canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:
çok geçmiş olsun ilknurcum neyseki yanlış alarmmışselam kızlarrr
az önce doktorumuzdan döndük.çünkü bu sabah çok kötü bir kasık ve bel ağrısı ile uyandım.ahanda dedim doğuruyorum.belki yanlış alarmdır diye kasılmalarıda bekledim.yoklar:44::44::44:
genede gideyim dedim ne olur ne olmaz:26:
nst ye girdim Allaha şükür sancı çıkmadı.sonradan aklıma geldi 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum ben.dr.um ağrıyı o yapmış olabilir dedi,şurubumuzu yazdı vee şimdi evdeyim.
ilk alarmı atlattık yani
bana demir tadı iğrenç gelmiyor ahucum iğrenç gelen vitamin hapı:26:canım hiç içmedim ama tadı şu demir hapından daha kötü değildir die umut ediyorum.
hani milupa numune bişiler kargolamıştı ya,cogumuza gelmişti,onun içinde 1 paket humana still tee var.ben bi bakim tadına. buaarada ahuss doğruu,hastanede sallama daha rahat olur ewet...
ya ben de terlik almak istemiyorummm... ama önü acık var hep.çorapla fln komedi...:):) amaaaaan olsun dimiii... o da nazarlık olsun:)
aman acsın cnmm ya ben anlasma yapmadıgım halde esım benle kendısı öle bı anlasma yapmıs offf hep basımın etını yedı acma dıye fakat ben sadece 2011 mart annelerinde olucam öle konustuk cok uzuldugumu ve ark sonradan kaybetmek ıstemedıgımı ve sızlerın benı esımden daha ıyı anladıgını söleyınced hafıften yumusadı fakat tamam demedı ama ben actım bıle geldım kızlar sızler bana ark yollarmısınız..
tatlım yollamamız için ismini ve soyismini bilmemiz lazım istersen özelden msj at yada üye olduysan 2011 mart annelerine duvara nickini yaz ekleyelim
ŞÜKÜR ŞİMDİLİK YOK ILGAZCIĞIMherkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir,ben geriden okurken halen valla doğuranları kaçırıyorum ..ancak dün evimi temizlettim işlerim bitti çok şükür artık yakalarım sayfaları..şimdi facede gördümde geldim hemen handan doğurmuş ya ay ne tatlı kızı tombiş maşşallah..başka doğuran var mı bir gezeyim hemen..
İLKNURCUĞUMselam kızlarrr
az önce doktorumuzdan döndük.çünkü bu sabah çok kötü bir kasık ve bel ağrısı ile uyandım.ahanda dedim doğuruyorum.belki yanlış alarmdır diye kasılmalarıda bekledim.yoklar:44::44::44:
nst ye girdim Allaha şükür sancı çıkmadı.sonradan aklıma geldi 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum ben.dr.um ağrıyı o yapmış olabilir dedi,şurubumuzu yazdı vee şimdi evdeyim.
ilk alarmı atlattık yani
hani milupa numune bişiler kargolamıştı ya,cogumuza gelmişti,onun içinde 1 paket humana still tee var.ben bi bakim tadına. buaarada ahuss doğruu,hastanede sallama daha rahat olur ewet...
ya ben de terlik almak istemiyorummm... ama önü acık var hep.çorapla fln komedi...:):) amaaaaan olsun dimiii... o da nazarlık olsun:)
HOŞGELDİİİNNN DİYELİM O ZAMANaman acsın cnmm ya ben anlasma yapmadıgım halde esım benle kendısı öle bı anlasma yapmıs offf hep basımın etını yedı acma dıye fakat ben sadece 2011 mart annelerinde olucam öle konustuk cok uzuldugumu ve ark sonradan kaybetmek ıstemedıgımı ve sızlerın benı esımden daha ıyı anladıgını söleyınced hafıften yumusadı fakat tamam demedı ama ben actım bıle geldım kızlar sızler bana ark yollarmısınız..
maşallah bebişineSelamlar arkadaşlar..
