2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla sıhhatle huzurla büyütmeyi nasip etsin inş.

Ohh maşallah sütünde hemen gelmiş 41 kere

bana da sezaryan dediler bakalım ne yapayacağız.. Amin inş.

maşallah canım
ben de aklıma geldikçe ağlıyorum bebeğe ağlamaktan bakamayacam sanırım..
darısı bizlerin başına ne mutlu sana..

canım geçmiş olsun tansiyon çok önemli dikkat et dr.a git hemen elma da tansiyonu düzenler diye biliyorum bi de yüksek tansiyonu sarımsak düşürüyo

canım 40. haftada doğum gerçekleşmezse + 10 gün hakkın var dr.lar onu veriyor

aman amannn derin hanım demek annesini istiyor hep kıyamam bunun dışında iyisin değilmi handancım yaniii dikişlerin felan acımıyor

cok iyiyim canim sağol ilk 5 gün zor gecio ondan sonra toparlanıyosun hızla,ağrım sızım yok ama biraz kanamam var o da azaldı kesilecek gibi bugün 10.günüm banyo yapıcam sacımı falan yıkadım vücudumuda ama girip şöyle bastan asağı güzel bi dus alamadım,ama derin bensiz durmuyo babasına bırakıcam bi süre bakalım napıcaklar=))

yani yeni bir rapor yazıyor öylemi peki bu doğum sonrasından düşermi canım

bu +10 gün doğum gerçekleşmezse verildiği için doğum öncesi sayılıyor diye biliyorum çünkü doğum sonrası izin doğum tarihi belirtilerek başlatılıyo ya

Son düzenleme:

ooouuvvv kıyamam annesiz durmayan kuzuya.ama babaya alışmak lazım di mi?
sezaryende anneye banyo süresi kaç gün yasak?

Anlat canım anlat. dinlemek çok keyifli oluyor valla

yaw bu face sayfamızda 89 kişi varmış..ee nerede bu kadar anniş.
anasayfaya yazsalar nickilerini tanımış oluruz demiii amaaaa
oyyy deemeek tam anneci derin bebiş banyo bile yaptırmıyor anneye demekhazırlıkaların bitmişmiydi peki handancım yanii hazırlıksız yakalanmamıştın değilmi doğuma girerken

yasal izin 32.haftada başlamıyor mu? yani doğum öncesi 8,doğum sonrası 8 hafta diye?senin özel bir durumun oldu heralde.eğer tahmini doğum tarihin 3 martsa ve hala doğum yapmadıysan tekrar rapor yazıyor doktor. bayağı erken ayrılmışın.gerçi ben de 35. haftada ayrıldım

ooouuvvv kıyamam annesiz durmayan kuzuya.ama babaya alışmak lazım di mi?
sezaryende anneye banyo süresi kaç gün yasak?

canım valla tam bilmiyorum ama daha evvelde ameliyat olmustum 8. gün yapmıstım bugün 10.günüm bi zararı olmaz diye düsünüyorum,bu arada babaya kesinlikle alıstırmak lazım yoksa tuvalete bile gidemeyiz=)

evet canım 1 hafta erken başlattı kötüydüm dayanamıcaktım okula ve öğrencilere saol bilgini paylaştığın için

valla canim tam hazırdım dersem yalan olur,ama biliyosun bi gün yatıp sancım olmadığı icin cıkmıstım 3 gün sonra douma gitmistim tekrar,bu 3 günde biraz hazırlandım,derinin giysilerini yıkadı annem ütülendi onlar hazırdı,ben de esofman falan idare ettim hastanede

hayırlı olsun canım allah analı babalı buyutsun

ben hala kim kim bilemiyorum
aynen canım yazmayanları karıştırıyorum:26::26:

hatırlıyorum canım neyse napıcaksın bazen herşey tam hazır olmayabilir annende nasıl telaş yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…