2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen çok yormuşsun kendini. ah şu insanlar misafirliğin sırası mı? yorgunluk hemen başlatıyor sancıları. geçmiş olsun canım şimdi iyisin ya . dikkat et kendine

çok sağol canım uykusuzum birazdan yatıp uyucam bikaç kez daha olmuştu sanırım onlarda sancıydı ama artık önemsicem ne olursa olsun :26:üzerimden tır geçmiş gibiyim

günaydın canım çoook geçmiş olsun benimde görümcem burdaydı 4 gündür eşiyle daha yeni gittiler anlamıyolar maalesef

gecmisolsun canım. Kendimizi yormamamız lazım ama malesef buda imkansız. Dun bende evi toparladım ve bende kotu oldum. Belim ve karnım butun gece agrıdı.

günaydın canım çoook geçmiş olsun benimde görümcem burdaydı 4 gündür eşiyle daha yeni gittiler anlamıyolar maalesef
sanırım kimse anlayamaz canım çok zor yani şu durumda misafir ağırlamak değilde misafir olmamızı anlayamıyorlar insanlar
gecmisolsun canım. Kendimizi yormamamız lazım ama malesef buda imkansız. Dun bende evi toparladım ve bende kotu oldum. Belim ve karnım butun gece agrıdı.

çok sağol tatlım evet imkansız şükür annem geldi artık dinlenicem aman sende dikkat et emiii birde önemsememiz lazım sanırım bu sancıları

Günaydın annecikler bebecikler
Yine 2-3 saatlik bi uyku,sırt bel agrısı.. bi de bgn bi kramp girdi bacagıma,aglicaktım nerdeyse..kaskatı kesildi baldırım..

Damlacım,cok gecmiş olsun cnm,karın sertleşmesi bende de oluyo hep,demek sancıymıs haa... ya da bebiş sagda ya da solda toplanıyo,semsert oluyoo,nefes alamıorum...

çok geçmiş olsun nuraycım sanadasağolasınevet doktor söylemişti zaten anlattığımda doğum sancısı diye ama o anda nst.ye girmeden anlamamıştım aynen bi tarafta toplanıyor kaskatı oluyor ve sürüyor geçmiyor nefesimi düzenleyemiyorum yalancı ise dinlenince geçiyormuş canım netten araştırdım birde gece gece

hemen geldi valla hemen emzirdim

herkeze slm :80: damlacım başın sağolsun tatlım

bende bugün kız kardeşim le derin bi temizlik yaptık...yoruldum yaaa...
artık doğuma kadar rahat otururum...

gule gule kirlensin evin canim..

masallah canim kizina.

canim, masallah kuzuna. arkadasininda basi sagolsun.. Allah sabir versin..

kızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.

guzel haberlerle donersin insallah.

masallah canim kuzuna

cok gecmis olsun canim.

kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım

kiyamam, gececek insallah annesi. uzan bol bol, dinlen.

bol bol emzir canim. sarilik gecer insallah.

cok hos olmus canim, ellerine saglik.

masallah canim kuzuna. hakkinizda hayirlisi olsun dogum konusunda.

canim baska bir doktora daha gorun istersen. hemen moralini bozma.

Günaydın ahu,burcu nasılsınız?
Siz de uyuyamadınız sanırım..

canim gunaydin, esimle evi temizleyecegiz insallah bugun. yakinimda kimse olmadigi icin yardim konusudna, esim sagolsun koltuklari falan cekecek ben supurecegim.

dogum gunun kutlu olsun canim. hayirli vakti zamaninda gelisn insallah yavrularimiz canim.

gecmis olsun canim ya. dinlen bol bol.

gecmis olsun canim.

l

şimdiye kadarkiler dinlenince geçti cok sükür canım.. bi de ben daha nst'ye hiç girmedim.. merak ediorum nasıl bişi die..

günaydın güzel anneler ve bebişleri
bakıyorum da artık hepimiz çekilmez bir kadın olmuşuz aksi,huzursuz,ağrılı ,sancılı..
hadi dayanın bakalım,bu zamana kadar bebişlerimizi koruduk, büyüttük,şimdi geri sayım başladı veeee çok az kaldı.oldukça heycanlı,sırf bunu düşünmek bile bazen benim nefes alışımı zorlaştırıyor.

