- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 46
merhaba kizlar nasil gidiyor gecmise bakmaya zamanim yok artik bebisle ugras kendimle ugras evle ugras gunu anca tamamliyorum.bugun bebegim 10 gunluk inanin bana dogurana kadar zaman gecmiyor doguncada zaman durmuyor.sanki daha dun dogurdum gibi geliyor soktan cikamadim.bazen oglumdan ayrildim diye huzunlenip agliyorum bile
ayy canım o korku bende de var .ayyy ne güzel, darısı bizim başımıza..:81::81: bu arada ben doğumdan çok korkuyorum, itiraf ediyorum..hiç korkmazken yaklaştıkça garip düşünceler sardı beni..:18:çok mu zor??
oooo benim doktoruma göre bu günler bile çokk iyiymiş.bugün adamcağızın 34+4 üm deyince mutluluktan gözleri parladı.önce yine kordonumu gösterip işte bombamız burada deyip sonra muayeneye devam etti.sezeryan için bile gün veremiyor.artık gün aşırı nst ye gideceğim aynı zamanda da kordona baskıya bakılacak.yani bana 36 yı çıkartmayacak gibi geliyor içeride canım:18::18::18::18:
amaaaa inşallahhhh sen görürsün o güzel 37-38 leri canım benim
kızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçi Yalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:
kızlar kabızlık sizde de basladı mı son zamanlarda
ne kadar beslenme sekline dikkat etsem de cok fena sancı yapıyor
ıkınma hissi dogum gibi acı veriyor korkuyorum da zorlamamak lazımmıs son zamanlarda cok
ama insanın ici tas kesilmiş gibi olunca da cok kötü
komposta içiyorum kayısı falan neler neler ama nafile
kızlar kocişim sürpriz yapmış sevgililer günü gecesi için yemekli müzikli bi yere rezervasyon yaptırmıs ıkımız ıcın. kızılayda melbo var bılnelr ıcın yazıyorum oraya cok sevındım
bu marttt ayı gelecekmi yaaaaaaaaaaaaaaa bi bakıyorum pazartesi oluyo bi bakıyorum hafta sonu gelmış ama şubat ayı bitmek bilmıyooo
İyi geceler güzel anneler,
uyumadan önce bi topiğimize bakalım dedim...
Sanki heran yeni bi doğum olacakmış gibi bir his var içimde,
Ama çok şükür sadece his galiba
geçmiş olsun canımben yatıyorum kızlar. karnımda sancı var yine midemi hiç demiyorum. sanki midem patlayacak çok ağrıyor. göğüs kafesim ağrıyor hatta. karnıma dokunamıyorum bile ağrıdan. derisi bile ağrıyor yaaa. sırtımda yere düşecek sanki. annemlerdeyim bu arada. yarın gezmeye gidecez. kendinize çok çok iyi bakın. sizler ve bebişleriniz Allaha emanet olun İnşallah. Rabbim hepimizi sağlıkla kolaylıkla günümüzde kurtarsın İnşallah. hepinizi öpüyoruz.
günaydın haticegünaydın güzel anneler bugün erkenciyim ama sessizlik var kimsecikler yok daha
günaydın kızlaaaaaaar. biz erken uyandık bugün kahvaltımızı yaptık sütümüzü içtik. gezmeye gidiyoruz dedemizle anneannemizle ve dayımızla beraber. çoook güzel geçer İnşallaaaaaah. hepinizi kocaman öpüyoruuuuz
GÜNAYDIN ANNECİKLER
BİZDE DÜN YAZDIĞIM GİBİ DR GİTTİK.
O KADAR KASILMAYA SERVİKSİM AÇILMAMIŞ
AMA YİNE DE İLAÇA DEVAM VE 15 GÜN YATAK İSTİRATİ(GERÇİ HEP BU MODDAYIM DA 20. HAFTADAN BERİ)
BELİZ KIZIM 2400 GR OLMUŞ, BU ARADA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ BİZE MÖİNİK KUZUM VE
PERŞEMBE GÜNÜ TERS DURAN KIZIM DÜN DÖNMÜŞ
BU SEVİNÇLE CEVAHİRDE 3 SAAT ARALIKSIZ DOLAŞMIŞIZ
AMA GECEDEN BERİ ÖLÜ GİBİYİM AYAKLARIM BENİ TAŞIMIYOR WC YE BİLE İKİ KERE EŞİMİN YARDIMIYLA GİTTİM.
