2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

töbe töbe ya sinir oluyorum böle insanlara görüyorsunuz kadın hamile yardımcı olunn arada bi çıkıyor böle insanlar ya yaklarında oynatıyorlar resmen bide
ayyn çıktımı bari vişne suyu lekesi yaa

yaylagüzeli geçmiş olsun canım benimm
eylül apla gelmiş gitmişş ya ben göremniyorum bebği

ne biçim anlayışsız insanlar var yahuuu:84::84::84::84::84:
ben kesin arsızlık yapıp çaylarını kendilerinin almalarını söylerdim herhalde
artık misafir kabul etmeyin özlemcim.sonunda bize yazık oluyor baksana...

swet_drop canım ya sancın mı oldu seninde şimdi iyimiisn varmı sancın tatlım ya çok geçmiş olsun dinlen bolbol
şişşşştt bebiş sende dur bakım daha var gelmene üzme anneni

aaaaaaaaaa bir bebişimiz daha geldi demek
Rabbim sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

sanada çok geçmiş olsun canım ne kadınlarmış yaaaaaaa gıcıklarrrr

Canım çok geçmiş olsun.. resmen yüreğim ağzımda okudum..
ayy canım benim çok sağol

yaylagüzeli geçmiş olsun canım benimm
sağol bitanem

yok bende sancı çıkmadı ama belim sırtım ve kuyruk sokumu kemiğim çok ağrıdı öyle ki belimden aşağısını hissetmiyordum sancıdan ama bir oğlum doğsun eline çikolatalı süt verip evin her odasına döksün...her yeri dağıtmasına izin vericemsandalyeyi koslayla falan sildim ama hala izi belli..eşim olmadı tekrar kaplattırırız diyo...aayyy kıpkırmızı kan lekesi giibi duruyo çok iğrenç...iyi olmana sevindim...daha doğurmayız gibi geliyo bana

maşalahh bi bebek daha dünyaya cee dedi ha
çok şükür anne de bebek de iyi maşalah Rabbim hayırlı ömürler versin bizde doğurak artık ya

ayy yaaa valla çok mutlu oldummm ne güsell RABBİM BİZEDE HAYIRLA SAĞLIKLA NASİP ETSİN İNŞALLAH CANIMMM YAVRUMUZU KUCAĞIMIZA ALMAYI çok heyecanlandım canımmm yaa

kıslar bende bittim yorgunluktan ya yarın için bişeyler hazırladım kandil ya yarın komşuda toplanıp Kuran falan okucaz kısmetsesizler için de bol bol dua edecez inşalah
dualarınızda sizde yer verin bizlere

Geçmiş olsun canım,bencede artık misafir kabul etme.Hayret bir şey ya, karnı burnunda halinle sana hizmet ettirmişler.

Geçmiş olsun canım,bencede artık misafir kabul etme.Hayret bir şey ya, karnı burnunda halinle sana hizmet ettirmişler.

canım benim bunlar akraba ve hastanede kalan bir başka tanıdığın yakınları hemde yatılı kalıyorlar yani kabul etmeme gibi bir lüksüm o-lmuyo..haaa yardım etmedikleri gibi birde eşim bardakları falan toplarken bana yardım ettiğinde amaaaan otur herkes hamile kalıyo herkes doğuruyo öyle zor değil hem hareket iyi olur kolay doğum yapar demesiin mi biri bir anda şok oldum aklıma tek bir kelime gelmedi ki kadına deyim kendime de çok sinir oldum

ay bakarmısın yüzsüzlüğe yaa canım walla iyi sabretmişsin ben olsam herhalde bardağı falan geçirirdim kafasına
biz zaten kendi işlerimizi zor yapıyoruz bide böleleri çıkıyor

swet_drop canım ya sancın mı oldu seninde şimdi iyimiisn varmı sancın tatlım ya çok geçmiş olsun dinlen bolbol
şişşşştt bebiş sende dur bakım daha var gelmene üzme anneni
çok sağol canım şimdi iyiyiz galiba karnım sert ama sancı değil
aaaaaaaaaa bir bebişimiz daha geldi demek
Rabbim sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh
ewet ilknurcum geldi bebişimiz
SWEET CANIMMM üyelik isteği gönderdimm

sweett sana nasıl ulaşıcamm kii ben şimdii
ekledim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…