- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
canım sen çok yormuşsun kendini. ah şu insanlar misafirliğin sırası mı? yorgunluk hemen başlatıyor sancıları. geçmiş olsun canım şimdi iyisin ya . dikkat et kendine
günaydın kızlar malumunuz misafir vardı neyse gelmeyenler oldu 9kişi olduk be bişey yapmadım hatta yeemekten sonra geçtim içeri yattım çünkü karnım semsert oldu saat 21de başladı ve gece dinmedi biara uyumuşum gene uyandım sonra 5ekadar sabrettim doğum sancısımı diye nette gezindim hatta yalancı ise dinlenmeyle geçer diyordu doktorumada anlattığımda daha önce doğum sancısı demişti sonra acile gitmeye karar verdim kasılmalar galip çıktı ve nst.de sancı çıktı serum verildi gene nst.ye bağlandım sancı çıkmadı eğer serumdan sonra sancı çıksaydı alttan muayneyle bakıcaklardı
günaydın kızlar malumunuz misafir vardı neyse gelmeyenler oldu 9kişi olduk be bişey yapmadım hatta yeemekten sonra geçtim içeri yattım çünkü karnım semsert oldu saat 21de başladı ve gece dinmedi biara uyumuşum gene uyandım sonra 5ekadar sabrettim doğum sancısımı diye nette gezindim hatta yalancı ise dinlenmeyle geçer diyordu doktorumada anlattığımda daha önce doğum sancısı demişti sonra acile gitmeye karar verdim kasılmalar galip çıktı ve nst.de sancı çıktı serum verildi gene nst.ye bağlandım sancı çıkmadı eğer serumdan sonra sancı çıksaydı alttan muayneyle bakıcaklardı
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
sanırım kimse anlayamaz canım çok zor yani şu durumda misafir ağırlamak değilde misafir olmamızı anlayamıyorlar insanlargünaydın canım çoook geçmiş olsunbenimde görümcem burdaydı 4 gündür eşiyle daha yeni gittiler anlamıyolar maalesef
gecmisolsun canım. Kendimizi yormamamız lazım ama malesef buda imkansız. Dun bende evi toparladım ve bende kotu oldum. Belim ve karnım butun gece agrıdı.
Günaydın annecikler bebecikler
Yine 2-3 saatlik bi uyku,sırt bel agrısı.. bi de bgn bi kramp girdi bacagıma,aglicaktım nerdeyse..kaskatı kesildi baldırım..
Damlacım,cok gecmiş olsun cnm,karın sertleşmesi bende de oluyo hep,demek sancıymıs haa... ya da bebiş sagda ya da solda toplanıyo,semsert oluyoo,nefes alamıorum...
hemen geldi vallahemen emzirdim
herkeze slm :80: damlacım başın sağolsun tatlım
bende bugün kız kardeşim le derin bi temizlik yaptık...yoruldum yaaa...
artık doğuma kadar rahat otururum...
kızlar bugün kontrolüm vardı. Duru'm 3,300 gr olmuşDoğum şekli haftaya çatı muayenesinden sonra belli olacak:18: ama şuanki görünüm normal doğum olacak gibi. Nst bağlandım. Son dakikalarda kasılmam olduğu halde sancı yok çıktı. İyimi kötü mü bilemedim gerçi Yalancı kasılma bile zor geliyorsa bana gerçek doğum sancılarında yıkcam ortalığı herhalde:18:
tünaydın anneler...
