2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

annesı masallah kızına benımde dogumum 15 mart bakalım 2 hafta sonra kontrol var o zamanda hast ve saatı belılıcez kızlar.

hani milupa numune bişiler kargolamıştı ya,cogumuza gelmişti,onun içinde 1 paket humana still tee var.ben bi bakim tadına. buaarada ahuss doğruu,hastanede sallama daha rahat olur ewet...

ya ben de terlik almak istemiyorummm... ama önü acık var hep.çorapla fln komedi...:):) amaaaaan olsun dimiii... o da nazarlık olsun:)

Benimde face yok kızlar.Sizleri çok merak ediyorum ama eşimle anlaşma yapmıştık ikimizde açmıycaz diye.Anlaşmayı bozarsam oda bozar:85:

aman acsın cnmm ya ben anlasma yapmadıgım halde esım benle kendısı öle bı anlasma yapmıs offf hep basımın etını yedı acma dıye fakat ben sadece 2011 mart annelerinde olucam öle konustuk cok uzuldugumu ve ark sonradan kaybetmek ıstemedıgımı ve sızlerın benı esımden daha ıyı anladıgını söleyınced hafıften yumusadı fakat tamam demedı ama ben actım bıle geldım kızlar sızler bana ark yollarmısınız..

çok geçmiş olsun ilknurcum neyseki yanlış alarmmış
canım hiç içmedim ama tadı şu demir hapından daha kötü değildir die umut ediyorum.
bana demir tadı iğrenç gelmiyor ahucum iğrenç gelen vitamin hapı:26:

amannn canım dediğin gibi oda nazarlığımız olsun

tatlım yollamamız için ismini ve soyismini bilmemiz lazım istersen özelden msj at yada üye olduysan 2011 mart annelerine duvara nickini yaz ekleyelim

Selamlar arkadaşlar..
2-3 haftadır internet bağlantı sorunu nedeniyle giremiyordum.. geçmişi okuyamıycam sanırım 3 haftada kaç sayfa olmuştur allah bilir
2011 mart annelerinin de doğum hikayesi başlıkları açılmaya başlamış, maşallah
Allah zamanında ve sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..

Bugün kontrolüm vardı, meleğim 2450 gr ve 44 cm olmuş..
1 kilo almış tombikim, önceden sadece kemik şeklinde görünüyordu yüzü ultrasonda, bu defa yanakları da tombikleşmişti oyyyyyy yerim onu benn..

ŞÜKÜR ŞİMDİLİK YOK ILGAZCIĞIM
SEN NASIL OLDUN KASILMALARIN İNŞALLAH AZALMIŞTIR

İLKNURCUĞUM
AYY GEÇMİŞOLSUN İYİKİ KASILMA DEĞİLMİİŞ
AMA KABIZ VE GAZ OLAYI MAHVEDİYOR YAAAA
OLSUN ANNESİ

HOŞGELDİİİNNN DİYELİM O ZAMAN

maşallah bebişine
cnmm duvara yazı yazdım..
yolladım istek renkrenkcim

maşallah bebişine

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım

sağolun kızlar,msj alıntı yapamadım,her duyan anne adayı anlıyor arkadaşımın acısını 4 yaşında bi kızı var alllah ona sağlık versin..yaşasaydıda çok hasar kalacakmış bebekte,zaten yavrucuğun heryeri yara olmuş artık serum takmaktan,acıdan kurtuldu yavrucak,melek oldu

eylül hoşgeldin,taze anne...nasılsınız bebeişinle...

bu arada facede grup sayfasında mı kızlar yeni doğan bebişlerin resimleri

kızlar bu arada doktorum ilacın dozunu arttırınca ben çok kötü oldum kalbim yerinden çıkcak gibiydi her yanım titriyodu hemen aradık doktoru ilacı bırak dedi normalde 37.haftaya kadar içmem lazımdı ilacı bırak pazartesi 36 ya giricen nasılsa artık gelsede korkma dedi yani her an gelebilirmiş oğluşum :18:

canım elinden geldiğince uzan
zaten kritik dönemi atlattı ama biraz daha dursun seninle
yine de gelcem die ısrar ederse sağlıcakla gelsin annesi

sana da Beliz'ine de maşallah canım. her şey düzelmeye başlamış. çok sevindim. biraz ayakta kalınca biz de öyle oluyorz merak etme canım. istirahat en iyisi, uzan dinlen canim.

kızlaaaarrr acayip sancım var dayanmaya çalışym şimdi doktoru arıycam hastaneye gidicem inşallah bişey olmaz biraz daha bekle oğluşum :18::18::18:

bekler inşallah oğluşun Merve'cim. açılma yoksa sancıları kontrol altına alıyorlar buradan öğrendiğim kadarıyla.

maşallah oğluna canım.
arkadaşının bebeğine de çok üzüldüm, ağladım. ama yapılabilecek bir şey yok ne yazık ki başı sağolsun arkadaşının...

o kadar yormamaya bak kendini canım. artık yükümüz ağır :)

maşallah bebeğine canım. uzun bacaklı uzun boylu bir afet olacak desene...

ohhh allahtan yanlış alarmmış canım. inşallah şurup biraz rahatlatır seni de sıkıntını geçirir.

maşallah tombiş kuzuya

kızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibi çok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım

selam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca

hoşgeldiniz annecikler!!!

Eylül'cüm dikişler nedeniyle mi sancın var? bebek nasıl?

Didem'cim, doğum hikayeni okudum az önce. çok duygulandım canım. bebeğin nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…