kızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibiçok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline
kilosu falan çok iyi maşallah annesi.
hoşgeldiniz annecikler!!!
Eylül'cüm dikişler nedeniyle mi sancın var? bebek nasıl?
Didem'cim, doğum hikayeni okudum az önce. çok duygulandım canım. bebeğin nasıl?
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
sana da Beliz'ine de maşallah canım.her şey düzelmeye başlamış. çok sevindim. biraz ayakta kalınca biz de öyle oluyorz merak etme canım. istirahat en iyisi, uzan dinlen canim.
bekler inşallah oğluşun Merve'cim. açılma yoksa sancıları kontrol altına alıyorlar buradan öğrendiğim kadarıyla.
maşallah oğluna canım.
arkadaşının bebeğine de çok üzüldüm, ağladım. ama yapılabilecek bir şey yok ne yazık kibaşı sağolsun arkadaşının...
o kadar yormamaya bak kendini canım. artık yükümüz ağır :)
maşallah bebeğine canım.uzun bacaklı uzun boylu bir afet olacak desene...
ohhh allahtan yanlış alarmmış canım. inşallah şurup biraz rahatlatır seni de sıkıntını geçirir.
maşallah tombiş kuzuya
kızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibiçok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline
teşekkürler canım.
senin ağrıların nasıl oldu?
kuzuna canım
tatlı bebiş yaaaa demek ağzını açıyordu
ay canım benim ya hoşgelain ağrıların inşlalah geçer aplacım bbeişin nasıl emiyormu ayy bizimkilerde gelse aertıkkızlar bennnn geldimmmm
hasretinize dayanamadım
canım ya size nasıl özeniyorumanlatamam sabırsızlanıyorumselam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca
maşalahh canımm bebişinee ağzını yerim yaakızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibiçok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline
maşallahh canım quzunaSelamlar arkadaşlar..
2-3 haftadır internet bağlantı sorunu nedeniyle giremiyordum.. geçmişi okuyamıycam sanırım 3 haftada kaç sayfa olmuştur allah bilir
2011 mart annelerinin de doğum hikayesi başlıkları açılmaya başlamış, maşallah
Allah zamanında ve sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..
Bugün kontrolüm vardı, meleğim 2450 gr ve 44 cm olmuş..
1 kilo almış tombikim, önceden sadece kemik şeklinde görünüyordu yüzü ultrasonda, bu defa yanakları da tombikleşmişti oyyyyyy yerim onu benn..
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
aplam çok şükürr hayırlısıyla vaktinde gelsin yavrun inşalahselam kızlarrr
az önce doktorumuzdan döndük.çünkü bu sabah çok kötü bir kasık ve bel ağrısı ile uyandım.ahanda dedim doğuruyorum.belki yanlış alarmdır diye kasılmalarıda bekledim.yoklar:44::44::44:
genede gideyim dedim ne olur ne olmaz:26:
nst ye girdim Allaha şükür sancı çıkmadı.sonradan aklıma geldi 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum ben.dr.um ağrıyı o yapmış olabilir dedi,şurubumuzu yazdı vee şimdi evdeyim.
ilk alarmı atlattık yani
teşekkürler canım.
kuzuna canım
tatlı bebiş yaaaa demek ağzını açıyordu
teşekkürler canım.
kızlar bennnn geldimmmm
hasretinize dayanamadım
günaydın herkese kızlar..dün bir anda internet bağlantımız koptu sonrasında da misafirlerimiz gelecekmiş onlara hazırlık yaptım..yemeğiyddi çayıydı meyvesiydi yatak açmasıydı derken en son yatağa eşim beni kucağında götürmek zorunda kaldı.mutfağı toplarken sırtım bir anda tutuldusonra yatağa uzanıp ahhlamadan offflamadan durabilmek için kendimi çok kastım...gece tuvaletleri bela oldu başıma keşke sonda taktırsaydım dedim ve nihayet 2 gibi uyuyacaktım ki komşular kavgaya başladı...tüm herkes bizde dahil polise haber vermiş 6 tane devriye arabası geldi baskın gibiiydi çok eğlendim otopark aydınlandı polis arabalarının ışıklarıyla...ve saat 5 oldu kahvaltı zamanı özlem gözünü kapatıp uyuyacaktı ki saat çaldı..koş koş kahvaltı hazırlamaya neyse kahvaltıdan sonra gittilerde bende ancak uyuyabildim..az önce uyandım
canım çok yormussun kendini. normalde zaten çok ağrıyor belimiz. bi de yüklenmişsin. yormayın kendinzi arkadaşlar. (diyene bakkızlar,dağ gibi ütü yaptım,ay cok fenayım şimdi..
cok fena belim ağrıyor. artık hersey zor gelmeye basladı...
yeri kalmayınca hareketleri azalırmış bebişlerin canım.seLam kızLarrr geçmişin tamamını okumam imkansız dünden bugüne çok birikmiş bebişlerini gören anneler gözünüz aydın miniklerinize debenim kuzum artık çok az hareket ediyor ya öyle kıpır kıpırdı sıpam ama çok azaLdı hareketLeri acaba iyice byüdüğünden mi ? saLı günü doktor randevumuz hayırLısıyLa geLseydi o gün..
of ya hep sola yat uyuşuyor artık. geceleri kalkıp biraz dolaşıyorum uyuşukluk geçsin diye. yorulunca da uyuşuyor ayaklarım kollarım. ben de biraz yoruldum. dün gezdik. bugün de bebek alışverişi yaptık. çokk yoruldum. uyuştum resmenbugün biraz daha azaldı öyle elektrik çarpmışa dönmüyorum her harekette ama yine de sol kaburgalarımın batması devam ediyor. ağrısız bir hareketim yok. soluma da yatamıyorum. e geçecek elbet diye umuyorum canım.
ayaklarım, ayak bileklerim babaanneler gibi oluyor benim bir de. baya baya kocaman şişiyorlar. terlik giyiyorum terliğin izi kalıyor dışarda kalan kısım tombalak. azıcık ayaklarımı aşağı sallasam bilekler kabakulak olmuş boğaz gibi şişiyor. az önce fotoğrafını çektim. hatıra olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?