dün bizimde doktor kontrolümüz vardı...çok şükür herşey normal..suyu,sağlığı,durumu gayet iyi dedi doktor..biraz zayıftık,son 2 haftada iyide almış hala çok tonbiş olduğu söylenemesede inşallah doğuma kadar 3 kg geçecek...sezeryan gününü sordum yine mart 1de ameliyat günleri belli olacakmış ozaman kesin söylerim dedi..yanlız kan haplarını al dedi doktor ben şubat ayında başladım kan haplarına kabızlık başladı bile ama mecbur içicem bu ay artık:26:
bu arada dün çok üzüldüğüm bi ahber aldım...daha önce söylemiştim arkadaşım 6 aylık doğum yaptı 500 grm doğdu diye,kızcağız 3 aydır bekliyor,her saatte bi sütünü sağıp hastaneye gönderiyordu,ama bebeği çarşamba günü ölmüş..ağlamamak için yanında zor tuttum kendimi...allahım kimseye evlat acısı vermesin..hiç kollarına alamada onun bebeği
kızlar selam. çok heyecanlıyım. 1 aydan sonra bebişimi görcem 13:30 da. bakalım bebişim kaç kilo ve doğum şeklimiz konusunda bişi söyleyecek mi dr.
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
selam kızlarrr
az önce doktorumuzdan döndük.çünkü bu sabah çok kötü bir kasık ve bel ağrısı ile uyandım.ahanda dedim doğuruyorum.belki yanlış alarmdır diye kasılmalarıda bekledim.yoklar:44::44::44:
genede gideyim dedim ne olur ne olmaz:26:
nst ye girdim Allaha şükür sancı çıkmadı.sonradan aklıma geldi 3 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum ben.dr.um ağrıyı o yapmış olabilir dedi,şurubumuzu yazdı vee şimdi evdeyim.
ilk alarmı atlattık yani
kızlar bennnn geldimmmm
nasılsınız doguran varmı cok sancılıyım kıvranıyom ama
hasretinize dayanamadım
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
aslında yapmıcaktım ama sıkılınca bugün şerbet takımı yaptım kendim nasıl olmuş arkadaşlar....
Eki Görüntüle 140853 Eki Görüntüle 140854 Eki Görüntüle 140855 Eki Görüntüle 140856
ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
slm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
Günaydın ahu,burcu nasılsınız?
Siz de uyuyamadınız sanırım..
günaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
Yine 2-3 saatlik bi uyku,sırt bel agrısı.. bi de bgn bi kramp girdi bacagıma,aglicaktım nerdeyse..kaskatı kesildi baldırım..
Damlacım,cok gecmiş olsun cnm,karın sertleşmesi bende de oluyo hep,demek sancıymıs haa... ya da bebiş sagda ya da solda toplanıyo,semsert oluyoo,nefes alamıorum...
lçok geçmiş olsun nuraycım sanadasağolasın evet doktor söylemişti zaten anlattığımda doğum sancısı diye ama o anda nst.ye girmeden anlamamıştım aynen bi tarafta toplanıyor kaskatı oluyor ve sürüyor geçmiyor nefesimi düzenleyemiyorum yalancı ise dinlenince geçiyormuş canım netten araştırdım birde gece gece
seLam kızLarrr geçmişin tamamını okumam imkansız dünden bugüne çok birikmiş bebişlerini gören anneler gözünüz aydın miniklerinize debenim kuzum artık çok az hareket ediyor ya öyle kıpır kıpırdı sıpam ama çok azaLdı hareketLeri acaba iyice byüdüğünden mi ? saLı günü doktor randevumuz hayırLısıyLa geLseydi o gün..
ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
slm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
günaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
günaydın güzel anneler ve bebişleri
bakıyorum da artık hepimiz çekilmez bir kadın olmuşuzaksi,huzursuz,ağrılı ,sancılı..
hadi dayanın bakalım,bu zamana kadar bebişlerimizi koruduk, büyüttük,şimdi geri sayım başladı veeee çok az kaldı.oldukça heycanlı,sırf bunu düşünmek bile bazen benim nefes alışımı zorlaştırıyor.
