nbr guzel annecıklerım...ya dogum yapan fln yok dıme kızlar malum ben oglumdan dılayı gecm ısı fazla okuyamıyorum umarım herkez cok ıyıdır hos dogumlara cok az kaldı ama hepımızın bebegı zamanında gelır ınsalah...ya kızlar daha dogum cantamı bıle hazılamadım ben..
offff şubat annelerine baktım hiç ses seda yok yanii bizdemi öyle olucaz doğum yapan girmiyor sona kalanda azcık kişi kalıyor oda denk gelirsin birisiylebizde sonlardayız canımız sıkılcak :95:
yengene de allah sabır versin canımçok kötü bişey yaaAllah sabır versin ailesine bizim yengenin bebeği de hala yoğun bakımda anneyi dün çıkardılar hastaneden herşey olabilir demiş doktor yaşasa bile ciğerlerine çok sorun olur veya beyin kanaması geçirebilir demişler
offff şubat annelerine baktım hiç ses seda yok yanii bizdemi öyle olucaz doğum yapan girmiyor sona kalanda azcık kişi kalıyor oda denk gelirsin birisiylebizde sonlardayız canımız sıkılcak :95:
nbr guzel annecıklerım...ya dogum yapan fln yok dıme kızlar malum ben oglumdan dılayı gecm ısı fazla okuyamıyorum umarım herkez cok ıyıdır hos dogumlara cok az kaldı ama hepımızın bebegı zamanında gelır ınsalah...ya kızlar daha dogum cantamı bıle hazılamadım ben..
iyi diyelim iyi olsun canım benim için tabiii bende okuyamıyorum fazla okusam kafa yerinde değil benim bildiğim yok doğum yapan...hazırlasan iyi olur bence sanki hep içimde kalıcak gibi geliyor benimde bebiş :26::26:
buarada mervedemn nasıl oldun hala kasılmalar varmı
Mervedm
nasıl oldun?
Sancıların hafifledi mi?
hava günlük güneşlik ama serin burda offfff kendimi sokaklara atasım var ayrıca annem geldi birlikte ist.a gezmeye gitmek istiyorum kafam dağılmalı doktora sorcammutlu cumartesiler
burda hava çok güzel ve güneşli bahardan kalma bir gün gibi değerlendirmek lazım ama hemen pilim bitiyooo
ya kızlar dun kocısle kavga ettım ve face uye olucam cunku sızlerı tanımak ıstıyorum hos yıgenımden gırdım ama göremedım ben uye olayım ısmım eda ark yollayın sızlerde bana tamamm mı?cunku dogumdan sonra bılıyorumkı herkez buraları unutuyor..
daha iyiyim sağolun kızlar ama ara ara oluyo yine sancıya dayanabiliyorum da kasılma olunca nefes bile zor alıyorum inşallah bişey olmaz
daha iyiyim sağolun kızlar ama ara ara oluyo yine sancıya dayanabiliyorum da kasılma olunca nefes bile zor alıyorum inşallah bişey olmaz
çok sağol canım mert gelince belki acısı hafifler
Ayyy şimdiden yoruldum bi iş yapmadan :26::26:hala altta tekmeler ahucum senin nerde pekiii yani şuanda döndüğünü anlayabiliyormusun hareketlerinden
ben hep burda olacam inşallahoffff şubat annelerine baktım hiç ses seda yok yanii bizdemi öyle olucaz doğum yapan girmiyor sona kalanda azcık kişi kalıyor oda denk gelirsin birisiylebizde sonlardayız canımız sıkılcak :95:
ya kızlar dun kocısle kavga ettım ve face uye olucam cunku sızlerı tanımak ıstıyorum hos yıgenımden gırdım ama göremedım ben uye olayım ısmım eda ark yollayın sızlerde bana tamamm mı?cunku dogumdan sonra bılıyorumkı herkez buraları unutuyor..
canım ben doktora senin dediğin gibi oldu dediğimde doğum sancısı dedi karnım taş gibi oluyor nefes almakta zorlanıyorum demiştim sendedemi böyle
çok sağol özlemcim pek sessiz baksanıza topik bikaçgündür sayfalar hızlı ilerliyor deniyordu şimdide ilerlemiyor diyoruzben hep burda olacam inşallah:71bu arada cont için üzüldüm.
geçmiş olsun canım kızlar ben daha hiç kasılma falan yaşamadım yani adet sancısı gibi deniliyo ama onuda yaşamadım...sanırım oğluşum doğmayı istemiyo
Benim de facebookum yok, sırf sizleri tanımak için ben de düşünmeye başladım açsam mı diye...
tünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?