ben hala kim kim bilemiyorum
ben yazdım şimdi çok kalabalıkış orası harbiden çok şaşırdım bende
aynen canım yazmayanları karıştırıyorum:26::26:
hatırlıyorum canım neyse napıcaksın bazen herşey tam hazır olmayabilir annende nasıl telaş yapmıştır
canım epidural miydi genel anestezi mi
genel anestezi oldu ama kendime gelirken bir sorun yasamadım kolay oldu
genel anestezi oldu ama kendime gelirken bir sorun yasamadım kolay oldu
günaydın kızlar nasılsınız?1 haftadır giremiyordum yazmıstım tansiyon probleminden dolayı 7subatta doguma girecegim diye 37inci haftayı doldurmam için ilaçla 1 hafta beklettiler pazartesi günü kızımın kalp atısları zayıflayınca hemen doguma girdim sezeryanla 14 subatta kızım geldi.hastanede 1 gün kaldım evimizdeyiz şimdi 3.120gr 49cm dogdu kızım.
slm kızlarnabersiniz
ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...
dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:
slm kızlarnabersiniz
ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...
dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:
iste kızım sabırsız cıktı hazırlıksız yakaladı bizi valla herkes cook heyecanlı ve mutlu derin hepimize nese getirdi önce korkuttu ama cok sükür Allah a güldürüyo simdi bizi bol bol
geçmiş olsun azizecim 9güncük azcıcık kalmış çok zordur ama biticek allahın izniyleslm kızlarnabersiniz
geceler işkence be canım, sağa dönüyorum sağım ağrıyor sola yatıyorum solum ağrıyor, dönerken zaten anırıcam utanmasamgenel anesteziyi niye tercih ettin ben de karar veremedim daha gerçi doktorla konuşmadım ama heyecan yaparım gibi geliyor epiduralle
Amiiin canmmmaşallah canım, ne güzel bir bebeğimiz daha oldu... Hayırlısıyla büyüt bebeğini inş.
Allah kolaylık versin Azizecim, sona yaklaştıkça daha zor olmalı... İnş. son günlerin rahat geçer...
geceler işkence be canım, sağa dönüyorum sağım ağrıyor sola yatıyorum solum ağrıyor, dönerken zaten anırıcam utanmasamgenel anesteziyi niye tercih ettin ben de karar veremedim daha gerçi doktorla konuşmadım ama heyecan yaparım gibi geliyor epiduralle
Slm kızlar,
Bende dün kontroldeydim. Doktorla sohbete dalıp kızımın kilosunu sormayı unuttum :)) 1 hafta daha beklicem şimdi öğrenmek için. Bide size ne sorcam. Benim tahmini doğum tarihim geçen kontrolde 26 şubat çıkmıştı şimdi 6 mart çıktı. Bu nasıl oluyor yaaaaaaa... Doktorum onu çok önemseme o sadece tahminde bulunuyor dedi. Birde normal doğum için motive etti beni. Umarım başarabilirim :))
kızlar epiduralde panik yapma olayını ben de sordum dr.a o da zaten anneye de sakinleştirici gibi ilaç veriyoruz hiçbi şeyden haberi olmuyo nerdeyse dedi, eğer anne illa ben genel anestezi istiyorumdiye ısrar etmedikçe biz pek yapmıyoruz artık dedi
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?