ben de dün doktor kontrolüne gittim. hemen nst ye aldılar tabi.sancılarım çıktı ama ben farkında olmadım hiç.:44: 36+4 oldum bende artık. bebeğimiz gayet sağlıklıydı,gelişimi de iyi görünüyor dedi doktorumuz. oğlumuz tam 3185 gr olmuşdoktor dedi ki böyle giderse bu çocuk 4000gr olur doğana kadar,bizde sezeryanla alırız.ya ne meraklılar sezaryana di mi? güya özel hastaneye gidiyoruz.ben normal olsun diyorum, adam zorla sezeryan yapacak kızdım biraz işin açıkçası. bir de bu zamana kadar ayda bir muayne oluyoduk. 4 boyutlu detaylı ultrasonla.her gittiğimde bebeğimi en ince detayına kadar görebiliyordum.ama bu sefer iyce dönmüş artık.yüzünü göremedik malesef neyse ama doğuma ne kaldı ki gerçek yüzünü görürüz artık.:97: artık haftada bir kontrollerimiz olacak.neyse daha fazla uzatmıyım kısacası bayanlar bebişleimizi kucağımıza almaya çoooooooooook az kaldı.
Önce dün dr kontrolüne giden herkesin bebeklerine kocaman maşallah diyelim nazar:
Eşimin Cuma günü 4 günlük yurtdışı iş gezisine gideceğini yazmıştım.Sağolsun eşimin kızkardeşi her ihtimale karşı benimle birlikte kalıyor.Babamızın dönmesini dörtgözle bekliyoruz.
Cuma akşamı eşimi uğurlarken bu kızı sensiz doğurursam seni hiç affetmyeceğim dedim.
Yüzüme masum masum bakıp,öyle deme yaaaaa diyerek hüzünlü bir biçimde gitti.Umarım artık bu son sehayat olur bende ekstra bir stresten kurtulmuş olurum.
Benim kızımda 2 gündür hareketlerini yavaşlatmış durumda.Buna pek takılmıyorum ama dünden başlayan bir kendini titretme durumu var.Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.Sanıyorum bacaklarını titretme,silkeleme gibi bir şey yapıyor.Sizde de benzer bir durumla karşılaşan var mı???
günaydın tatlımGünaydın ahu,burcu nasılsınız?
iyiki doğdun canııımmgünaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
evet canım hava çok güzelgünaydın kızlarr ve güzel tatlı bebişlerimizzz. çok güzel bi gün olsun inşallah. dışarıda çok güzel bi hava var yaaa. hepinizi kocaman öpüyoruuuz.
günaydın canııım geçmiş olsunnnngünaydın kızlar malumunuz misafir vardı neyse gelmeyenler oldu 9kişi olduk be bişey yapmadım hatta yeemekten sonra geçtim içeri yattım çünkü karnım semsert oldu saat 21de başladı ve gece dinmedi biara uyumuşum gene uyandım sonra 5ekadar sabrettim doğum sancısımı diye nette gezindim hatta yalancı ise dinlenmeyle geçer diyordu doktorumada anlattığımda daha önce doğum sancısı demişti sonra acile gitmeye karar verdim kasılmalar galip çıktı ve nst.de sancı çıktı serum verildi gene nst.ye bağlandım sancı çıkmadı eğer serumdan sonra sancı çıksaydı alttan muayneyle bakıcaklardı
olsun canımteşekkür ederim tatlım benim doğumum 1 martta eşimin doğum günü 28 şubat ama doktorumuz o güne vermemekte ısrarcıbazen çok sinir oluyor bu doktorlar
geçmiş olsun canım yaaagecmisolsun canım. Kendimizi yormamamız lazım ama malesef buda imkansız. Dun bende evi toparladım ve bende kotu oldum. Belim ve karnım butun gece agrıdı.
l
şimdiye kadarkiler dinlenince geçti cok sükür canım.. bi de ben daha nst'ye hiç girmedim.. merak ediorum nasıl bişi die..
bakıyorum da artık hepimiz çekilmez bir kadın olmuşuzaksi,huzursuz,ağrılı ,sancılı..
hadi dayanın bakalım,bu zamana kadar bebişlerimizi koruduk, büyüttük,şimdi geri sayım başladı veeee çok az kaldı.oldukça heycanlı,sırf bunu düşünmek bile bazen benim nefes alışımı zorlaştırıyor.
