- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
bir doğsunlar zaten ısırmadık yerini bırakmayacaz sanırım bebişlerin sanırım:86:Hehhe ay yerim ben onun ayaklarını annesi
Dün akşam halamız kendini titretmesi yüzünden bizim kız Azer Bülbül mü olacak ne diye dalga geçiyordu.Annelerinin şimdilik karnında da olsalar hergün yeni bir şey tecrübe ediyoruz miniklerimizle.
aslında yapmıcaktım ama sıkılınca bugün şerbet takımı yaptım kendim nasıl olmuş arkadaşlar....
Eki Görüntüle 140853 Eki Görüntüle 140854 Eki Görüntüle 140855 Eki Görüntüle 140856
azizecimm cektigimi tahmin edemezsin allahım dr beni öldür acılarım bitsin die yalvarmışımmmbu gün cocuk dr baktı ama sarılık 2 gün başlayıp 7 gün devam edermiş saglıklı bir çocukta sıkıntı yok gibi memede yiyo cok tatlııı teyzesiiiii cok ablam gittii aydınaaa cok üzülerek eşim pazartesi gidiyo annem yanımda olacak
kızlar dikişler ama siz korkmayın benim 3 cü oldugu için bu kadar acı olduu agrım var ama biraz ii ııoldum kansızlıgımda var emiyor bebegim yüzü sararmış gecermi bol bol emziriyorum ama inş.sarılık olmaz ona korkuyorum kızlar şimdi sarı sadece cooook tatlı dünyanın en tatlı şeyi canlarım rabbim sizde yaşatsın inş ve kilosu oldukca şaşırttı benii baya arada fark var yaa dediklerinden 54 santimde boyu azizecim doguran varmış şaşırdımm allah hepinizi bebeginize kovuştursun
ya kızlar delircem artık yaaa. 1 hafta oldu halıları yıkamaya verdik adam en geç çarşamba perşembe elinizde olur dedi cumartesi oldu hala adamın tel. ulaşılamıyor eşim yanına gidecek. pazar günü perde beğendik pazartesi ölçü verdik okeyledik hafta sonu dediler tamam dedik. adam şimdi gelmiş ben ölçü almaya geldim diyor. ne ölçüsü ya biz ölçüyü pazartesi verdik siz takmaya gelecektiniz diyorum ne bileyim bana şirketten öyle söylediler diyor. mobilya aylar öncesinden gelmişti depolarında bekliyordu güya neymiş versiyon yenilenmiş yeni versiyon cumartesi gelip kurulacak dediler şimdi çarşamba ancak gelir kurarız diyorlarmış ki bence kesinlikle versiyon olayı yalan. bizimkini başkasına sattılar nasıl olsa acil değil bunların doğumuna daha var diye. ne alaka ki versiyon değişmiş banane kardeşim der ben senin istediğin zaman siparişi verdim o zaman bu geldi bende bunu senin için depomda beklettim der. ne alaka ki adam kötü malı elinde bekletip bize iyisini vermeye çalışsın hiç yemedim yani. eşime de söyledim demin gitti tartışmış biraz adamla. ama eşime çok iyi oldu neden derseniz ben biliyordum bunun böyle olacağını. aylardır söylüyorum herşey hazır bekleyelim ne olur ne olmaz iki ayağımız bi pabuca girmesin diye. ama beni hep acelecilikle suçladı. şimdi işlerimizin hiçbiri rast gitmiyor. elimizde sadece halı var. bunlar nasıl esnaf nasıl bi insanlıkları var ben anlamadım.
selam kizlar nasil gidiyor bakalim son gunler ay ben koca gobegimi ozledim simdiden ya sanki bi ozelligim kalmadi dogurunca
sağolun kızlar,msj alıntı yapamadım,her duyan anne adayı anlıyor arkadaşımın acısını 4 yaşında bi kızı var alllah ona sağlık versin..yaşasaydıda çok hasar kalacakmış bebekte,zaten yavrucuğun heryeri yara olmuş artık serum takmaktan,acıdan kurtuldu yavrucak,melek oldu
nasıl üzüldüm anlatamam. Üzüntümden dışarı attım kendimi. Dün girmedim KK'ya hiç. Dediğin gibi melek olmuş. Allah annesine sabır versin ama yaşasaydı belki daha acı çekecekti.
aman acsın cnmm ya ben anlasma yapmadıgım halde esım benle kendısı öle bı anlasma yapmıs offf hep basımın etını yedı acma dıye fakat ben sadece 2011 mart annelerinde olucam öle konustuk cok uzuldugumu ve ark sonradan kaybetmek ıstemedıgımı ve sızlerın benı esımden daha ıyı anladıgını söleyınced hafıften yumusadı fakat tamam demedı ama ben actım bıle geldım kızlar sızler bana ark yollarmısınız..
yollayayım canım bende. Hoş geldin aramıza...
canım cont için çok üzüldüm.. Başınız sağolsun ama yaşlı ve rahatsız olduğu için de Allah kurtarmış şimdi daha rahattır..
