinler hadi gözün aydın
ben şimdilik normal düşünüyorum bebişim pozisyonu almış ama kilosu ve kafa çapı önde gidiyor doktor sezeryanada hazırlıklı ol dedi ama çatı muayenesine kadar belli olmazmış,5 kilo da doğurabilirsin,2.5kiloda doğuramayabilirsin dedi tamamen çatıyla alakalı bir durum dedi
ebn annemin yanında yapacağım ama tabiki dönüş var,buzluğa sarma sarıp koyacağım bol bol ,kurabiye,sigara böreği sarıp koyarım,annem mantı da yapalım diyordu belki mantıda yaparım bol bol kızlar hakkınızı helal edin yaaa inşallah kimsenin canı istememiştirr
Canım nerde Chicconun depo mağazası?
çok sağol tatlım benim inşallah iyi geceler tatlı rüyalar:80:Doğru söylüyorsun canım, gerçekten daha hassas olurdun doğumdan sonra... Üzme kendini daha fazla olur mu?
İyi geceler kızlar, tatlı bebişler
babana geçmiş olsun dileklerimi iletirsin canım yok yok elif eylülümüz daha dururgörüşürüz canım. mert paşamda seni üzmesin. yarın kendini çok yorma canımsın. gelenlerin kız arkadaşları yapsınlar bi zahmet. koskoca annenden kayınvalidenden beklemesinler artık.
sth canım bendede o his var . başladık ya sanırım ondan oldu. artık habire içimde acaba başka kimse doğum yaptımı düşüncesi var. derken ben doğurmayımda
hadi hepinizi öptüüüüüüüüüüük
iyi geceklr kızlar
damlacım iyiz cok şükür haftaya dr gıtcez cuma gunu 3 hafta oldu haftay 4 hafta olcak kızmı gormeyelı(sen nasılsın iyisın dımı cnm morln nsıl??
kızlar istanbulda oturan arkadsalr yarın chıcco nun depo satısı var baya uygun oluoyor hbr nız olsun
bız bıkere gıtmıstık yarında gıdıcez inşş
yerı gebze mermercıler org.san. içinde
sabah 09:00-1200
çok sağol tatlım benim inşallah iyi geceler tatlı rüyalar:80:
babana geçmiş olsun dileklerimi iletirsin canım yok yok elif eylülümüz daha durur
aynı canım malesef aklıma geldikçe ağlıyorum engel olamıyorum merti düşünmem lazım biliyorum ama oda bizim bir oğlumuzdugüzel haberlerini bekliyoruz doktordan gelince haber verirsin prensesin büyümüştür annesi... buarada bize daha yaknımş körfezde oturunca ama nerdeeeeeeee gitmek evde oturup misafir beklicez
canım bnım haklısın ınsan bıranda topalıoyamıor kendını zatn buda cok normal bence
sen elınden geldıgınce kafanı dgtack seyler bul cnm mert kuzumuz da uzulmesın annesi
ayy gelsen ne guzel olurdu orada gorurduk bırbırımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?