- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
güzel habrleini bekliyorz canımkızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.
offfffffffff sanırım bende bugün aynı şekilde olurumgünaydın herkese kızlar..dün bir anda internet bağlantımız koptu sonrasında da misafirlerimiz gelecekmiş onlara hazırlık yaptım..yemeğiyddi çayıydı meyvesiydi yatak açmasıydı derken en son yatağa eşim beni kucağında götürmek zorunda kaldı.mutfağı toplarken sırtım bir anda tutuldusonra yatağa uzanıp ahhlamadan offflamadan durabilmek için kendimi çok kastım...gece tuvaletleri bela oldu başıma keşke sonda taktırsaydım dedim ve nihayet 2 gibi uyuyacaktım ki komşular kavgaya başladı...tüm herkes bizde dahil polise haber vermiş 6 tane devriye arabası geldi baskın gibiiydi çok eğlendim otopark aydınlandı polis arabalarının ışıklarıyla...ve saat 5 oldu kahvaltı zamanı özlem gözünü kapatıp uyuyacaktı ki saat çaldı..koş koş kahvaltı hazırlamaya neyse kahvaltıdan sonra gittilerde bende ancak uyuyabildim..az önce uyandım
Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:
bence de anlaşmanı bozma.yakında kendi topiğimizde görürüz inşalla resimlerini...Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:
güzel habrleini bekliyorz canım
offfffffffff sanırım bende bugün aynı şekilde olurum
:26::26:bozma canım anlaşmanı ama bebişleri görmek süper oluyor ilk bebişide gördük
bence de anlaşmanı bozma.yakında kendi topiğimizde görürüz inşalla resimlerini...
senin de bugün yatılı misafirlerin var...ayyy Allah kolaylık versin ne zor...birde oğluşum habire hareket ediyo bazen dışardan belli oluyo akşam herkes çok ciddi bir konuda konuşurken bende içimden oğluma keşke yatsalarda bizde uyusak dimi dedim bir anda minnacık ayakları karnımda göründü sonra popoyu sağa dayadıçok tatlıydı ve bende gülğmsemeye başladım herkes bir anda bana baktı çok utandım ama eşim anladı
Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:
yatılı değil canım yemekli ayyy yatılı olsa herhalde cinnet geçirirdimoyyy oyyyy minik ayacıkları karnında göründü demek neyse kızlar ben biraz anneme yardım ediyim oturdum dinlendim açık kalsında ara ara okurum
sanada güzel cumartesiler canımmutlu cumartesiler
Burda hava çok güzel ve güneşli bahardan kalma bir gün gibi değerlendirmek lazım ama hemen pilim bitiyooo
canım dilersen bir serum taktırdaha iyiyim sağolun kızlar ama ara ara oluyo yine sancıya dayanabiliyorum da kasılma olunca nefes bile zor alıyorum inşallah bişey olmaz
hava günlük güneşlik ama serin burda offfff kendimi sokaklara atasım var ayrıca annem geldi birlikte ist.a gezmeye gitmek istiyorum kafam dağılmalı doktora sorcam
bende yorgunum ama içim hala kıpır kıpır
gezmek dolaşmak istiyorum.
Zaten 37. Haftam dolsun
ben nereye doğum çantam oraya
fik fik gezeceğim.
Tamam canım sen üye ol yollarız aman bu sebepten kavga etme ama 2011 mart annelerine üuyye olman lazım seni nasıl tanıcaz yada bize özelden msj at isminle soyismini ekleyelim
ahucumevet burda azcık kişi birbirimizi bırakmayız inş...doğum yapanlarda girse süper olur
canım bazen kasılmalar ve sancılar hissedilmiyorben hep burda olacam inşallah:71bu arada cont için üzüldüm.
