- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
kızlar ben geldimm bebegimin resimini koydum facede coook tatlı gördünüz mü ama cok iştahlı maş.yazıları takip edemiyorumm kızlar inş bu cocuk bi sakinleşsin okutyacam işaretledigim yerden herkes iyidir umarım bana tümm temmennileriniz için okuyamadıgım gördügüm görmedigim yazılarını okuyamadıgım tümm arkadaşlarıma tşk ederim canımsınız darısı tümmmm sabırla bebegini bejkleyen arkadaşlarımın başına inş kavuşacaksınız sizdee
çok sağol canım yalnız alttan muayne etmesi gerekirmiş bende bilmiyordum kendi hastanemede gitmedim devlet hastanesi gittim annemi almadılar yanıma sadece hemşire baktı doktorunda bakması gerekmiyormuydusancı çıkınca açılmada olabilirmiş ben açılma varmı yokmu bilmiyorum bileeeeeeee
burda k.k da canım.dün göndermiştim yeni çizelgen için.malum artık muhammed bebek aramızda
ne demek canım benim.rica ederimilknurcumm canım tşk ederim teyzesi süper oldu canımsın
Canım çatı muaynesi mi yaptılar.Nasıl canın acıyor mu?Banada cuma günü yapıcaklar:18:İyi misin şimdi?
Geçmişi okuyamıyorum artık.
Önce dün dr kontrolüne giden herkesin bebeklerine kocaman maşallah diyelim nazar:
Eşimin Cuma günü 4 günlük yurtdışı iş gezisine gideceğini yazmıştım.Sağolsun eşimin kızkardeşi her ihtimale karşı benimle birlikte kalıyor.Babamızın dönmesini dörtgözle bekliyoruz.
Cuma akşamı eşimi uğurlarken bu kızı sensiz doğurursam seni hiç affetmyeceğim dedim.
Yüzüme masum masum bakıp,öyle deme yaaaaa diyerek hüzünlü bir biçimde gitti.Umarım artık bu son sehayat olur bende ekstra bir stresten kurtulmuş olurum.
Benim kızımda 2 gündür hareketlerini yavaşlatmış durumda.Buna pek takılmıyorum ama dünden başlayan bir kendini titretme durumu var.Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı.Sanıyorum bacaklarını titretme,silkeleme gibi bir şey yapıyor.Sizde de benzer bir durumla karşılaşan var mı???
Elsicim yeri daraldığından dolayı,bizimde aynı şekilde 2 gündür yavaşladı.Ben nette baktığımda bizim haftalarımızda artık bebeklerin daha çok itme,irkilme gibi hareketleri yaptığı yazıyordu.
Canını sıkma canım,öyle ya da böyle işler yoluna girecektir.
Geçmiş olsun canım.Ne güzel bebeğini sonunda kucağına aldın darısı biz sırasını bekleyenlere.
Maşallah canım bebeğine kilosu gayet iyi
Bana da drum geçen hafta ki kontrolümde artık her an her şey olabilir dedi.Ne güzel herşey hazırmış da bebeğimizin sağlıklı sıhhatli gelmesi kalmış.
Geçmiş olsun canım.Bence de başka bir dr a kontrol ettirmende fayda var.
Doğumgünün kutlu olsun canım.
Damlacım geçmiş olsun,senin misfirlerinle birlikte sancı da üstüne tuz biber olmuş canım yaaa..
masallah canim kuzuna
canim masallah kuzuna.evet o titretme hareketleri bende de oluyor. ara ara yapiyor seker oglum bizimde kontrolumuz vardi. cok sukur her sey yolunda dedi doktorumuz 26 subat ve 8 martta nst ye alacak. eger sanci cikmazsa 39 haftam dolana kadar bekleyecegiz sezaryen icin dedi. yani nasip olursa, sanci cikmazsa 15 martta kuzumu kucagima alacagim saglikla huzurla hayirlisiyla insallah.
Allah hepimize hayirlisiyla saglikla huzurla, hayirli vakti zamaninda yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.
canım hormonlardanslmlar herkese
ne zamandır bakamıyorum topiğe
inşallah herkes iyidir. biz kızımla başbaşa oturuyoruz.
annesi biraz üzgün.
her şeyi çoooooookkk takıyorum kafama. birine bir şey söyleyince yanlış anlaşılınca düşünceler beynimi kemiriyo sanki. takmıyorum desemde hep meşgul ediyo beynimi. üffff sinir oluyorum kendime.
nasıl düzelicem ben ya. bebişim de etkilenecek şimdi. annesi gereksiz şeyler için kafasını meşgul ediyo.
