2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tatlı anneler
benimde ciğerlerim ağrıyo korkuyorum önemli bişey vardır diye.tansiyonumda yüksek neden acaba.
ciğerlerimde virüs vardı onun yüzündenmi diye düşünüyorum.ilaçta kullandım iyileşirkenmi oluyo acaba
eşim işten gelsin acile gideceğiz bi baksınlar.benimde ciğerimle ilgili senaryolarım var zatürre, bronşit. veremAllahım sen koru yarabbim

yaaaa çok üzüldüm şimdi.. inanamıyorum.. bir bebek ne kadar zarar veriyor anne vücuduna inanılmaz.. ama olsun ne yapalım bebeklerimiz için feda olsun(((

olsun canim. bak biz bunalra ragmen 2. yi yapiyoruz deger tabi. Hayirlisiyla saglikla huzurla kucaklarimiza da alalim insallah.

iyi akşamlar kıslar ya bişey soracam
benim göbek deliği etrafım çok ağrıyorr
göğsümden 5 parmak aşşağısıda ağrıyor nefes alışımı değiştiriyor acı sizdede oluyor mu

canim karnin gerildigi icin olabilir ama istersen bir sor doktoruna da.

canim ne bakiyorsun sen onlara. merak etme simdi ki morlu-kırmızılı renkler beyazimsi, sedef gibi bir renk alacaklar. cok belirgin olmayacak. bozma moralini. ben ilk oglumda da catlamistim, kalcalar desen zaten kilo alip vermekten dolu. simdi 2. hamilelik yine catladim. ama sonucu harika olacak hepimiz icin insallah. guzellikleri dusun, gorme sen o catlaklari.

Kuzey yıLdızıma yıLdızLı şekerLer

cok guzelmis elifcim.

annelerde ne süslüler seviyoruz değilmi bayan değilmiyiz böyle cicili bicili şeyleri

damlacim serbet takimin cok sık olmus.

canim bizim hastane takiyor. ama onalrda kaliyor tabi. ben cem ve abisi can icin odalarina Can in sectigi renklerden arabali, yollu keceden bir kapi susu hazirladim. bir ara koyarim resmini.

masallah canim

selam kizlar bugun 15 gunluk olduk inanamiyorum hala ne zaman dogurdumda ne zaman 2 haftalik olduk.yarin kilomuza baktiricaz bakalim kac kilo aldi oglusum.sizler nasilsiniz birisi daha dogurmus bebekler marti beklemiyor masallah

oyy, masallah kuzuna annesi. darisi saglikla huzurla bizlere insallah.

kızlar bugun doktora gıttım 21 subat yatıs 22 de 8:30 da amelıyat dedı notunu aldı.. cokkk heyecanlıyım ve cok korkuyorum

korkma canim benim. hayirlisiyla saglikla alirsin insallah kucagina.

Eki Görüntüle 142104
dayanamadım sizinle paylaşıyım dedim işte tombul yanaklı oğluşum

oyy, masallah

yok anacim benim buyuk oglan 6bucukta uyandi, ona tv actim ben biraz yatayim dedim ama yatirmadi kerata.

bu arada tugcecim allah bagislasin yavrunu. Allah saglikla huzurla buyutmek nasip etsin insallah. darisi da hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.

ilknurcum gozunuz aydin canim. Allah bir daha gostermesin insallah.

Son düzenleme:
günaydın cnm
geçmiş olsun
canım bende pek erkenciyim
sinir oluyorum kendime şööle 12 ye kadar uyusam ne güzel olurdu dimi:)

geçmiş olsun canım
inşallah önemli bir sorun yoktur ciğerlerinde

canım bende sada hissediyorum harektleri takma kafana normal sanırım. Bu arada herkese günaydın. Bu aksam bende doktora gidecegim heyecanlıyım. Umarım hersey yolundadır.

kızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera

Bebiş sıkıştırdığı için ağrıyor olmasın canım? İnşallah önemli bir şey yoktur... Dha önce ağrı yapmış mıydı virüs?

kızlarrr
ayy sinir oldum

gecmis olsun canim ya..

gecmis olsun canim. guzel haberlerle don insallah.

Günaydın kızlar... ben çok yorgun uyanıyorum....sanki dinlenmek için değilde yorulmak için yatıyormuşum gibi geliyor....

Ya uyku düzenim iyice şaştı benim.. Gece 3tü yattığmda, bu sabah da temizlik olacak diye erken kalktım, her zaman en geç 8de uyanıyordum zaten, uyuyamadığım için, ama bu defa zoraki olunca öyle bir uykum var ki.. Kadın da gelmedi, öğlene mi gelecek nedir, beklemekten uykum geldi..

Bebiş doğunca uyku için bir güç gelecek mi acaba bana ya, yoksa ben uykum var deyip duracak mıyım :18:

Tekrar çok geçmiş olsun canım...

kızlarrr
ayy sinir oldum

Of offffff.iki dakika yanlız bırakmaya gelmiyosunuz yaa.:94::94::94: hadi hadi naz yapmayın bakalım bebişinize.

Günaydın kızlar... ben çok yorgun uyanıyorum....sanki dinlenmek için değilde yorulmak için yatıyormuşum gibi geliyor....

kiyamam. vucudumuz agirlasti iyice.. gececek hayirlisiyla.

malesef uykum var diyecegiz ama Allah o dayanma sabrini gucunu de verecek.

günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.

maşallah canım bi bebişimiz daha geldi ne güzel allah analı babalı büyütmek nasip etsin darısı bizlerin başına

canım gozun aydın. ne guzel gunde gelmis bebisin. Bebislerimiz artıyor.

günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Dinlen yorma kendini, annelik nasıl duygu anlat bize sonra.
Ne güzel 5. bebişimiz de doğdu yalnız hiçbiri de Mart bebişi değil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…