2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar az önce atv haberde yeni torba yasaya göre erken doğum yapan anne doğum öncesi iznini sonraya aktarabilir diyodu.kabul olmuş mu yaniii???

canım bende olmuyor

canım mutlu sona az kaldı son dönemler
azıcık daha sabır

sallıyorum ama hani minik dengesizce ve hızlıca bebişler ellerini bacaklarını sallar yaa (kuş çırpınması gibi)ondan yapıor die düşünüorum

şu boğaz ağrıma hiçbir şey kar etmiyo

ayyyy bi de beni yine ağdasız doğuma yakalanma korkusu sarmaya başladı:18:.rezil olurum valla Allah korusun.inşallah fırsat bulurum
pardon canım
benim aklımda hep ööle kalmış
canım sıkıntı yapma ağdayı ağdayı en kötü ühtimal suyun geldiğinde bi yakınından rica edersin jiletle halleder

kızlar
üfff yine gaz sancısı başladı.
gaz yapacak bişi de yemiorum dikkat ediyorum.
sizce bu sefer ne yapayım.
canım çok yanıyor

selam kızlar
ben ve kızım geçen salı günü yataktan zor kalktık.kızım 40 derece ateşte yanıyo gözleri kıpkırmızı ve acayip öksürüyordu.bende biraz kırıklık vardı ve öksürdükçe çiğerlerim acayip acıyordu.acile gittik hemen bize baktılar önce kızıma baktılar ateşi düşsün diye fitil verdiler.kan aldılar sonra bizden.ben ağırlaşmaya başladım yerimde artık oturamıyordum öksürük çoğaldı bayılacağım neredeyse.dr biyerleri aramaya başladı söylüyo ama ben anlamıyorum.neyse beni hastaneye sevketti.eşim ve kızıma evinize dönün dediler.bizde bekliyoruzki benide eve yollayacaklar.birsürü kan aldılar zaten kanım düşüktü iyice gitti.
heryerime kablolar bağlandı ben başladım ağlamaya kızım evde hasta ben burada ne olduğunu bile anlamadan yatırdılar bebeğim iyimi düşünmekten ağlamaktan ateşim ve tansiyonum çıktı.ateş 39 a çıkınca çok teleşlandılar.hemen 2 tane ateş düşürücü verdiler.ben biraz sakinleştim.yataktan kalkamıyorum heryerimde kablo var terledim öksürmekten sürekli altıma kaçırıyorum koktum artık.dr geldi bana anlatıyooo sanki anlıyom dediklerini.anladığım kadarıyla ciğerlerimde bi virüs bulmuşlar domuz gribine yakın bir virüs.ben şok oldum ya bebeğim dedim o nolacak büyük olduğu için sorun olmaz dedi.
bu gece yatacaksın sabah kan değerlerine göre bişeyler yapacaz dediler.dakikalar geçmiyo bırakın saatleri sabahı zor ettim ateşler içinde yandım ilaç getirdiler 2 şer tane içiyordum anca iyi oluyordum.buseferde ter basıyordu.kablolar hala bağlı tabi.zor sabah oldu kan aldılar 2 tüp.2-3 saat sonra dr geldi ama ben çok mutlu oldum çünkü bir türk doktordu.bana anlattı herşeyi virüsü falan kullanmam gereken ilacı.tamiflu diye bi ilaç yazdılar.şimdi dedi seni şu hastaneye götürecekler bebeğe bakacaklar dedi.bebişimi göreceğim için çok sevindim ama ben hala zor yürüyorum.neyse geldik nst ye bağladılar yarım saat bebeğimin kalbini dinledim.ha bu arada bebeğimin hareketleri azalmıştı ben hastayken o yüzden onlarda korktu.neyse sonuç iyi çıktı.ultrasondanda baktılar bebeşim suyu falan iyidide ufaktı haftasına göre.33-34 haftalık çıktı ölçümlerde kilosuda 2200.moralim bozuldu bebeğimi besleyememişim diye hep kendime yemişim diye.salı günü bidaha ultrasona alacaklar ayrıntılı bakacaklar.kızımda bu arada çok hastaydı dr ona antibiotik vermiş.ben eve geldim onlar sonra geldi.düne kadar kızım 40 derece ateşte yattı.ilaçlarla zor düşüyordu çok zordu çoookkk.eşimde hastaydı aile boyu hastalıktan kırıldık.kızım yemek yemedi kaç gün ben yerimden kalkamıyorum.zorda olsa bişeyler yapmaya çalışım.şükürler olsun şimdi çok iyiyiz ilkkez dün gece uyuduk ateşsiz inlemesiz.kendimden geçmiştim kızım iyi olsun yeter dedim hep.şimdi başladı oynamaya evin içinde dolanmaya.Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın çok zor büyük dert vermesin iyileşmeyen hastalık vermesin.

