2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım yazmayanları karıştırıyorum:26::26:

hatırlıyorum canım neyse napıcaksın bazen herşey tam hazır olmayabilir annende nasıl telaş yapmıştır

iste kızım sabırsız cıktı hazırlıksız yakaladı bizi valla herkes cook heyecanlı ve mutlu derin hepimize nese getirdi önce korkuttu ama cok sükür Allah a güldürüyo simdi bizi bol bol

slm kızlar nabersiniz

ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...

dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:

doğum yapan anneler gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. Bu arada topluca şubat anneleri topiğine taşınmalı hepsi aceleci çıktı bebişlerin. Öyle olunca beni de bir heyecan aldı ya ben de doğurursam diye.

maşallah canım, ne güzel bir bebeğimiz daha oldu... Hayırlısıyla büyüt bebeğini inş.

Allah kolaylık versin Azizecim, sona yaklaştıkça daha zor olmalı... İnş. son günlerin rahat geçer...

geceler işkence be canım, sağa dönüyorum sağım ağrıyor sola yatıyorum solum ağrıyor, dönerken zaten anırıcam utanmasam genel anesteziyi niye tercih ettin ben de karar veremedim daha gerçi doktorla konuşmadım ama heyecan yaparım gibi geliyor epiduralle

iste kızım sabırsız cıktı hazırlıksız yakaladı bizi valla herkes cook heyecanlı ve mutlu derin hepimize nese getirdi önce korkuttu ama cok sükür Allah a güldürüyo simdi bizi bol bol
darısı bizlerin başına canım
geçmiş olsun azizecim 9güncük azcıcık kalmış çok zordur ama biticek allahın izniyle

Slm kızlar,

Bende dün kontroldeydim. Doktorla sohbete dalıp kızımın kilosunu sormayı unuttum :)) 1 hafta daha beklicem şimdi öğrenmek için. Bide size ne sorcam. Benim tahmini doğum tarihim geçen kontrolde 26 şubat çıkmıştı şimdi 6 mart çıktı. Bu nasıl oluyor yaaaaaaa... Doktorum onu çok önemseme o sadece tahminde bulunuyor dedi. Birde normal doğum için motive etti beni. Umarım başarabilirim :))

kızlar epiduralde panik yapma olayını ben de sordum dr.a o da zaten anneye de sakinleştirici gibi ilaç veriyoruz hiçbi şeyden haberi olmuyo nerdeyse dedi, eğer anne illa ben genel anestezi istiyorumdiye ısrar etmedikçe biz pek yapmıyoruz artık dedi baş ağrısı da epidural yeni çıktığı zamana-lar oluyodu şimdi gelişti eskisigibi değil ddi

Son düzenleme:
Amiiin canmm inşallah.

evet canmm işkence valla çok sıkıldııııııııım artık...
ben epidural istedim ama vazgeçtim...dr.umlada konuştum en iyisi genel ol dedi...bazı kişilerde o anda heycan oluyomuş acı bile hisseden oluyomuş...sonrasındada bel ve baş ağrısı oluyomuş uzun süre.
bende korktum vazgeçtim. genel anestezide uyuyosun uyanıyosun herşey olup bitmiş...

ay ne kadar güzel normal doğum için motüve eden bir doktor bunları çok nadir duyuyoruz artık çok şanslısın sanırım gerçi benimkide öyle ama bulana kadar 5 doktor gezdim...

hımmmm sağol canım, peki şu ağrı sızı oluyor yok belin ağrıyo başın ağrıyo ilerde gibisinden laflar*?? Herhalde bunlar da öyle laf salatası 30 senedir varmış bu epidural of zormuş anam anne olmakl:44:

Gözünaydın arzuh :) Umarım hepimiz böyle rahat bi doğum geçiririz. Allah analı babalı büyütsün yavrunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…