2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim de güzel nevresim takımım bi tanecıktı diğerleir takım değildi lohusayken gelen giden olur dıye bıkac tane alalım dedim gazete bı dukkanın ilanını gormustum ulusta marka urunlerın serı sonu takımlarını uygun veriyoruz diye. bi gidelim dedik. ama yürü yürü zor ulaştım dukkana aldık bişeyler de dönüşte bi ara doğurucam sandım alt tarafta bi baskı bi bakı eve gelince de bel fıtıgı ağrım cıktı sağ bacağıma feci vuruyo şimdi. normalde rahatlıkla geze geze yurunecek mesafe hamıleyken 1000 metrelik engelli koşu oluyomuş anladım bi daha tövvvvbe yürümem

yaa arkadaşlar ben sola yatıcam diye hiç kasmıyorum kendimi :) sağ sol hiç farketmiyo. Bu kadar ince düşünüp yormayın kendinizi. Sonuçta bebiş rahatsız olsa sinyal gönderir. Ben hiç yatma ile ilgili problem yaşamadım. dilediğim gibi yatıyorum valla

kızlar,dağ gibi ütü yaptım,ay cok fenayım şimdi..
cok fena belim ağrıyor. artık hersey zor gelmeye basladı...
canım bol bol dinlen
geçmiş olsun.

dediğin gibi yeri dardır canım

teşekkurler canım
inşallah gönlünce olur doğum zamanın

inşallah geçer
bende sabah yüzüm şiş uyanıyorum.
aynaya baktığımda bu yüz benim mi tereddütünü yaşıyorum.

ayaklarımı hiç sorma canım tatlı patates şeklindeler

canım çok fazla üzme kendini
erkekler bazen çok öngörülü olamıyorlar....

geçmiş olsun

benim dr senin gibi düşünüyor
sen ve bebiş rahatsız olmuorsanız sorun yok yatış pozisyonunda dior

şimdiden yaşlandık dimi.
haklısın sanırım . biraz rahat olmak lazım. yoksa uykularda haram olacak

benim dr senin gibi düşünüyor
sen ve bebiş rahatsız olmuorsanız sorun yok yatış pozisyonunda dior

evet benim doktorumda öle söledi. Zaten bebek rahatsız olunca sende otomatikman pozisyon değiştirirsin dedi. Ben her türlü yatıyorum :)) hiç uyku problemim olmadı

iyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri
geçmişi okudum geldim:)
sweet başın sağolsun canım ...kendini üzmemeye ve bebişinle oyalanmaya çalış.
ben de ağdamı yaptırdım bugün ohh pazartesi dr.a gidiyoruz bakalım ne kadar olmuş bebişimiz?
gerçekten son zamanlar çok yorucuymuş.Eşim eskiden bitmek tükenmek bilmeyen enerjimden dolayı duracell diyordu bana şimdi sıradan çinko karbon pil diyor

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım

hoşgeldin canımmm. oyyy kuzucuğun kucağında şimdi yaaa. kokluyorsun görüyorsun dokunuyorsun. darısı bizlere İnşallah. sen nasılsın canım o kadar çokmu ağrın yaaa. miniğin nasıl canım. yerimize kokla canım doya doya. sağlıkla hayırlısıyla büyüsün İnşallaaaah.Allahım uzun mutlu bi ömür nasip etsin İnşallah.

canım ya öle oluyor hakkaten engelli koşu oluyor bize eşim ağır vasıta die dalga geçiyuor benimle ne haLE geldik yavrularımızı allalımda sağlıklı sıhhatli unutalım inşalah
bende hemm sağa hem sola yatıyorum ama hertarafım uyşuyor yinede kramplar giriyor yüz üstü yatmayı özledimmmm

aminnnn

elsi 1 haftadır benimde öyle yine bazen çok hareketli dakikaları oluyor ama eskisi gb değil...yeri dar geliyor normal dedi doktor,ama eskiden geceleri zor uyurdum şimdi sesi çıkmıyor hiç,bu seferde bişey mi oldu diye o hareket edene kdr uyuyamıyorum:18:

ah canım bu erkek milletinin rahatlığısen erkenden hazır etmek istersin onlar ne acelen var der..neyse sorun eşya olsun canım..stres yapma elbet gelir..

renkrenk canım arkadaşlık isteği gönderdim sanada.

bende bunu söylicem hep unutuyorum..normal isimlerinizi bilmediğimden arkadaşlar..eğer gruptan arkadaşlık isteği olursa önceden msj atılsa iyi olur..ben tanımıyorum diye reddediyorum ama burdan biriyse ayıp olur,üzülürüm ya:26:

kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun

daha yeni tabi acır...en az 1hafta bigeçsin de daha iyi olursun tatlım...
valla 2haftam kaldı korkuyom hemde nasıl :18: ama kızımı görcem diyede çok heycanlıyım hayırlısıyla. bebişi bi dr.götür canmm nolur nolmaz...
evet canmm bi bebiş daha doğdu erkenden

hoşgeldin aplacımm Rabbim hayırlı ömürler versin çok dikkat et kendine quzuyu kokla yerimizee maşalah aplam ya bizde doğursaydık hayırlısyla

tatlım kimseyi korkutmak istemem yorum yapmayacam belkide bende böle 3 cü oldugundan dedi dr cokk acı cektim ve halada cekiyorummm aynı yeri kestiler sen nasılsın az kalsdı sanada

nasıl bi acı yaşadığını biliyom canmm...ben ilk te bile neler çektim :18: en fazla yine aynı olur...kızım iyi sağlıklı olsunda nasılsa geçer acılar. evet az kaldı canmm son 2 hafta

canım yaaa çok şükür kurtuldn ya. çok şükür muhammedin kollarında ya. beklerkenki acı stres sancılar daha kötüydü. çok şükür onlardan kurtuldun ve maşallah muhammedimize boyuda kilosuda çok iyi Allahım korusun. ne güzel maşallah sütünde var ve emiyor. oh yaaaaaaaaa.gözün aydın. Allahım sağlıkla büyütsün İnşallah.

oğluşuna
canım sen ne kadar tatlısın yaaa
acın varken bile bizleri unutmayıp
girip yazıyorsun
öpüyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…