2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlaaaaaaar. biz erken uyandık bugün kahvaltımızı yaptık sütümüzü içtik. gezmeye gidiyoruz dedemizle anneannemizle ve dayımızla beraber. çoook güzel geçer İnşallaaaaaah. hepinizi kocaman öpüyoruuuuz

SWEETCİĞİM, başın sağolsun canım, okuyunca bende çok üzüldsüm
çok zor bir durum ama canım
mert bebişi de düşün.
uzun yıllar onunla mutlu zaman geçirdiğin için gönlün rahat olsun.
bak o kadar bakımlıymış ki cont
bu yaşına kadar yaşamış

bebişine annesi
canım elinde teni tenine dokunuyor, ultrason da göreceğim die gün saymıyorsun.
sağlıklı , mutlu olun bebişinle beraber
ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza..:81::81: bu arada ben doğumdan çok korkuyorum, itiraf ediyorum..hiç korkmazken yaklaştıkça garip düşünceler sardı beni..:18:çok mu zor??
ayy canım o korku bende de var .
birde çok acil bişey olmazsa doğumu karşıda yapacağım
nasıl gidilecek hiç bir fikrim yok:26:

canım inşallah 37 den sonra gelir yahya bebiş

duru bebişe
canım epidural ile doğum yaparsın

canım bende çook fazla gaz ve kabızlık problemi çekmiş biri olarak son
işime yarayan yöntemi paylaşmak isterim.
sabah aç karnına sıcak suyun içinde bekletilmiş 8 eriğin suyunu iç ve o su içinde beklemiş erikleri ye
akşamda yaptım yemekten önce
baya rahatladm ben

kızlar kocişim sürpriz yapmış sevgililer günü gecesi için yemekli müzikli bi yere rezervasyon yaptırmıs ıkımız ıcın. kızılayda melbo var bılnelr ıcın yazıyorum oraya cok sevındım

ohhh ne güzel
bu marttt ayı gelecekmi yaaaaaaaaaaaaaaa bi bakıyorum pazartesi oluyo bi bakıyorum hafta sonu gelmış ama şubat ayı bitmek bilmıyooo

gelecek canım
inşallah az kaldı

İyi geceler güzel anneler,
uyumadan önce bi topiğimize bakalım dedim...
Sanki heran yeni bi doğum olacakmış gibi bir his var içimde,
Ama çok şükür sadece his galiba

:18::18::18::18::18:
canımmmm korktum ben

geçmiş olsun canım
günaydın güzel anneler bugün erkenciyim ama sessizlik var kimsecikler yok daha
günaydın hatice
nasılsın?

iyi gesmeler

GÜNAYDIN ANNECİKLER
BİZDE DÜN YAZDIĞIM GİBİ DR GİTTİK.
O KADAR KASILMAYA SERVİKSİM AÇILMAMIŞ
AMA YİNE DE İLAÇA DEVAM VE 15 GÜN YATAK İSTİRATİ(GERÇİ HEP BU MODDAYIM DA 20. HAFTADAN BERİ)
BELİZ KIZIM 2400 GR OLMUŞ, BU ARADA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ BİZE MÖİNİK KUZUM VE
PERŞEMBE GÜNÜ TERS DURAN KIZIM DÜN DÖNMÜŞ
BU SEVİNÇLE CEVAHİRDE 3 SAAT ARALIKSIZ DOLAŞMIŞIZ
AMA GECEDEN BERİ ÖLÜ GİBİYİM AYAKLARIM BENİ TAŞIMIYOR WC YE BİLE İKİ KERE EŞİMİN YARDIMIYLA GİTTİM.
BUGÜN HEP YATACAĞIM AĞRILARIM GEÇER VE BELİZ HANIMDA GELMEYE KALKMAZ İNŞALLAH

maşallah canım kızına

kızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:

kızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:

Canım aman dikkat et, istersen ara doktorunu, o ne yapman gerektğini söyler...Bekler oğlun daha, merak etme. Haber ver bize de, olur mu?

