2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:

kızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.
güzel habrleini bekliyorz canım
offfffffffff sanırım bende bugün aynı şekilde olurum
Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:

:26::26:bozma canım anlaşmanı ama bebişleri görmek süper oluyor ilk bebişide gördük

bence de anlaşmanı bozma.yakında kendi topiğimizde görürüz inşalla resimlerini...
güzel habrleini bekliyorz canım

offfffffffff sanırım bende bugün aynı şekilde olurum

:26::26:bozma canım anlaşmanı ama bebişleri görmek süper oluyor ilk bebişide gördük

senin de bugün yatılı misafirlerin var...ayyy Allah kolaylık versin ne zor...birde oğluşum habire hareket ediyo bazen dışardan belli oluyo akşam herkes çok ciddi bir konuda konuşurken bende içimden oğluma keşke yatsalarda bizde uyusak dimi dedim bir anda minnacık ayakları karnımda göründü sonra popoyu sağa dayadı çok tatlıydı ve bende gülğmsemeye başladım herkes bir anda bana baktıçok utandım ama eşim anladı

yatılı değil canım yemekli ayyy yatılı olsa herhalde cinnet geçirirdimoyyy oyyyy minik ayacıkları karnında göründü demek neyse kızlar ben biraz anneme yardım ediyim oturdum dinlendim açık kalsında ara ara okurum

aynen bizde anlaşma yaptık. zaman geçtikçe ben uyuz oldum niye böyle bişey yaptık ki diye ama hiç ses çıkarmadım çaktırmadım. sonra kendisi söyledi ya açsak falan diye. bizde ortak hesap açıp kurtulduk o da bende mahrum kalmamış olduk böylece.

haydi kolay gelsin sana canım...

mutlu cumartesiler
Burda hava çok güzel ve güneşli bahardan kalma bir gün gibi değerlendirmek lazım ama hemen pilim bitiyooo
sanada güzel cumartesiler canım
ahh sorma bende dün bi kaçamak yapıp gezeyim dedim.
Bugün yataktan kalkamıorum
daha iyiyim sağolun kızlar ama ara ara oluyo yine sancıya dayanabiliyorum da kasılma olunca nefes bile zor alıyorum inşallah bişey olmaz
canım dilersen bir serum taktır
o da rahatlatıyor
inşallah geçer canım
birde ayaklar karna yakın olunca (uzanırken ayaklarını karnına çekince) kasılma şiddeti azaliyor

canım bazen kasılmalar ve sancılar hissedilmiyor
belki annesinin canını yakmaya kıyamıyordur

kızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. Bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.
güzel haberlerle gel annesi
kızın bol bol gülümsesin sana

çok aksiyonlu bir geceymiş ...
Bugün bol bol dinlenirsin inşallah

kolay gelsin damlacığım
fazla yorma kendini

ayyannesi kurban olsun onu bize layık görüpte cennetinden gönderene

canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış. maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))

maşallah kızına...bende son kontrolde 1 kg zayıflamıştım..sanırım artık yavaş kilo alıyoruz...yada hiç almıyoruz...neyse kızlar ben yatayım biraz daha uyuyum dün geceki yorgunluğu hala atamadım üzerimden..

çok sağol gökçencimmaşallah kızınanazar değmesinsizin için hangi doğum şekli hayırlı olcaksa o olsun tatlım sakın canını sıkma bunun için bende normal istiyordum ama şuanda o şekilde gözükmüyor malesef

Canım maşallah Melissa'ya... boyu da uzunmuşş,yerim ben onun bacaklarını :))

Damlacım,merak etme topicte yalnız kalmasın..ben de bi sürpriz olmazsa sonlardayım...aramızda seninle 3 gun fln var ztn.... bi de ben kendimi biliorum,yine takılırım topiğe :))))

ya buarada düşünüyorum da normal dogum olursa yaklasık 1 ay,sezeryan olursa da 20 gunumuz falan mı kaldıı...?? cok heyecanlı...

buarada bi arkadasım söyledi,hastaneye humana still tee götür dedi.orda içersin sütün gelir dedi. ben daha almadım.. migrosa baktım bugun paket çay seklinde olanı vardı.arkadasım silindir seklinde metal kutuda olandan almıs.fiyatı daha uygun dedi..

hıı bi de hastaneye terlik ne götüreceksiniz???önü açık kapalı farkeder mi? ben daha terlik de almadım???

sağol tatlım sanıırım burda yalnız kalıcam psikolojisne girdim:26::26::26:ben ıhlamur bile içemem tadı onamı benziyorki acaba içen varmı kızlarrrr bizde bugün koyduk terlik açık terlik hatta anneme dedim çok şık olucam ayağımda çorap açık terlikaçıkcası almakta istemedimayyy evet azıck kaldı sezeryan olursa veya bebişler kendileri istemezse yaklaşık 30gün felan var

ANNESİ
SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALALIM DA
DOĞUM ŞEKLİ ÇOK ÖNEMLİ DEĞİL

CANIM SALLAMA POŞET ÇAY DAHA RAHAT OLMAZ MI HASTANEDE?
BEN UCU KAPALI TERLİK ALACAĞIM YANIMA
ÇORAPSIZ FLN GİYİNCE MUHTEŞEM BAKIMSIZ AYAKPARMAKLARIM GÖZÜKMESİN DİE

herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir,ben geriden okurken halen valla doğuranları kaçırıyorum ..ancak dün evimi temizlettim işlerim bitti çok şükür artık yakalarım sayfaları..şimdi facede gördümde geldim hemen handan doğurmuş ya ay ne tatlı kızı tombiş maşşallah..başka doğuran var mı bir gezeyim hemen..

selam kızlarrr
az önce doktorumuzdan döndük.çünkü bu sabah çok kötü bir kasık ve bel ağrısı ile uyandım.ahanda dedim doğuruyorum.belki yanlış alarmdır diye kasılmalarıda bekledim.yoklar:44::44::44:
genede gideyim dedim ne olur ne olmaz:26:
nst ye girdim Allaha şükür sancı çıkmadı.sonradan aklıma geldi 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum ben.dr.um ağrıyı o yapmış olabilir dedi,şurubumuzu yazdı vee şimdi evdeyim.
ilk alarmı atlattık yani

canım hiç içmedim ama tadı şu demir hapından daha kötü değildir die umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…