ben de dün doktor kontrolüne gittim. hemen nst ye aldılar tabi.sancılarım çıktı ama ben farkında olmadım hiç.:44: 36+4 oldum bende artık. bebeğimiz gayet sağlıklıydı,gelişimi de iyi görünüyor dedi doktorumuz. oğlumuz tam 3185 gr olmuş doktor dedi ki böyle giderse bu çocuk 4000gr olur doğana kadar,bizde sezeryanla alırız.ya ne meraklılar sezaryana di mi? güya özel hastaneye gidiyoruz.ben normal olsun diyorum, adam zorla sezeryan yapacak kızdım biraz işin açıkçası. bir de bu zamana kadar ayda bir muayne oluyoduk. 4 boyutlu detaylı ultrasonla.her gittiğimde bebeğimi en ince detayına kadar görebiliyordum.ama bu sefer iyce dönmüş artık.yüzünü göremedik malesefneyse ama doğuma ne kaldı ki gerçek yüzünü görürüz artık.:97: artık haftada bir kontrollerimiz olacak.neyse daha fazla uzatmıyım kısacası bayanlar bebişleimizi kucağımıza almaya çoooooooooook az kaldı.

Önce dün dr kontrolüne giden herkesin bebeklerine kocaman maşallah diyelim nazar:
Eşimin Cuma günü 4 günlük yurtdışı iş gezisine gideceğini yazmıştım.Sağolsun eşimin kızkardeşi her ihtimale karşı benimle birlikte kalıyor.Babamızın dönmesini dörtgözle bekliyoruz.
Cuma akşamı eşimi uğurlarken bu kızı sensiz doğurursam seni hiç affetmyeceğim dedim.
Yüzüme masum masum bakıp,öyle deme yaaaaa diyerek hüzünlü bir biçimde gitti.Umarım artık bu son sehayat olur bende ekstra bir stresten kurtulmuş olurum.
Benim kızımda 2 gündür hareketlerini yavaşlatmış durumda.Buna pek takılmıyorum ama dünden başlayan bir kendini titretme durumu var.Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.Sanıyorum bacaklarını titretme,silkeleme gibi bir şey yapıyor.Sizde de benzer bir durumla karşılaşan var mı???

Elsicim yeri daraldığından dolayı,bizimde aynı şekilde 2 gündür yavaşladı.Ben nette baktığımda bizim haftalarımızda artık bebeklerin daha çok itme,irkilme gibi hareketleri yaptığı yazıyordu.

Canını sıkma canım,öyle ya da böyle işler yoluna girecektir.

Geçmiş olsun canım.Ne güzel bebeğini sonunda kucağına aldın darısı biz sırasını bekleyenlere.

Maşallah canım bebeğine kilosu gayet iyi
Bana da drum geçen hafta ki kontrolümde artık her an her şey olabilir dedi.Ne güzel herşey hazırmış da bebeğimizin sağlıklı sıhhatli gelmesi kalmış.

Geçmiş olsun canım.Bence de başka bir dr a kontrol ettirmende fayda var.

Doğumgünün kutlu olsun canım.

Damlacım geçmiş olsun,senin misfirlerinle birlikte sancı da üstüne tuz biber olmuş canım yaaa..

Damlacım geçmiş olsun. Doğumlar yaklaştı çok dikkat etmek lazım...

masallah canim kuzuna

canim masallah kuzuna. evet o titretme hareketleri bende de oluyor. ara ara yapiyor seker oglum bizimde kontrolumuz vardi. cok sukur her sey yolunda dedi doktorumuz 26 subat ve 8 martta nst ye alacak. eger sanci cikmazsa 39 haftam dolana kadar bekleyecegiz sezaryen icin dedi. yani nasip olursa, sanci cikmazsa 15 martta kuzumu kucagima alacagim saglikla huzurla hayirlisiyla insallah.

Allah hepimize hayirlisiyla saglikla huzurla, hayirli vakti zamaninda yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.

