Azize canım arzuh de doğum yapmış listeye ekle istersen
hepinize cok tesekkür ederim kızlar.anne olmak cok güzel bir duyguymus sürekli alıp koklamak istiyorum basından ayrılamıyorum.bu arada sezeryan korktugum kadar zor degilmiş hemen toparladım 1gün kaldım hastanede sütümde hemen geldi cok korkmustum girmeden ama korkulacak birsey yokmus şimdi cok rahatım. darısı sizlerin basına tabi zamanında gelsin sizin bebişleriniz sorunsuz bir sekilde
canım bencede şanslısın normal doğuma teşvik eden bir doktor olsun haftaya öğrenirsin bebişinin kilosunuSlm kızlar,
Bende dün kontroldeydim. Doktorla sohbete dalıp kızımın kilosunu sormayı unuttum :)) 1 hafta daha beklicem şimdi öğrenmek için. Bide size ne sorcam. Benim tahmini doğum tarihim geçen kontrolde 26 şubat çıkmıştı şimdi 6 mart çıktı. Bu nasıl oluyor yaaaaaaa... Doktorum onu çok önemseme o sadece tahminde bulunuyor dedi. Birde normal doğum için motive etti beni. Umarım başarabilirim :))
dur hemencecik bakayım merak ettim onlara göre aldığım kiloyla kendimi kıyaslıyımya arkadaşlar şubat topiğine baktın, doğum yapanlar ne güzel kilo vermişler çabucak, acaba ben de o kadar çabuk verebilecekmiyim :18: :18:
Ah canım çok geçmiş olsun gerçekten son zamanlar artık çok zor geçiyorslm kızlarnabersiniz
ben oğlumu okula gönderdim artık evden çıkamıyom babanesinle gidicek babanesi alcak...yürüyünce aşağıdan çok rahatsızlık veriyo baskı çok oluyo...şu 9 günü bi geçirsem hayırlısıyla...
dün gece saat 4 e kadar uyuyamadım ağladım çocuk gibi :26: artık kalça bel kasık ağrılarımdan yatakta dönemiyom hareket edemiyom hiç...işkence yatmak kalkmak :26: kısmetse son kez yarın dr. gidicem...bakalım nolcak. son 9günüm kaldı :18:
bende de başladı o heyecan hemen doğurmak geliyor içimdedoğum yapan anneler gözünüz aydın, hayırlı uğurlu olsun. Bu arada topluca şubat anneleri topiğine taşınmalı hepsi aceleci çıktı bebişlerin. Öyle olunca beni de bir heyecan aldı ya ben de doğurursam diye.
Doktorları dinlemek lazım canımSlm kızlar,
Bende dün kontroldeydim. Doktorla sohbete dalıp kızımın kilosunu sormayı unuttum :)) 1 hafta daha beklicem şimdi öğrenmek için. Bide size ne sorcam. Benim tahmini doğum tarihim geçen kontrolde 26 şubat çıkmıştı şimdi 6 mart çıktı. Bu nasıl oluyor yaaaaaaa... Doktorum onu çok önemseme o sadece tahminde bulunuyor dedi. Birde normal doğum için motive etti beni. Umarım başarabilirim :))
Oh maşallah yeni bir bebeğimiz daha oldu desenize Allah analı babalı büyütsünAzize canım arzuh de doğum yapmış listeye ekle istersen
Amiiin canmminşallah.
evet canmm işkence vallaçok sıkıldııııııııım artık...
ben epidural istedim ama vazgeçtim...dr.umlada konuştum en iyisi genel ol dedi...bazı kişilerde o anda heycan oluyomuş acı bile hisseden oluyomuş...sonrasındada bel ve baş ağrısı oluyomuş uzun süre.
bende korktum vazgeçtim. genel anestezide uyuyosun uyanıyosun herşey olup bitmiş...
Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki bak senden de duydum bel ve baş ağrısını. Belki de anesteziyi uygulayan doktora da bağlıdır. Memnun olan da çok olmayan da var ama korkudan tansiyonu çok fazla düşeni sıkıntıya gireni duymuştum. Anneannem "poposuna güvenen borazancıbaşı" derdi. Herhalde gözün yiyosa yap yemiyosa yapma manasında bi laf bu ve benim pek yemeyecek gibi neyse bekleyelim bakalım.Amiiin canmminşallah.
evet canmm işkence vallaçok sıkıldııııııııım artık...
ben epidural istedim ama vazgeçtim...dr.umlada konuştum en iyisi genel ol dedi...bazı kişilerde o anda heycan oluyomuş acı bile hisseden oluyomuş...sonrasındada bel ve baş ağrısı oluyomuş uzun süre.
bende korktum vazgeçtim. genel anestezide uyuyosun uyanıyosun herşey olup bitmiş...
aaaa bilmiyodum canmm6.bebşimizde doğmuş
canmm sen bana bilgilerini yazarmısın? listeye ekliyim
hımmmm sağol canım, peki şu ağrı sızı oluyor yok belin ağrıyo başın ağrıyo ilerde gibisinden laflar*?? Herhalde bunlar da öyle laf salatası 30 senedir varmış bu epidural of zormuş anam anne olmakl:44:
damlacım ya müthiş kilo vermişler, az kilo alan da vermiş çok alan da vermiş, kilolu hamile kalan da vermiş. acaba şubat topiğinde me var bi sihir, şu 15 gün içinde doğurup oraya mı transfer olsam acaba, onlar da ocakta doğurmuş amadur hemencecik bakayım merak ettim onlara göre aldığım kiloyla kendimi kıyaslıyım
Kızlar yeni dogan bebekleri hangi topige ekliyosunuz?
Kızlar yeni dogan bebekleri hangi topige ekliyosunuz?
canım onu da sordum dedi ki eskidendi o yani epidural çok yaygın değilken evet yapıyodu baş aprısı şimdi çok gelişti ip gibi iğneyle giriliyo ve artık eskisi gibi baş ağrısı yaşama olayı da kalmadı dedi
ben hep olumsuz duydum bire bir konuştuğum kişilerde var...dr.umda genel ol dedi vazgeçtim.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki bak senden de duydum bel ve baş ağrısını. Belki de anesteziyi uygulayan doktora da bağlıdır. Memnun olan da çok olmayan da var ama korkudan tansiyonu çok fazla düşeni sıkıntıya gireni duymuştum. Anneannem "poposuna güvenen borazancıbaşı" derdi. Herhalde gözün yiyosa yap yemiyosa yapma manasında bi laf bu ve benim pek yemeyecek gibi neyse bekleyelim bakalım.
canım doğum tarihi 14 şubat
hafta: 37 yi doldurmamı beklediler demiş 37+0 olabilir
genel anestezi sezaryen
bebişi kız 3.120 gr 49 cm
bebişin adını yazmamış
aman sağlıcakla alsak kucağımıza da rahatlasak diyeceğim ama herhalde bize uzun bi süre rahat olmayacak sen yine tecrübeli annesin canım ben ne yapacağım bilmem:18:ben hep olumsuz duydum bire bir konuştuğum kişilerde var...dr.umda genel ol dedi vazgeçtim.
valla baş ağrısı hiç çekilmez hele lausayken...
tamm canmm sağol
tamm canmmAzize canım bilgileri özeline de gönderdim bu arada listeyle uğraıcan hazır novrainin bebeğinin adı da Derin onu da ekleyebilirsin
aman sağlıcakla alsak kucağımıza da rahatlasak diyeceğim ama herhalde bize uzun bi süre rahat olmayacak sen yine tecrübeli annesin canım ben ne yapacağım bilmem:18:
damlacım ya müthiş kilo vermişler, az kilo alan da vermiş çok alan da vermiş, kilolu hamile kalan da vermiş. acaba şubat topiğinde me var bi sihir, şu 15 gün içinde doğurup oraya mı transfer olsam acaba, onlar da ocakta doğurmuş ama
aman ne bileyim şu 20 kg nasıl gidecek ya :2: :2:
damlacım ya müthiş kilo vermişler, az kilo alan da vermiş çok alan da vermiş, kilolu hamile kalan da vermiş. acaba şubat topiğinde me var bi sihir, şu 15 gün içinde doğurup oraya mı transfer olsam acaba, onlar da ocakta doğurmuş ama
aman ne bileyim şu 20 kg nasıl gidecek ya :2: :2:
canım doğum tarihi 14 şubat
hafta: 37 yi doldurmamı beklediler demiş 37+0 olabilir
genel anestezi sezaryen
bebişi kız 3.120 gr 49 cm
bebişin adını yazmamış[/QUO
kızımın adını eflin beril koyduk diger bilgiler dogru canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?