Günaydıııııııııııııııın annecikler ve bebişleri :82::86:

Günaydın canım

Gözün aydın nihayet göstermiş Beliz yüzünü!!!!! Maşallah Beliz hanıma

İnşallah canım, biz de seni öpüyoruz. Bizim için de gez, eğlen, güzel haberler getir

günaydın güzel anneler bugün erkenciyim ama sessizlik var kimsecikler yok daha

Günaydııııııın! İstanbul bugün extra mı güzel bana mı öyle geliyor. Nerdeyse bahar geldi artık dicem...

Canım aman dikkat et, istersen ara doktorunu, o ne yapman gerektğini söyler...Bekler oğlun daha, merak etme. Haber ver bize de, olur mu?

aradım canım ilacını 3 saatte 1 iç geçmezse yine gel dedi ilaç için 1 saatim var ağrım hala devam ediyo

Günaydıııııııııııııııın annecikler ve bebişleri :82::86:
GÜNAYDIN
maşallah canım kızına
SAĞOL CANIM
GEÇMİŞ OLSUN
TATLIM ELİNE SU AL,EN RAHAT POZİSYONDA UZAN SÜREKLİ MİNİK MİNİK YUDUMLA
DİLERSEN. SANCI YAPAN OKSİTOKSİNİ BASTIRIYORMUŞ
BEKLESİN ANNESİ

GÜNAYDIN CANIMM
GÖSTERDİ KIZIM YÜZÜNÜ

tünaydın anneler...

dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:

bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği

canım ilk önce çok sağol cennette melek oldu contumseninde gözün aydındönmüş beliz bebek annesini üzmemiş ve maşallah kilosuna

offfffff çook zordur allah ailesine sabır versin nasıl kötülerdir kimbilir allah yaşatmasın yarabbim

Son düzenleme:
AYYY KIYAMAM YAAAA

CANIM ALLAH SABIR VERSİN LKADINCAĞIZA ÇOOOK ZOOORRRRR
DÜŞMANIMIN BAŞINA BİLE GELMESİN EVLAT ACISI
BEBİŞİNE DE 41 KERE

kızlarrrr günaydınnnn

sweetcim başın sağolsunn canım yaaa bebşine odaklan canım contunu unutturacak mertin geliyorrrrr....

çok kötü yaaaaaaaa Allahım sabır versin annesine...insan karnındayken bile o kadar alışıyorki doğduktan sonra düşünemiyorum Allahım kimseye evlan acısını tattırmasınn

SAĞOL CANIM
İNŞALLAH MERT BEBEKTE DÖNMÜŞTÜR
GÜNAYDIN CANIM
GÜNÜN ÇOOK GÜZEL GEÇSİN
İNŞALLAH FAZLAYORULMAZSIN
MİSAFİRLERİNLE GÜSEL VAKİT GEÇİRİRSİN

AYYY KIYAMAM YA
CANIM ALLAH SABIR VERSİN LKADINCAĞIZA ÇOOOK ZOOORRRRR
DÜŞMANIMIN BAŞINA BİLE GELMESİN EVLAT ACISI
BEBİŞİNE DE 41 KERE
jOLOLO,
CANIM KUSURA BAKMA BU MSJ YANLIŞ OLMUŞ
O YÜZLERİ EKLEMEMİŞTİM
BİLG KLAVYESİNDE SORUN VAR BAZEN YAZDIKLARIM DA ÇIKMIYOR

çok kötü bişey yaa allah sabır versin ailesine bizim yengenin bebeği de hala yoğun bakımda anneyi dün çıkardılar hastaneden herşey olabilir demiş doktor yaşasa bile ciğerlerine çok sorun olur veya beyin kanaması geçirebilir demişler

kızlarrrr günaydınnnn

sweetcim başın sağolsunn canım yaaa bebşine odaklan canım contunu unutturacak mertin geliyorrrrr....
çok sağol canım mert gelince belki acısı hafifler
ayyy şimdiden yoruldum bi iş yapmadan :26::26:hala altta tekmeler ahucum senin nerde pekiii yani şuanda döndüğünü anlayabiliyormusun hareketlerinden

offff şubat annelerine baktım hiç ses seda yok yanii bizdemi öyle olucaz doğum yapan girmiyor sona kalanda azcık kişi kalıyor oda denk gelirsin birisiyle bizde sonlardayız canımız sıkılcak :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…