günaydın kızlarr
bu sabah en erkenci benim herhaldeuyanalı neredeyse bir saat oldu.eşim için dua eden ve geçmiş olsun dileklerini gönderen herkese çok teşekkür ediyorum.dün saat 2 de girmiş ameliyata ve 3 saat sürmüş ameliyatı.önce sadece kol başından uyuşturmaya çalışıp sonra genel anesteziye geçtikleri için ayılma süreci çok uzun sürdü.neyseki ben yatarken sesi artık normal geliyordu.zor zamanlar geçirdik şu son iki gün ama çok daha kötüsü olabilirdi.llah korudu,bebişine bağışladı kocişimi
kendimden çok anlattım.ben yokken neler oldu kızlar.tuğçe zaten bana haber vermişti.tuğbada hala hastanede sanırım.başka var mı durumunu benim kaçırdığım arkadaşımız:44::44:
kızlar daha öncede sordum ama kaynadı sanırım arada normal beşik için yatak alcam özellikle tavsiye ettiğiniz bir çeşit varmı
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
Günaydın kızlar!!! Ne güzel her gün tatlı tatlı bebişlerin doğum haberlerini alıyoruz artık. Sıra kimde acaba???????????
nasıl alıştınızmı birbirinize canım annelik nasıl bir duygu bebişin nasıl rahatmı gazı felan varmı???ne çok soru sordummm
sanırım büyük süpriz olmazsa elifde galibaGünaydın kızlar!!! Ne güzel her gün tatlı tatlı bebişlerin doğum haberlerini alıyoruz artık. Sıra kimde acaba???????????
bi de tuğba (sanırım nicki moongoodnes) arkadaşımız hastanede demişlerdi varmı ki ondan bi haber???
inşallah öyledir canım..hastalık başlangıcında ilerisinde öksürüklü ağrı oluyordu ilaç bittikten sonra yaklaşık 2 gündür böyle bugüm 3. gün.gecede çarpıntım olmaya başladı.tansiyonumu bi ölçtüm 15e10Bebiş sıkıştırdığı için ağrıyor olmasın canım? İnşallah önemli bir şey yoktur... Dha önce ağrı yapmış mıydı virüs?
inşallah canımgeçmiş olsun canım
inşallah önemli bir sorun yoktur ciğerlerinde
inşallah canım haberdar ederimgecmis olsun canim ya..
gecmis olsun canim. guzel haberlerle don insallah.
ok hemşire kızmaa:87:Of offffff.iki dakika yanlız bırakmaya gelmiyosunuz yaa.:94::94::94: hadi hadi naz yapmayın bakalım bebişinize.
oyy oyyy maşallahhhhh çok güzel bir günde doğmuş bebişin peygamber efendimizin doğduğu gün.inşallah huyu suyu onun gibi olur.Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin canımgünaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
damla canm hic sorma bir günde kucak delisi oldu benim kız kucaktayken cok rahat bunun dısında sık sık emziriyorum altını kontrol ediyorum sesimi duyunca bile ağlamayı kesiyo minnosum ama anne olmak hem cok güzel hem cok zor feci duygusalım hersye ağlayasım var
canım çocuk doktoru tavsiyesi orta sertlikte bi sünger yatak
hımmm öyle araştırayım ozaman netten almak zorundayım zaten bulurum heralde teşekkürederimmmm
inşallah öyledir canım..hastalık başlangıcında ilerisinde öksürüklü ağrı oluyordu ilaç bittikten sonra yaklaşık 2 gündür böyle bugüm 3. gün.gecede çarpıntım olmaya başladı.tansiyonumu bi ölçtüm 15e10
çıktı nasııl korktum ayyy napacağım ben yaaaa
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
facete doğan bebeklerin resimlerine baktım şimdi profilde olanlara osırada kızımda oynuyodu karnımda şimdi benim karnımda böyle tatlı bir bebek var diye düşündüm ve hem inanması çok güç geldi hemde ilk kez bu kadar heycanlandım allahım sağlıkla hepimize bebeklerimizle kucaklaşmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?