BUGÜN HEP YATACAĞIM AĞRILARIM GEÇER VE BELİZ HANIMDA GELMEYE KALKMAZ İNŞALLAH
kızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:
Günaydıııııııııııııııın annecikler ve bebişleri :82::86:
GÜNAYDIN ANNECİKLER
AMA YİNE DE İLAÇA DEVAM VE 15 GÜN YATAK İSTİRATİ(GERÇİ HEP BU MODDAYIM DA 20. HAFTADAN BERİ)
AMA GECEDEN BERİ ÖLÜ GİBİYİM AYAKLARIM BENİ TAŞIMIYOR WC YE BİLE İKİ KERE EŞİMİN YARDIMIYLA GİTTİM.
günaydın kızlaaaaaaar. biz erken uyandık bugün kahvaltımızı yaptık sütümüzü içtik. gezmeye gidiyoruz dedemizle anneannemizle ve dayımızla beraber. çoook güzel geçer İnşallaaaaaah. hepinizi kocaman öpüyoruuuuz
günaydın güzel anneler bugün erkenciyim ama sessizlik var kimsecikler yok daha
Canım aman dikkat et, istersen ara doktorunu, o ne yapman gerektğini söyler...Bekler oğlun daha, merak etme. Haber ver bize de, olur mu?
aradım canım ilacını 3 saatte 1 iç geçmezse yine gel dedi ilaç için 1 saatim var ağrım hala devam ediyo
GÜNAYDINGünaydıııııııııııııııın annecikler ve bebişleri :82::86:
SAĞOL CANIMmaşallah canım kızına
BEKLESİN ANNESİkızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:
Günaydın canım
Gözün aydın nihayet göstermiş Beliz yüzünü!!!!! Maşallah Beliz hanıma
İnşallah canım, biz de seni öpüyoruz. Bizim için de gez, eğlen, güzel haberler getir
Günaydııııııın! İstanbul bugün extra mı güzel bana mı öyle geliyor. Nerdeyse bahar geldi artık dicem...
canım ilk önce çok sağol cennette melek oldu contumGÜNAYDIN ANNECİKLER
kızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:
offfffff çook zordur allah ailesine sabır versintünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
AYYY KIYAMAM YAAAAtünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
tünaydın anneler...
SAĞOL CANIMcanım ilk önce çok sağol cennette melek oldu contumseninde gözün aydın dönmüş beliz bebek annesini üzmemiş ve maşallah kilosuna
offfffff çook zordur allah ailesine sabır versinnasıl kötülerdir kimbilir allah yaşatmasın yarabbim
jOLOLO,AYYY KIYAMAM YA
CANIM ALLAH SABIR VERSİN LKADINCAĞIZA ÇOOOK ZOOORRRRR
DÜŞMANIMIN BAŞINA BİLE GELMESİN EVLAT ACISI
BEBİŞİNE DE 41 KERE
tünaydın anneler...
çok sağol canım mert gelince belki acısı hafiflerkızlarrrr günaydınnnn
sweetcim başın sağolsunn canım yaaabebşine odaklan canım contunu unutturacak mertin geliyorrrrr....
ayyy şimdiden yoruldum bi iş yapmadan :26::26:hala altta tekmeler ahucum senin nerde pekiii yani şuanda döndüğünü anlayabiliyormusun hareketlerindenSAĞOL CANIM
İNŞALLAH MERT BEBEKTE DÖNMÜŞTÜR
GÜNAYDIN CANIM
GÜNÜN ÇOOK GÜZEL GEÇSİN
İNŞALLAH FAZLAYORULMAZSIN
MİSAFİRLERİNLE GÜSEL VAKİT GEÇİRİRSİN
jOLOLO,
CANIM KUSURA BAKMA BU MSJ YANLIŞ OLMUŞ
O YÜZLERİ EKLEMEMİŞTİM
BİLG KLAVYESİNDE SORUN VAR BAZEN YAZDIKLARIM DA ÇIKMIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?