2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba Ben herşeyi amerikadan sipariş ettim bize yarı yarıya mal oldu stokke stroller burda 3500tl ben 1200$ newborn set + 301 Euro izisleep araba koltuğu aldım araba koltuğu amerikada satılmıyor o yüzden +59€ shippingle almanyadan sipariş verdim.Ama araba koltuğu türkiyede de aynı fiyatmış ben çok araştırmadan atlamışım. ama newborn stroller uygun gerçekten.
kötü haber ( eşinizin amerikalı olması gerekiyor amerikadan vergisiz ve kargo ücretsiz alışveriş yapabilmek için sanırım ülkelere göre shipping ve vergi değişiyor( Biz amazondan sipariş verdik
siz de bi amazonu deneyebilirsiniz ne kadar vergi ve shipping koyuyor bakabilirsiniz.
Yine de bu ürünler avrupada üretildiği için fiyatlar amerikada bile çok pahalı.. 1200$ amerikada bebek arabası için çok çok uçuk aslında.. ama stokke çok iyi bir bebek arabası 2010 yılın bebek arabası seçilmiş ve kullanımı ve özellikleri çok iyi.. İlk bebeği olanlar ve ikinciyi üçüncüyü hatta dördüncü düşünenler için çok uygun :) kullanabilirsiniz inanılmaz kaliteli..
Başka ben hamile kıyafetlerimi bile amerikadan target.comdan ya da ingiltereden isabellaoliver'dan sipariş verdim 1-2 haftada geliyor ben çok rahat ettim amerikadaymış gibi burdan istediğim herşeyi aldım hani keşke bebeği amerikada doğursaydım burda çok mahrum kaldım asla diyemem Türkiye hemen hemen herşey var ve aynı sadece fiyat farkı biraz abartılı.
Malesef soyuluyoruz Türkiye'de herşey çok pahalı..Aslında ürüne ödediğimiz ücret aynı fakat ödediğimiz vergiler inanılmaz..

Amin inş. canım..Vayyy yaramazlar vayyy bizde de yanlış bilmiyor isem 4 arkadaş doğum yaptı bile ocak da ilk bebeğimiz geldi =))) Amin amin inş. benim ki sat 22 Mart ama beklemeyecek dedi doktor azcık iri kemikli =))) 38 haftada sezaryan sanırım tabi benim oğlum erkenden ceee yapmaz ise

hayır dr bişey soylemedi benım aklıma geldı yanı 2 hafta onden gıdıyo dr dedıde once doğar demedı, benımde perşembe kontrolum var bakalım ne dıcek bu son haftalar geçmiyoo

hayır dr bişey soylemedi benım aklıma geldı yanı 2 hafta onden gıdıyo dr dedıde once doğar demedı, benımde perşembe kontrolum var bakalım ne dıcek bu son haftalar geçmiyoo

Heheh sende benim gibi doktora gitmeden 2 kelimeden doğum yapıyorsun erkenden

Kendi gelmek istemediği sürece sorun yok annesi..Normal doğum ise hele de hiç sorun sıkıntı yok =))) ben bugün gittim sordum herşeyi =)))

bana da doktor 4 hafta ileri gözüküyor ama artık bundan sonra erken doğum olmaz, tabi ki çok çok büyük bir sürpriz olmazsa, ama bebek büyük olduğu için sezeryan olabilir dedi ..
Bebeğin büyük olması da çok büyük sorun aslında, benim iki kuzenim de doktor sezeryan ol diyorlar normal doğum sana çok hasar verebilir doktorun ne derse dinle!! normal doğum için sakın ısrar etme!! diyorlar. Sonuçta onlar sezeryan parası alacak değiller amcamın kızları hani bazen de doktorlardan şüphelenmemek gerekiyor sanırım..

slm kızlar biz geldiiiiikkk nasılsınız,?geçmişi okuyamadım yine çok sayfa birikmiş...dün akşam sanırım misafirlerimin yorgunluğunu attım ağrımayan sızlamayan tek bir yerim bile yoktu sabaha kadar dön dön yatakta mahvoldum...sonra birde kusmalar iyice gücüm tükendi sabah ezanından sonra yarım saat kadar uyuyabildimsonrası tekrar kalk okula hazırlan derslere gir çook kötüyüdüm...şimdi hala kolumu kımıldatamıyorum..bu haftayım atlatsaydık gelecek hafta izne ayrılıyorumm Allah'ın izniyle

evet aynn oyle ya dun eşime dıyorum kı ipmi atlasam ne yapsam nasıl doğar hemencik eşimde sabah işe giderken diyokı aşkım bak uslu uslu otur tamam mı sakın saçma işler yapma korkmuş yazıkk gerçek sandı

