2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tuğçe doğurmuş Allah analı babalı büyütsün darısı başmıza inşallah kızlar düşününce inanamıyor insan bugünleri de gördük şükür Allah kazasız belasız bebişlerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah

ilknurcum
eşin nasıl oldu merak ettim ameliyat olucaktı inşalah her şey yolundadır.

elifcim aldıklarınıza bayıldım çoook güzel hayırlı olsun canım

bynkutluay canım çatlaklarla benim de başım dertte karnım rezil bi hale geldi bugün bi de banyodan sonra bacaklarımda da olduğunu fark ettim.ama maalesef eski çatlaklarımdan biliyorum ki yapacak bi şey yok ( sağlıkla bebişlerimizi görmek en büyük tesellisi olur inşallah

aydnkl sezaryen tarihin belli olmuş canım hadi hayırlısı.Allah yardımcın olsun

evetttt birde bu konu var benim eşimde özel sektörde ssk.lı

ayyyyyy ben çok alıngan oldummm.az önce bu konu yüzünden eşime yine trip attım ona diyorum ki 10 gün oluyomuş izin bi tam öğrenelim de yararlanalım falan o da 10 güne gerek yok gibilerine getirdi ben de hemen" tabii o kadar sıkıldın di mi evden (risklerden dolayı habir benle ve hastane kontrollerimle uğraştı ya) tamam tamam ilgilenme kalma evde" başladım yine.ayy ne çekilmez oldum ben yaaa valla aklımdaki endişeler yetmiyo kendime yeni şeyler çıkarıyorum ve kendime hemen bi ödül veriyorum

Son düzenleme:

Canım galiba memurlar için geçerli bu yasa, şöyle bir arattım internette tam kesin bişey bulamadım. Ben yarın öğrenir burda paylaşırım.

sağol canım iyi olur cidden burda paylaşman bizler içinde

kızlar yaa kafama takacak yeni bi şey buldum ben
bebeğimin hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum.yani genellikle sol tarafımda sağda hareket yok gibi.yeni senaryolar üretiyorum artık bu bebeğin bi tarafı tutmuyo mu acaba diyeeee
var mı böyle hep aynı taraflarda hareket hisseden

beni geçmişsin canım sen vallahi bende acaip seneryolar üretirim ama sende benden eksik değilmişsindir bunun içinde kupa verilir bende hep sağda hissediyorum canım hatta kafası hiç solda değil sağda

beni geçmişsin canım sen vallahi bende acaip seneryolar üretirim ama sende benden eksik değilmişsindir bunun içinde kupa verilir bende hep sağda hissediyorum canım hatta kafası hiç solda değil sağda

valla bu konuda tevazu gösteremicem canım evet ödülü hak ediyorum :)
ya ne biliyim bi tarafım tek hareket ediyo allah allah diyorum soluma sıkışıp kalmış olamaz gerçi minnak bi şey ama soluma da sıkışamaz herhalde
demek senin de sağda teselli olayım bari
ay ne manyağım
yoksa değl miyim
ay ya senaryom gerçek olursa

Son düzenleme:

Canım artıkk bebekler kocaman oldu, ultrasonda görmüşsündür sol tarafta ne vardı? Benimki ters dönmüş, sırt sağıma dayalı, bacaklar solda kalmış. Ben de daha çok bacak hareketlerini hissediyorum. Yeri kalmadığından daha çok yaslanma olarak hissediyorum hareketlerini. Normal yani, takma kafana...

ay ben o usg görüntülerinden hiçbi şey anlamıyorum ki renkliye de pek geçmiyo dr. genelde siyah beyaz bakıyo ölçümlerini yapıp dopplerine bakıp çıkıyo

yaşasınn yalnız değilmişiz. bende hep ama hep solda hisssediyodum hareketleri hatta sol yanımdan çıkacak kadar şiddetliydi ama sağ tarafta en ufak bi hareket yoktu.bebişime de çok söyleniyodum yer ettin oraya azıcık orantılı hareket et diye.beni dinledi kuzum ama şimdi de sağa yapıştı resmen 2 haftadırda sağ tarafta, ortası yok bizim kızın kime çektiyse

belki benimki de öyledir yani bi nevi çapraz duruyo gibi bi şey

Kızlar benim de burun mevzum var,eskiden minik bir burnum vardı, şuan kocaman bir burun sahibiyim. Hiç hamilelikte burun büyümesi duydunuz mu? Hep böyle kalmaz di mi???:26:

benimki pek istikrarlı hep solda.neyse varmış demek bu durumu yaşayan.ayy annelik bu mu acaba hep endişe hep endişe

Ayy gerçekten nerden aklına gelmiş böyle fikir :44: Ben de bugün doktora artık az hareket ediyor demiştim, baktı kordonu normal, suyu normal vs, hareket edeceği yer kalmadı artık, o yüzden az hareket ediyordur dedi.. Zaten doğum pozisyonuna girdiyse sadece tek taraftan oynaması normal. Karnımızın ortasında kol bacak açık durmuyo ki bi sağdan vursun bi soldan
Ferah tutalım içimizi, korkutmayalım birbirimizii..

allah korusun canım öyle birşey olsa doktor görür söyler emin ol benide mustafa altıoklara rakip gösteriyorlardıseneryo konusunda bendde ustayımdır
Kızlar benim de burun mevzum var,eskiden minik bir burnum vardı, şuan kocaman bir burun sahibiyim. Hiç hamilelikte burun büyümesi duydunuz mu? Hep böyle kalmaz di mi???:26:

tatlım kaç kilo aldın acaba onunlamı alakalı yada şişlik oldumu vücudunda

10 kilo ve şişlik şimdilik yok. Sadece burun var:)))) Dudaklar da Angelina Jolie kıvamında, bak o konuda hiç şikayet etmiyorum, o kalabilir de, burun ne olacak???

aaaa hiç zor değil ki benim için aklıma tuhaf şeyler getirmek çok başarılıymdır :)
sağol canım bunları okuyunca rahatladım biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…