- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
o manyaktan bizim evde de var canım. kaçıyoruz kızımla. bide parmaklarıyla cocuğu yakalmaya çalışıyor tekmeledikçe aklım çıkıyor.İlknurcum benim manyak eşim şimdiden karnımı ısırmaya çalışıyor. Nasıl koruyacağım kuzumu ondan bilmiyorum artık36 haftadan sonra nefes egzersizi yapıyorlar. Sıra onda. Resmen karnında soluk soluğa nefes alıp veriyormuş gibi oluyor. Birde şuan favorimiz karnımdan ayak, dirsek çıkarmak
cano benim yaşadığım ilçede yok yenidoğan ünitesi. allahım göstermesin ama 2 saat yolumuz var antalyaya.gıcık oldu kızlarrrrrrrrrrr gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi var sanıyordum çünkü internet sitesinde öyle yazıyordu bugün sorduk yokmuş bu zamana kadar sormak aklıma dahi gelmemişti sitesinde görünce doğumevinde,üniversite hastanesinde ve bi devlet hastanesinde daha varmış diğer özel hastaneleri bilmiyorum tabiii 37 haftaya kadar bişey olursa yenidoğan ünitesi olan biyere gitmek zorundayım sizin gittiğiniz hastanelerin varmı yenidoğan ünitesi
benimde öyle oluyor canım. bir tarafta toplanıyor sertleşiyor. sonra yavaş yavaş açılıyor.anladığım kadarıyla doğum sancısı. dinlenince geçtiği için doktora gitme gereği duymadım hiçkzılar arada karnı sertleşip karnı ağrayan var mı
gıcık oldu kızlarrrrrrrrrrr gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi var sanıyordum çünkü internet sitesinde öyle yazıyordu bugün sorduk yokmuş bu zamana kadar sormak aklıma dahi gelmemişti sitesinde görünce doğumevinde,üniversite hastanesinde ve bi devlet hastanesinde daha varmış diğer özel hastaneleri bilmiyorum tabiii 37 haftaya kadar bişey olursa yenidoğan ünitesi olan biyere gitmek zorundayım sizin gittiğiniz hastanelerin varmı yenidoğan ünitesi
kzılar arada karnı sertleşip karnı ağrayan var mı
günaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu
günaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu
kıyamam, oluruna birak canim, stres yapma kendine.. tabi ki dua edelim hep.
ben de ben de
canım ya bendede var korkuu hayırlısı olsun bakalımgünaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu
merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa
canım ya bendede var korkuu hayırlısı olsun bakalım
,canım ya 1 hafta yada 10 güne kadar doğumun olur demişya dr ne farklılıklar var sende ne şikayetle gittin dr a
cnm benim sancılarım vardı yürüyemez oldum nst ye girdim ve sancılarım çıktı doktor nst sonucunu görünce haklısın sancıların var alttan muayeni yapalım dedi yaptı 2 3 cm açılma var doğumun 2 martı beklemz dedi..pzt tekrar bakcak
merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa
cnm benim sancılarım vardı yürüyemez oldum nst ye girdim ve sancılarım çıktı doktor nst sonucunu görünce haklısın sancıların var alttan muayeni yapalım dedi yaptı 2 3 cm açılma var doğumun 2 martı beklemz dedi..pzt tekrar bakcak
canım ya bendede var korkuu hayırlısı olsun bakalım
,canım ya 1 hafta yada 10 güne kadar doğumun olur demişya dr ne farklılıklar var sende ne şikayetle gittin dr a
aman canım ya geçmiş olsun inşalah başlamadan biter ağrıı
merhaba kızlar guzel bır gun kendımı cok ıyı hıssedıyorum dun yazmıstım yorumlarınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum alıntı yaparak cevaplamıyorum ıcımı rahatlattınız bende 4 gunde ıkı hafta nasıl gerıleme olur dıye sordum dr. dedıkı ultrosondan ultrosona degısımler olabılır ama ben su an da 1800 goruyorum ınsallah onun ultrosonu yanlıs gosterıyodur haftaya kendı dr.gıt dedı bı daha renklı ultrosonda daha net cıkar tekrar gırmenı onerıyorum dedı.ama karnımda cok kucuk hıc 33 hafta gıbı gorunmuyor kım gorse ne guzel karnın hıc cıkmamıs dıyor ılk kızımdada karnım boyle azdı herkez bebek zayıf olcak dıodu meger ıc karnım buyukmus 3650 dogmustu bundada oyledır dıyodum ama gercekten kucukmus demekkı ha bu arada sırt agrılarım oncekı gunlere gore azaldı bugun yarın tamamen gecer dıye umıd edıyorum..allah hıc bırımıze can acısı vermesın bıran once bebkleri saglıkla doguralım ınsallah bu arada toplam kac bebegımız geldi?
canim sirkeli suyla gargara yap istersen? doktoruna da danis mutlaka, belki bir seyler onerebilir?
hakkinizda hayirlisi olsun canim.
merhaba kızlar guzel bır gun kendımı cok ıyı hıssedıyorum dun yazmıstım yorumlarınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum alıntı yaparak cevaplamıyorum ıcımı rahatlattınız bende 4 gunde ıkı hafta nasıl gerıleme olur dıye sordum dr. dedıkı ultrosondan ultrosona degısımler olabılır ama ben su an da 1800 goruyorum ınsallah onun ultrosonu yanlıs gosterıyodur haftaya kendı dr.gıt dedı bı daha renklı ultrosonda daha net cıkar tekrar gırmenı onerıyorum dedı.ama karnımda cok kucuk hıc 33 hafta gıbı gorunmuyor kım gorse ne guzel karnın hıc cıkmamıs dıyor ılk kızımdada karnım boyle azdı herkez bebek zayıf olcak dıodu meger ıc karnım buyukmus 3650 dogmustu bundada oyledır dıyodum ama gercekten kucukmus demekkı ha bu arada sırt agrılarım oncekı gunlere gore azaldı bugun yarın tamamen gecer dıye umıd edıyorum..allah hıc bırımıze can acısı vermesın bıran once bebkleri saglıkla doguralım ınsallah bu arada toplam kac bebegımız geldi?
ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle
kızım aşağıya inmeye başlamış geçen hafta aynı şeyler bende de oluyor canım tuvalete koşa koşa gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?