Umarım diğer arkadaşlar iyidir,
ben kızımı yine göremedim sırtı dönüktü ama doğum pozisyonunu almış,:) iki hafta önceye göre 900gr almış.maşallahı var ama doktor biraz korkuttu belki normal doğum olmayabilir büyük bebek dedi ayrıca çok da uzun boylu bacak boyuna göre şu an 38 haftalık gözüküyor.
Kilosu da doğduğunda 150gr eksik ya da fazla çıkar dedi. Çok büyük sürpriz olmazsa 15 marttan önce de gelmez dedi.
Hangi doğumu önerirsiniz dedim hangisi senin için rahat olacaksa onu isterim dedi. Benim de henüz bellli değil yanlız 2 haftada böyle kilo almaya devam ederse ben de sezeryan olmak zorunda kalabilirim(
Bu arada ben sadece 1 kilo almışım o da bebeğe gitmiş:))
Maşallah meleğeBenimde bebiş sanırım 4 kiloya yakın doğacak. Korkuyorum normal doğuramazsam diye. Bakalım hayırlısı nasılsa öyle gelsin bıdıklar.
bir doğsunlar zaten ısırmadık yerini bırakmayacaz sanırım bebişlerin sanırım:86:
gerçekten öyle canım.geçen hafta durmadan hıçkırıyordu bu hafata kaburgalarımı kırma alıştırması yapıyor bakalım haftaya neler göreceğiz:26:
o manyaktan bizim evdede var duygucumİlknurcum benim manyak eşim şimdiden karnımı ısırmaya çalışıyor. Nasıl koruyacağım kuzumu ondan bilmiyorum artık36 haftadan sonra nefes egzersizi yapıyorlar. Sıra onda. Resmen karnında soluk soluğa nefes alıp veriyormuş gibi oluyor. Birde şuan favorimiz karnımdan ayak, dirsek çıkarmak
oyy maşallah bebişine deryacımgünaydın güzel anneler ve bebişleri
bakıyorum da artık hepimiz çekilmez bir kadın olmuşuzaksi,huzursuz,ağrılı ,sancılı..
hadi dayanın bakalım,bu zamana kadar bebişlerimizi koruduk, büyüttük,şimdi geri sayım başladı veeee çok az kaldı.oldukça heycanlı,sırf bunu düşünmek bile bazen benim nefes alışımı zorlaştırıyor.
ben de dün doktor kontrolüne gittim. hemen nst ye aldılar tabi.sancılarım çıktı ama ben farkında olmadım hiç.:44: 36+4 oldum bende artık. bebeğimiz gayet sağlıklıydı,gelişimi de iyi görünüyor dedi doktorumuz. oğlumuz tam 3185 gr olmuşdoktor dedi ki böyle giderse bu çocuk 4000gr olur doğana kadar,bizde sezeryanla alırız.ya ne meraklılar sezaryana di mi? güya özel hastaneye gidiyoruz.ben normal olsun diyorum, adam zorla sezeryan yapacak kızdım biraz işin açıkçası. bir de bu zamana kadar ayda bir muayne oluyoduk. 4 boyutlu detaylı ultrasonla.her gittiğimde bebeğimi en ince detayına kadar görebiliyordum.ama bu sefer iyce dönmüş artık.yüzünü göremedik malesef neyse ama doğuma ne kaldı ki gerçek yüzünü görürüz artık.:97: artık haftada bir kontrollerimiz olacak.neyse daha fazla uzatmıyım kısacası bayanlar bebişleimizi kucağımıza almaya çoooooooooook az kaldı.
çok sağol tatlım sende sıkma canını eşin inş yanında olcak doğum zamanıÖnce dün dr kontrolüne giden herkesin bebeklerine kocaman maşallah diyelim nazar:
Eşimin Cuma günü 4 günlük yurtdışı iş gezisine gideceğini yazmıştım.Sağolsun eşimin kızkardeşi her ihtimale karşı benimle birlikte kalıyor.Babamızın dönmesini dörtgözle bekliyoruz.
Cuma akşamı eşimi uğurlarken bu kızı sensiz doğurursam seni hiç affetmyeceğim dedim.
Yüzüme masum masum bakıp,öyle deme yaaaaa diyerek hüzünlü bir biçimde gitti.Umarım artık bu son sehayat olur bende ekstra bir stresten kurtulmuş olurum.
Benim kızımda 2 gündür hareketlerini yavaşlatmış durumda.Buna pek takılmıyorum ama dünden başlayan bir kendini titretme durumu var.Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.Sanıyorum bacaklarını titretme,silkeleme gibi bir şey yapıyor.Sizde de benzer bir durumla karşılaşan var mı???
Elsicim yeri daraldığından dolayı,bizimde aynı şekilde 2 gündür yavaşladı.Ben nette baktığımda bizim haftalarımızda artık bebeklerin daha çok itme,irkilme gibi hareketleri yaptığı yazıyordu.
Canını sıkma canım,öyle ya da böyle işler yoluna girecektir.
Geçmiş olsun canım.Ne güzel bebeğini sonunda kucağına aldın darısı biz sırasını bekleyenlere.
