günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
günaydın güzel anneler ve bebişleriiiii
gününüz güzel geçsin
günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle
pardon Tivoli de doğum yapmış, Azize çizelgeye eklemiş şimdi gördüm, o zaman 5 değil 6. bebişimiz gelmiş diyelim
aynen ayyyyynennnn:)aramızda 1 hafta varya muhtemelen o çok etkilkiyordur...ben iyiyimçok şükür sadece araba kullanırken çok komik oluyo kaarnım direksiyona değiyo bazenbende zaten bu cumaya kadar gidecem inşallah haftaya çalışmıycam..evimi falan temizletecem kendimi doğum nadasına çekecem nazlandıracam falan
canımmm gözünaydıngünaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle
bu arada herkese selam artık gece uykusu cidden kabusa döndü bölük pörçük ve ağrılı.Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşalah
Ayşecim hoş geldin .daha önceki sayfalarda da yazmıştım ama arada kaynadı sanırım.bebişin cicileri de hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle kullanın inşallah
çok geçmiş olsun canım allah korumuş eşini acil şifalar diliyorumgünaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
hala popo aşağıda canım bizim oğlanınilahi yaa çok güldüm.bu zamanda kafasının ne işi var sağdabende senin gibi zannediyodum sağda hep bir sertlik geliyodu,oğluşumun kafası diye seviyodum hep takiii 1 ay önceki ultrasonda görene kadar.benim kafa diye sevdiğim sertlik meğer bizim oğluşun poposuymuş
benimki de senin gibi canım.baş aşağıda poposu sağda ayakları da üstüste koymuş solda.nasıl becerdi bu pozusyonu ama gerçekten yeri çok dar artık. yemek yerken çok gerdiriyor karnımı.dün gece bayılacam sandım sağ tarafım kapkatı kesildi.
çok sağol burcucumolsun canim. bak biz bunalra ragmen 2. yi yapiyoruzdeger tabi. Hayirlisiyla saglikla huzurla kucaklarimiza da alalim insallah.
canim karnin gerildigi icin olabilir ama istersen bir sor doktoruna da.
canim ne bakiyorsun sen onlara. merak etme simdi ki morlu-kırmızılı renkler beyazimsi, sedef gibi bir renk alacaklar. cok belirgin olmayacak. bozma moralini. ben ilk oglumda da catlamistim, kalcalar desen zaten kilo alip vermekten dolu. simdi 2. hamilelik yine catladim. ama sonucu harika olacak hepimiz icin insallah. guzellikleri dusun, gorme sen o catlaklari.
cok guzelmis elifcim.
damlacim serbet takimin cok sık olmus.
canim bizim hastane takiyor. ama onalrda kaliyor tabi. ben cem ve abisi can icin odalarina Can in sectigi renklerden arabali, yollu keceden bir kapi susu hazirladim. bir ara koyarim resmini.
masallah canim
oyy, masallah kuzuna annesi. darisi saglikla huzurla bizlere insallah.
korkma canim benim. hayirlisiyla saglikla alirsin insallah kucagina.
oyy, masallah
yok anacim benim buyuk oglan 6bucukta uyandi, ona tv actim ben biraz yatayim dedim ama yatirmadi kerata.
bu arada tugcecim allah bagislasin yavrunu. Allah saglikla huzurla buyutmek nasip etsin insallah. darisi da hayirlisiyla saglikla huzurla bizlere insallah.
ilknurcum gozunuz aydin canim. Allah bir daha gostermesin insallah.
geçmiş olsun ahucum aama normal diye biliyorum burun kanamalarını sıkma canınıkızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
maşallah bebişine arzucumgünaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
kızlar daha öncede sordum ama kaynadı sanırım arada normal beşik için yatak alcam özellikle tavsiye ettiğiniz bir çeşit varmı
cok tesekkur ederim teyzeleri hepinizin yerine öpüp kokluyorum merak etmeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?