2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu

o manyaktan bizim evde de var canım. kaçıyoruz kızımla. bide parmaklarıyla cocuğu yakalmaya çalışıyor tekmeledikçe aklım çıkıyor.
cano benim yaşadığım ilçede yok yenidoğan ünitesi. allahım göstermesin ama 2 saat yolumuz var antalyaya.
kzılar arada karnı sertleşip karnı ağrayan var mı
benimde öyle oluyor canım. bir tarafta toplanıyor sertleşiyor. sonra yavaş yavaş açılıyor.anladığım kadarıyla doğum sancısı. dinlenince geçtiği için doktora gitme gereği duymadım hiç

kıyamam, ilknurun dedigi gibi nakil kuvozleri var mi diye sor canim. benim dogum icin gidecegim hastane de var canim.

kzılar arada karnı sertleşip karnı ağrayan var mı

5. ayimdan beri oluyor canim ara ara. ama eger sık ve duzenli geliyorsa mutlaka doktoruna danis canim.

günaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu

kıyamam, oluruna birak canim, stres yapma kendine.. tabi ki dua edelim hep.

merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa

canım ya bendede var korkuu hayırlısı olsun bakalım
,canım ya 1 hafta yada 10 güne kadar doğumun olur demişya dr ne farklılıklar var sende ne şikayetle gittin dr a
merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa

aman canım ya geçmiş olsun inşalah başlamadan biter ağrıı

canım ya bendede var korkuu hayırlısı olsun bakalım
,canım ya 1 hafta yada 10 güne kadar doğumun olur demişya dr ne farklılıklar var sende ne şikayetle gittin dr a

cnm benim sancılarım vardı yürüyemez oldum nst ye girdim ve sancılarım çıktı doktor nst sonucunu görünce haklısın sancıların var alttan muayeni yapalım dedi yaptı 2 3 cm açılma var doğumun 2 martı beklemz dedi..pzt tekrar bakcak

canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşalahh
inşalah çok kolay bi doğumun olur
inşirah süresini oku canım her fırsatta Rabbim yardımcımız olsun

merhaba kızlar ,

canim sirkeli suyla gargara yap istersen? doktoruna da danis mutlaka, belki bir seyler onerebilir?

hakkinizda hayirlisi olsun canim.

amin canım amin çok sağol.

merhaba kızlar guzel bır gun kendımı cok ıyı hıssedıyorum dun yazmıstım yorumlarınız ıcın hepınıze ayrı ayrı tesekkur edıyorum alıntı yaparak cevaplamıyorum ıcımı rahatlattınız bende 4 gunde ıkı hafta nasıl gerıleme olur dıye sordum dr. dedıkı ultrosondan ultrosona degısımler olabılır ama ben su an da 1800 goruyorum ınsallah onun ultrosonu yanlıs gosterıyodur haftaya kendı dr.gıt dedı bı daha renklı ultrosonda daha net cıkar tekrar gırmenı onerıyorum dedı.ama karnımda cok kucuk hıc 33 hafta gıbı gorunmuyor kım gorse ne guzel karnın hıc cıkmamıs dıyor ılk kızımdada karnım boyle azdı herkez bebek zayıf olcak dıodu meger ıc karnım buyukmus 3650 dogmustu bundada oyledır dıyodum ama gercekten kucukmus demekkı ha bu arada sırt agrılarım oncekı gunlere gore azaldı bugun yarın tamamen gecer dıye umıd edıyorum..allah hıc bırımıze can acısı vermesın bıran once bebkleri saglıkla doguralım ınsallah bu arada toplam kac bebegımız geldi?

ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle

canım inşalah herşey yolunddaır
Rabbim bebişlerimize bizee de sağlık versin

benim doktorumda aynı şeyi yapmıştı bana 10 gün geri çok minik falan demişti ..üzülüyor insan tabi elden birşey gelse....ama şimdi tombul kuşum 2 hafta ileri ..önemli olan sağlıklı olmaları

ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle

kızım aşağıya inmeye başlamış geçen hafta aynı şeyler bende de oluyor canım tuvalete koşa koşa gidiyorum

hepimiz artık az çok maddi olarak doğuma hazırız anladığım kadarıyla .peki kızlar manevi olarak neler yapıyorsunuz ya da önerileriniz var mı ? dua ,ayet,sure .........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…