kızlar hava güzel çıkıp gezesim var offffffffffff ama evde oturuyoruz ne acıııııııııı
günaydın kızlar....çok korkuyorum ben yaaa uykularım kaçıyo artık heycanım falan kalmadı valla..var tabi ama korkum daha ağar basıyo dua edelim birbirimize oldumu
merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa[/QUOTE
geçmiş olsun
inşallah hemencecik atlatırsın
süt bal zencefil ii gelior
slm kızlar güsel pazarlar hava çok güsel ama eş yok evde ya canım kocam çalışıyor
slm canım
ben zaten wc ile kardeş gibiyim 3 damlada olsa sıkışıyorum. koşa koşa wc ye
yerim onu ben yaaaakızlar ben geldimm bebegimin resimini koydum facede coook tatlı gördünüz mü ama cok iştahlı maş.yazıları takip edemiyorumm kızlar inş bu cocuk bi sakinleşsin okutyacam işaretledigim yerden herkes iyidir umarım bana tümm temmennileriniz için okuyamadıgım gördügüm görmedigim yazılarını okuyamadıgım tümm arkadaşlarıma tşk ederim canımsınız darısı tümmmm sabırla bebegini bejkleyen arkadaşlarımın başına inş kavuşacaksınız sizdee
çok tatlı 41 kere
annesi
ailesiyle mutlu sağlıklı uzun ömür geçirsin
gördük canım görmezmiyiz yorumlar bile yaptıkmaşallah oğluna pek güzel benim yerime kokla ve öp...darısı bizlerin başına ama benim için erken bebişim 2.5hafta daha sabretmeli
sabreder sweetciğim
biz topiğin son annelerinden olacağız
dilersen yarın kendi dr git
ben ööle yapmıştım aşağıdan probla bakmıştı açılmaya
insanın
içim rahatlamıştı.
ya kızlar bende farklı şeyler oluyor bebek hareket ettikçe sanki çıkmaya çalışıyor gibi oluyor idrarımı kaçırıyorum gibi oluyor sizdede oluyor mu böle
kızlar ben geldimm bebegimin resimini koydum facede coook tatlı gördünüz mü ama cok iştahlı maş.yazıları takip edemiyorumm kızlar inş bu cocuk bi sakinleşsin okutyacam işaretledigim yerden herkes iyidir umarım bana tümm temmennileriniz için okuyamadıgım gördügüm görmedigim yazılarını okuyamadıgım tümm arkadaşlarıma tşk ederim canımsınız darısı tümmmm sabırla bebegini bejkleyen arkadaşlarımın başına inş kavuşacaksınız sizdee
evet öyle yapıcam yarın sabah randevu alıyım bir muayne etsin bakalım dediğin gibi içim rahatlar...bizim bebişler sabırsızlar galibaaaa:26::26:beliz hanımla mert beyler
canım öncelikle geçmiş olsun diğer arkadaşlarında dediği gibi başka bir doktora daha görün bencedeslm hanımlar ıkı gundur muthıs sırt agrılarım var dıodum yaa bugunde dayanamadım artık acıle gıttık bıraz once geldık nstye gırdım kalp atımları normal dedı alttan ultrosona almak ıstedı korktum kabul etmedımkarnımdan baktı ama gelısım gerılıgı var dedı halbukı 8 subatta gıtmıstım hersey yolunda 2200 gr olmus demıstı sımdıde 1800 dedı 2 hafta gerılık gozukuyormus moralım bozuldu magnezyum verdı zaten kan ve demır ılaclarıda alıyodum sırtına bısey yapamayız mınoset kullan dedi off napıcam sımdıı bılmıyorummm
doğum günün kutlu olsun canımgünaydın herkesebugün çok mutlu uyandım 15 gün kaldı miniğime kavuşmama ve ayrıca bugün benim doğum günüm kendimi çok enerjik hissediyorum inşallah akşama kadar böyle gider bi ağrı sızı olmadan keşke 1 hafta daha ilerde olsaydım meleğim bi sürpriz yapıp annesine hayata merhaba deseydi bugün sanırım bana en güzel doğumgünü hediyesi bu olurdu
damlacım çok geçmiş olsun canım misafir olunca yorulmuşsundur tabii o da kasılmana neden oldugünaydın kızlar malumunuz misafir vardı neyse gelmeyenler oldu 9kişi olduk be bişey yapmadım hatta yeemekten sonra geçtim içeri yattım çünkü karnım semsert oldu saat 21de başladı ve gece dinmedi biara uyumuşum gene uyandım sonra 5ekadar sabrettim doğum sancısımı diye nette gezindim hatta yalancı ise dinlenmeyle geçer diyordu doktorumada anlattığımda daha önce doğum sancısı demişti sonra acile gitmeye karar verdim kasılmalar galip çıktı ve nst.de sancı çıktı serum verildi gene nst.ye bağlandım sancı çıkmadı eğer serumdan sonra sancı çıksaydı alttan muayneyle bakıcaklardı
Günaydın annecikler bebecikler
Yine 2-3 saatlik bi uyku,sırt bel agrısı.. bi de bgn bi kramp girdi bacagıma,aglicaktım nerdeyse..kaskatı kesildi baldırım..
