- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
canım sağlıcakla gelsin bebişin
bir avazda doğur
ah canımya nekadar zor allah sabır versin arkadaşına cennette bekleyecek onu meleği benimde var cennette bir meleğim çok iyi biliyorum o acıyı rabbim yaşatmasın kimseye
ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
slm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
selam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca
slm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
günaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
günaydın tüm anneciklerr
canım bence o doktorun ultrasonunda sorun var. olurmu öyle şey canım. bak geçen bi arkadaşada aynını demişlerdi. hatta doğum yaptıracaklardı. bebeğin kilosunada geride demişlerdi. sonra başka doktor baktı. bence başka bi doktorada görün canım. çok geçmiş olsunslm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
günaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
gözün aydın sadrazamcım bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
canım gittiler ama ben içerde yattım:26:sweetciğim hoşgeldin
misafirlerin gittiler mi,
inşallah çok yorulmayıp keyifli vakit geçirmişsindir
bencede bir sorun vardır tatlım sıkma canını sakınslm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
günaydın sultancımgünaydın kızlarr ve güzel tatlı bebişlerimizzz. çok güzel bi gün olsun inşallah. dışarıda çok güzel bi hava var yaaa. hepinizi kocaman öpüyoruuuz.
az kalmış bebişine kavuşmaya ne güzel doğum günün kutlu olsungünaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
canım sen başka bir doktora git. 4 günde nasıl 2 hafta gerileyecek bebiş.slm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
günaydın kızlar malumunuz misafir vardı neyse gelmeyenler oldu 9kişi olduk be bişey yapmadım hatta yeemekten sonra geçtim içeri yattım çünkü karnım semsert oldu saat 21de başladı ve gece dinmedi biara uyumuşum gene uyandım sonra 5ekadar sabrettim doğum sancısımı diye nette gezindim hatta yalancı ise dinlenmeyle geçer diyordu doktorumada anlattığımda daha önce doğum sancısı demişti sonra acile gitmeye karar verdim kasılmalar galip çıktı ve nst.de sancı çıktı serum verildi gene nst.ye bağlandım sancı çıkmadı eğer serumdan sonra sancı çıksaydı alttan muayneyle bakıcaklardı
Günaydın canım. Dogum günün kutlu olsun. Benim dogum gunumde martta sanırım bizimde kızımla dogum gunlerimiz 10 gun falan farkedecek. Denk gelse guzel olurdu. Saglık olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?