ben de dün doktor kontrolüne gittim. hemen nst ye aldılar tabi.sancılarım çıktı ama ben farkında olmadım hiç.:44: 36+4 oldum bende artık. bebeğimiz gayet sağlıklıydı,gelişimi de iyi görünüyor dedi doktorumuz. oğlumuz tam 3185 gr olmuşdoktor dedi ki böyle giderse bu çocuk 4000gr olur doğana kadar,bizde sezeryanla alırız.ya ne meraklılar sezaryana di mi? güya özel hastaneye gidiyoruz.ben normal olsun diyorum, adam zorla sezeryan yapacak kızdım biraz işin açıkçası. bir de bu zamana kadar ayda bir muayne oluyoduk. 4 boyutlu detaylı ultrasonla.her gittiğimde bebeğimi en ince detayına kadar görebiliyordum.ama bu sefer iyce dönmüş artık.yüzünü göremedik malesef neyse ama doğuma ne kaldı ki gerçek yüzünü görürüz artık.:97: artık haftada bir kontrollerimiz olacak.neyse daha fazla uzatmıyım kısacası bayanlar bebişleimizi kucağımıza almaya çoooooooooook az kaldı.
masallah canim kuzuna
canim masallah kuzuna.evet o titretme hareketleri bende de oluyor. ara ara yapiyor seker oglum bizimde kontrolumuz vardi. cok sukur her sey yolunda dedi doktorumuz 26 subat ve 8 martta nst ye alacak. eger sanci cikmazsa 39 haftam dolana kadar bekleyecegiz sezaryen icin dedi. yani nasip olursa, sanci cikmazsa 15 martta kuzumu kucagima alacagim saglikla huzurla hayirlisiyla insallah.
Allah hepimize hayirlisiyla saglikla huzurla, hayirli vakti zamaninda yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.
canım geçenlerde bana da aynı şey olmuştu.farklı bir doktor böyle gerileme olduğunu söyleyerek beni çok üzmüştü.neyseki ölçüm hatasıymış canım.inş.seninde öyledir.kendi doktoruna danış bence canım.slm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
günaydın canımGünaydın ahu,burcu nasılsınız?
günaydın canımgünaydın tüm anneciklerr
doğum günün kutlu olsun canım:103: tüm hayatını bu gözlüklerle geçirmen dileğiylegünaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
günaydın canımGünaydım canım. Herkese günaydın.
mutlaka değerlendir bu havayı o zaman canım benimgünaydın kızlarr ve güzel tatlı bebişlerimizzz. çok güzel bi gün olsun inşallah. dışarıda çok güzel bi hava var yaaa. hepinizi kocaman öpüyoruuuz.
canım benim hiçbirşey yapmasan bile stresi yetmiştir sana canım benim.aman dikkatli ol bitanem.biliyorsun en son doğuracaklardansın sengünaydın kızlar malumunuz misafir vardı neyse gelmeyenler oldu 9kişi olduk be bişey yapmadım hatta yeemekten sonra geçtim içeri yattım çünkü karnım semsert oldu saat 21de başladı ve gece dinmedi biara uyumuşum gene uyandım sonra 5ekadar sabrettim doğum sancısımı diye nette gezindim hatta yalancı ise dinlenmeyle geçer diyordu doktorumada anlattığımda daha önce doğum sancısı demişti sonra acile gitmeye karar verdim kasılmalar galip çıktı ve nst.de sancı çıktı serum verildi gene nst.ye bağlandım sancı çıkmadı eğer serumdan sonra sancı çıksaydı alttan muayneyle bakıcaklardı
uyu dinlen canım.inş.uyandığında herşey geçmiş olurçok sağol canım uykusuzum birazdan yatıp uyucam bikaç kez daha olmuştu sanırım onlarda sancıydı ama artık önemsicem ne olursa olsun :26:üzerimden tır geçmiş gibiyim
günaydın canımGünaydın annecikler bebecikler
canım bizim minik sıpaların neler yapacağı hiç belli olmuyor artık.bizimkide taktı illa bacaklarını kaburgalarımın altına sokacak hadi soktun bari hareket ettirme değil miÖnce dün dr kontrolüne giden herkesin bebeklerine kocaman maşallah diyelim nazar:
Eşimin Cuma günü 4 günlük yurtdışı iş gezisine gideceğini yazmıştım.Sağolsun eşimin kızkardeşi her ihtimale karşı benimle birlikte kalıyor.Babamızın dönmesini dörtgözle bekliyoruz.
