2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sonunu nasıl merakla okudum anlatamam çok geçmiş olsun şükür birşeyiniz yokmuş kilosunuda takma sakın sağlıklı olsun yeter
kızlar
üfff yine gaz sancısı başladı.
gaz yapacak bişi de yemiorum dikkat ediyorum.
sizce bu sefer ne yapayım.
canım çok yanıyor
geçmiş olsun ahucum gene başladı deesene
az kalmış azize sağlıkla bebişine kavuşmana

kızına,eşine,sana ve de karnındaki bebişe kısacası hepinize geçmiş olsun canım

süpersin valla..benimkide turuncu şurup diye tutturur herseferinde hiç aklıma gelmemişti...bu arada çok çok geçmiş olsun...bidaha yaşatmasın allah

gecmis olsun canım. Allah sifa versin

merhaba kızlaarrr. amma birikmiş yine ya atlaya atlaya okudum...

siz siz olun misafir falan almayın artık...sadece iki çeşit tatlı yaptım akşam herşeyi bizimkiler yaptı ama öldüm, sabah çıkamıcam sandım bel ağrısından, kendim ettim kendim buldum aslında, sandaleyde otrumak bile mafetti beni...e bi de nekadar onlar da yapsa hizmeti, olmuyor kalkmadan duramıyorsun...neyse kimse yiğitlik yapıp da misafir almasın

bugün hava çok güzeldi, sabah kendimi iyi hissedince çıktık, kaç gündür evde kapalıydım çok iyi geldi ama belim ağrıyor tabi..taşımıyor artık bu vücut bu göbeği

gözüme takılanlar arasındayaylagüzeli çok geçmiş olsun, çok korkarak okudum , ama şimdi herşey yolunda değilmi?
damlacım nazar değdi sana da ya, nerden çıktı bu sancıar, inşallah yalancı sancılarır, sen de misafir mağduru oldun ben gibi,bi daha töövbe demi
eylüüülll oğlun çok tatlı

gördüklerimden aklımda kalanlar bunlar oldu, çok da yorgunum ama bakmadan geçemedim..dinlenme zamanı artık...

Sana da kızına da çok geçmiş olsun canım.
çok teşekkür ederim canım

sonunu nasıl merakla okudum anlatamam çok geçmiş olsun şükür birşeyiniz yokmuş kilosunuda takma sakın sağlıklı olsun yeter
evet önce sağlığı tabi
çok teşekkür ederim canım

kızına,eşine,sana ve de karnındaki bebişe kısacası hepinize geçmiş olsun canım
Allah razı olsun canım

çok geçmiş olsun canım.tüm ailen için.kimbilir ne çok korkmuşsundur her iki çocuğun için...

Kızlar yeni doğan bebişlerimizin resimlerini facedeki 2011 mart anneleri grubunda paylaşalım mı ??? Hem bebişleride tanımış oluruz :)))) Çünkü herkes facede birbirine ekli değil dolayısıyla göremiyoruz ...

kızlar
üfff yine gaz sancısı başladı.
gaz yapacak bişi de yemiorum dikkat ediyorum.
sizce bu sefer ne yapayım.
canım çok yanıyor

bana adaçayı iyi geliyor,birde evin içinde dolanıyorum hareket etmek lazım..ama gerçekten çok fena bişey..insan doğuruyorum sanıyor:18:

Canım çatı muaynesi mi yaptılar.Nasıl canın acıyor mu?Banada cuma günü yapıcaklar:18:İyi misin şimdi?
Geçmişi okuyamıyorum artık.

acımıyorstres yapma,rahat ol yeter..çatı muayenesi,alttan yapılan olağan bi muayene gb bişey zaten

çok geçmiş olsun canım.tüm ailen için.kimbilir ne çok korkmuşsundur her iki çocuğun için...
evet canım hemde nasıl.karnımdaki benleydi ama ya kızım onu öyle ateşler içinde kıpkırmızı bayılacakmış gibi gördüm bi ara elimdende bişey gelmiyoduya kahroldum.evde babasıyla birlikte ama yinede gönlüm razı değildi.olmadığı kadarda varmış bakamamış kızıma kocacım.ne yemek yemiş kızım ne ilaç almış.iyiki havale felan geçirmedi

öyle ekli değil tabiii canım ama eklerlermi bilmiyorum kızlarrr

slm kızlar nasılsınız?benim dün yine misafirlerim vardı...gece çok sancılandım onlar uyurken biz hastaneye gittik belden aşağı tarafımı hissetmiyorum şimdi...çooook kötüyüm...4 gündür misair ağırlıyorum...misafir iyi hoş ama kalkıp çaylarını bile almadılar kadınlarhele yemek masamın beyaz koltuğuna birinin kızı vişne suyu döktü cinnet geçirecektim eşim sakinleştirdi...geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir...yaylagüzeli canım geçmiş olsun ..eylül gelmiş sanırım..hoşgeldin..damlanın sancıları mı var?sanki öyle anladım..

SWEET DROP canımm nasılsın geçmişi az okudum sancın falan olmuş dimii ayy durun yaaa daha erkenn siz öyle doğum falan derken benimde doğurasım geliyohemenn n

offffff kadınlara bak birde kadın olcaklar halden anlamaları gerekirken evet canım dün kasılma oldu acile gittim senin gibi:26:sancı çıktı serum verdiler sonra çıkmadı şimdi hala kaskatı karnım ama sancı değil gibi anlıyorum offfffff offff en son biz doğurcaktık özlemcimşimdi nasılsın sanada geçmiş olsun sende sancı çıktımı

kızlarr yaa benim hala doğum çantam hazır değil endişe ediyorumm burada konuşulunca sizcede daha erken demi bana kaçıncı haftadan sonra tam hazır olmalıyım sizce

SWEET DROP canımm nasılsın geçmişi az okudum sancın falan olmuş dimii ayy durun yaaa daha erkenn siz öyle doğum falan derken benimde doğurasım geliyohemenn n

sweet canımm facede görüşüyosunuz bide sanırımm bende ekleyeyimm öyleysee

sağol efnanimcim facede 2011 mart annelerine üyelik yolla canım yaylagüzeli kabul eder seni orda hepimiz varız duavarada yaz nickini ekleyeyim seni hemencecik yoksa aramalara kapalı ismim..buarada azrayağmur doğum yaptı dün rüzgar bebişde azrada çok iyiymiş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…