Valla canım bende şüphelendim ama mantık yürütmek de gerekiyor biraz..Şimdi 4 hafta ilerde olunca doğal olarak kemik yapısı kilosu da farklı olabiliyor..Mesela benim bebeğimin kilosu normal ama kemik yapısı çok iri muhtemel 3,5 belki 4 olacak e kemikleri de iri çıkarken iç rahim de zarar görecek yani parçalanacak neden o kadar acı çekilsin ki ? En azından ben böyle düşünüyorum bebeğime de bana da yazık..Bende çok istiyordum normal ama iri sezaryan dedi tamam dedim..Tabi erken gelmek ister ise o zaman ne olur Rabbim bilir..Hayırlısı diyoruz artık..

zaten 4 kılo ve ustunde kesınlıkle normal doğum onermıyo drlar şimdi olmasa bıle ılerde annelere zarar verebılıyormuş idrar torbası sarkması gıbı

Maşallah ben daha misafir almayı düşünmüyorum ertesi güne aynen senin gibi haşatım çıkıyor kolum kalkmıyor..Çok geçmiş olsun canım iğrenç oluyor biliyorum geçen hafta pazartesi bende istifar etmekten hastanelik oldum..Dikkat et kendine..Artık fazla yorulmamız lazım..Ödemler oluşuyor bacaklarda ayaklarda.. Hadi hayırlısı ile inş. ayrılınca rahat edersin inş.

hehehhe ne istiyorsun kız adamdan yüreği ağzında gitmiştir eminim

zaten 4 kılo ve ustunde kesınlıkle normal doğum onermıyo drlar şimdi olmasa bıle ılerde annelere zarar verebılıyormuş idrar torbası sarkması gıbı

Evet..Ondan önce rahimi parçalanıyor canım dikişler çok oluyormuş..Gerçi çatı ile de alakalı eskiden kadınlar 4 - 5 - 6 kiloluk bebekleri pıt die doğuruyorlarmış tarlalarda evlerde..Bunları düşününce kendime sen mi doğuramayacaksın diyorum ama sonra da ne gerek var risk almaya diyorum..

aynen oyle kaç kere aradı nasılsın gelıyımı ağrın falan varsa diye...kayınvaldem ust katta oturuyo da eşime dedım yok ıyıyım oraya çıkarım belkı dıye tabı çıkmıcam evımde gayet ıyıyım :) onemlı olan kocişin aklı kalmasın

ayyy yazık adama..benim eşimde 8 mart gibi doğurabilirsin sakın önce doğurma diyo her sabah,akşam yatarkende oğlum sakın suyunu patlatma 8 marta kadar diyo..8 marta takmış duruumda özel birgün değil bizim için ama hep o günü doğum günü olarak düşünüyo malummu oluyo ne

senın sat ne canm kocalar bızden sabırlı canm

ayy benim misaifler öyle böyle değildi cuma günü yatısız ctesi ve pazar yatılı misafirim vardı...kadınlarda vardı ama kalkıp çaylarını bile ben getiriyordum

erken gelmez inşallah kilosu kemik yapısına göre ölçülüyor benim kızımın da kemikleri boyu uzun kilosu da fazla ama bebeğin kilodan kemikten çok sanırım beyin ve akciğer gelişimini tamamlaması önemli.. Normal doğumda da bebek büyük olunca kesmek zorunda kalacaklar ve bir sürü dikiş atacaklar ama annem de 4,5 kilo doğurmuş beni hem de hastaneye bile gidememiş bişey olmamış.. bana da sen de doğurursun bişey olmaz diyor ama ben yine de doktoru dinleyecem ne derse onu yapacağım günahı boynuna atık:)

erken gelmez inşallah kilosu kemik yapısına göre ölçülüyor benim kızımın da kemikleri boyu uzun kilosu da fazla ama bebeğin kilodan kemikten çok sanırım beyin ve akciğer gelişimini tamamlaması önemli.. Normal doğumda da bebek büyük olunca kesmek zorunda kalacaklar ve bir sürü dikiş atacaklar ama annem de 4,5 kilo doğurmuş beni hem de hastaneye bile gidememiş bişey olmamış.. bana da sen de doğurursun bişey olmaz diyor ama ben yine de doktoru dinleyecem ne derse onu yapacağım günahı boynuna atık:)

ayy benim misaifler öyle böyle değildi cuma günü yatısız ctesi ve pazar yatılı misafirim vardı...kadınlarda vardı ama kalkıp çaylarını bile ben getiriyordum

maşallah valla akşamları kendıme bıle kalkıp çay alamıyorum nerdeyse, evi bi süpürsem belim kopuyo butun işlerimi annem ve eşim yapıyo

merhaba özlemcim biliyorsun sat ımız aynı. benim de 9 mart doğum günüm, benim de 9 martta doğurasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…