2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çoooooook geçmiş olsun....

Selammmm annişler

ayaklarınız şişmeye başladı mı ben yaklaşık 1 haftadır çok fena oluyorum..Su içemiyorum eskisi kadar acaba ondan mı diyorum ? Az yürüyeyim ayakta kalayım bileklerimin ağrısından ölüyorum şişiyorlarda..3 yastık koyuyorum dikiyorum rahatlatıyor ama iş yapamıyorum ya az ütü yaptım yoruldum bir sepet var daha oyyy :84::84::84::84::84:

Günaydın kızlar!!! Ne güzel her gün tatlı tatlı bebişlerin doğum haberlerini alıyoruz artık. Sıra kimde acaba???????????

maşallah tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün.. hayırlı uzun ömürler versin..

nasıl alıştınızmı birbirinize canım annelik nasıl bir duygu bebişin nasıl rahatmı gazı felan varmı???ne çok soru sordummm

damla canm hic sorma bir günde kucak delisi oldu benim kız kucaktayken cok rahat bunun dısında sık sık emziriyorum altını kontrol ediyorum sesimi duyunca bile ağlamayı kesiyo minnosum ama anne olmak hem cok güzel hem cok zor feci duygusalım hersye ağlayasım var

Günaydın kızlar!!! Ne güzel her gün tatlı tatlı bebişlerin doğum haberlerini alıyoruz artık. Sıra kimde acaba???????????
sanırım büyük süpriz olmazsa elifde galiba
bi de tuğba (sanırım nicki moongoodnes) arkadaşımız hastanede demişlerdi varmı ki ondan bi haber???

inş iyilerdir bende merak ettim ama facede bişey yazmıyor şuanda

Bebiş sıkıştırdığı için ağrıyor olmasın canım? İnşallah önemli bir şey yoktur... Dha önce ağrı yapmış mıydı virüs?
inşallah öyledir canım..hastalık başlangıcında ilerisinde öksürüklü ağrı oluyordu ilaç bittikten sonra yaklaşık 2 gündür böyle bugüm 3. gün.gecede çarpıntım olmaya başladı.tansiyonumu bi ölçtüm 15e10
çıktı nasııl korktum ayyy napacağım ben yaaaa

geçmiş olsun canım
inşallah önemli bir sorun yoktur ciğerlerinde
inşallah canım

gecmis olsun canim ya..

gecmis olsun canim. guzel haberlerle don insallah.
inşallah canım haberdar ederim

Of offffff.iki dakika yanlız bırakmaya gelmiyosunuz yaa.:94::94::94: hadi hadi naz yapmayın bakalım bebişinize.
ok hemşire kızmaa:87:

oyy oyyy maşallahhhhh çok güzel bir günde doğmuş bebişin peygamber efendimizin doğduğu gün.inşallah huyu suyu onun gibi olur.Allahım analı babalı büyütmek nasip etsin canım

geçmiş olsun canım.gerçekten çok tatlı bir kızın olmuş.allah sağlıklı uzun ömürler versin

aman amannn derin hanım demek annesini istiyor hep kıyamam bunun dışında iyisin değilmi handancım yaniii dikişlerin felan acımıyor

hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde

facete doğan bebeklerin resimlerine baktım şimdi profilde olanlara osırada kızımda oynuyodu karnımda şimdi benim karnımda böyle tatlı bir bebek var diye düşündüm ve hem inanması çok güç geldi hemde ilk kez bu kadar heycanlandım allahım sağlıkla hepimize bebeklerimizle kucaklaşmayı nasip etsin

Canım ben yoğurt iyi geliyor tansiyonu dengelemede diye biliyorum, istersen bir dene

İnşallah canım. Çooook iyi bak kendine, öp bizim için minik prensesi

Son düzenleme:

canım epidural miydi genel anestezi mi

maşallah canım Allah analı babalı büyütsün ne güzel fazla sıkıntında olmamış darısı başımıza

amin amin aminnnnnnn

selam arkadaşlar aslında doğum izni topiğinde sormam gerekiyor ama burası daha yoğun olduğu için burada sorayım ben doğum iznine 31. haftada ayrıldım dayanamadığım için doktoruma rica ettim verdi şimdi muhtemel doğum tarihim 3 mart yani 41. haftaya denk geliyor eğer 40. haftada hala doğurmamış olursam ne yapmam gerekiyor doktordan yeni bir rapormu alıp okula bildirmem gerekli yoksa okula bu durumu bildirmeme gerek yokmu yada doğum sonrası izinden bu bir haftayı düşeceklermi ne yapacağım bilginiz varmıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…