nasıl bi acı yaşadığını biliyom canmm...ben ilk te bile neler çektim :18: en fazla yine aynı olur...kızım iyi sağlıklı olsunda nasılsa geçer acılar. evet az kaldı canmm son 2 hafta
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
oğluşuna
canım sen ne kadar tatlısın yaaa
acın varken bile bizleri unutmayıp
girip yazıyorsun
öpüyorum seni
azizecimm cektigimi tahmin edemezsin allahım dr beni öldür acılarım bitsin die yalvarmışımmmbu gün cocuk dr baktı ama sarılık 2 gün başlayıp 7 gün devam edermiş saglıklı bir çocukta sıkıntı yok gibi memede yiyo cok tatlııı teyzesiiiii cok ablam gittii aydınaaa cok üzülerek eşim pazartesi gidiyo annem yanımda olacak
geçicek canmmsen atlattın bak negüzel kurtuldun...böle beklemek çok zor geliyo artık bana beni uyutsalar da şu 2hafta bi geçse
çoook sılıdımmmmmmmmmmmm
inş.canım hayırlısı ile gelcekkk kurtulacaksın merak etme canımmm
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.
maşallah beliz hanımaGÜNAYDIN ANNECİKLER
BİZDE DÜN YAZDIĞIM GİBİ DR GİTTİK.
O KADAR KASILMAYA SERVİKSİM AÇILMAMIŞ
AMA YİNE DE İLAÇA DEVAM VE 15 GÜN YATAK İSTİRATİ(GERÇİ HEP BU MODDAYIM DA 20. HAFTADAN BERİ)
BELİZ KIZIM 2400 GR OLMUŞ, BU ARADA YÜZÜNÜ GÖSTERDİ BİZE MÖİNİK KUZUM VE
PERŞEMBE GÜNÜ TERS DURAN KIZIM DÜN DÖNMÜŞ
BU SEVİNÇLE CEVAHİRDE 3 SAAT ARALIKSIZ DOLAŞMIŞIZ
AMA GECEDEN BERİ ÖLÜ GİBİYİM AYAKLARIM BENİ TAŞIMIYOR WC YE BİLE İKİ KERE EŞİMİN YARDIMIYLA GİTTİM.
BUGÜN HEP YATACAĞIM AĞRILARIM GEÇER VE BELİZ HANIMDA GELMEYE KALKMAZ İNŞALLAH
maşallah bebişine canım arkadaşına da Allah sabırlar versin canımtünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
Allah acil şifalar versin yengenin bebişine canımçok kötü bişey yaaallah sabır versin ailesine bizim yengenin bebeği de hala yoğun bakımda anneyi dün çıkardılar hastaneden herşey olabilir demiş doktor yaşasa bile ciğerlerine çok sorun olur veya beyin kanaması geçirebilir demişler
ewet canım zaten böyle kasılmam var die gittk tabi o zman kasılma olduğunu bilmiyoduk nefes alamıyodum taş gibi karnım nst de sancılar 60 tan inmiyodu doktor banada doğum sancısı diyip yatırdı o gece bizi yine öyle oldum sabah ondan korktum açılmada olunca gerçi doktorum doğum öyle kolay olmuyo korkma dedi suyun kanaman olursa gel hemen dedi bide ilaç akşama kadar fayda etmezse gel dedi
kızlar bu arada doktorum ilacın dozunu arttırınca ben çok kötü oldum kalbim yerinden çıkcak gibiydi her yanım titriyodu hemen aradık doktoru ilacı bırak dedi normalde 37.haftaya kadar içmem lazımdı ilacı bırak pazartesi 36 ya giricen nasılsa artık gelsede korkma dedi yani her an gelebilirmiş oğluşum :18:
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
Selamlar arkadaşlar..
2-3 haftadır internet bağlantı sorunu nedeniyle giremiyordum.. geçmişi okuyamıycam sanırım 3 haftada kaç sayfa olmuştur allah bilir
2011 mart annelerinin de doğum hikayesi başlıkları açılmaya başlamış, maşallah
Allah zamanında ve sağlıkla kavuştursun bebişlerimize inşallah..
Bugün kontrolüm vardı, meleğim 2450 gr ve 44 cm olmuş..
1 kilo almış tombikim, önceden sadece kemik şeklinde görünüyordu yüzü ultrasonda, bu defa yanakları da tombikleşmişti oyyyyyy yerim onu benn..
bebişlerinize maşallah kızlarkızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibiçok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline
aslında yapmıcaktım ama sıkılınca bugün şerbet takımı yaptım kendim nasıl olmuş arkadaşlar....
Eki Görüntüle 140853 Eki Görüntüle 140854 Eki Görüntüle 140855 Eki Görüntüle 140856
maşallah beliz hanıma
maşallah bebişine canım arkadaşına da Allah sabırlar versin canım
Allah acil şifalar versin yengenin bebişine canım
geçmiş olsun mervecim...inş. biraz dahabekler bebişin gelirse de sağlıkla gelsin inş.
bebişlerinize maşallah kızlar
çok şık olmuş canım eline sağlık
tünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
aslında yapmıcaktım ama sıkılınca bugün şerbet takımı yaptım kendim nasıl olmuş arkadaşlar....
Eki Görüntüle 140853 Eki Görüntüle 140854 Eki Görüntüle 140855 Eki Görüntüle 140856
çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende yapıcam süsleri hazır birde bardak alınca eklerim inşallahaslında yapmıcaktım ama sıkılınca bugün şerbet takımı yaptım kendim nasıl olmuş arkadaşlar....
maşallah oğluna denizcimkızlar dr.dan anneme geçtim yürüyüş yaptık geldim. bebişim 3028 gr olmuş. 4 gün önde çıktı bu kez. herşey normalmiş. 20 gün sonra gideceğim alttan muayene edecek son durum o zaman belli olacak. ama şimdilik normal doğum için bi engel yok diyor. bebiş ağzını açıp kapatıyodu şarkı söyler gibiçok komikti çok şirindi yaaa dr. bile güldü haline
çok sağol onurcuk pazartesi güzel haberlerini bekliyoruziyi akşamlar güzel anneler ve tatlı bebişleri
geçmişi okudum geldim:)
sweet başın sağolsun canım ...kendini üzmemeye ve bebişinle oyalanmaya çalış.
ben de ağdamı yaptırdım bugün ohh pazartesi dr.a gidiyoruz bakalım ne kadar olmuş bebişimiz?
gerçekten son zamanlar çok yorucuymuş.Eşim eskiden bitmek tükenmek bilmeyen enerjimden dolayı duracell diyordu bana şimdi sıradan çinko karbon pil diyor
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?