Geçmiş olsun canım kızlar ben daha hiç kasılma falan yaşamadım yani adet sancısı gibi deniliyo ama onuda yaşamadım...sanırım oğluşum doğmayı istemiyo
güzel haberlerle gel annesikızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. Bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.
günaydın herkese kızlar..dün bir anda internet bağlantımız koptu sonrasında da misafirlerimiz gelecekmiş onlara hazırlık yaptım..yemeğiyddi çayıydı meyvesiydi yatak açmasıydı derken en son yatağa eşim beni kucağında götürmek zorunda kaldı.mutfağı toplarken sırtım bir anda tutuldusonra yatağa uzanıp ahhlamadan offflamadan durabilmek için kendimi çok kastım...gece tuvaletleri bela oldu başıma keşke sonda taktırsaydım dedim ve nihayet 2 gibi uyuyacaktım ki komşular kavgaya başladı...tüm herkes bizde dahil polise haber vermiş 6 tane devriye arabası geldi baskın gibiiydi çok eğlendim otopark aydınlandı polis arabalarının ışıklarıyla...ve saat 5 oldu kahvaltı zamanı özlem gözünü kapatıp uyuyacaktı ki saat çaldı..koş koş kahvaltı hazırlamaya neyse kahvaltıdan sonra gittilerde bende ancak uyuyabildim..az önce uyandım
yatılı değil canım yemekli ayyy yatılı olsa herhalde cinnet geçirirdimoyyy oyyyy minik ayacıkları karnında göründü demek neyse kızlar ben biraz anneme yardım ediyim oturdum dinlendim açık kalsında ara ara okurum
güzel haberlerle gel annesi
kızın bol bol gülümsesin sana
çok aksiyonlu bir geceymiş ...
Bugün bol bol dinlenirsin inşallah
kolay gelsin damlacığım
fazla yorma kendini
sanada güzel cumartesiler canım
ahh sorma bende dün bi kaçamak yapıp gezeyim dedim.
Bugün yataktan kalkamıorum
canım dilersen bir serum taktır
o da rahatlatıyor
inşallah geçer canım
birde ayaklar karna yakın olunca (uzanırken ayaklarını karnına çekince) kasılma şiddeti azaliyor
canım bazen kasılmalar ve sancılar hissedilmiyor
belki annesinin canını yakmaya kıyamıyordur
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
sağol tatlım sanıırım burda yalnız kalıcam psikolojisne girdim:26::26::26:ben ıhlamur bile içemem tadı onamı benziyorki acaba içen varmı kızlarrrr bizde bugün koyduk terlik açık terlik hatta anneme dedim çok şık olucam ayağımda çorap açık terlikDamlacım,merak etme topicte yalnız kalmasın..ben de bi sürpriz olmazsa sonlardayım...aramızda seninle 3 gun fln var ztn.... bi de ben kendimi biliorum,yine takılırım topiğe :))))
ya buarada düşünüyorum da normal dogum olursa yaklasık 1 ay,sezeryan olursa da 20 gunumuz falan mı kaldıı...?? cok heyecanlı...
buarada bi arkadasım söyledi,hastaneye humana still tee götür dedi.orda içersin sütün gelir dedi. ben daha almadım.. migrosa baktım bugun paket çay seklinde olanı vardı.arkadasım silindir seklinde metal kutuda olandan almıs.fiyatı daha uygun dedi..
hıı bi de hastaneye terlik ne götüreceksiniz???önü açık kapalı farkeder mi? ben daha terlik de almadım???
Damlacım,merak etme topicte yalnız kalmasın..ben de bi sürpriz olmazsa sonlardayım...aramızda seninle 3 gun fln var ztn.... bi de ben kendimi biliorum,yine takılırım topiğe :))))
ya buarada düşünüyorum da normal dogum olursa yaklasık 1 ay,sezeryan olursa da 20 gunumuz falan mı kaldıı...?? cok heyecanlı...
buarada bi arkadasım söyledi,hastaneye humana still tee götür dedi.orda içersin sütün gelir dedi. ben daha almadım.. migrosa baktım bugun paket çay seklinde olanı vardı.arkadasım silindir seklinde metal kutuda olandan almıs.fiyatı daha uygun dedi..
hıı bi de hastaneye terlik ne götüreceksiniz???önü açık kapalı farkeder mi? ben daha terlik de almadım???
sağol tatlım sanıırım burda yalnız kalıcam psikolojisne girdim:26::26::26:ben ıhlamur bile içemem tadı onamı benziyorki acaba içen varmı kızlarrrr bizde bugün koyduk terlik açık terlik hatta anneme dedim çok şık olucam ayağımda çorap açık terlikaçıkcası almakta istemedimayyy evet azıck kaldı sezeryan olursa veya bebişler kendileri istemezse yaklaşık 30gün felan var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?