2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nbr guzel annecıklerım...ya dogum yapan fln yok dıme kızlar malum ben oglumdan dılayı gecm ısı fazla okuyamıyorum umarım herkez cok ıyıdır hos dogumlara cok az kaldı ama hepımızın bebegı zamanında gelır ınsalah...ya kızlar daha dogum cantamı bıle hazılamadım ben..

iyi diyelim iyi olsun canım benim için tabiii bende okuyamıyorum fazla okusam kafa yerinde değil benim bildiğim yok doğum yapan...hazırlasan iyi olur bence sanki hep içimde kalıcak gibi geliyor benimde bebiş :26::26:

mutlu cumartesiler
burda hava çok güzel ve güneşli bahardan kalma bir gün gibi değerlendirmek lazım ama hemen pilim bitiyooo

offff şubat annelerine baktım hiç ses seda yok yanii bizdemi öyle olucaz doğum yapan girmiyor sona kalanda azcık kişi kalıyor oda denk gelirsin birisiyle bizde sonlardayız canımız sıkılcak :95:

evet ya bende şubat annelerinin sıkı takipçisiydim şu son bi haftadır sayfalar hiç ilerlemiyor doğuran doğurana bakalım biz nasıl olucaz valla ben hayret ediyorup doğurup da yine sık sık gelenlere gelen giden bebiş dikişler derken zor valla nete girmek ben haber vermeye anca gelirim ama sonrasını bilmem

yengene de allah sabır versin canım
inşallah güçlü bebek olurda sıkıca tutunur hayata.
Sağlıcakla sağ sağlim alsın bebişini kucağına
yazık ne kadar üzülüyordur abinde yengende

offff şubat annelerine baktım hiç ses seda yok yanii bizdemi öyle olucaz doğum yapan girmiyor sona kalanda azcık kişi kalıyor oda denk gelirsin birisiyle bizde sonlardayız canımız sıkılcak :95:

ahh bende baktım
nerde o fıkır fıkır şubat anneleri
damlacığım biz oluruz son demlerde hep gireriz
şubatta doğum yapan mart anneleride inşallah bizi yanlız bırakmaz

slm casnım
canım benimde daha doğum çantam hazır değil
yıkanaakları yıkadım.
Bugün ütüleyecektim ama çok halsiz olduğum için yarına erteledim.
önümüzdeki 3-4 hafta inşallah gelmez belizim

iyi diyelim iyi olsun canım benim için tabiii bende okuyamıyorum fazla okusam kafa yerinde değil benim bildiğim yok doğum yapan...hazırlasan iyi olur bence sanki hep içimde kalıcak gibi geliyor benimde bebiş :26::26:

ya kızlar dun kocısle kavga ettım ve face uye olucam cunku sızlerı tanımak ıstıyorum hos yıgenımden gırdım ama göremedım ben uye olayım ısmım eda ark yollayın sızlerde bana tamamm mı?cunku dogumdan sonra bılıyorumkı herkez buraları unutuyor..

mutlu cumartesiler
burda hava çok güzel ve güneşli bahardan kalma bir gün gibi değerlendirmek lazım ama hemen pilim bitiyooo
hava günlük güneşlik ama serin burda offfff kendimi sokaklara atasım var ayrıca annem geldi birlikte ist.a gezmeye gitmek istiyorum kafam dağılmalı doktora sorcam

tamam canım sen üye ol yollarız aman bu sebepten kavga etme ama 2011 mart annelerine üuyye olman lazım seni nasıl tanıcaz yada bize özelden msj at isminle soyismini ekleyelim
ahucumevet burda azcık kişi birbirimizi bırakmayız inş...doğum yapanlarda girse süper olur

daha iyiyim sağolun kızlar ama ara ara oluyo yine sancıya dayanabiliyorum da kasılma olunca nefes bile zor alıyorum inşallah bişey olmaz

canım ben doktora senin dediğin gibi oldu dediğimde doğum sancısı dedi karnım taş gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum demiştim sendedemi böyle

daha iyiyim sağolun kızlar ama ara ara oluyo yine sancıya dayanabiliyorum da kasılma olunca nefes bile zor alıyorum inşallah bişey olmaz

İnşallah bişey olmaz canım, sen güzlece dinlen, ahussun dediği gibi su iç yudum yudum. Stres yapmamaya çalış, hayırlısıyla bekliycek daha bebişin.

çok sağol canım mert gelince belki acısı hafifler

Ayyy şimdiden yoruldum bi iş yapmadan :26::26:hala altta tekmeler ahucum senin nerde pekiii yani şuanda döndüğünü anlayabiliyormusun hareketlerinden

canım benimde altta debeleniyor
hatta dün doktor da daha dönmedi
altta ayakları leğen kemiğimi mahvetti dedim.
Ultrasona bir girdik meğer elleriymiş.
Dönmesiyle alakalı mı bilemiyorum ama bir gündür daha hareketli.
Eskiden daha sakindi.
Göğüsümün altında da ayak hissetmiyorum daha

ben hep burda olacam inşallah:71bu arada cont için üzüldüm.

geçmiş olsun canım kızlar ben daha hiç kasılma falan yaşamadım yani adet sancısı gibi deniliyo ama onuda yaşamadım...sanırım oğluşum doğmayı istemiyo

Benim de facebookum yok, sırf sizleri tanımak için ben de düşünmeye başladım açsam mı diye...

canım ben doktora senin dediğin gibi oldu dediğimde doğum sancısı dedi karnım taş gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum demiştim sendedemi böyle

ewet canım zaten böyle kasılmam var die gittk tabi o zman kasılma olduğunu bilmiyoduk nefes alamıyodum taş gibi karnım nst de sancılar 60 tan inmiyodu doktor banada doğum sancısı diyip yatırdı o gece bizi yine öyle oldum sabah ondan korktum açılmada olunca gerçi doktorum doğum öyle kolay olmuyo korkma dedi suyun kanaman olursa gel hemen dedi bide ilaç akşama kadar fayda etmezse gel dedi

çok sağol özlemcim pek sessiz baksanıza topik bikaçgündür sayfalar hızlı ilerliyor deniyordu şimdide ilerlemiyor diyoruz
Benim de facebookum yok, sırf sizleri tanımak için ben de düşünmeye başladım açsam mı diye...

eee bekleriz kızlarrrr

Rabbim sabırlar versin arkadaşına.Rabbim kimseye evlat acısı vermesin

kızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.

günaydın herkese kızlar..dün bir anda internet bağlantımız koptu sonrasında da misafirlerimiz gelecekmiş onlara hazırlık yaptım..yemeğiyddi çayıydı meyvesiydi yatak açmasıydı derken en son yatağa eşim beni kucağında götürmek zorunda kaldı.mutfağı toplarken sırtım bir anda tutuldusonra yatağa uzanıp ahhlamadan offflamadan durabilmek için kendimi çok kastım...gece tuvaletleri bela oldu başıma keşke sonda taktırsaydım dedimve nihayet 2 gibi uyuyacaktım ki komşular kavgaya başladı...tüm herkes bizde dahil polise haber vermiş 6 tane devriye arabası geldi baskın gibiiydi çok eğlendim otopark aydınlandı polis arabalarının ışıklarıyla...ve saat 5 oldu kahvaltı zamanı özlem gözünü kapatıp uyuyacaktı ki saat çaldı..koş koş kahvaltı hazırlamaya neyse kahvaltıdan sonra gittilerde bende ancak uyuyabildim..az önce uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…