yaaaa çok üzüldüm şimdi.. inanamıyorum.. bir bebek ne kadar zarar veriyor anne vücuduna inanılmaz.. ama olsun ne yapalım bebeklerimiz için feda olsun(((
iyi akşamlar kıslar ya bişey soracam
benim göbek deliği etrafım çok ağrıyorr
göğsümden 5 parmak aşşağısıda ağrıyor nefes alışımı değiştiriyor acı sizdede oluyor mu
ve kızlar canım çok sıkkın yaa ben 9 ay boyunca inanılmaz bi şekilde çatladım resmen haritaya döndüm görenn korkuyor resmen ben ne yapacam bu şekilde yaa
bugün daha da kafama takıldı komşuyların tepkisini görüncee resmen psikolojim bozuldu ağladım ya
Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer
annelerde ne süslülerseviyoruz değilmi bayan değilmiyiz böyle cicili bicili şeyleri
arkadaşlar hastanede kapı süsü vs koyacağız ya, bunları kim nasıl ne şekilde yapacak sezaryen olacaklar yardımcı olur mu_? Yalnız ben hastaneye süsletmiyorum, firmayla da anlaşmadım. Tülü çiçekçiden alacağız,kapı süsünü de aldım. Bunları sezaryen sabahı hastaneye gittiğimizde takarız biraz erken gidip değil mi? Aman ne bilim artık sıkıldım da kafam da karıştı offf
slm annecikler bizim bugün kontrolümüz vardı herşeyimiz çok normal çıktı erken doğum riskim yüzünden yatıyodum 15 gündür artık risk kalmadı rahatla şu son haftalarda istediğini yap gez toz dedi doktorumnst de sancım yoktu çok şükür açılmama bile bakmadı oğluş 2700 olmuş yüzünü gösterdi sıpam çok fotojenik oğlunuz var dedi doktor teyzemiz bide yanakları tombul tombul olmuş sonra tekrar cinsiyetine baktı kız olabilir mi ya çok güzel bi bebek kız güzeli olcak bu oğlan dedi moralimiz çok düzeldi babamızla oğluşun fotosuna baka baka geldik evimize Allah'ım hayırlısıyla kavuştursun evlatlarımıza..
selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah
kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum
günaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
günaydın cnmGünaydın anneler ve minikler.Erkenciyim bende bu sabah.Dün akşamdan beri göbegim çok kaşınıyor.Çatladı çatlayacagı kadar(badem yagı bebek yagı sürmeme ragmen:95:)Bütün gece kaşındımSabaha karşıda ellerimde uyuşma ve agrı oldu(1 aydır oluyor dr. sinir sıkışması var ellerinde dogumdan sonra geçer dedi) uyuyamadım bu sabah.
canım bende pek erkenciyimtüm güzel annelere günaydın.
ben şu erken kalkma alışkanlığımdan ne zaman vazgeçicem yaa?izne ayrılınca bütün gün uyuycam diyodum,aksine normal kalkma saatimden daha erken kalkıyorum
akşamcılar kaynatmış mı yine?geçmişe bakalım biraz.
günaydın tatlı anneler
benimde ciğerlerim ağrıyo korkuyorum önemli bişey vardır diye.tansiyonumda yüksek neden acaba.
ciğerlerimde virüs vardı onun yüzündenmi diye düşünüyorum.ilaçta kullandım iyileşirkenmi oluyo acaba
eşim işten gelsin acile gideceğiz bi baksınlar.benimde ciğerimle ilgili senaryolarım var zatürre, bronşit. veremAllahım sen koru yarabbim
kızlar yaa kafama takacak yeni bi şey buldum ben
bebeğimin hareketlerini hep aynı yerde hissediyorum.yani genellikle sol tarafımda sağda hareket yok gibi.yeni senaryolar üretiyorum artık bu bebeğin bi tarafı tutmuyo mu acaba diyeeee
var mı böyle hep aynı taraflarda hareket hisseden
günaydın tatlı anneler
benimde ciğerlerim ağrıyo korkuyorum önemli bişey vardır diye.tansiyonumda yüksek neden acaba.
ciğerlerimde virüs vardı onun yüzündenmi diye düşünüyorum.ilaçta kullandım iyileşirkenmi oluyo acaba
eşim işten gelsin acile gideceğiz bi baksınlar.benimde ciğerimle ilgili senaryolarım var zatürre, bronşit. veremAllahım sen koru yarabbim
kızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
günaydın tatlı anneler
kızlarrr
ayy sinir oldum
günaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
günaydın tatlı anneler
kızlarrr
ayy sinir oldum
Günaydın kızlar... ben çok yorgun uyanıyorum....sanki dinlenmek için değilde yorulmak için yatıyormuşum gibi geliyor....
Ya uyku düzenim iyice şaştı benim.. Gece 3tü yattığmda, bu sabah da temizlik olacak diye erken kalktım, her zaman en geç 8de uyanıyordum zaten, uyuyamadığım için, ama bu defa zoraki olunca öyle bir uykum var ki.. Kadın da gelmedi, öğlene mi gelecek nedir, beklemekten uykum geldi..
Bebiş doğunca uyku için bir güç gelecek mi acaba bana ya, yoksa ben uykum var deyip duracak mıyım :18:
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?