- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
damla canm hic sorma bir günde kucak delisi oldu benim kız kucaktayken cok rahat bunun dısında sık sık emziriyorum altını kontrol ediyorum sesimi duyunca bile ağlamayı kesiyo minnosum ama anne olmak hem cok güzel hem cok zor feci duygusalım hersye ağlayasım var
inşallah öyledir canım..hastalık başlangıcında ilerisinde öksürüklü ağrı oluyordu ilaç bittikten sonra yaklaşık 2 gündür böyle bugüm 3. gün.gecede çarpıntım olmaya başladı.tansiyonumu bi ölçtüm 15e10
çıktı nasııl korktum ayyy napacağım ben yaaaa
[/COLOR][/B]
sağolun kızlar deneyeceğim yoğurdu elmayı ama sarımsağı bilmiyorumCanım ben yoğurt iyi geliyor tansiyonu dengelemede diye biliyorum, istersen bir dene
İnşallah canım. Çooook iyi bak kendine, öp bizim için minik prensesi
selam arkadaşlar aslında doğum izni topiğinde sormam gerekiyor ama burası daha yoğun olduğu için burada sorayım ben doğum iznine 31. haftada ayrıldım dayanamadığım için doktoruma rica ettim verdi şimdi muhtemel doğum tarihim 3 mart yani 41. haftaya denk geliyor eğer 40. haftada hala doğurmamış olursam ne yapmam gerekiyor doktordan yeni bir rapormu alıp okula bildirmem gerekli yoksa okula bu durumu bildirmeme gerek yokmu yada doğum sonrası izinden bu bir haftayı düşeceklermi ne yapacağım bilginiz varmıı
canım 40. haftada doğum gerçekleşmezse + 10 gün hakkın var dr.lar onu veriyor
aman amannn derin hanım demek annesini istiyor hep kıyamambunun dışında iyisin değilmi handancım yaniii dikişlerin felan acımıyor
yani yeni bir rapor yazıyor öylemi peki bu doğum sonrasından düşermi canım
cok iyiyim canim sağol ilk 5 gün zor gecio ondan sonra toparlanıyosun hızla,ağrım sızım yok ama biraz kanamam var o da azaldı kesilecek gibi bugün 10.günüm banyo yapıcam sacımı falan yıkadım vücudumuda ama girip şöyle bastan asağı güzel bi dus alamadım,ama derin bensiz durmuyo babasına bırakıcam bi süre bakalım napıcaklar=))
cok iyiyim canim sağol ilk 5 gün zor gecio ondan sonra toparlanıyosun hızla,ağrım sızım yok ama biraz kanamam var o da azaldı kesilecek gibi bugün 10.günüm banyo yapıcam sacımı falan yıkadım vücudumuda ama girip şöyle bastan asağı güzel bi dus alamadım,ama derin bensiz durmuyo babasına bırakıcam bi süre bakalım napıcaklar=))
yaw bu face sayfamızda 89 kişi varmış..ee nerede bu kadar anniş.
oyyy deemeek tam anneci derin bebiş banyo bile yaptırmıyor anneye demekcok iyiyim canim sağol ilk 5 gün zor gecio ondan sonra toparlanıyosun hızla,ağrım sızım yok ama biraz kanamam var o da azaldı kesilecek gibi bugün 10.günüm banyo yapıcam sacımı falan yıkadım vücudumuda ama girip şöyle bastan asağı güzel bi dus alamadım,ama derin bensiz durmuyo babasına bırakıcam bi süre bakalım napıcaklar=))
selam arkadaşlar aslında doğum izni topiğinde sormam gerekiyor ama burası daha yoğun olduğu için burada sorayım ben doğum iznine 31. haftada ayrıldım dayanamadığım için doktoruma rica ettim verdi şimdi muhtemel doğum tarihim 3 mart yani 41. haftaya denk geliyor eğer 40. haftada hala doğurmamış olursam ne yapmam gerekiyor doktordan yeni bir rapormu alıp okula bildirmem gerekli yoksa okula bu durumu bildirmeme gerek yokmu yada doğum sonrası izinden bu bir haftayı düşeceklermi ne yapacağım bilginiz varmıı
ooouuvvv kıyamam annesiz durmayan kuzuya.ama babaya alışmak lazım di mi?
sezaryende anneye banyo süresi kaç gün yasak?
bu +10 gün doğum gerçekleşmezse verildiği için doğum öncesi sayılıyor diye biliyorum çünkü doğum sonrası izin doğum tarihi belirtilerek başlatılıyo ya
ben hala kim kim bilemiyorumanasayfaya yazsalar nickilerini tanımış oluruz demiii amaaaa
yasal izin 32.haftada başlamıyor mu? yani doğum öncesi 8,doğum sonrası 8 hafta diye?senin özel bir durumun oldu heralde.eğer tahmini doğum tarihin 3 martsa ve hala doğum yapmadıysan tekrar rapor yazıyor doktor. bayağı erken ayrılmışın.gerçi ben de 35. haftada ayrıldım
anasayfaya yazsalar nickilerini tanımış oluruz demiii amaaaa
oyyy deemeek tam anneci derin bebiş banyo bile yaptırmıyor anneye demekhazırlıkaların bitmişmiydi peki handancım yanii hazırlıksız yakalanmamıştın değilmi doğuma girerken
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
aynen canım yazmayanları karıştırıyorum:26::26:ben hala kim kim bilemiyorum
valla canim tam hazırdım dersem yalan olur,ama biliyosun bi gün yatıp sancım olmadığı icin cıkmıstım 3 gün sonra douma gitmistim tekrar,bu 3 günde biraz hazırlandım,derinin giysilerini yıkadı annem ütülendi onlar hazırdı,ben de esofman falan idare ettim hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?