Son düzenleme:
günaydın tatlım
evet erkenciyiz tatlım, gayette iyiyiz
sen nasılsın?
iyiki doğdun canııımm
mutlu yıllar sana
ailenle ömür boyu mutlu mesut nice yaşlara canım

günaydın kızlarr ve güzel tatlı bebişlerimizzz. çok güzel bi gün olsun inşallah. dışarıda çok güzel bi hava var yaaa. hepinizi kocaman öpüyoruuuz.
evet canım hava çok güzel
bende fırsat bilip kaçamak yaptık eşimle sahil kenarına kahvaltıya geldik, burdan sonra da azıcık daha gezcez

akşam ağrım olacak biliyorum ama gezmekte çok güzelll
günaydın canııım geçmiş olsunnnn
dikkat et kendine

ahh bu misafirler stresi bile yetiyor bazen
teşekkür ederim tatlım benim doğumum 1 martta eşimin doğum günü 28 şubat ama doktorumuz o güne vermemekte ısrarcı bazen çok sinir oluyor bu doktorlar
olsun canım
ard arda olunca
bol bol pasta yersiniz
geçmiş olsun canım yaaa
artık sürekli istirhat etmemiz gerekiyor sanırım

l

şimdiye kadarkiler dinlenince geçti cok sükür canım.. bi de ben daha nst'ye hiç girmedim.. merak ediorum nasıl bişi die..

ayyy canım çokta eğlenceli bişi değil
maşallah inşallah doğuma kadar da girmezsin

bebişine
canı çatın musait olduktan sonra
bir avazda doğrursun
dediğin gibi adam biraz sezeryan yapmak istiyor olabilir
inşallah senin istediğin gibi olur

Demek sende de oluyor Burcu.Düne kadar böyle bir şey hiç olmamıştı ama dün,bugün çok sık aralıklarla nedense titretme hareketini yapıp annesini strese sokuyor cimcime kızım.
İnşallah canım sancı çıkmadan 39.haftaya kadar bekler Cem bebek.

canım geçenlerde bana da aynı şey olmuştu.farklı bir doktor böyle gerileme olduğunu söyleyerek beni çok üzmüştü.neyseki ölçüm hatasıymış canım.inş.seninde öyledir.kendi doktoruna danış bence canım.

günaydın canım

günaydın tüm anneciklerr
günaydın canım

doğum günün kutlu olsun canım:103: tüm hayatını bu gözlüklerle geçirmen dileğiyle

Günaydım canım. Herkese günaydın.
günaydın canım

günaydın kızlarr ve güzel tatlı bebişlerimizzz. çok güzel bi gün olsun inşallah. dışarıda çok güzel bi hava var yaaa. hepinizi kocaman öpüyoruuuz.
mutlaka değerlendir bu havayı o zaman canım benim

canım benim hiçbirşey yapmasan bile stresi yetmiştir sana canım benim.aman dikkatli ol bitanem.biliyorsun en son doğuracaklardansın sen
çok sağol canım uykusuzum birazdan yatıp uyucam bikaç kez daha olmuştu sanırım onlarda sancıydı ama artık önemsicem ne olursa olsun :26:üzerimden tır geçmiş gibiyim
uyu dinlen canım.inş.uyandığında herşey geçmiş olur

günaydın canım
sanırım hepimiz aynı durumdayız nerde o güzelll uzunnn uykular

maşallah bebişine tatlım

canım bizim minik sıpaların neler yapacağı hiç belli olmuyor artık.bizimkide taktı illa bacaklarını kaburgalarımın altına sokacak hadi soktun bari hareket ettirme değil mi

aminnnnnn canım benimmmmm

slmlar herkese
ne zamandır bakamıyorum topiğe
inşallah herkes iyidir. biz kızımla başbaşa oturuyoruz.
annesi biraz üzgün.
her şeyi çoooooookkk takıyorum kafama. birine bir şey söyleyince yanlış anlaşılınca düşünceler beynimi kemiriyo sanki. takmıyorum desemde hep meşgul ediyo beynimi. üffff sinir oluyorum kendime.
nasıl düzelicem ben ya. bebişim de etkilenecek şimdi. annesi gereksiz şeyler için kafasını meşgul ediyo.

canım bizim minik sıpaların neler yapacağı hiç belli olmuyor artık.bizimkide taktı illa bacaklarını kaburgalarımın altına sokacak hadi soktun bari hareket ettirme değil mi

aminnnnnn canım benimmmmm

Hehhe ay yerim ben onun ayaklarını annesi
Dün akşam halamız kendini titretmesi yüzünden bizim kız Azer Bülbül mü olacak ne diye dalga geçiyordu.Annelerinin şimdilik karnında da olsalar hergün yeni bir şey tecrübe ediyoruz miniklerimizle.

bak ne güzel demişsin gereksiz şeyler diye canım.bence de hiçççç üzme kendini gereksiz hiçbirşeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…