canım bol bol dinlenkızlar,dağ gibi ütü yaptım,ay cok fenayım şimdi..
cok fena belim ağrıyor. artık hersey zor gelmeye basladı...
dediğin gibi yeri dardır canımseLam kızLarrr geçmişin tamamını okumam imkansız dünden bugüne çok birikmiş bebişlerini gören anneler gözünüz aydın miniklerinize debenim kuzum artık çok az hareket ediyor ya öyle kıpır kıpırdı sıpam ama çok azaLdı hareketLeri acaba iyice byüdüğünden mi ? saLı günü doktor randevumuz hayırLısıyLa geLseydi o gün..
efet teyzesi annesine şarkı sölüyodu yada babasına kızıyodu bilmiyorum artıkçünkü eşim son günlerde bana durup durup hadi yeter artık yaaa ben çok sıkıldım doğuracaksan doğurda sevelim diyor sanki benim elimde
ay canım benim ya hoşgelain ağrıların inşlalah geçer aplacım bbeişin nasıl emiyormu ayy bizimkilerde gelse aertık
canım ya size nasıl özeniyorumanlatamam sabırsızlanıyorum
maşalahh canımm bebişinee ağzını yerim yaa
maşallahh canım quzuna
maşalah canımm
aplam çok şükürr hayırlısıyla vaktinde gelsin yavrun inşalah
aplam bebeğini görmüşsün gözün aydın maşşalah
bugün biraz daha azaldı öyle elektrik çarpmışa dönmüyorum her harekette ama yine de sol kaburgalarımın batması devam ediyor. ağrısız bir hareketim yok. soluma da yatamıyorum. e geçecek elbet diye umuyorum canım.
ayaklarım, ayak bileklerim babaanneler gibi oluyor benim bir de. baya baya kocaman şişiyorlar. terlik giyiyorum terliğin izi kalıyor dışarda kalan kısım tombalak. azıcık ayaklarımı aşağı sallasam bilekler kabakulak olmuş boğaz gibi şişiyor. az önce fotoğrafını çektim. hatıra olsun diye
ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.
kızlar benim de güzel nevresim takımım bi tanecıktı diğerleir takım değildi lohusayken gelen giden olur dıye bıkac tane alalım dedim gazete bı dukkanın ilanını gormustum ulusta marka urunlerın serı sonu takımlarını uygun veriyoruz diye. bi gidelim dedik. ama yürü yürü zor ulaştım dukkana aldık bişeyler de dönüşte bi ara doğurucam sandım alt tarafta bi baskı bi bakı eve gelince de bel fıtıgı ağrım cıktı sağ bacağıma feci vuruyo şimdi. normalde rahatlıkla geze geze yurunecek mesafe hamıleyken 1000 metrelik engelli koşu oluyomuş anladımbi daha tövvvvbe yürümem
yaa arkadaşlar ben sola yatıcam diye hiç kasmıyorum kendimi :) sağ sol hiç farketmiyo. Bu kadar ince düşünüp yormayın kendinizi. Sonuçta bebiş rahatsız olsa sinyal gönderir. Ben hiç yatma ile ilgili problem yaşamadım. dilediğim gibi yatıyorum valla
kızlar benim de güzel nevresim takımım bi tanecıktı diğerleir takım değildi lohusayken gelen giden olur dıye bıkac tane alalım dedim gazete bı dukkanın ilanını gormustum ulusta marka urunlerın serı sonu takımlarını uygun veriyoruz diye. bi gidelim dedik. ama yürü yürü zor ulaştım dukkana aldık bişeyler de dönüşte bi ara doğurucam sandım alt tarafta bi baskı bi bakı eve gelince de bel fıtıgı ağrım cıktı sağ bacağıma feci vuruyo şimdi. normalde rahatlıkla geze geze yurunecek mesafe hamıleyken 1000 metrelik engelli koşu oluyomuş anladımbi daha tövvvvbe yürümem
haklısın sanırım . biraz rahat olmak lazım. yoksa uykularda haram olacakyaa arkadaşlar ben sola yatıcam diye hiç kasmıyorum kendimi :) sağ sol hiç farketmiyo. Bu kadar ince düşünüp yormayın kendinizi. Sonuçta bebiş rahatsız olsa sinyal gönderir. Ben hiç yatma ile ilgili problem yaşamadım. dilediğim gibi yatıyorum valla
benim dr senin gibi düşünüyor
sen ve bebiş rahatsız olmuorsanız sorun yok yatış pozisyonunda dior
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
canım ya öle oluyor hakkaten engelli koşu oluyor bize eşim ağır vasıta die dalga geçiyuor benimle ne haLE geldik yavrularımızı allalımda sağlıklı sıhhatli unutalım inşalahkızlar benim de güzel nevresim takımım bi tanecıktı diğerleir takım değildi lohusayken gelen giden olur dıye bıkac tane alalım dedim gazete bı dukkanın ilanını gormustum ulusta marka urunlerın serı sonu takımlarını uygun veriyoruz diye. bi gidelim dedik. ama yürü yürü zor ulaştım dukkana aldık bişeyler de dönüşte bi ara doğurucam sandım alt tarafta bi baskı bi bakı eve gelince de bel fıtıgı ağrım cıktı sağ bacağıma feci vuruyo şimdi. normalde rahatlıkla geze geze yurunecek mesafe hamıleyken 1000 metrelik engelli koşu oluyomuş anladımbi daha tövvvvbe yürümem
bende hemm sağa hem sola yatıyorum ama hertarafım uyşuyor yinede kramplar giriyor yüz üstü yatmayı özledimmmmyaa arkadaşlar ben sola yatıcam diye hiç kasmıyorum kendimi :) sağ sol hiç farketmiyo. Bu kadar ince düşünüp yormayın kendinizi. Sonuçta bebiş rahatsız olsa sinyal gönderir. Ben hiç yatma ile ilgili problem yaşamadım. dilediğim gibi yatıyorum valla
hoşgeldin canımmm. oyyy kuzucuğun kucağında şimdi yaaa. kokluyorsun görüyorsun dokunuyorsun. darısı bizlere İnşallah. sen nasılsın canım o kadar çokmu ağrın yaaa. miniğin nasıl canım. yerimize kokla canım doya doya. sağlıkla hayırlısıyla büyüsün İnşallaaaah.Allahım uzun mutlu bi ömür nasip etsin İnşallah.
seLam kızLarrr geçmişin tamamını okumam imkansız dünden bugüne çok birikmiş bebişlerini gören anneler gözünüz aydın miniklerinize debenim kuzum artık çok az hareket ediyor ya öyle kıpır kıpırdı sıpam ama çok azaLdı hareketLeri acaba iyice byüdüğünden mi ? saLı günü doktor randevumuz hayırLısıyLa geLseydi o gün..
ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.
renkrenk canım arkadaşlık isteği gönderdim sanada.
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
canmm hoşgeldindikişlerinmi acıyo canmm?:26:
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
tatlım kimseyi korkutmak istemem yorum yapmayacam belkide bende böle 3 cü oldugundan dedi dr cokk acı cektim ve halada cekiyorummm aynı yeri kestiler sen nasılsın az kalsdı sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?