2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bir doğsunlar zaten ısırmadık yerini bırakmayacaz sanırım bebişlerin sanırım:86:
gerçekten öyle canım.geçen hafta durmadan hıçkırıyordu bu hafata kaburgalarımı kırma alıştırması yapıyor bakalım haftaya neler göreceğiz:26:

hanımlar bir de sizlerle bir şey paylaşmak istedim. benim son iki gündür göğsümün hemen altında,kaburgalarımın başladığı yerde sanki üşütmüşünde karnın ağırırmış gibi arada sancı girip çıkıyodu.ama çok kısa zamanlı sürüyordu bu. ben de heralde üşüttüm diyodum ama doktorun dediğine göre doğum sancısıymış bu. aklınızda bulunsun,eğer size de böyle bir şey oluyorsa nst ye girmekte fayda var. orda hemen kasılmalar çıkıyor zaten.

Herkese iyi pazarlar kızlarAkşam rüyamda doğum yapıyordum oğlum oluyormuş hemde kim?? Çok komik ya koca adam doğurdum. Cem Özer'İNe çirkin şey bu ayyyyy diyordum

çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.

Eylül'cüm ne güzel sağsalim aldın oğlunu kucağına. Darısı başımıza artık. Annenin yanında kalmasına çook sevindim. Aklımız sende kalmayacak. Bebişin resmini facebook'da bekliyoruz artık. Mutlaka annesi gibi çok güzeldir. Allah analı babalı büyütsün. Kocaman maşallah fındığa

canım ya. Üzme kendini. Benimde biraz aksilik oldu ama içimden hep olumlu düşündüm. Düzeldi çook şükür. Perde yaptım boyu kısa oldu. Mobilyam 10 gün oldu kokusu geçmedi. Odayı yerleştiremediğimden ev dandini. Bebeğin beşik uyku setini yıkadım. Yatağı bozuldu Yeni yatak yaptım. Hatta bebek odası için sipariş verdiğim uyku seti alakasız bir renk geldi. Firmayı aradım. Elimizde o renk kalmadı iade edin dediler. Eşim cinnet geçirdi. Bir uyku seti için gezicekmiyiz yine diye. Bende kalsın artık dedim. Nazar boncuğu olsun napayım.

selam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca

2 gündür doğurmadan o duyguyu bende yaşamaya başladım. Gittiğim her yerde ilgi üzerimde. Prenses gibi davranıyor herkes bana. Bebiş çıkınca eskiye dönecek herşey. Ama kuzumu koklamak istiyorum artık biran önce.

İlknurcum benim manyak eşim şimdiden karnımı ısırmaya çalışıyor. Nasıl koruyacağım kuzumu ondan bilmiyorum artık 36 haftadan sonra nefes egzersizi yapıyorlar. Sıra onda. Resmen karnında soluk soluğa nefes alıp veriyormuş gibi oluyor. Birde şuan favorimiz karnımdan ayak, dirsek çıkarmak

o manyaktan bizim evdede var duygucum
nefes egzersizlerini farketmedim henüz ama o ayak dirsek çıkarmalar bizim favorimiz işte zaten sonrada uzatacak yer kalmadığı için kaburgalarımı hedef alıyor sıpam
ben kendim hiççç genişlemedim.sadece karnım büyüdü sanırım şimdiden yeri kalmadı yavrumun napsın garibim nereye kadar uzanabilirse oraya kadar gidiyor bakalım

oyy maşallah bebişine deryacımannesi artık az kaldı kucağına alıcan sağlıkla allahın izniyle
çok sağol tatlım sende sıkma canını eşin inş yanında olcak doğum zamanı
Damlacım geçmiş olsun. Doğumlar yaklaştı çok dikkat etmek lazım...
çok sağol sibelcim
sağol ilknurcum şimdi iyiyim uyudum iyi geldi

yıldızcım kendine meşgale bulsan kafanı dağıtırsın hiç değilse

kızlar hava güzel çıkıp gezesim var offffffffffff ama evde oturuyoruz ne acıııııııııı

oluyor ara ara evet. insallah canim, amin, hayirlisi..

gıcık oldu kızlarrrrrrrrrrr gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi var sanıyordum çünkü internet sitesinde öyle yazıyordu bugün sorduk yokmuş bu zamana kadar sormak aklıma dahi gelmemişti sitesinde görünce doğumevinde,üniversite hastanesinde ve bi devlet hastanesinde daha varmış diğer özel hastaneleri bilmiyorum tabiii 37 haftaya kadar bişey olursa yenidoğan ünitesi olan biyere gitmek zorundayım sizin gittiğiniz hastanelerin varmı yenidoğan ünitesi

malesef benim hastanemde de yok canım.hatta benim yaşadığım yerde en yakın yeni doğan üniteli hastane 2 ssatlik mesafede:2::2:
sen eğer hastaneni değiştirmek istemiyorsan yeni doğan nakil küvezlerinin olup olmadığını öğren canım.inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz ama böyle bir durumda hastanemde en azından bu var diyebiliyorum....

senin için herşey çok güzel olur inşallah canım

bunu sorıyım tatlım çok sağol baştan beri gidiyorum sonuna gelipde değiştirmek olmaz diye düşünüyorum...senin baya uzakmış 2 saatlik mesafe dediğin gibi inş gerek kalmaz
kzılar arada karnı sertleşip karnı ağrayan var mı
canım öyle ağrı değildi üst tarafı yürürken acıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…