ayyy ahucum o hareketle ne demek istediğini anladım.gözümü önüne getirdim de yaaa şu beişler ne tatlı oluyo yaa.Allah ım kendi bebeklerimizin mis kokusunu koklamayı nasip eder inşallah.

mecbur kalınca jilete talim tabii ama inşallah ağda yaptırıcak fırsat olur.
bu arada kusuru mu olur canım.haklısın nerden kalıcak aklında ticker da yok normal yani

Son düzenleme:
kızlar
üfff yine gaz sancısı başladı.
gaz yapacak bişi de yemiorum dikkat ediyorum.
sizce bu sefer ne yapayım.
canım çok yanıyor

canım ayaklarını sıcak tut öncelikle.biraz yürü sonra uzan bacaklarını kendine çek iyi gelir belki.gerçi sen de beim gibi yürüyemenlerdensin di mi.kasılmalaarrr

iyi akşamler kızlar :80: iyisinizdir inşallah
yarın okul var tatil bitti negüzel evdeydik oğlumla ohhhhh ne rahattı valla
facede eylülü ün bebişini gördüm şimdi maaş
Allahın izninle bizde kavuşsak meleklerimize kızımın karnımdaki son 14 günü kaldı korku heycan bir arda yaşıyorum

çook geçmiş olsun alllah korumuş seni ve bebeğini inş birdaha yaşanmaz böyle bir olay allah sana ve evlatlarına sağlık versin

Kaçıncı haftandasın sen? gerçi artık hafta felan kalmamıştır,bu saatten sonra hepimiz her an doğurabiliriz vallaha yarın ilk iş olarak git bence,ne olur ne olmaz. zaten hemen çıkmazlar boşver.

ahuus canmm bende çok fenaydım gaz biyandan kabızlık biyandan...
kayısı kompostosu yaptım koca tencer her gün bi kase içiyorum kayısılarıda yiyorum yemek yanında...inan çok rahatım her gün tuvalete çıkıyorum...tavsiye ederim hiç beklemeden yap canmm.bağırsaklara en güzel çözüm.

offff canım yaa kıyamam ne zor günler yaşamışsın.bebeğin için üzülme tatlım belki farklı yerin ultrasonundan kaynaklanıyodur.salı günü daha iyi çıkar inşalah
kızına ve sana da acilll şifalar diliyorum canım eşine de tabii.Alah yardımcınız olsun.hem amile halimle hasta olmak zor hem evde küçük bi çocuğun hasta olması inşallah tez zamanda atlatırsınız canım.ilaçlarını düzenli kullan

geçmiş olsun canım, dikkat edin kendinize. zaten herkes bu şekilde hasta.hastahaneler doluymuş aynı şikayetten.neyse şimdi iyisinizdir umarım.

cnmm ya cok ama cok gecmıs olsun kızınında ıyı olmasına cok sevındım ve tabıkı senınde..

çok teşekkür ederim canım Allahım kimseye yaşatmasın böyle şeyler.
çok zordu canım 2 gün atlatamadım hastane psikolojisini.
evet bakalım salı günü ne çıkacak sağlığı yerinde olsında annem diyo sen 2950 gr doğdun buda öyle olabilir.kızımı 3368 gr doğurmuştum.
ilaçlarımız yarın bitiyo.kızım zor içiyodu illa pembe ilaç istiyodu bizimkide beyazdı bende kırmızı gıda boyası damlattım pembe ilaç diye içiyo inşallah ilacın etkisini etkilemez:18:

sallıyorum ama hani minik dengesizce ve hızlıca bebişler ellerini bacaklarını sallar yaa (kuş çırpınması gibi)ondan yapıor die düşünüorum

Belkide canım,göremediğimiz için biz annelere miniklerimizin hareketleri için tahmin yapmak kalıyor.

Sana da kızına da çok geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…