2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kilosu falan çok iyi maşallah annesi .

didemcim bende okudum yorumumu oraya yazdım. nasıl özeniyoruz sana bir bilsen. hayırlısıyla bizlerde alsak bebişleri kucağımıza, bizlerde yazabilsek hikayelerimizi.

kızlar,dağ gibi ütü yaptım,ay cok fenayım şimdi..
cok fena belim ağrıyor. artık hersey zor gelmeye basladı...

teşekkürler canım.
senin ağrıların nasıl oldu?

kuzuna canım
tatlı bebiş yaaaa demek ağzını açıyordu

seLam kızLarrr geçmişin tamamını okumam imkansız dünden bugüne çok birikmiş bebişlerini gören anneler gözünüz aydın miniklerinize de benim kuzum artık çok az hareket ediyor ya öyle kıpır kıpırdı sıpam ama çok azaLdı hareketLeri acaba iyice byüdüğünden mi ? saLı günü doktor randevumuz hayırLısıyLa geLseydi o gün..

teşekkürler canım.

kuzuna canım

efet teyzesi annesine şarkı sölüyodu yada babasına kızıyodu bilmiyorum artık çünkü eşim son günlerde bana durup durup hadi yeter artık yaaa ben çok sıkıldım doğuracaksan doğurda sevelim diyor sanki benim elimde

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
ay canım benim ya hoşgelain ağrıların inşlalah geçer aplacım bbeişin nasıl emiyormu ayy bizimkilerde gelse aertık
selam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca
canım ya size nasıl özeniyorumanlatamam sabırsızlanıyorum
maşalahh canımm bebişinee ağzını yerim yaa
maşallahh canım quzuna
maşalah canımm
aplam çok şükürr hayırlısıyla vaktinde gelsin yavrun inşalah
teşekkürler canım.

kuzuna canım

aplam bebeğini görmüşsün gözün aydın maşşalah

slm annişler nasılsınız
biz oğlumla karnımızı doyurduk teyzoşlara bakalım dedik
perşembe günü kontrol var nasıl heyecanlanıyorum anlatamam doğum başlamış deyip doğuma alsalar keşke

teşekkürler canım.

bugün biraz daha azaldı öyle elektrik çarpmışa dönmüyorum her harekette ama yine de sol kaburgalarımın batması devam ediyor. ağrısız bir hareketim yok. soluma da yatamıyorum. e geçecek elbet diye umuyorum canım.

ayaklarım, ayak bileklerim babaanneler gibi oluyor benim bir de. baya baya kocaman şişiyorlar. terlik giyiyorum terliğin izi kalıyor dışarda kalan kısım tombalak. azıcık ayaklarımı aşağı sallasam bilekler kabakulak olmuş boğaz gibi şişiyor. az önce fotoğrafını çektim. hatıra olsun diye

ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım

eylülcüm allah analı babalı büyütsün bebeğini sancında ağrında geçer inşallah bebeğini kokla yerime olurmu

canım 9 aylık hamileyken neden kendını bu kadar harab ettın ki kocan ve misafirler yapsaydı çoğu işi

kızlar,dağ gibi ütü yaptım,ay cok fenayım şimdi..
cok fena belim ağrıyor. artık hersey zor gelmeye basladı...
canım çok yormussun kendini. normalde zaten çok ağrıyor belimiz. bi de yüklenmişsin. yormayın kendinzi arkadaşlar. (diyene bak)
yeri kalmayınca hareketleri azalırmış bebişlerin canım.
of ya hep sola yat uyuşuyor artık. geceleri kalkıp biraz dolaşıyorum uyuşukluk geçsin diye. yorulunca da uyuşuyor ayaklarım kollarım. ben de biraz yoruldum. dün gezdik. bugün de bebek alışverişi yaptık. çokk yoruldum. uyuştum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…