2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya arkadaşlar şubat topiğine baktın, doğum yapanlar ne güzel kilo vermişler çabucak, acaba ben de o kadar çabuk verebilecekmiyim :18: :18:

hayırlı olsun canmm Allah analı babalı büyütsün

canım bencede şanslısın normal doğuma teşvik eden bir doktor olsun haftaya öğrenirsin bebişinin kilosunu
ya arkadaşlar şubat topiğine baktın, doğum yapanlar ne güzel kilo vermişler çabucak, acaba ben de o kadar çabuk verebilecekmiyim :18: :18:
dur hemencecik bakayım merak ettim onlara göre aldığım kiloyla kendimi kıyaslıyım

Ah canım çok geçmiş olsun gerçekten son zamanlar artık çok zor geçiyor
bende de başladı o heyecan hemen doğurmak geliyor içimde
Doktorları dinlemek lazım canım
Azize canım arzuh de doğum yapmış listeye ekle istersen
Oh maşallah yeni bir bebeğimiz daha oldu desenize Allah analı babalı büyütsün

Epidural normal istiyorum bende ama acaba ondada baş ve bel ağrısı oluyor mu acaba

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz demek ki bak senden de duydum bel ve baş ağrısını. Belki de anesteziyi uygulayan doktora da bağlıdır. Memnun olan da çok olmayan da var ama korkudan tansiyonu çok fazla düşeni sıkıntıya gireni duymuştum. Anneannem "poposuna güvenen borazancıbaşı" derdi. Herhalde gözün yiyosa yap yemiyosa yapma manasında bi laf bu ve benim pek yemeyecek gibi neyse bekleyelim bakalım.

aaaa bilmiyodum canmm 6.bebşimizde doğmuş
canmm sen bana bilgilerini yazarmısın? listeye ekliyim

canım doğum tarihi 14 şubat
hafta: 37 yi doldurmamı beklediler demiş 37+0 olabilir
genel anestezi sezaryen
bebişi kız 3.120 gr 49 cm
bebişin adını yazmamış

canım onu da sordum dedi ki eskidendi o yani epidural çok yaygın değilken evet yapıyodu baş aprısı şimdi çok gelişti ip gibi iğneyle giriliyo ve artık eskisi gibi baş ağrısı yaşama olayı da kalmadı dedi

dur hemencecik bakayım merak ettim onlara göre aldığım kiloyla kendimi kıyaslıyım
damlacım ya müthiş kilo vermişler, az kilo alan da vermiş çok alan da vermiş, kilolu hamile kalan da vermiş. acaba şubat topiğinde me var bi sihir, şu 15 gün içinde doğurup oraya mı transfer olsam acaba, onlar da ocakta doğurmuş ama
aman ne bileyim şu 20 kg nasıl gidecek ya :2: :2:

bak bu da çok mantıklı, doğum kontrol hapları da öyle. Yeni nesil haplar ne kilo yapıyor ne iştah açıyor. Eskiler öyle değildi. Aman en iyisi ben gene doktorum bilir deyip ne derse onu yapmaya devam edeyim.

ben hep olumsuz duydum bire bir konuştuğum kişilerde var...dr.umda genel ol dedi vazgeçtim.
valla baş ağrısı hiç çekilmez hele lausayken...

canım doğum tarihi 14 şubat
hafta: 37 yi doldurmamı beklediler demiş 37+0 olabilir
genel anestezi sezaryen
bebişi kız 3.120 gr 49 cm
bebişin adını yazmamış

tamm canmm sağol

Azize canım bilgileri özeline de gönderdim bu arada listeyle uğraıcan hazır novrainin bebeğinin adı da Derin onu da ekleyebilirsin

ben hep olumsuz duydum bire bir konuştuğum kişilerde var...dr.umda genel ol dedi vazgeçtim.
valla baş ağrısı hiç çekilmez hele lausayken...

tamm canmm sağol
aman sağlıcakla alsak kucağımıza da rahatlasak diyeceğim ama herhalde bize uzun bi süre rahat olmayacak sen yine tecrübeli annesin canım ben ne yapacağım bilmem:18:

Azize canım bilgileri özeline de gönderdim bu arada listeyle uğraıcan hazır novrainin bebeğinin adı da Derin onu da ekleyebilirsin
tamm canmm
aman sağlıcakla alsak kucağımıza da rahatlasak diyeceğim ama herhalde bize uzun bi süre rahat olmayacak sen yine tecrübeli annesin canım ben ne yapacağım bilmem:18:

evet canmm böle hamilelik zor valla...inan doğunca herşey daha güzel oluyo hiç korkma öle bi güzel bakıyosunki ilkte olsa...ben oğlumu doğurduğumda 22 yaşındaydım sanki daha önce bebek bakmış gibiydim...kendim ilgilendim herşeyiyle kendim yıkıyodum amelyatlı olmama rağmen...

Walla bende gittim hemen okudum süperr... çok mutlu oldum. İnşallah bizde veririrz....

baksana canım vermişlerrr hiç sıkıntı yapma sende verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…