2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl bi acı yaşadığını biliyom canmm...ben ilk te bile neler çektim :18: en fazla yine aynı olur...kızım iyi sağlıklı olsunda nasılsa geçer acılar. evet az kaldı canmm son 2 hafta

azizecimm cektigimi tahmin edemezsin allahım dr beni öldür acılarım bitsin die yalvarmışımmmbu gün cocuk dr baktı ama sarılık 2 gün başlayıp 7 gün devam edermiş saglıklı bir çocukta sıkıntı yok gibi memede yiyo cok tatlııı teyzesiiiii cok ablam gittii aydınaaa cok üzülerek eşim pazartesi gidiyo annem yanımda olacak

maşallah bebişine

oğluşuna
canım sen ne kadar tatlısın yaaa
acın varken bile bizleri unutmayıp
girip yazıyorsun
öpüyorum seni

unuturmuyum aferin kızıma valla sık kullananlara kaydetmiştim girip size haber vermiş
siz nasılsınız ben arkaaşlarımı unutmam kızlar handan dogurdumu

geçicek canmm sen atlattın bak negüzel kurtuldun...böle beklemek çok zor geliyo artık bana beni uyutsalar da şu 2hafta bi geçse

çoook sılıdımmmmmmmmmmmm

abrel22 kullanıcısından alıntı
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım

eylülcüm hoşgeldin canım....bebişini Allah analı babalı büyütsün..sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat olsun inş.canım nasılsın

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
canım benım gozunaydın Allah analı babalı buyutsun guzel omurler nasıp etsın ıns cnm
gecmıs olsun tatlım ya kıyamam
en kısa zamnda agrıların gecer inşşş

ayyy cnm varya okurken resmen kendımı okudum
bızde hep bole aksılıklerle karsılastık
sıkma canıını yoluna gırer hersey cnm benım
bole esnaf coook pıslıkler umarım en kısa zmanda halledeerler

maşallah beliz hanıma
maşallah bebişine canım arkadaşına da Allah sabırlar versin canım
Allah acil şifalar versin yengenin bebişine canım

geçmiş olsun mervecim...inş. biraz dahabekler bebişin gelirse de sağlıkla gelsin inş.

bebişlerinize maşallah kızlar

çok şık olmuş canım eline sağlık

teşekkür ederizzz teyzesi

ah canımya nekadar zor allah sabır versin arkadaşına cennette bekleyecek onu meleği benimde var cennette bir meleğim çok iyi biliyorum o acıyı rabbim yaşatmasın kimseye

çok güzel olmuş canım ellerine sağlık bende yapıcam süsleri hazır birde bardak alınca eklerim inşallah
maşallah oğluna denizcim
çok sağol onurcuk pazartesi güzel haberlerini bekliyoruz

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin eylülcüm muhammedin resmini bekliyoruz

ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız

canım sağlıcakla gelsin bebişin

bir avazda doğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…