10 kilo ve şişlik şimdilik yok. Sadece burun var:)))) Dudaklar da Angelina Jolie kıvamında, bak o konuda hiç şikayet etmiyorum, o kalabilir de, burun ne olacak???
başlayalım ozaman handancımikimiz bi araya gelsek neler çıkar demekAllah muhafaza :) gerçi entersan şeyler ödül alıyo hep damlacım ne dersin ?
10 kilo ve şişlik şimdilik yok. Sadece burun var:)))) Dudaklar da Angelina Jolie kıvamında, bak o konuda hiç şikayet etmiyorum, o kalabilir de, burun ne olacak???
canım bence çok normal.ben de denk geldim böyle hamileikte bu durumu yaşayanlara ama doğumdan sonra eski yüzlerine dönüyolar korkma.eskiden minik olan bi burnun yapısı değişmez ki sadece gebeliğe bağlı şişliktir bence
eee dudaklar kalsın ozaman süperrrrr ama burnun iner sanmam kalıcağını hamilelikle alaklı birşeydir mutlaka bebişi al kucağına iner ama dudakları inmesin
Çok güzel ve rahatlatıcı bir yazıymış, sağolasın paylaştığın için
kızlar bana müsaade hepinize iyi geceler artık pek iyi olmayan uykulara rağmen
damlacım, iş ortağım :) boş durmak yok :)
hepinizi öpüyorum kızlarrrr :79:
Kızlar bu kitap hediyemi yoksa ücret ödeyecekmiyiz.Bende mi alsam acaba?
ayyy gözünaydın canım çok heyecanlıkızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
kızlar yaa kafama takacak yeni bi şey buldum ben
bebeğimin hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum.yani genellikle sol tarafımda sağda hareket yok gibi.yeni senaryolar üretiyorum artık bu bebeğin bi tarafı tutmuyo mu acaba diyeeee
var mı böyle hep aynı taraflarda hareket hisseden
canım bence şişliktir oKızlar benim de burun mevzum var,eskiden minik bir burnum vardı, şuan kocaman bir burun sahibiyim. Hiç hamilelikte burun büyümesi duydunuz mu? Hep böyle kalmaz di mi???:26:
günaydın canımgünaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
Herkese günaydın sımsıcak selamlar
günaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
günaydın anneciklerrr
Günaydın anneler ve minikler.Erkenciyim bende bu sabah.Dün akşamdan beri göbegim çok kaşınıyor.Çatladı çatlayacagı kadar(badem yagı bebek yagı sürmeme ragmen:95:)Bütün gece kaşındımSabaha karşıda ellerimde uyuşma ve agrı oldu(1 aydır oluyor dr. sinir sıkışması var ellerinde dogumdan sonra geçer dedi) uyuyamadım bu sabah.
beni geçmişsin canım sen vallahi bende acaip seneryolar üretirim ama sende benden eksik değilmişsindir bunun içinde kupa verilir bende hep sağda hissediyorum canım hatta kafası hiç solda değil sağda
kızlar yaa kafama takacak yeni bi şey buldum ben
bebeğimin hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum.yani genellikle sol tarafımda sağda hareket yok gibi.yeni senaryolar üretiyorum artık bu bebeğin bi tarafı tutmuyo mu acaba diyeeee
var mı böyle hep aynı taraflarda hareket hisseden
Canım artıkk bebekler kocaman oldu, ultrasonda görmüşsündür sol tarafta ne vardı? Benimki ters dönmüş, sırt sağıma dayalı, bacaklar solda kalmış. Ben de daha çok bacak hareketlerini hissediyorum. Yeri kalmadığından daha çok yaslanma olarak hissediyorum hareketlerini. Normal yani, takma kafana...
günaydın kızlarr
Herkese günaydın sımsıcak selamlar
günaydın anneciklerrr
bizde kızım ve babasıyla kahvaltımızı yaptık, tv seyredioruz
günaydın anneciklerrr
Günaydın anneler ve minikler.Erkenciyim bende bu sabah.Dün akşamdan beri göbegim çok kaşınıyor.Çatladı çatlayacagı kadar(badem yagı bebek yagı sürmeme ragmen:95:)Bütün gece kaşındımSabaha karşıda ellerimde uyuşma ve agrı oldu(1 aydır oluyor dr. sinir sıkışması var ellerinde dogumdan sonra geçer dedi) uyuyamadım bu sabah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?