2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

10 kilo ve şişlik şimdilik yok. Sadece burun var:)))) Dudaklar da Angelina Jolie kıvamında, bak o konuda hiç şikayet etmiyorum, o kalabilir de, burun ne olacak???

canım bence çok normal.ben de denk geldim böyle hamileikte bu durumu yaşayanlara ama doğumdan sonra eski yüzlerine dönüyolar korkma.eskiden minik olan bi burnun yapısı değişmez ki sadece gebeliğe bağlı şişliktir bence

ikimiz bi araya gelsek neler çıkar demek Allah muhafaza :) gerçi entersan şeyler ödül alıyo hep damlacım ne dersin ?
başlayalım ozaman handancımaltın portakaldan başlar oscara doğru yol alırız ayyy kızlar okuyunca kızmayın bize sayfaları atlayarak okuyabilirsiniz
10 kilo ve şişlik şimdilik yok. Sadece burun var:)))) Dudaklar da Angelina Jolie kıvamında, bak o konuda hiç şikayet etmiyorum, o kalabilir de, burun ne olacak???

eee dudaklar kalsın ozaman süperrrrr ama burnun iner sanmam kalıcağını hamilelikle alaklı birşeydir mutlaka bebişi al kucağına iner ama dudakları inmesin

eee dudaklar kalsın ozaman süperrrrr ama burnun iner sanmam kalıcağını hamilelikle alaklı birşeydir mutlaka bebişi al kucağına iner ama dudakları inmesin

Saolun kızlar:))) Geçici diyosunuz yani, son 29 gün!!!!!

kızlar bana müsaade hepinize iyi geceler artık pek iyi olmayan uykulara rağmen

damlacım, iş ortağım :) boş durmak yok :)

hepinizi öpüyorum kızlarrrr :79:

Kızlar bu kitap hediyemi yoksa ücret ödeyecekmiyiz.Bende mi alsam acaba?

günaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:

kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
ayyy gözünaydın canım çok heyecanlı
sağlıcakla al kucağına
Eki Görüntüle 142104
dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum

canım benim de hep solda kızım

Kızlar benim de burun mevzum var,eskiden minik bir burnum vardı, şuan kocaman bir burun sahibiyim. Hiç hamilelikte burun büyümesi duydunuz mu? Hep böyle kalmaz di mi???:26:
canım bence şişliktir o
günaydın canım
tatlım çok geçmiş olsun, neyse çok şükür çıkmış ameliyattan.
sen nasılsın ilknurcuğum?
yahya bebiş nasıl?
Herkese günaydın sımsıcak selamlar

günaydın canımmm

gececi annişler ne güzel kaynatmışsınız

Günaydın anneler ve minikler.Erkenciyim bende bu sabah.Dün akşamdan beri göbegim çok kaşınıyor.Çatladı çatlayacagı kadar(badem yagı bebek yagı sürmeme ragmen:95:)Bütün gece kaşındımSabaha karşıda ellerimde uyuşma ve agrı oldu(1 aydır oluyor dr. sinir sıkışması var ellerinde dogumdan sonra geçer dedi) uyuyamadım bu sabah.

tüm güzel annelere günaydın.

ben şu erken kalkma alışkanlığımdan ne zaman vazgeçicem yaa?izne ayrılınca bütün gün uyuycam diyodum,aksine normal kalkma saatimden daha erken kalkıyorum

akşamcılar kaynatmış mı yine?geçmişe bakalım biraz.

geçmiş olsun, Allah bu sıkıntıları bir daha yaşatmasın tatlım.

günaydın anneciklerrr

günaydın, ultrasondaki bebişin çok tatlı görünüyor canım Maşşallah

çatlaklar biraz da genetikmiş, ne kadar krem, yağ sürersen sür çatlayacağı varsa çatlıyormuş. O yüzden ben hiç dokunmadım, saldım kendimi:)
ellerin için de hamilelikle alakalı yani, neden oluyor peki?

beni geçmişsin canım sen vallahi bende acaip seneryolar üretirim ama sende benden eksik değilmişsindir bunun içinde kupa verilir bende hep sağda hissediyorum canım hatta kafası hiç solda değil sağda

ilahi yaa çok güldüm.bu zamanda kafasının ne işi var sağda bende senin gibi zannediyodum sağda hep bir sertlik geliyodu,oğluşumun kafası diye seviyodum hep takiii 1 ay önceki ultrasonda görene kadar.benim kafa diye sevdiğim sertlik meğer bizim oğluşun poposuymuş

benimki de senin gibi canım.baş aşağıda poposu sağda ayakları da üstüste koymuş solda.nasıl becerdi bu pozusyonu ama gerçekten yeri çok dar artık. yemek yerken çok gerdiriyor karnımı.dün gece bayılacam sandım sağ tarafım kapkatı kesildi.

günaydın, ultrasondaki bebişin çok tatlı görünüyor canım Maşşallah

sağol canım

Son düzenleme:

tekrardan çok geçmiş olsun. Allahım başka zorluk yaşatmasın.

Herkese günaydın sımsıcak selamlar

günaydın anneciklerrr

bizde kızım ve babasıyla kahvaltımızı yaptık, tv seyredioruz

günaydın anneciklerrr

sizlerede günaydınlar...

ben normalde de erken uyanan biriyim, zaten işimde 8 de başladığı için sabahları 6 da kalkıyorum. onun için az uykuya vücudum alıştığıa göre bebişimi doğuruncada inşallah çok zorluk çekmem. çatlaklar kaşıyınca dahada artıyormuş. onun için avuç içiyle kaşımaya çalış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…