Damlacım,cok gecmiş olsun cnm,karın sertleşmesi bende de oluyo hep,demek sancıymıs haa... ya da bebiş sagda ya da solda toplanıyo,semsert oluyoo,nefes alamıorum...
oğluna maşallahgünaydın güzel anneler ve bebişleri
bakıyorum da artık hepimiz çekilmez bir kadın olmuşuzaksi,huzursuz,ağrılı ,sancılı..
hadi dayanın bakalım,bu zamana kadar bebişlerimizi koruduk, büyüttük,şimdi geri sayım başladı veeee çok az kaldı.oldukça heycanlı,sırf bunu düşünmek bile bazen benim nefes alışımı zorlaştırıyor.
ben de dün doktor kontrolüne gittim. hemen nst ye aldılar tabi.sancılarım çıktı ama ben farkında olmadım hiç.:44: 36+4 oldum bende artık. bebeğimiz gayet sağlıklıydı,gelişimi de iyi görünüyor dedi doktorumuz. oğlumuz tam 3185 gr olmuşdoktor dedi ki böyle giderse bu çocuk 4000gr olur doğana kadar,bizde sezeryanla alırız.ya ne meraklılar sezaryana di mi? güya özel hastaneye gidiyoruz.ben normal olsun diyorum, adam zorla sezeryan yapacak kızdım biraz işin açıkçası. bir de bu zamana kadar ayda bir muayne oluyoduk. 4 boyutlu detaylı ultrasonla.her gittiğimde bebeğimi en ince detayına kadar görebiliyordum.ama bu sefer iyce dönmüş artık.yüzünü göremedik malesef neyse ama doğuma ne kaldı ki gerçek yüzünü görürüz artık.:97: artık haftada bir kontrollerimiz olacak.neyse daha fazla uzatmıyım kısacası bayanlar bebişleimizi kucağımıza almaya çoooooooooook az kaldı.
amin burcucum cem bebişe decanim masallah kuzuna.evet o titretme hareketleri bende de oluyor. ara ara yapiyor seker oglum bizimde kontrolumuz vardi. cok sukur her sey yolunda dedi doktorumuz 26 subat ve 8 martta nst ye alacak. eger sanci cikmazsa 39 haftam dolana kadar bekleyecegiz sezaryen icin dedi. yani nasip olursa, sanci cikmazsa 15 martta kuzumu kucagima alacagim saglikla huzurla hayirlisiyla insallah.
Allah hepimize hayirlisiyla saglikla huzurla, hayirli vakti zamaninda yavrularimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah.
gıcık oldu kızlarrrrrrrrrrr gittiğim hastanede yenidoğan ünitesi var sanıyordum çünkü internet sitesinde öyle yazıyordu bugün sorduk yokmuş bu zamana kadar sormak aklıma dahi gelmemişti sitesinde görünce doğumevinde,üniversite hastanesinde ve bi devlet hastanesinde daha varmış diğer özel hastaneleri bilmiyorum tabiii 37 haftaya kadar bişey olursa yenidoğan ünitesi olan biyere gitmek zorundayım sizin gittiğiniz hastanelerin varmı yenidoğan ünitesi
inş canım dönmüştür koca sıpabenimde çok sancım çıkmıştı, acildeki adam doğum bile olabilir demişti
tabii o arada benim sancı stresle tavana vurdu
sonra ertesi gün dr gidince belki döndüğü için ağrın olmuştur demişti.
bi baktı dönmüşşş beliz hanım
belki mert bebişte dönmüştür
inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın
canım öncelikle geçmiş olsun diğer arkadaşlarında dediği gibi başka bir doktora daha görün bencede
doğum günün kutlu olsun canım
damlacım çok geçmiş olsun canım misafir olunca yorulmuşsundur tabii o da kasılmana neden oldu
geçmiş olsun moonlightcim...
oğluna maşallahcanım
amin burcucum cem bebişe de
aaa evet bende sorayım bunu kontrole gittim de
geçmiş olsun ebrucum...merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa
cnm benim sancılarım vardı yürüyemez oldum nst ye girdim ve sancılarım çıktı doktor nst sonucunu görünce haklısın sancıların var alttan muayeni yapalım dedi yaptı 2 3 cm açılma var doğumun 2 martı beklemz dedi..pzt tekrar bakcak
yok tatlım kasılmam vardı acile gittik ilk önce açılma varmı bakalım dedi hemşire sonra vazgeçti nst.ye bağladı sancı çıktı serum bağlandı geçti çatı muaynesi yapmadı geçince ama yapılması lazım dedi annem komşu sancı çıkınca açılma olabiliyormuş...çatı muanesi yapılmadı yaniiii
yaaaa kızlar acil bişey sorucam sizlereee!!
bu sancıları nasıl anlayıpp doktora gidiyorsunuz ya da arıyorsunuz?
benimde dakikaları düzensiz olan ama alttan yumruk gibi vuran tekmeler bel ağrım ve karnımda sertleşmeler oluyor sürekli her gün akşam gün içinde bazen oturamıyorum bile ayakta ya da yatıcam.
hani yalancı sancılar dinlenmeyle geçer yaa günün yarısını geçer diye sol tarafıma yatarak geçiriyorum
sürekli doktorumu aramıyım sancı değildir diyee amaa sizlerde nasıl tür ağrılar olduğunu tarif edermisiniz???:18:
canım ya hakkınızda hayırlısı olsun inşalahh
inşalah çok kolay bi doğumun olur
inşirah süresini oku canım her fırsatta Rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?