2-3 haftadır internet bağlantı sorunu nedeniyle giremiyordum.. geçmişi okuyamıycam sanırım 3 haftada kaç sayfa olmuştur allah bilir
2011 mart annelerinin de doğum hikayesi başlıkları açılmaya başlamış, maşallah
Allah zamanında ve sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..
Bugün kontrolüm vardı, meleğim 2450 gr ve 44 cm olmuş..
1 kilo almış tombikim, önceden sadece kemik şeklinde görünüyordu yüzü ultrasonda, bu defa yanakları da tombikleşmişti oyyyyyy yerim onu benn..
yolladım istek renkrenkcimcnmm duvara yazı yazdım..
Selamlar arkadaşlar..
2-3 haftadır internet bağlantı sorunu nedeniyle giremiyordum.. geçmişi okuyamıycam sanırım 3 haftada kaç sayfa olmuştur allah bilir
1 kilo almış tombikim, önceden sadece kemik şeklinde görünüyordu yüzü ultrasonda, bu defa yanakları da tombikleşmişti oyyyyyy yerim onu benn..
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
kızlar bennnn geldimmmm
hasretinize dayanamadım
kızlar bu arada doktorum ilacın dozunu arttırınca ben çok kötü oldum kalbim yerinden çıkcak gibiydi her yanım titriyodu hemen aradık doktoru ilacı bırak dedi normalde 37.haftaya kadar içmem lazımdı ilacı bırak pazartesi 36 ya giricen nasılsa artık gelsede korkma dedi yani her an gelebilirmiş oğluşum :18:
GÜNAYDIN ANNECİKLER
BİZDE DÜN YAZDIĞIM GİBİ DR GİTTİK.
O KADAR KASILMAYA SERVİKSİM AÇILMAMIŞ
AMA YİNE DE İLAÇA DEVAM VE 15 GÜN YATAK İSTİRATİ(GERÇİ HEP BU MODDAYIM DA 20. HAFTADAN BERİ)
BELİZ KIZIM 2400 GR OLMUŞ, BU ARADA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ BİZE MÖİNİK KUZUM VE
PERŞEMBE GÜNÜ TERS DURAN KIZIM DÜN DÖNMÜŞ
BU SEVİNÇLE CEVAHİRDE 3 SAAT ARALIKSIZ DOLAŞMIŞIZ
AMA GECEDEN BERİ ÖLÜ GİBİYİM AYAKLARIM BENİ TAŞIMIYOR WC YE BİLE İKİ KERE EŞİMİN YARDIMIYLA GİTTİM.
BUGÜN HEP YATACAĞIM AĞRILARIM GEÇER VE BELİZ HANIMDA GELMEYE KALKMAZ İNŞALLAH
kızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:
tünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
günaydın herkese kızlar..dün bir anda internet bağlantımız koptu sonrasında da misafirlerimiz gelecekmiş onlara hazırlık yaptım..yemeğiyddi çayıydı meyvesiydi yatak açmasıydı derken en son yatağa eşim beni kucağında götürmek zorunda kaldı.mutfağı toplarken sırtım bir anda tutuldusonra yatağa uzanıp ahhlamadan offflamadan durabilmek için kendimi çok kastım...gece tuvaletleri bela oldu başıma keşke sonda taktırsaydım dedim ve nihayet 2 gibi uyuyacaktım ki komşular kavgaya başladı...tüm herkes bizde dahil polise haber vermiş 6 tane devriye arabası geldi baskın gibiiydi çok eğlendim otopark aydınlandı polis arabalarının ışıklarıyla...ve saat 5 oldu kahvaltı zamanı özlem gözünü kapatıp uyuyacaktı ki saat çaldı..koş koş kahvaltı hazırlamaya neyse kahvaltıdan sonra gittilerde bende ancak uyuyabildim..az önce uyandım
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
selam kızlarrr
ilk alarmı atlattık yani
Selamlar arkadaşlar..
kızlar bennnn geldimmmm
hasretinize dayanamadım
selam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?