maşalh canım kızına
aynen ya kaçırdım die korkuyorum:))
ama bişey yok
canım çok şükür doğum için hemen hemen hepimiz hazırızhepimiz artık az çok maddi olarak doğuma hazırız anladığım kadarıyla .peki kızlar manevi olarak neler yapıyorsunuz ya da önerileriniz var mı ? dua ,ayet,sure .........
seninde az kalmış doğuma ..ben bu topiği yeni keşfettim biraz geç oldu ama neyse ..nerede yaşıyorsun ?
canım çok şükür doğum için hemen hemen hepimiz hazırız
canım ben hergün meryem süresi , inşirah, inşikak , tarık sürelerini okuyorum zemzem suyunun içine kısmet olursa doğuma giderken içecem
bu arada günlük bi kaç tane hurma yiyorum doğumu kolaylaştırırmış
evet canım az kaldı geç olmuş ama keşfetmişsinya önemli olan o canım artık bebeişler doğunca tecrübelerimizi paylaşırız
ankarada yaşıyorum canım
ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle
aman allah korusun canım inş gerek kalmazo manyaktan bizim evde de var canım. kaçıyoruz kızımla. bide parmaklarıyla cocuğu yakalmaya çalışıyor tekmeledikçe aklım çıkıyor.
cano benim yaşadığım ilçede yok yenidoğan ünitesi. allahım göstermesin ama 2 saat yolumuz var antalyaya.
benimde öyle oluyor canım. bir tarafta toplanıyor sertleşiyor. sonra yavaş yavaş açılıyor.anladığım kadarıyla doğum sancısı. dinlenince geçtiği için doktora gitme gereği duymadım hiç
tamam tatlım soralım bakalım inş o vardırkıyamam, ilknurun dedigi gibi nakil kuvozleri var mi diye sor canim. benim dogum icin gidecegim hastane de var canim.
5. ayimdan beri oluyor canim ara ara. ama eger sık ve duzenli geliyorsa mutlaka doktoruna danis canim.
kıyamam, oluruna birak canim, stres yapma kendine.. tabi ki dua edelim hep.
geçmiş olsun ebrucummerhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa
slm kızlar güsel pazarlar hava çok güsel ama eş yok evde ya canım kocam çalışıyor
saol canım benim hepimize maşalahhmaşallah canım sana bende okuyum inş.
sen beni tarif ediyosun cnm bu sebepten gıtmıstım daha önce dr.demıstıkı kafası dogum kanalına yerlesmeye calısıyo oyuzden oluyodur dedı
hepimiz artık az çok maddi olarak doğuma hazırız anladığım kadarıyla .peki kızlar manevi olarak neler yapıyorsunuz ya da önerileriniz var mı ? dua ,ayet,sure .........
gördük canım benim.çokkk tatlı maşallahhhhh.sen benim özel mesajımı gördün mü canım????kızlar ben geldimm bebegimin resimini koydum facede coook tatlı gördünüz mü ama cok iştahlı maş.yazıları takip edemiyorumm kızlar inş bu cocuk bi sakinleşsin okutyacam işaretledigim yerden herkes iyidir umarım bana tümm temmennileriniz için okuyamadıgım gördügüm görmedigim yazılarını okuyamadıgım tümm arkadaşlarıma tşk ederim canımsınız darısı tümmmm sabırla bebegini bejkleyen arkadaşlarımın başına inş kavuşacaksınız sizdee
kızlar ben geldimm bebegimin resimini koydum facede coook tatlı gördünüz mü ama cok iştahlı maş.yazıları takip edemiyorumm kızlar inş bu cocuk bi sakinleşsin okutyacam işaretledigim yerden herkes iyidir umarım bana tümm temmennileriniz için okuyamadıgım gördügüm görmedigim yazılarını okuyamadıgım tümm arkadaşlarıma tşk ederim canımsınız darısı tümmmm sabırla bebegini bejkleyen arkadaşlarımın başına inş kavuşacaksınız sizdee
gördük canım benim.çokkk tatlı maşallahhhhh.sen benim özel mesajımı gördün mü canım????
gördük canım görmezmiyiz yorumlar bile yaptıkmaşallah oğluna pek güzel benim yerime kokla ve öp...darısı bizlerin başına ama benim için erken bebişim 2.5hafta daha sabretmeli
burda k.k da canım.dün göndermiştim yeni çizelgen için.malum artık muhammed bebek aramızdayok tatlım nerede
kızlar ben geldimm bebegimin resimini koydum facede coook tatlı gördünüz mü ama cok iştahlı maş.yazıları takip edemiyorumm kızlar inş bu cocuk bi sakinleşsin okutyacam işaretledigim yerden herkes iyidir umarım bana tümm temmennileriniz için okuyamadıgım gördügüm görmedigim yazılarını okuyamadıgım tümm arkadaşlarıma tşk ederim canımsınız darısı tümmmm sabırla bebegini bejkleyen arkadaşlarımın başına inş kavuşacaksınız sizdee
gördük canım görmezmiyiz yorumlar bile yaptıkmaşallah oğluna pek güzel benim yerime kokla ve öp...darısı bizlerin başına ama benim için erken bebişim 2.5hafta daha sabretmeli
öperimm teyzesiii cok tatlı dünyanın en tatlı şeyi darısı başınızaaaa inş.
Canım hızlıca bakabildim geçmişe, dün gece baya macera yaşamışsınız, aman dikkat et kendine bol bol dinlen. Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?