arkadaşlar amerikada bebek arabaları vs resmen yarıyarıya, aventin strilizatörünü getirtmiş arkadaş burda 279 tl ordan 70 dolara almışlaracaba sitelerden alışveriş yapan oldu mu mesela amerikadanistecom falan var, acaba uzandı mı elimiz oralara kadar??
saol canım benim inşallahdarısı sizlerin de başına tabiki benim oğlum 38 haftalık doğdu benim topiğimde herkez 35.haftada başladı çatlamaya biz çok sabırsızdık doğurmak için inşallah sizin bebişleriniz en hayırlı zamanda gelirler
Maşallahhayırlısı ile sağlıkla gelsinler..Doktor mu söyledi sen mi tahmin ediyorsun ? Çünkü benim bebeğim de ilerde 1 ay kadar ama 1 ay önce olur demedi..Sadece iri kemikli olduğu için rahat durmaz dedi..40. haftayı beklemez dedi..Sezaryan ile olacak..
hayır dr bişey soylemedi benım aklıma geldıyanı 2 hafta onden gıdıyo dr dedıde once doğar demedı, benımde perşembe kontrolum var bakalım ne dıcek bu son haftalar geçmiyoo
Maşallahhayırlısı ile sağlıkla gelsinler..Doktor mu söyledi sen mi tahmin ediyorsun ? Çünkü benim bebeğim de ilerde 1 ay kadar ama 1 ay önce olur demedi..Sadece iri kemikli olduğu için rahat durmaz dedi..40. haftayı beklemez dedi..Sezaryan ile olacak..
Heheh sende benim gibi doktora gitmeden 2 kelimeden doğum yapıyorsun erkenden
Kendi gelmek istemediği sürece sorun yok annesi..Normal doğum ise hele de hiç sorun sıkıntı yok =))) ben bugün gittim sordum herşeyi =)))
bana da doktor 4 hafta ileri gözüküyorama artık bundan sonra erken doğum olmaz, tabi ki çok çok büyük bir sürpriz olmazsa, ama bebek büyük olduğu için sezeryan olabilir dedi ..
Bebeğin büyük olması da çok büyük sorun aslında, benim iki kuzenim de doktor sezeryan ol diyorlar normal doğum sana çok hasar verebilir doktorun ne derse dinle!! normal doğum için sakın ısrar etme!! diyorlar. Sonuçta onlar sezeryan parası alacak değiller amcamın kızları hani bazen de doktorlardan şüphelenmemek gerekiyor sanırım..
Valla canım bende şüphelendim ama mantık yürütmek de gerekiyor biraz..Şimdi 4 hafta ilerde olunca doğal olarak kemik yapısı kilosu da farklı olabiliyor..Mesela benim bebeğimin kilosu normal ama kemik yapısı çok iri muhtemel 3,5 belki 4 olacak e kemikleri de iri çıkarken iç rahim de zarar görecek yani parçalanacak neden o kadar acı çekilsin ki ? En azından ben böyle düşünüyorum bebeğime de bana da yazık..Bende çok istiyordum normal ama iri sezaryan dedi tamam dedim..Tabi erken gelmek ister ise o zaman ne olur Rabbim bilir..Hayırlısı diyoruz artık..
slm kızlar biz geldiiiiikkknasılsınız,?geçmişi okuyamadım yine çok sayfa birikmiş...dün akşam sanırım misafirlerimin yorgunluğunu attım ağrımayan sızlamayan tek bir yerim bile yoktu sabaha kadar dön dön yatakta mahvoldum...sonra birde kusmalar iyice gücüm tükendi sabah ezanından sonra yarım saat kadar uyuyabildimsonrası tekrar kalk okula hazırlan derslere gir çook kötüyüdüm...şimdi hala kolumu kımıldatamıyorum..bu haftayım atlatsaydık gelecek hafta izne ayrılıyorumm Allah'ın izniyle
evet aynn oyle ya dun eşime dıyorum kı ipmi atlasam ne yapsam nasıl doğar hemencikeşimde sabah işe giderken diyokı aşkım bak uslu uslu otur tamam mı sakın saçma işler yapma korkmuş yazıkk gerçek sandı
zaten 4 kılo ve ustunde kesınlıkle normal doğum onermıyo drlar şimdi olmasa bıle ılerde annelere zarar verebılıyormuş idrar torbası sarkması gıbı
Maşallahben daha misafir almayı düşünmüyorum ertesi güne aynen senin gibi haşatım çıkıyor kolum kalkmıyor..Çok geçmiş olsun canım iğrenç oluyor biliyorum geçen hafta pazartesi bende istifar etmekten hastanelik oldum..Dikkat et kendine..Artık fazla yorulmamız lazım..Ödemler oluşuyor bacaklarda ayaklarda.. Hadi hayırlısı ile inş. ayrılınca rahat edersin inş.
hehehhene istiyorsun kız adamdan yüreği ağzında gitmiştir eminim
evet aynn oyle ya dun eşime dıyorum kı ipmi atlasam ne yapsam nasıl doğar hemencikeşimde sabah işe giderken diyokı aşkım bak uslu uslu otur tamam mı sakın saçma işler yapma korkmuş yazıkk gerçek sandı
ayyy yazık adama..benim eşimde 8 mart gibi doğurabilirsin sakın önce doğurma diyo her sabah,akşam yatarkende oğlum sakın suyunu patlatma 8 marta kadar diyo..8 marta takmış duruumda özel birgün değil bizim için ama hep o günü doğum günü olarak düşünüyo malummu oluyo ne
Maşallahben daha misafir almayı düşünmüyorum ertesi güne aynen senin gibi haşatım çıkıyor kolum kalkmıyor..Çok geçmiş olsun canım iğrenç oluyor biliyorum geçen hafta pazartesi bende istifar etmekten hastanelik oldum..Dikkat et kendine..Artık fazla yorulmamız lazım..Ödemler oluşuyor bacaklarda ayaklarda.. Hadi hayırlısı ile inş. ayrılınca rahat edersin inş.
hehehhene istiyorsun kız adamdan yüreği ağzında gitmiştir eminim
Valla canım bende şüphelendim ama mantık yürütmek de gerekiyor biraz..Şimdi 4 hafta ilerde olunca doğal olarak kemik yapısı kilosu da farklı olabiliyor..Mesela benim bebeğimin kilosu normal ama kemik yapısı çok iri muhtemel 3,5 belki 4 olacak e kemikleri de iri çıkarken iç rahim de zarar görecek yani parçalanacak neden o kadar acı çekilsin ki ? En azından ben böyle düşünüyorum bebeğime de bana da yazık..Bende çok istiyordum normal ama iri sezaryan dedi tamam dedim..Tabi erken gelmek ister ise o zaman ne olur Rabbim bilir..Hayırlısı diyoruz artık..
ayy benim misaifler öyle böyle değildi cuma günü yatısız ctesi ve pazar yatılı misafirim vardı...kadınlarda vardı ama kalkıp çaylarını bile ben getiriyordum
ayyy yazık adama..benim eşimde 8 mart gibi doğurabilirsin sakın önce doğurma diyo her sabah,akşam yatarkende oğlum sakın suyunu patlatma 8 marta kadar diyo..8 marta takmış duruumda özel birgün değil bizim için ama hep o günü doğum günü olarak düşünüyo malummu oluyo ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?