2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hepimiz artık az çok maddi olarak doğuma hazırız anladığım kadarıyla .peki kızlar manevi olarak neler yapıyorsunuz ya da önerileriniz var mı ? dua ,ayet,sure .........

canım kolay doğum için meryem suresini inşikak suresini mutlaka günlük oku

ben de 38. haftadayım ve son 20 gündür çok zorlanıyorum özellikle bel ağrısı ve kalça kemiklerin ağrıyor şu pelviks dedikleri sanırım. geçem hafta karnımda sertleşmeler vardı düzenli şekilde ve bu çok rahatsız ediyordu ancak sancım yok sadece bel ağrısı vardı doktora gittim nst de sancım 20 çıktı bu da az bi değermiş ve doktorum sancı olarak değerlendirmedi çocuk büyüdüğü ve yeri daraldığı için bir de aşağıya indiği içinmiş sende de sanırım öyle
aralıkları düzenli ise şiddeti artıyorsa ve dayanması zorlaşıyorsa gel dedi doktorum
sen yine de dayanamıcam diyorsan git için rahatlasın ... hayırlı kolay doğum diliyorum sana

canım benim sancı tabirim şu şekilde
karnınmın en azından bir kısmında sertleşme sanki içerden bişi dayanıor gibi ve
kalp atışımın değişmesi hatta kalbimin sıkışmışlık hissiyatı vermesi
bu ikisi olunca sancvılandığımı anlıyorum

kızın inşallah bi 2-3 hafta daha bekler.
açılman var mı canım?

karnımın alt kısmında dünden beri geçmeyen bi ağrım var acaba sebebi bebeğin başının alt tarafta olması olabılırmı onun için ağrıyor olabılırmı çok oldu bebek döneli ama şu 2gündür çok agrıyo gecmıyo sizdede oluyormu

arkadaşlar tekrar merhaba, evde değildim haftasonu o yüzden geçmiş çok birikmiş, okumam mümkün değil. Belki konuşmuşsunuzdur ama tekrar hatırlatayım şimdi bu torba yasalaştı ya erken doğum yaparsak kullnamadığımız izni doğum sonrasına aktarmak için hangi işlemler yapılacagını önceden öğrenen olursa lütfen paylaşsın. Bu arada pelvis leğen her ne zıkkım kemikse bende de felaket ağrıyor sağa sola dönmek yürümek herşey işkence artık.

canım benimkide titriyor
yani bööle tar tarr die motorsiklet sesi olur ya o ritimde bişi yapıyor(abuk benzetme oldu ama)

Canım Burcu ile sen içimi rahatlatttınız.Bende de aynı şekilde oluyor canım niye yapıyor bir de onu anlasam.

Az kaldı canım tüm sıkıntıların bebeğini kucağına alınca bitecek hayırlısıyla.

canım açılmam var mı bilmiyorum.bakmadı dr.
bu arada benim sıpam erkek ahucum.inşallah, 1 haftaya da razıyım ben

ay evet bilen varsa ben de çok merak ediyorum.her an doğurabilirm çünkü

evet bıdığım şanslıydı onu hiç unutmıcam allahınz izniyle mert benim yoldaşım olucak...sata yetişmiştir belki bebişin tatlım inş sende sağlıkla kucağına alıcaksın ve ben buna inanıyorum
cnm sancı çıkınca yapması gerekirdi ki benim öle oldu açılma tespit etti doktor
çok sağol canım seni nasıl yaptılar ilk nst.yemi bağladılar
melekcim oğlum dönmemişti aşağıdan bir ağrım olmuyor pek benim bence doktoruna sor bir istersen yaniii artık herşeyi ciddeye almak lazım sanırım

maşallah bebeğine canım. her şeyiniz de hazırmış. kuzunun gelmesine de az kalmış. ne mutlu sana

ultrason farkı, doktor farkı, belli canım. sen kendi doktoruna görünürsün pzt. için rahatlar. ağrılar için de gevşeme hareketleri yapmak lazım. yoga hareketleri.. internetten de bulabilirsin bunları canım.

doğumgünün kutlu olsun canım. her şeyin hayırlısı. bence biraz daha kalsın içerde yumurcak

geçmiş olsun canım. yaramaz korkutmuş annesini. yorma kendini fazla e mi?

maşallah bebişine canım.

merhaba kızlar ,
ben grip oluyorum boğazımın iki tarafıda kulaklarıma kadar ağrıyor..ve doktoruma göre bu hafta doğurma ihtimalim yüksek napcam ben yaaa

aman dikkat et canım. önlemini al hemen doktoruna danışıp. doğumda zorlamasın seni bu hastalık.

maalesef canım sata yetişememiş bebeğim.artık yetişemez zaten durum aynı çünkü.hayırlısıyla Allah ın izniyle doğuma az kaldı gibi gözüküyo.
sen de sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım burdaki herkes
için dua ediyorum.

Son düzenleme:
şu boğaz ağrıma hiçbir şey kar etmiyo

ayyyy bi de beni yine ağdasız doğuma yakalanma korkusu sarmaya başladı:18:.rezil olurum valla Allah korusun.inşallah fırsat bulurum

ayyyy bi de beni yine ağdasız doğuma yakalanma korkusu sarmaya başladı:18:.rezil olurum valla Allah korusun.inşallah fırsat bulurum

ılık sütün içine bolcana bal koyup iç canım.ben böyle geçirdim boğaz ağrımı. bir de 2 limonu sıkıp da içebilirsin,işe yarıyor. ağda konusuna gelecek olursak,hiç sorma.hayatım boyunca hep kendm hallediyodum o işi.ama malum şimdi çok zor.ben de zincirlerimi kırdım ve geçen gün kuaföre gittim. çok utanç ama napıyım,başka alternatifim yoktu.

sağol canım.neler içmiyorum ki.geçmedi hala.
ya aslında ağda konusunda ben kuaföre gidiyorum normalde.
şimdi dr.bana doğum için tarih veremiyo.ite kaka ilerliyoruz zaten en son dedi 1 hafta daha dayansa en azında iyi olur ama dayanmasa da artık bekletmicez.şimdi ben de ne zaman ağdamı yaptırıcağımı bilemedim.bu ara kasılmalarım o kadar arttı ki.normalde bana kalsa şöyle 5-6 gün daha beklerim diyorum ama bu arada kasılma ve sancım artarsa hazırlıksız yakalanıcam.ayy bi de bi yer değil iki yer değil tüm vücut.zaten bu kasılmalarla nasıl ağda yaptırıam o da ayrı ayakta zor duruyorum.Allah yardımcımız olsun.inşallah her şey olunda gider.

üzülme sakın canım eminim sağlıklı olcak bebişin benimde var hep temiz olmam lazım
çok sağol tuğbacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…