2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallah canim Allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah. Darisi hayirlisiyla saglikla huzurla bize insallah..

pardon Tivoli de doğum yapmış, Azize çizelgeye eklemiş şimdi gördüm, o zaman 5 değil 6. bebişimiz gelmiş diyelim

Gözünaydın olsun canım. Maşallah prensesine....

Gözünaydın canım kavuşmuşsun bebegine.Darısı bizlerin başına inş.

gözün aydın canım. maşallah kuzuya. darısı hepimizin başına. umarım sende iyisindir.
kendine ve bebişine çok iyi bak. bol bol sıvı tüket sütünün bol bol gelmesi için...

günaydın güzel anneler ve bebişleriiiii
gününüz güzel geçsin

günaydın sanada bersuu cuğum...

günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle

bizimde yarın kontrolümüz var. artık heyecanla bekliyoruz. ben 34+5 deyim. zamanı var daha diye düşünüyorum ama bakalım oğluşum ne düşünüyor??

aynen ayyyyynennnn:)
hele dün akşam yaşadığım sancılardan sonra acaba dedim şu 3 günü de istirahat raporu ile mi bitirsem. hastaneye gitsek yatış yaparlardı hemen. o yüzden okula geldiğimden beri odamı toparlıyorum, şahsi eşyalarımı topladım. bi problem yaşarsam yine, ki inş yaşamam, yarın ve cuma için rapor alabilirim

maşallah bebişine allah bağışlasın sağlıklı hayırlı bir hayatı olsun inş.

canım ben de merak ediyodum seni çok sevindim sağlıklı olduğunuza Allah analı babalı büyütsün,çok şükür evinizdesiniz.darısı başımıza inşallah

haırlı uğurlu olsun canım allah analaı babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin)

bu arada herkese selam artık gece uykusu cidden kabusa döndü bölük pörçük ve ağrılı.Allah sağlıkla tamamına erdirsin hepimizinkini inşalah

Ayşecim hoş geldin .daha önceki sayfalarda da yazmıştım ama arada kaynadı sanırım.bebişin cicileri de hayırlı uğurlu olsun canım,güle güle kullanın inşallah

canımmm gözünaydın
hoşgelmiş bebiş
sağlıklı ve mutlu uzun ömrü olsun
günaydınn kızlar bizde kahvaltımızı yaptık oğluşumla yarın dr kontrolu var çok heyecanlıyımm gıtmışken kucağımda çıksam bebeşimle

canım allah gönlüne göre versin

sorma valla bende hiç yoktu uyku sorunu mışıl mışıl uyuyodum çoğunlukla ki hamilelikten önce berbattı herşey gibi buda bende normal olmadı diodum ama son bi kaç gündür kendi kendime nazar değdirdim sanki eskisi gibi uyumak bilmiyorum...

kızlar daha öncede sordum ama kaynadı sanırım arada normal beşik için yatak alcam özellikle tavsiye ettiğiniz bir çeşit varmı

çok geçmiş olsun canım allah korumuş eşini acil şifalar diliyorum
hala popo aşağıda canım bizim oğlanındönmediki kafası yukarıda yani dayadığı kafası dönmeside zormuş artık yeri daraldığı için benim oğlan tersssssss tersssssss dayısına çekmiş dayısı gibi doğucakhatta 4 marttada doğarsa şaşırmıcam dayısı gibi
çok sağol burcucum
kızlarrr
çook şiddetli burnum kanadı.
sıktım durdu, sonra yeniden kanadı
ayy sinir oldum
üfff püfff her gün ayrı macera
geçmiş olsun ahucum aama normal diye biliyorum burun kanamalarını sıkma canını
maşallah bebişine arzucumallah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
kızlar daha öncede sordum ama kaynadı sanırım arada normal beşik için yatak alcam özellikle tavsiye ettiğiniz bir çeşit varmı

bilmiyorumki bebeksu beşiği alırken verdiler sert bir yatak

tuğçe ve arzuh arkadaşlarım, gözünüz aydın, sağlıkla, mutlulukla büyütün inşallah bebeciklerinizi

Canım maşallah sana da bebişine de. Şimdi gördüm facebookta resmini, çok tatlı maşallah..Allah analı babalı büyütsün, sağlık sıhhat versin..Darısı bizim başımıza inşallah!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…