2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah analı babalı büyütsün oglunu.Benim face yok:95:Bende çok merak ediyorum.Fırsat buldugunda burayada ekle resmini lütfen.

Canım çatı muaynesi mi yaptılar.Nasıl canın acıyor mu?Banada cuma günü yapıcaklar:18:İyi misin şimdi?
Geçmişi okuyamıyorum artık.

Canım çatı muaynesi mi yaptılar.Nasıl canın acıyor mu?Banada cuma günü yapıcaklar:18:İyi misin şimdi?
Geçmişi okuyamıyorum artık.

yok tatlım kasılmam vardı acile gittik ilk önce açılma varmı bakalım dedi hemşire sonra vazgeçti nst.ye bağladı sancı çıktı serum bağlandı geçti çatı muaynesi yapmadı geçince ama yapılması lazım dedi annem komşu sancı çıkınca açılma olabiliyormuş...çatı muanesi yapılmadı yaniiii

canım benimkide titriyor
yani bööle tar tarr die motorsiklet sesi olur ya o ritimde bişi yapıyor(abuk benzetme oldu ama)

inşallah canım
canım hormonlardan
bende üzülünce bebek dergilerini açıp karıştırıyorum bebeğimle ilgili hayallar kuruyorum.

kolay gelsin canım örgü mü örüyorsun?

kızlar hava güzel çıkıp gezesim var offffffffffff ama evde oturuyoruz ne acıııııııııı

canım yarın gezersin, dr ilaç verdi mi canım?

günaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu

olur,

yok ahucum vermedi sadece serum verildi şuanda tehlike varmı yokmu bilmiyorum :26::26:

Son düzenleme:
gördük canım görmezmiyiz yorumlar bile yaptıkmaşallah oğluna pek güzel benim yerime kokla ve öp...darısı bizlerin başına ama benim için erken bebişim 2.5hafta daha sabretmeli

sabreder sweetciğim
biz topiğin son annelerinden olacağız
dilersen yarın kendi dr git
ben ööle yapmıştım aşağıdan probla bakmıştı açılmaya
insanın
içim rahatlamıştı.

sabreder sweetciğim
biz topiğin son annelerinden olacağız
dilersen yarın kendi dr git
ben ööle yapmıştım aşağıdan probla bakmıştı açılmaya
insanın
içim rahatlamıştı.

evet öyle yapıcam yarın sabah randevu alıyım bir muayne etsin bakalım dediğin gibi içim rahatlar...bizim bebişler sabırsızlar galibaaaa:26::26:beliz hanımla mert beyler

ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle

arada oluyor bende de canim.

masallah canim, Allah anali babali buyutmek nasip etsin cok tatli. amin.

evet öyle yapıcam yarın sabah randevu alıyım bir muayne etsin bakalım dediğin gibi içim rahatlar...bizim bebişler sabırsızlar galibaaaa:26::26:beliz hanımla mert beyler

benimde çok sancım çıkmıştı, acildeki adam doğum bile olabilir demişti
tabii o arada benim sancı stresle tavana vurdu
sonra ertesi gün dr gidince belki döndüğü için ağrın olmuştur demişti.
bi baktı dönmüşşş beliz hanım
belki mert bebişte dönmüştür
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın

canım öncelikle geçmiş olsun diğer arkadaşlarında dediği gibi başka bir doktora daha görün bencede
doğum günün kutlu olsun canım
damlacım çok geçmiş olsun canım misafir olunca yorulmuşsundur tabii o da kasılmana neden oldu

geçmiş olsun moonlightcim... oğluna maşallah canım
amin burcucum cem bebişe de

aaa evet bende sorayım bunu kontrole gittim de

inş canım dönmüştür koca sıpa

sağol viyolecim aslında sormamız lazımmış mutlaka banada ders oldu

merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa
geçmiş olsun ebrucum...

hakkınızda hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun

yaaaa kızlar acil bişey sorucam sizlereee!!
bu sancıları nasıl anlayıpp doktora gidiyorsunuz ya da arıyorsunuz?
benimde dakikaları düzensiz olan ama alttan yumruk gibi vuran tekmeler bel ağrım ve karnımda sertleşmeler oluyor sürekli her gün akşam gün içinde bazen oturamıyorum bile ayakta ya da yatıcam.
hani yalancı sancılar dinlenmeyle geçer yaa günün yarısını geçer diye sol tarafıma yatarak geçiriyorum
sürekli doktorumu aramıyım sancı değildir diyee amaa sizlerde nasıl tür ağrılar olduğunu tarif edermisiniz???
:18:

benimde son 2 haftadır vajinaya baskı şeklinde ağrı oluyor son 1 haftadırda kasıklarımda ağrı var belim zaten hamile kaldığım günden beri ağrıyor bide sürekli aşağıya baskı olduğu için tuvalete gidesim geliyor yarım saatte bir 37 haftadayım son 2 haftam ama 9 aya bedel oldu yani bu tür ağrılar var bende

kızlar merhaba
herkes için her şey yolundadır inşallah
son günlerde pek giremiyorum.kasılmalarım çok arttı.korkmuyorum desem yalan olur.her an gelebilir sıpam.başlarda hiç doğurmıycam sanıyodum heralde şimdi doğumdan korkmaya başladımm.36 hafta oldu benim sata göre.dr.artık gelebilir diyo o yüzden çok kasılmam var deyince önemsemiyo

damlacım hatırlatmak gibi olcak ama mertin sana hayat yoldaşı olcak artık inşallah. cont böyle iyi bakıldığı için çok şanslıymış.Allah yavruna sağlıkla kavuştursun.

eylülcüm Allah analı babalı büyütsün canım.dünyada hiçbir şey onun mis kokusunun yerini tutmaz herhalde

cnm sancı çıkınca yapması gerekirdi ki benim öle oldu açılma tespit etti doktor

canım ağrılar tarif ettiğin gibi.sık gelmiyorsa korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…