Maşallah canım bebeğine kilosu gayet iyi
Bana da drum geçen hafta ki kontrolümde artık her an her şey olabilir dedi.Ne güzel herşey hazırmış da bebeğimizin sağlıklı sıhhatli gelmesi kalmış.
Geçmiş olsun canım.Bence de başka bir dr a kontrol ettirmende fayda var.
Doğumgünün kutlu olsun canım.
Damlacım geçmiş olsun,senin misfirlerinle birlikte sancı da üstüne tuz biber olmuş canım yaaa..
çok sağol sibelcimDamlacım geçmiş olsun. Doğumlar yaklaştı çok dikkat etmek lazım...
sağol ilknurcum şimdi iyiyim uyudum iyi geldicanım geçenlerde bana da aynı şey olmuştu.farklı bir doktor böyle gerileme olduğunu söyleyerek beni çok üzmüştü.neyseki ölçüm hatasıymış canım.inş.seninde öyledir.kendi doktoruna danış bence canım.
günaydın canım
günaydın canım
doğum günün kutlu olsun canım:103: tüm hayatını bu gözlüklerle geçirmen dileğiyle
günaydın canım
mutlaka değerlendir bu havayı o zaman canım benim
canım benim hiçbirşey yapmasan bile stresi yetmiştir sana canım benim.aman dikkatli ol bitanem.biliyorsun en son doğuracaklardansın sen
uyu dinlen canım.inş.uyandığında herşey geçmiş olur
günaydın canım
sanırım hepimiz aynı durumdayız nerde o güzelll uzunnn uykular
maşallah bebişine tatlım
canım bizim minik sıpaların neler yapacağı hiç belli olmuyor artık.bizimkide taktı illa bacaklarını kaburgalarımın altına sokacak hadi soktun bari hareket ettirme değil mi
aminnnnnn canım benimmmmm
slmlar herkese
ne zamandır bakamıyorum topiğe
inşallah herkes iyidir. biz kızımla başbaşa oturuyoruz.
annesi biraz üzgün.
her şeyi çoooooookkk takıyorum kafama. birine bir şey söyleyince yanlış anlaşılınca düşünceler beynimi kemiriyo sanki. takmıyorum desemde hep meşgul ediyo beynimi. üffff sinir oluyorum kendime.
nasıl düzelicem ben ya. bebişim de etkilenecek şimdi. annesi gereksiz şeyler için kafasını meşgul ediyo.
iyiyiz canım.ya sennnn????merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir
iyiyiz canım.ya sennnn????
bak şimdi canımı örgü istettin canım.bende sana eşlik edeyim bari
ne çok ördümyoruldum bari birazda dinleneyim
Demek sende de oluyor Burcu.Düne kadar böyle bir şey hiç olmamıştı ama dün,bugün çok sık aralıklarla nedense titretme hareketini yapıp annesini strese sokuyor cimcime kızım.
İnşallah canım sancı çıkmadan 39.haftaya kadar bekler Cem bebek.
bendeee:78::78: elim neredeyse hep karnımdabizde iyiyiz allaha şükür elim karnımda bebişimi seviyorum kendimi onu sevmekten alamıyorum:))
kızlar hava güzel çıkıp gezesim var offffffffffff ama evde oturuyoruz ne acıııııııııı
malesef benim hastanemde de yok canım.hatta benim yaşadığım yerde en yakın yeni doğan üniteli hastane 2 ssatlik mesafede:2::2:gıcık oldu kızlarrrrrrrrrrr gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi var sanıyordum çünkü internet sitesinde öyle yazıyordu bugün sorduk yokmuş bu zamana kadar sormak aklıma dahi gelmemişti sitesinde görünce doğumevinde,üniversite hastanesinde ve bi devlet hastanesinde daha varmış diğer özel hastaneleri bilmiyorum tabiii 37 haftaya kadar bişey olursa yenidoğan ünitesi olan biyere gitmek zorundayım sizin gittiğiniz hastanelerin varmı yenidoğan ünitesi
ii akşamlar kızlar....bnde perşembe günü doktordaydım nst ye girdim ara ara sancılarım oluyodu..alttan muayene oldum 2 3cm açılma var dedi...pzt tekrar gidicem 1 hafta 10 gün içinde doğumun olur dedi doktor...bebeğim 2.900 gr olmuş..37 haftadayım bebeğimin beşiği kıyafetleri çantam herşeyimö hazır heran bebeğimde gelebilir tetikteyim anlicağınız
bunu sorıyım tatlım çok sağol baştan beri gidiyorum sonuna gelipde değiştirmek olmaz diye düşünüyorum...senin baya uzakmış 2 saatlik mesafe dediğin gibi inş gerek kalmazmalesef benim hastanemde de yok canım.hatta benim yaşadığım yerde en yakın yeni doğan üniteli hastane 2 ssatlik mesafede:2::2:
sen eğer hastaneni değiştirmek istemiyorsan yeni doğan nakil küvezlerinin olup olmadığını öğren canım.inşallah hiçbirimiz için gerek kalmaz ama böyle bir durumda hastanemde en azından bu var diyebiliyorum....
canım öyle ağrı değildi üst tarafı yürürken acıyordukzılar arada karnı sertleşip karnı ağrayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?