Cuma akşamı eşimi uğurlarken bu kızı sensiz doğurursam seni hiç affetmyeceğim dedim.
Yüzüme masum masum bakıp,öyle deme yaaaaa diyerek hüzünlü bir biçimde gitti.Umarım artık bu son sehayat olur bende ekstra bir stresten kurtulmuş olurum.
Benim kızımda 2 gündür hareketlerini yavaşlatmış durumda.Buna pek takılmıyorum ama dünden başlayan bir kendini titretme durumu var.Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.Sanıyorum bacaklarını titretme,silkeleme gibi bir şey yapıyor.Sizde de benzer bir durumla karşılaşan var mı???
Elsicim yeri daraldığından dolayı,bizimde aynı şekilde 2 gündür yavaşladı.Ben nette baktığımda bizim haftalarımızda artık bebeklerin daha çok itme,irkilme gibi hareketleri yaptığı yazıyordu.
Canını sıkma canım,öyle ya da böyle işler yoluna girecektir.
Geçmiş olsun canım.Ne güzel bebeğini sonunda kucağına aldın darısı biz sırasını bekleyenlere.
Maşallah canım bebeğine kilosu gayet iyi
Bana da drum geçen hafta ki kontrolümde artık her an her şey olabilir dedi.Ne güzel herşey hazırmış da bebeğimizin sağlıklı sıhhatli gelmesi kalmış.
Geçmiş olsun canım.Bence de başka bir dr a kontrol ettirmende fayda var.
Doğumgünün kutlu olsun canım.
Damlacım geçmiş olsun,senin misfirlerinle birlikte sancı da üstüne tuz biber olmuş canım yaaa..
aminnnnnn canım benimmmmmmasallah canim kuzuna
canim masallah kuzuna.evet o titretme hareketleri bende de oluyor. ara ara yapiyor seker oglum bizimde kontrolumuz vardi. cok sukur her sey yolunda dedi doktorumuz 26 subat ve 8 martta nst ye alacak. eger sanci cikmazsa 39 haftam dolana kadar bekleyecegiz sezaryen icin dedi. yani nasip olursa, sanci cikmazsa 15 martta kuzumu kucagima alacagim saglikla huzurla hayirlisiyla insallah.
Allah hepimize hayirlisiyla saglikla huzurla, hayirli vakti zamaninda yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.
canım bizim minik sıpaların neler yapacağı hiç belli olmuyor artık.bizimkide taktı illa bacaklarını kaburgalarımın altına sokacak hadi soktun bari hareket ettirme değil mi
aminnnnnn canım benimmmmm
bak ne güzel demişsin gereksiz şeyler diye canım.bence de hiçççç üzme kendini gereksiz hiçbirşeyeslmlar herkese
ne zamandır bakamıyorum topiğe
inşallah herkes iyidir. biz kızımla başbaşa oturuyoruz.
annesi biraz üzgün.
her şeyi çoooooookkk takıyorum kafama. birine bir şey söyleyince yanlış anlaşılınca düşünceler beynimi kemiriyo sanki. takmıyorum desemde hep meşgul ediyo beynimi. üffff sinir oluyorum kendime.
nasıl düzelicem ben ya. bebişim de etkilenecek şimdi. annesi gereksiz şeyler için kafasını meşgul ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?