slm kızlar nasılsınız?benim dün yine misafirlerim vardı...gece çok sancılandım onlar uyurken biz hastaneye gittik belden aşağı tarafımı hissetmiyorum şimdi...çooook kötüyüm...4 gündür misair ağırlıyorum...misafir iyi hoş ama kalkıp çaylarını bile almadılar kadınlarhele yemek masamın beyaz koltuğuna birinin kızı vişne suyu döktü cinnet geçirecektim eşim sakinleştirdi...geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir...yaylagüzeli canım geçmiş olsun ..eylül gelmiş sanırım..hoşgeldin ..damlanın sancıları mı var?sanki öyle anladım..
slm kızlar nasılsınız?benim dün yine misafirlerim vardı...gece çok sancılandım onlar uyurken biz hastaneye gittik belden aşağı tarafımı hissetmiyorum şimdi...çooook kötüyüm...4 gündür misair ağırlıyorum...misafir iyi hoş ama kalkıp çaylarını bile almadılar kadınlarhele yemek masamın beyaz koltuğuna birinin kızı vişne suyu döktü cinnet geçirecektim eşim sakinleştirdi...geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir...yaylagüzeli canım geçmiş olsun ..eylül gelmiş sanırım..hoşgeldin ..damlanın sancıları mı var?sanki öyle anladım..
aaaaaaaaaa bir bebişimiz daha geldi demeksağol efnanimcim facede 2011 mart annelerine üyelik yolla canım yaylagüzeli kabul eder seni orda hepimiz varız duavarada yaz nickini ekleyeyim seni hemencecik yoksa aramalara kapalı ismim..buarada azrayağmur doğum yaptı dün rüzgar bebişde azrada çok iyiymiş
sanada çok geçmiş olsun canım ne kadınlarmış yaaaaaaa gıcıklarrrrslm kızlar nasılsınız?benim dün yine misafirlerim vardı...gece çok sancılandım onlar uyurken biz hastaneye gittik belden aşağı tarafımı hissetmiyorum şimdi...çooook kötüyüm...4 gündür misair ağırlıyorum...misafir iyi hoş ama kalkıp çaylarını bile almadılar kadınlarhele yemek masamın beyaz koltuğuna birinin kızı vişne suyu döktü cinnet geçirecektim eşim sakinleştirdi...geçmişi okuyamadım.umarım herkes iyidir...yaylagüzeli canım geçmiş olsun ..eylül gelmiş sanırım..hoşgeldin ..damlanın sancıları mı var?sanki öyle anladım..
ayy canım benim çok sağolCanım çok geçmiş olsun.. resmen yüreğim ağzımda okudum..
sağol bitanemyaylagüzeli geçmiş olsun canım benimm
offffff kadınlara bak birde kadın olcaklarhalden anlamaları gerekirken evet canım dün kasılma oldu acile gittim senin gibi:26:sancı çıktı serum verdiler sonra çıkmadı şimdi hala kaskatı karnım ama sancı değil gibi anlıyorum offfffff offff en son biz doğurcaktık özlemcim şimdi nasılsın sanada geçmiş olsun sende sancı çıktımı
sağol efnanimcim facede 2011 mart annelerine üyelik yolla canım yaylagüzeli kabul eder seni orda hepimiz varız duavarada yaz nickini ekleyeyim seni hemencecik yoksa aramalara kapalı ismim..buarada azrayağmur doğum yaptı dün rüzgar bebişde azrada çok iyiymiş
sağol efnanimcim facede 2011 mart annelerine üyelik yolla canım yaylagüzeli kabul eder seni orda hepimiz varız duavarada yaz nickini ekleyeyim seni hemencecik yoksa aramalara kapalı ismim..buarada azrayağmur doğum yaptı dün rüzgar bebişde azrada çok iyiymiş
töbe töbe ya sinir oluyorum böle insanlara görüyorsunuz kadın hamile yardımcı olunn arada bi çıkıyor böle insanlar ya yaklarında oynatıyorlar resmen bide
ayyn çıktımı bari vişne suyu lekesi yaa
hayır çıkmadı kan lekesi gbi duruyo yeri belli
ahhhlayıp offladım ama anlamadılar..ben öyle diyemzdim kine biçim anlayışsız insanlar var yahuuu:84::84::84::84::84:
ben kesin arsızlık yapıp çaylarını kendilerinin almalarını söylerdim herhalde
artık misafir kabul etmeyin özlemcim.sonunda bize yazık oluyor baksana...
maşallah bebeğimize ve annesine..Rabbim sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin...
töbe töbe ya sinir oluyorum böle insanlara görüyorsunuz kadın hamile yardımcı olunn arada bi çıkıyor böle insanlar ya yaklarında oynatıyorlar resmen bide
ayyn çıktımı bari vişne suyu lekesi yaa
hayır çıkmadı kan lekesi gbi duruyo yeri belli
ahhhlayıp offladım ama anlamadılar..ben öyle diyemzdim ki
maşallah bebeğimize ve annesine..Rabbim sağlıklı ve hayırlı uzun ömürler nasip etsin...
tüh canım ya geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım,bencede artık misafir kabul etme.Hayret bir şey ya, karnı burnunda halinle sana hizmet ettirmişler.
canım benim bunlar akraba ve hastanede kalan bir başka tanıdığın yakınları hemde yatılı kalıyorlar yani kabul etmeme gibi bir lüksüm o-lmuyo..haaa yardım etmedikleri gibi birde eşim bardakları falan toplarken bana yardım ettiğinde amaaaan otur herkes hamile kalıyo herkes doğuruyo öyle zor değil hem hareket iyi olur kolay doğum yapar demesiin mi biribir anda şok oldum aklıma tek bir kelime gelmedi ki kadına deyim kendime de çok sinir oldum
çok sağol canım şimdi iyiyiz galiba karnım sert ama sancı değilswet_drop canım ya sancın mı oldu seninde şimdi iyimiisn varmı sancın tatlım ya çok geçmiş olsun dinlen bolbol
şişşşştt bebiş sende dur bakım daha var gelmene üzme anneni
ewet ilknurcum geldi bebişimizaaaaaaaaaa bir bebişimiz daha geldi demek
Rabbim sağlıkla,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh
SWEET CANIMMM üyelik isteği gönderdimm
ekledim canımsweett sana nasıl ulaşıcamm kii ben şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?